Teleskop Akvaryum


netÇevrim Dışı

[B]10282,2[/B]
Kayıt: 09/03/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 332
netÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2013 21:54

[b]Şikayetin Nedeni:[/b] Bozulan malzemeyi garantiye göndermemişler.

[b]Şikayet Edilen Kişi / Firmadan Alınan Cevap:- Bi gelip alamadılar ki.[/b]

[b]Olayın Detayları: [/b]Merhaba, 2.5 ay önce eminönü teleskop akvaryumdan jbl ısıtcı aldım. Oraya gitmeden önce site fiyatlarına bakmanızı öneririm . Yoksa büyük fark yenilebiliyor.Alırken garanti belgesi verdiler. 1 ay kullandıktan sonra ısıtıcı bozuldu. Zaten dengesiz ısıtıyordu temassızlık vardı, hiç ısıtmamaya başladı. ben de alıp teleskop akvaryuma gittim ve servise gönderilmesi için teslim ettim. Adam kartvizitinin üzerine bir not kağıdı zımbaladı, üstüne adını vs yazıp mühür basıp bana verdi. Kaç günde hallolur dedim, 1 ay içinde dedi. Her cumartesi yolum ordan geçtiğinden her seferinde uğradım sordum. Daha gelmedi dedi. 4. hafta da aynı şeyi söyledi. Ben tabi idareten yeni bir ısıtıcı almış olduğumdan pek önemsemedim. Daha sonra 5. hafta ve 6. hafta da bu şekilde geçti. Nihayet 7. hafta yani bugün tekrar aynı cevabı alacağımı bilerek gittim.Önceden cevabı tahmin ettiğim için bugün  bir tanıdığımla  ( yaşım tutmadığı için ) randevulaşmıştık ve oradan çıkıp kaymakamlığa gidip tüketici hakları mahkemesine başvuracaktım. Teleskop akvaryuma gittim ve aynı kişi oradaydı. Isıtıcı ne oldu  dedim.Gelmiş olması gerektiğini ima ederek 'Neymiş sıkıntısı sorunu' diye sordum.Kendisi bir takım dosya işleriyle uğraşıyordu ve kafasını kaldırıp hızlıca 'Servis yetkilileri bir gelip alamadılar ki' diyerek suçu pet gardena attı. 7 hafta boyunca "daha gelmedi" diyen adam bugün "daha gitmedi"dedi.Ben biraz işi ciddileştirmeye çalışınca çok ısrar ve itiraz etmeden yeni bir ısıtıcı verdi. Ve orda yokmuşum gibi davranmaya başladı.7 hafta bekletilmemin dışında mağdur olmadım fakat Klasik Eminönü Ciddiyetsizliği işte.Size tavsiyem bu tür markaları kesinlikle aldığınız yere değil, direk distribitörüne göndermeniz.
İyi günler.
Croc2013-05-26 11:35:14[EDIT]net,2015-09-13 23:07:56[/EDIT]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

beni7bitirdiÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 11/04/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 826
beni7bitirdiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2013 20:20
İbrahim kardeşim yaşadıgın sıkıntıda sonuna kadar haklısın bende ne zaman gidip bir malzemenin fiyatını sorsam etiket fiyatını söylerler ancak sitenizde bukadar dedigimde o fiyatada olur derler teleskoptan alış veriş yapmadan önce sitesindeki fiyatlara bakmadan bence alışveriş yapılmamalı,

Ancak şu konuda da haklarını teslim etmek lazım her türlü ürünün  problemi varsa ellerindeki ile birebir degişim yapıyorlar fazlada yokuş yapmıyorlar.

Sonuç olarak magduriyetinizin giderildigine sevindim,Saglıklı hobiler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir