Tanı nedir? Bir de tedavi?


cenksel2001Çevrim Dışı

Kayıt: 19/10/2008
İl: Tekirdag
Mesaj: 416
cenksel2001Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2011 15:26
Yapmış olduğunuz yardımlar için hepinize teşekkürler. Flagy uygulamasını yaptım , balığı akvaryuma saldığımda dengesiz hareketler yaptı sonra eski haline yani durgunlaştı sanırım flagy uygulamasını bir kaç kez daha uygulamam gerekicek.

Onur bey flagy tedavisinden sonra balıkları akvaryuma saldığımda solungaçlarının içinden planarya gibi beyaz bişeyler iki üç kere çıktı bunlar bakterilermiydi acaba ve şu anda yoğun mukoza salgılıyorlar.





Arkadaşlar bu sabah bir discusumu kaybettim. Aslında biraz yem yedirebilmiş olsaydım çok eminim kendisini toparlayacaktı ancak 1 haftadır hiç yem yemediğinden uyguladığım tedavi her nekadar olumlu sonuç vermiş olsada malesef ki kurtulamadı.
Bugün diğer discusuma permasol uyguladım üzerindeki bakteriler ve beyaz pamuksu şeyler kayboldu kuyruğundaki deforme çok kötü durumdaydı ancak permasoldan sonra kuyruk kalmadı şimdi balığım daha hareketli umarım onu da kaybetmem. Sitede 50 kere okumama rağmen yinede beklemeden acele ile yeni balığı toptancıdan aldım. Burada nefsime yenik düştüm uygun fiyat ve özel  değerli bir tür olunca daha dün ithalatçıdan gelmiş balığı hiç akvaryumcuya gitmeden alıp akvaryumuma koydum BİRDAHA MI ASLA.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

cenksel2001Çevrim Dışı

Kayıt: 19/10/2008
İl: Tekirdag
Mesaj: 416
cenksel2001Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2011 10:35
Akvaryumumda sorun nedir hala çözebilmiş değilim iyice soğudum. Aldığım discuslar öldü hatta ondan sonra arkadaşımın hediye ettiği 2 tane daha öldü. Sadece kuyruğu mantar olan düzeldi ne yapıcağımı bilmiyorum kaldırıp hepsini atasım var.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir