Sevgili İnternet sağlayıcımla ilişkimizin özeti


sensyÇevrim Dışı

Kayıt: 20/04/2012
İl: Adana
Mesaj: 354
sensyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2014 12:39
İnternet sağlayıcım SUPERONLINE’ın dün yolladıkları 60tl lik faturaya, 10.05.2014 tarihinde verdiğim arıza kaydının giderilemediği için, itiraz ettiğimden 19 saat sonra neredeyse bir aydır giderilemeyen, beni sinir eden, arızamın an itibari ile giderildiğini söylemesi ne kadar anlamlı bir olay. sensy2014-06-06 12:52:04

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sensyÇevrim Dışı

Kayıt: 20/04/2012
İl: Adana
Mesaj: 354
sensyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2014 20:05
Yaptığım itirazlar sonucunda mayıs ayının neredeyse tamamını arızalı bir şekilde geçirmiş olmam sebebiyle; mayıs ayı faturamın sadece 1.40 tl olan vergisini ödeyeceğim. Sonunda internet sağlayıcım hatalı olduğunu kabul etti ve özür diledi. Ve doğru düzgün internet kullanamadığım mayıs ayı faturamı iptal etti.

Ama bunca zamandır yaşadığım internet sorunları, gelen elmanların yanlış yönlendirmeli sonucunda 40 tllik faturmamı 70 tl ye çıkarmak için beni yönlendirmeli, değişen 3 modem, defalarca bilgisayarıma uzaktan bağlanmalar, telefon hizmetlerindeki kişilerin teknik yetersizliği, "biz sizi arıcaz" diyip aramayan ve sinir eden telefon görüşmelerinden sonra superonline dan tiksindim.

Birde geçen hafta sözleşmemi yenilemem daha ucuz daha hızlı internet+1 adet dandik samsung telefon için 2 yıl daha kontrattı uzatamak istedikleri için beni aradıklarında verdiğim cevap "siz benim arızamı düzeltin de sonra konuşalım" oldu.

Yalnız bu süre içinde çalışma mantıklarını çözdüm. Arıza kaydını verdiğiniz andan itibaren 48 saat boyunca. çok hızlı hizmet alıyorsunuz. Arıyorlar, mesaj atıyorlar, geliyorlar vs...
48 saat bitince sizin sorununuz çözülürse tamam çözülmezse bir daha ilgilenilmiyor. Sistemleri sizi göz ardı ediyor. Arayan kişiler sizin sorununuz için ne yapıldığını bilmiyor. çünkü çözülememiş sorunlar kendi ekranlara otomatik düşüyor. Ama zaten bunlar taşeron firmalar. Sizin sorununuz kablo ve modem dışında bir şey ise vay halinize bu firmalar sorunu turkcell e taşımıyorlar. Orada kalıyor.
Ayrıca istanbul dışında sorunlarla ilgilenen mühendisleri yok. onlarda uzaktan makinanıza bağlanıp sorunu anlamaya çalışıyor. Defalarca.
temmuz 2013 den bu güne kadar süren modemin kendi kendine ip alamaması yapılan düzeltmeler sonucunda düzelmiş.
Yani aslında 2 arızamı çözmüşler. Birisi 1 aylık sorun biri 1 yıllık sorun. umarım 2014 de sözleşmem bittiğinde bir daha elinize düşmem.


Evinize gelen elemanlar yani superonlinenın taşaron firmalarının elemanları birşeyi yanlış yapacaklar diye akılları gidiyor. İşin dahada kötüsü.  bu taşaron firmalarda çalışan askari ücretli insanlar için sizi arıyor anket yapıyorlar. resmen ekmekleriyle oynuyorlar. Neden diyeceksiniz: Bu insanlar zaten taşaron firmadalar. Ankette yaklaşık 10 kadar soru soruyorlar. bunların sadece 1 tanesi Turkcellsuperonline ile alakalı diğerleri beni arayan kişi ile alakalı. Ayıp yahu biraz da kendini denetle superonline. elemanlarını değil mühendislerini denetle. yazık büyük fırmasın diye küçükleri ezmenin anlamı yok.

 

sensy2014-06-12 20:09:04

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir