Sisleme Sistemleri


SerhatBirinciÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 09/09/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 320
SerhatBirinciÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2008 18:26
Merhaba arkadaslar paludaryum kurmaktayim ve sisleme sistemi ile sulama yapmak istiyorum bunun hakkinda internette arastirma yaptim fakat kullanilan kitler baya bir profesyonel yani su pompasi filitresi borulari ve meme uclari ile kit halinde satiliyo. Benim istedigim bu meme uclarindan kullanarak alicagimiz bir kafa motoru ile bu islemi yapabilirimizyiz... Bu sistemede su basinici baya bir onem tasidigindan alacagimiz kafa motoru yeterli kalirmi ?

http://www.serinsistem.com/microkit.html

Bu linkte kit halindeki sistemin mazemeleri var benim sadece bu sistemde kullanmak istedigim meme uclari ve boru sistemi tabiki akvaryumuma ugun sekilde...

Mevcut bir su filitre sistemim var meme uclarinin tikanmasi icin hic bir sorun yok ama su pompasi fazla ve pahaliya mal olur aslinda akvaryum icin gereksiz akvaryumda maksimum kullanacagim meme ucu sayisi 4 olur diye dusnuyorum ki fazla bile olabilir 2 adette isimi gorur benim icin meme ucunun firlatacagi su mesafesi max 50 cm olsa o bile yeter onem tasiyan suyun micro taneye ulasmasi e bu kadar kismadan sonrada kafa motorlarimiz is gorurumu ?

Bilgilerinizi bekliyorum tesekkurler...
SiR-HoT2008-12-10 03:01:34

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir