Tarçın kesinlikle işe yarıyor


dr.aquaÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 19/06/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 901
dr.aquaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2013 17:10
[QUOTE=Zaferix]Tarçının etkisini ben de okumuştum ancak, burada önemli olan dişinin kendini hazır hissetmesi bence. Dişileriniz yumurta aldıktan sonra, yumurtadan çıkma oranını da yazarsanız sevinirim. Yumurtalar boş olabilir. Bu tarçın dişilerin tüpçük çıkarmasına rağmen, erkeğin dişilere karşı ilgisinin olmadığı durumlarda kullanılsa o zaman daha doğru olur gibime geliyor. 1 dişiniz yumurta almış, damızlık alınan balıklarda ben de yaşadım, balığı damızlık diye alıyorsun ve 2-3 ay sonra anca düzenli yumurta vermeye başlıyor. İnşallah sonuç istediğiniz gibi olur. Saygılar ve Sağlıklı Hobiler.[/QUOTE]

Zafer bey merhaba, ben tarçını keşfeden kişiyim. Yumurtaların boş çıkma olasılığı tarçına bağlı değildir. Çünkü balıklar arasında çiftleşme gerçekleşiyor. Dişi kendi kendine yumurta dökseydi dediğiniz olurdu. 

[QUOTE=medcezir54]Siteye her girişimde bişe öğreniyorum sayenizde akvaryumcuda gördüğümde sordum bişe demedi[/QUOTE]

Akvaryumcuda tarçın mı gördünüz?


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

byferdiÇevrim Dışı

Kayıt: 06/03/2013
İl: Çanakkale
Mesaj: 24
byferdiÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2013 17:45
Peki bir soruda benden.. yetişkinlerin yanında yavrularda bulunuyor.. tarçın kullandığımızda yavrulara bir zararı olurmu ?? yada yetişkinler agresifleşip yavruları hırpalarmı ?? hırpalamakttan kastım cinsellik değildir.. zarar verme olasılığı varmı diye soruyorum ??

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

oturhanogluÇevrim Dışı

Kayıt: 19/12/2011
İl: Izmir
Mesaj: 411
oturhanogluÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2013 20:50
Valla yavrulara vurma ihtimali daha fazla olabilir kardeşim.Çünkü bölgelerini çok daha sert savunacaklardır bunu göz ardı etmeyin.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir