Tedavi Edilecek Discus


xamraxÇevrim Dışı

Kayıt: 13/09/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 50
xamraxÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2006 20:33

Merhaba arkadaşlar,

yaklaşık 2 aydır bende olan ve APC'den 50 ytl'ye aldığım bir adet San Merah discus'um var. Tankım küçük olduğu ve diğer baskın 2 dicus patakladığı için yemden kesildi ve bir köşede saklanıyor. Bu durumu birkaç haftadır devam ediyor. İş yoğunluğumdan ötürü kısa bir sürede müdahale edemeyeceğim veyeni ve büyük bir akvaryuma kısa bir sürede geçemeyeceğim. Bu nedenle ölmesinden korkuyorum.

Bu discusu ilgilenebilecek zamanı ve imkanı olan bir arkadaşa hediye etmek istiyorum. Moderatör arkadaşlardan ricam bu başlığı satılık bölümüne taşımamalarıdır. Discusu vereceğim kişi özellikle bu bölümden olmalı, uzman bir arkadaş olmalı, karantina tankı vb. olmalı. Şansını deneyerek iyileştirmeye çalışacak ve nisbeten tecrübesiz olan arkadaşlardan ricam beni mazur görsünler ve lütfen istemesinler. Böyle bir şansı ben dahi kullanmak ve hayvancağızın canına mal olacak bir hata yapmak istemiyorum. Ben anadolu yakasında Libadiye caddesindeyim. Özel mesajla ulaşabilirsiniz. Akşam ya da sabah saatlerinde evimden ya da uygun bir yerden teslim edebilirim.

Saygılar,

Hüseyin EMRE


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

wertherÇevrim Dışı

Kayıt: 11/08/2006
İl: Edirne
Mesaj: 63
wertherÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2006 11:05
Arkadaşlar,son bir haftadır aynı durum bende de ortaya çıktı,sadece tek bir discusum kenara çekildi ve yemden kesildi,ilk başlarda gayet sağlıklıydı fakat baskın discus onu her seferinde itti itti şimdi artık yemiyor. Bu durumlarda ne yapmayı önerirsiniz. Teşekkür ederim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

NILYAÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 27/12/2005
İl: Izmir
Mesaj: 248
NILYAÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2006 17:46

Benim fikrim ,

Balığınız eğer yemden kesildi ise ayırmanızı tavsiye ederim.

Aksi taktirde balığınız yem yemediği için güçsüz kalacak ve hastalanacaktır.

Bir şekilde balığınız yem yemesini sağlamanız  gerekir.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

xamraxÇevrim Dışı

Kayıt: 13/09/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 50
xamraxÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2006 12:15

Merhaba,

Hasta discusu dün akşam sayın Ali Coşku Işık'a teslim ettim. Kendisine ve Bora Bey'e bu konuda bana ve minik discusa yardımcı oldukları için ve bana getirdikleri bitkiler için çok teşekkür ediyorum. Ali Bey'le biraz önce görüştüm ve minik arkadaşımızın durumunun iyi olduğunu öğrendim.

Ayrıca forum moderatörlerimizden sayın Erkan GÜN'e takdire şayan nezaketi için de teşekkür ediyorum. Kendisi bana discusu nakliye masrafları ona ait olmak üzere göndermemi, tedavisinden sonra da bana geri göndermeyi teklif etti. Bu çok ince bir düşünce.

Sonuç olarak bu kadar insanın el verip 1 adet discus için bu denli çabalaması ve fedakarlığı göze alması beni mutlu etti ve duygulandırdı. Umarım herkesin emeklerine değer ve kerata sağlıklı yaşar.

Sağlıcakla kalın


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir