PTT Kargo


KribensisÇevrim Dışı

[B]7672,2[/B]
Kayıt: 11/07/2008
İl: Ankara
Mesaj: 3530
KribensisÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2010 09:16
[QUOTE=Mario][QUOTE=Kribensis][QUOTE=Mario]Malesef Bayram haftasıyla ilgili olamaz çünkü 1 hafta önceydi ve kargo tam tamına 7 gün sürdüSansürlenmisReisHöyt
Bir daha Ptt kargomu.....Cinnet
[/QUOTE]
PTT kargoyla Ankaradan Karsa verilen bir kargo en fazla üç iş gününde ulaşıyor. Sizin kargonuzun gelmemesinde başka bir sorun olabilir. Sorumluluğunuzu yerine getirip gidip şubeye sordunuz mu? Ptt kargo takip numarasıyla internetten paketinizin ne durumda olduğuna baktınız mı? Böyle suçlamaka yerine önce NE OLDUğunu öğrenip bizleri kesin neticeyle uyarsaydınız diye düşünüyorum. Bana kalırsa siz sadece bekleyeme geçmişsiniz. Buna rağmen; PTT kargodan çok memnunum hem %50 ucuz hemde zamanında teslimat.


Ptt kargo numarasına ne bakmama gerek var?Sorduğumda küçük bir aksaklık olumştur diye kesip atıyorlar.Benim sorumluluğumu yerine getimem gibi bir şey söz konusu bile değil çünkü Ben onlara 'Sorumluluk 'vermişim kargomu ulaştırsınlar diye.
Ve gördüğüm,okuduğum kadarıyla birçok insan memnun değil.
Neyse olan olmuş.En iyisi Özel kargolar.Bugün yolla ertesi gün kesin elinde.
[/QUOTE]
 
Böyle birşey yok. Kargonuzun ne durumda olduğunu takip etmek gibi bir sorumluluğunuz var. Madem bu sizin sorumluluğunuz değil neden bu kadar ortalığı velveleye verdiniz? Demek ki sorumluluğunuz. Gittiğiniz zaman küçük bir aksıklık olmuştur demezler. Sizin bakmaya tenezzül etmediğiniz kargo takip numarasından kargonuza ne olduğuna bakarlar ve kesin netice söylerler.
 
Ankarada ikamet ediyorum. Askerliğimi Kars-Sarıkamışda yaptım. Ankara ile Sarıkamış arasında kaç km var biliyormusunuz? PTT kargoyla bana gönderilen hiçbir şey 3.günü aşmadı.
 
Gördüğüm kadarıyla birçok insan PTT'den şikayetçi demişsiniz ama benim şuana kadar okuduğum yazılarda 3 olumlu 3 olumsuz 1 ortada mesaj var. Nasıl ouyorda çoğu kişi şikayetçi oluyor?
 
Şikayet etmeden önce yerine getirilmesi gereken sorumluluklar vardır. Önce araştıracaksınız sonra şikayet edeceksiniz. Hala gelmemesi değil neden gelmediği önemli. Askerlik gibi; aldığın emirde bir problem mi var? Önce emri yerine getir sonra şikayet et.
 
Çocuğunuz okuldan eve gelmek için servise bindi ama eve gelmedi. Servis ortada yok çocuk ortada yok. Okula telefon açıp ''çocuğumu eve getirin eve gelmemesi benim sorumluluğum değil'' dermisiniz? Çıkar, araştırırsınız.
 
Saygılar, Sevgiler.
f.torres2010-11-23 17:25:34

24.11.2010 Emir bey, kargonuz ne olmuş?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MarioÇevrim Dışı

Kayıt: 12/10/2010
İl: Mugla
Mesaj: 320
MarioÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2010 20:42
Valla Kargo geldi ama içindeki tuz buz(ısıtıcı Jager)
Tabi siz şimdi onuda paketleyen yanlış paketlemiş diye yine ptt'i savunucağınız için tartışmaya girmeye gerek yok.
Benim ptt ile ilk ve son çalışmamdı siz istediğiniz kadar savunun.Ben Yutdışından dışfiltre aldım bir problem yok,yem aldım problem yok,filtre malzemesi...........herzaman süper.
 
PttIste%20Bu
 
O yüzden ne yazarsanız yazın beni ilgilendirmiyor.
 
Saygılar
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KribensisÇevrim Dışı

[B]7672,2[/B]
Kayıt: 11/07/2008
İl: Ankara
Mesaj: 3530
KribensisÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2010 22:34
Bakın siz kendiniz teşhisi koymuşsunuz. Elbetteki ısıtıcı gibi patlayabilecek birşey sağlam bir kutuya konmazsa patlar. Hem ptt hem kargo şirketleri hemde havalimanları kargo/paket/bavul görevlileri her zaman bu tür şeyleri kaldırır, atar. Bu yüzden uçakla seyahat edecek yolcular özel tasarlanmış bavul satın alırlar. Ek olarak; ben sizin yerinizde olsaydım mademki içinde ısıtıcı var PTT'den teslim alırken PTT görevlisinin yanında açardım kutuyu. Böylece oda görürdü tuz buz olduğunu. Artık götürsenizde faydasız. PTT ile gönderilen tüm gönderiler Posta kanununun koruması altındadır ve değer ödemesi söz konusudur. PTT'ye kargo teslim ederken KIRILABİLİR olduğunu söylediğinizdede üzerine özel kağıt yapıştırılır.
 
Açıkcası bende size ne kadar şey yazarsam yazayım sonuç alamayacağımı görmekteyim. Bence kargo gönderim ve alım konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor.
 
Geçmiş olsun.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir