sitede görünen görünmezlikler


prisonbreakÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 29/01/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 938
prisonbreakÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2013 20:23
Gerçekten ufacık problemler bile bir çığ gibi anlatılıp paylaşılması çok komik. Bu konu çok uzadı. Şimdi problemleri sayan arkadaşlara soruyorum ?. Sizin evinizde hiç problem olmuyormu ?. Bu konuları uzatmamak gerek. Özellikle sana söylüyorum ( TOSYALI ) Fatih abi. Sen yazdıkça konu çok uzayacak.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

efendy06Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/07/2006
İl: Ankara
Mesaj: 1077
efendy06Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 00:01
Bu site kimsenin evinin arka bahçesi değil arkadaşlar. En baştan üye olurken kuralları hepimiz okuduk ve onayladık. Kurallara aykırı durumlar için yönetime bildir butonunu kullanabilirsiniz rahatlıkla. Şahsen öyle yapıyorum. Aksi durumlarda, sitenin amacı birkaç kişiyi mutlu etmek değil hobi adına paylaşımda bulunmaktır. Sonuçta selefleri arasında en yoğun kullanılan sitenin üyeleri olarak yönetimin de birtakım uygulamalarını anlayışla karşılamalıyız ki herkes işini yapsın.
Gerisi boş, kimsenin kimseyi tehdit ettiğini görmedim bu güne kadar sitede. Ben icabında yönetici arkadaşlarla da tartıştım, daha ben haklı iken yapılan mantıksız bir yaptırım görmedim...
Sitenin üye sayısına bakarsanız, ve totalde açılan konu ve yapılan yorumların sayılarına, bahsi geçen olumsuzlukların devede kulak kaldığını görürsünüz.
efendy062013-05-20 00:02:33

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BayramÇevrim Dışı

Kayıt: 05/04/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 421
BayramÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2013 01:51
İlginç tartışmalar olmuş. 

Açıkçası forumdan ve yönetimden, yönetimin tutumundan çok memnunum. 

Kurallar var ve kurallar uyarı var butonunu kullanarak yönetime bildirip, yönetime destek olduğunuzda yani işin ucundan sizde tuttuğunuzda anında kurallar uygulanıyor.

Çok uyarı aldığım oldu ilk başta hoşuma gitmesede kurallara bakınca haklı olarak verildiğini gördüm ve hak verdim ve hobi amaçlı takılıyorum forumda. Yazdıklarım tamamen objektif.

Küfürlü yazan, imlaya uymayan, saçmalayan gördüğümde anında hata var tuşunu kullanıyorum ve anında yaptırım uygulanıyor.

Kurallara farkına varmadan uymazsam uyarı geliyor hemen. Aktif bir forum ve yöneticilerde aktif ve gönüllü en az 100-200 üye sürekli belli forumları takip ediyor, Müthiş bir yardımlaşma ve dayanışma platformu. 

Daha ne olsun.

Forum kuralları titizlikle uygulanır ve hobi platformu olarak devam edecek şekilde kurallar uygulanırsa forum büyümeye devam edecek.

Açıkçası ticari ilanlarda hobiciyi ilgilendirmemeli çok. Fiyatlar vs. hobicinin ilgi alanı olmamalı. Yönetimde ilanlarla değil forumla,paylaşımlarla daha çok ilgilenmeli. Hobi amaçlı yaklaşım budur.

Hangi bitki türünü, hangi şartlarda daha iyi görsel olarak daha göze hitap eden şekle getiririm sorusu beni ilanlardan falan daha çok ilgilendiriyor açıkçası. Yosunsuz bir akvaryum ve ışık konularını araştırmaktan zaten ilanlara bakmaya vaktim olmuyor. 

Çok ilginç geldi gerçekten yaklaşımlar ve tartışmalar. Yönetime tamamen, yüzde yüz destek oluyor ve çok teşekkür ediyorum özverili çalışmalarından dolayı. Kimsenin kimseyle uğraşmak istemediği modern zamanlarda bu kadar insanla uğraşmayı başarıyla gerçekleştirdiklerinden dolayıda tebrik ediyorum.

Son tahlilde bir çok arkadaşında bana katılacağını düşünüyorum.
Bayram2013-05-22 01:52:16

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir