Sizce zararlimidir?


amiloÇevrim Dışı

Kayıt: 15/04/2010
İl: Yurtdisi
Mesaj: 63
amiloÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2010 13:07
Merhaba arkadaslar kisa sure once turkiyeden geldim gitmisken biraz akvaryum malzemeleri aliyim hem ucuz hemde  yeni dukkan acmis bir arkadasimdan alisveris yapmis oluyum dedim ornegin yurt disinda zor bulunan  seyahat hava motoru gibi .herneyse konuyu dagitmadan  soruma gelelim ;turkiyedeki akvaryumcu arkadasim dan yem aldim sarimsak ozlu  oldugunu soyledi cok kucuk granul yemlerden kilosuna cok ucuk bir fiyat soyledi cok kaliteli bir yem dir bu  dedi baliklarin rengini gosterir istahsizligi onler sindirimlerini kolaylastirir buyumelerinde cabukluk saglar dedi. dedim atalim malavilere bir gorelim dedim direk attim orda akvaryuma ve baliklar saldirdi resmen  bende hic markaya bakmadan aldim biraz ;simdi eve geldim bi kac kez verdim  bu yemden .simdi aklima takilan bir yonu oldu markasini bilmiyorum bu yemin .acaba sizce hormonlu yem olabilirmi  baliklarima zarari varmidir.yem cok agir kokuyor sarimsakli biraz eksimsi bir kokusu var aldigim arkadas yemin kutusunu  135 e aldigini gosterdi fakat  onada pek guvenemedim yemlerin boyutu cok kucuk toz seker buyuklugunde .yardimlarinizi bekliyorum





amilo2010-10-15 13:20:39

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZuckarÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/05/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 3259
ZuckarÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2010 13:39
Ne renk? Eğer siyahsa daniachi dir. Başka yem okadar sarımsak kokmuyor bir zaman sonra filtreyi temizlerken bile sarımsak kokuyor. Çok iyi bir yemdir çöreklerin üzerine konulan haş haş tohumu gibi görünür ve fiyatıda doğrudur. Daha az sarımsak kokulu nls vardır onun çok çesidi var ve bordo renkli ise sizinki bundan olabilir fakat çok hafif sarımsak kokar ve ezince ezilebilecek kadar yumuşaktır. Bununda fiyatı yüksektir. Sarımsak iç parazit döker ve iştah açar daniachi nin içinde bir kil çeşidi vardır buda oldukça stres düşürür. Daniachi almışşanız emin olun çok iyi bir şeçim yapmışsınız içiniz rahat olsun.

Fotoyu yeni gördüm nls gibi duruyor tabi ona benzeyen tetra discusta olabilir. Ama bahsettiğim tüm yemler hemen hemen aynı fiyattadır.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

amiloÇevrim Dışı

Kayıt: 15/04/2010
İl: Yurtdisi
Mesaj: 63
amiloÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2010 19:04
Abdullah bey tesekkur ederim yorumunuz icin
Yemin rengini sormussunuz renk kahverengi  ezilebilicek yumusaklikta degil kokusu saka maka degil asiri sarimsak kokuyor bunu gunde 3 ogunun 1 inde verebilirmiyim yani siklikla kullanabilirmiyim yunus ve sari prenseslerde?

Arastirmam sonucu en yakin sonuc olarak ;New Life Spectrum Community Formula  oldugunu dusunuyorum ama tamda emin degilim.


amilo2010-10-15 19:14:19

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

subwooferÇevrim Dışı

Kayıt: 25/06/2010
İl: Ankara
Mesaj: 2042
subwooferÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2010 01:43
Bence New Life Spectrum chiclid formula.
Kovası 135-140 civarı zaten.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir