Sistem Analiz Hizmeti


ReeFlowersÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 21/07/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 271
ReeFlowersÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2011 09:24

 

Reeflowers - Sistem Analiz Hizmeti

 

Bir sorun yaşıyorsak ve bu bize sıkıntı vermeye başladıysa genellikle problemli bölgeye odaklanır ve çözümü orada ararız. Fakat çoğu zaman sorunlar sistemin birçok farklı noktalarından kaynaklandığı için çözüm zorlaşır ve mevcut problemler zamanla artarak daha da kötüye gider. Bu gidişatın tersine çevrilebilmesi için sistemin tüm detayları ile incelenerek sebeplerin tespit ve teşhis edilmesi gerekir.

 

Sistem analiz hizmetimiz kapsamında mevcut sisteminiz uzman ekibimizce incelenir, alınan örnekler ReeFlowers Ar-Ge laboratuarında analiz edilir ve sistemin tüm öğelerini içeren tam kapsamlı bir sistem analiz raporu tarafınıza sunulur.

 

Sistem analiz raporu, tam analiz laboratuvar raporuna ek olarak sistemin bütününe ilişkin yaşamakta olduğunuz problemler ile ilgili kalıcı çözüm önerilerini ve gelecekte yaşanması muhtemel problemler için alınması tavsiye edilen tedbirleri içerir.

 

Tam Analiz Testi

 

Tam analiz testi yaptırarak suyunuzun genel kalitesi, iyonik denge durumu, yosun oluşum potansiyeli ve zehirli element birikimi açılarından ne durumda olduğunu tespit edebilir, yaşadığınız problemleri teşhis edebilir, yaşanması muhtemel problemlere tehlike oluşturmadan önce çözüm üretebilirsiniz.

 

İçerik: Tuzluluk, Sodyum, Klorür, kH (Karbonat Sertliği), Kalsiyum, Magnezyum, Sülfat, Potasyum, Stronsiyum, Nitrat, Fosfat, Silikat, Demir, Florür, Bromin, Bakır, Iodine, Su Renk Testleri ve Sonuç Raporu (ReeFlowers Ar-Ge departmanı yorum ve tavsiyelerini içerir)

 

Sistem Analizi için yapılan diğer testler;

 

pH, ORP, Amonyak, Nitrit, TDS

 

 

 

Reeflowers - Sistem Analiz Hizmeti - 2011 Fiyat Listesi

 

İstanbul içi Sistem Analiz Hizmet Bedelimiz 400 TL’dir.

 

İstanbul’a 300 km’den yakın olan bölgeler için Sistem Analiz Hizmet Bedelimiz 600 TL’dir.

 

İstanbul’a 300 km’den uzak olan bölgeler için Sistem Analiz Hizmet Bedelimiz 1200 TL’dir.

 

 

 

Genel Bilgiler

 

Bayilerimiz ve yetkili satıcılarımız aracılığı ile veya internet sitemiz üzerinden sistem analiz hizmeti talebinde bulunabilirsiniz.

 

Sistem kurulumu, genel bakım, telefonla teknik destek, vb. uygulamalar hizmetlerimiz kapsamında değildir.

 

Sistem analiz hizmetleri kurumsal müşterilerimiz içindir. Bireysel müşterilerimiz laboratuvar hizmetlerimizden faydalanabilirler.

ReeFlowers2011-11-04 09:26:17

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir