sizce uygun mu?


avrasyalıÇevrim Dışı

Kayıt: 05/04/2009
İl: Kocaeli
Mesaj: 469
avrasyalıÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 14:32
Afra Haralar ve Mpanga'lara en agresif çiftleşme dönemlerinde dahi, uygun büyüklükteki akvaryumlarda bakılabileceğini söyleyebilirim. Söylediğimiz sayılar artmadığı sürece bu akvaryumlarda rahatlıkla beraberce bakılabilirler. Not: Hara veya Mpangalar Ahli'ler kadar sert canlılar olmadıkları için, göz çıkarma şeklinde vukuat işlemeleri küçük akvaryumda bakılmadıkları veya uzun süre aç bırakılmadıkları sürece imkansızdır.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Akın ESERÇevrim Dışı

Kayıt: 21/01/2010
İl: Adana
Mesaj: 595
Akın ESERÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 17:28
[QUOTE=green severum] Bence şu anda siz beslemek istedğiniz taraftan (kendi istekleriniz doğrultusunda) kulağınızı veryorsunuz. Yarın bu iki tür erkeklerden veya dişilerden birinden biri diğerinin gözünü çıkardığı zaman tüh keşke olmaz diyenlere inansaydım dersiniz :) şayet balıklara birer dekor değilde canlı gözüyle bakan biriyseniz vicdanınız sızlayabilir. Değilseniz zaten kaldırp çöpe atmak sizin için çok kolay olacaktır. Saygılar.. [/QUOTE] Ben beslemek istedigim taraftan bakmıyorum benim amacım bilgi almak zaten öyle düşünseydim foruma konu açmaz ve kafama göre tür ve sayı kurgulardım. Benim için önemli olan balıkların huzuru buradakı amacımda üstadlarımdan bilgi almak ben hiçbirzaman canlılara dekor gözüyle bakmadım baksaydım zaten kafama göre 3-4 tür koyardım. sonuçta ben bu işin ticaretini yapmıyorum benim amacım hobi ve balıkların mutlulugudur...

[QUOTE=eurasian]Afra Haralar ve Mpanga'lara en agresif çiftleşme dönemlerinde dahi, uygun büyüklükteki akvaryumlarda bakılabileceğini söyleyebilirim. Söylediğimiz sayılar artmadığı sürece bu akvaryumlarda rahatlıkla beraberce bakılabilirler. Not: Hara veya Mpangalar Ahli'ler kadar sert canlılar olmadıkları için, göz çıkarma şeklinde vukuat işlemeleri küçük akvaryumda bakılmadıkları veya uzun süre aç bırakılmadıkları sürece imkansızdır.
[/QUOTE] teşekkürler hocam :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mercan erginÇevrim Dışı

Kayıt: 21/03/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 44
mercan erginÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 18:43
Hara gurubu birazdaha agresiftir benim haralar cok güzel erkeğimi parçaladı mesela

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir