tetra new ex 1200


Anadolu PetÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 21/06/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 323
Anadolu PetÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2013 09:02
[QUOTE=bandirmali]Anladığım kadarıyla Anadolupet piyasadaki ''kaçak=Anadolupet tarafından ithal edilmemiş'' tetra ların servisliğini haklı olarak yapmak istemiyor bu yüzden Yetkili Satıcısı dışında bir noktadan alınan ürünlerde fatura ve garanti belgesini şart koşuyor (türkçe kullanım klavuzu istenmesi saçmalık), Yetkili Satıcıdan alınan ürünlerde satıcı ve Anadolupet arasında güvene dayalı bir sistem işlemeye başlıyor demekki çünkü telefonda söylenen aldığım satıcının güvenilir bir yetkili satıcıları olduğu idi.
Canpet'in Anadolupet ile alışverişi yokken nasıl oluyorda garanti belgesi verebiliyor bu da muamma.
Aldığımız ürünler 3 yıl garantili ancak dilerim hiçbirimiz garanti süresince garantiye başvurmamızı gerektirecek bir sıkıntı yaşamayız.
[/QUOTE]
Merhaba,

Kullanım klavuzu istememizin sebebi garanti belgesinin bu klavuza ait bir sayfa olmasıdır. Ayrıca fotokopi şeklinde verenler var, bunu önlememiz gerekiyor.

İyi günler.




Değerli akvaryum severler,

Anadolu Pet olarak hiç bir bayimiz ile sorun yaşamıyoruz, ayrıca yaşanmasıolası ticari sorunlarımızı da buradan sizlere hissetirip ne bunca yıl bizimle iş ortaklığı yapmış bayimizin rencide olmasını sağlarız ne de ticaretimizi bu ortama taşıyıp firmamızın ismini basitleştiririz.

Buradan bu açıklamaları yapmamızın sebebi siz nihai kullanıcıların ürünleri satın alırken ve kullanım sürenizce sıkıntısız kullanabileceğini bilmesinin ve bu güvenle alışveriş yapmasının ne kadar önemli olduğunun farkında olmamızdır. 

Anadolu Pet her sattığı dış filtreyi faturalı olarak ve içerisine Türkçe kullanım klavuzu ve garanti belgesini koyarak satar. Bu yasal bir zorunluluktur. Ürünün perakende satışını yapan bayiler ise size yasal bir satış belgesi ve bizim onlara verdiğimiz garantiyi kaşeleyerek satmakla yükümlüdür. Nihai tüketiciler olarak sizlerin de bu belgeleri satın alırken talep etme hakkınız ve yasalara karşı ödeviniz vardır.

Eğer bu belgeleri kontrol etmeden aldıysanız yada önemsemediyseniz garantisiz ürün almış olduğunuzu da kabul etmiş olursunuz. Bizim tüm bayilerimiz satış sonrası problemler için sizi Yetkili servise yönlendirir, resmi bayimiz olmayan noktalar ise birşey olursa bana gel hallederim der.

Konuya bu şekilde bakarsanız gereğinden biz fazla bir şey istemiyoruz. Buna karşılık bu belgelerini ibraz edip Anadolu Pet Yetkili servisinden olumsuz bir sonuç ile dönmüş bir tüketici varsa lütfen bizimle iletişime geçsin. 

Lütfen empati yapın, sizce işi bukadar yokuşa sürmeye meyilli bir firma, bu mecrada sizlerin sorlarını yanıtlarmıydı?

Saygılarımızla..



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Umut BaşarÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 23/12/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 2863
Umut BaşarÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2013 11:49
Değerli Anadolu Pet Yetkilisi,

Ben tetra ex 1200 almak istiyorum ve ciddi ciddi karar verdim. İlla aracıdanmı almam gerekiyor allah aşkına? Bende anadolu yakasında oturuyorum gelip yerinizden alamazmıyım? Güvenemiyorum artık pet shoplara. Açıkçası korkar oldum.
Genel bir toparlama ile birlikte;
Anlık veya müzminleşmiş hatalar elbette biz insanoğlunda bulunur kimse hatasız değildir, bahsi geçen yada geçmeyen tüm aracı firmaları bir kefeye elbette koyamayız ancak kaşe vurmak istemeyenden Türkçe garanti belgesi olmayanından ona buna ağız eğmekten neredeyse yalvara yalvara iş yaptırtmaktan müzdaribiz. Konuları sürekli okuyup takip ediyorum bakarmısınız ne sorunlar, ne dalaveralar dönüyor. Bizde sizler gibi bu hobiye gönül veren insanlarız. Mağdur olmak istemiyoruz daha fazla..
Böyle bir sistemin bayilerinizi koruma istediğinizden dolayı olmadığını ve halka doğrudan satışınızın bulunmadığını web sitenizi incelediğimde anladım ancak en azından bunu size dostça bir öneride bulunan bir kardeşinizin fikri olarak kabul edin. Bu memlekette eğer hobi ilerleyecekse sizler gibi büyük ve güçlü firmaların öncülüğünde ilerleyecek... Umut Başar2013-07-01 11:54:42

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ysfdoganÇevrim Dışı

Kayıt: 11/02/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 44
ysfdoganÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2013 23:13
Merhaba arkadaşlar Tetra ex 1200 almak istiyorum araştırdıktan sonra anladım ki piyasa da sessiz çalışan ,fazla sorun çıkartmayan sorunlarında yedek parçasında sıkıntı çıkarmayan güzel bir ürün benim sıkıntım şurada tam kurlum halinde bu ürünün yükseliği kaç cm ulaşıyor. Akvaryumun altında ki dolabım tam 40 cm geliyor yeterli olur mu sizce kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

stromaÇevrim Dışı

[B]10103,3[/B]
Kayıt: 04/01/2009
İl: Bursa
Mesaj: 380
stromaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2013 23:39
Merhaba eminönü rainbow akvaryumdan şubat 2011 de aldığım tetratec ex 1200 sayesinde evi su bastı fatura bulamıyorum fakat kullanım klavuzu ingilizce ama arkasında garanti için sanırım tarih atarak rainbow kaşesini basmış ne yapmam gerekiyor

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

stromaÇevrim Dışı

[B]10103,3[/B]
Kayıt: 04/01/2009
İl: Bursa
Mesaj: 380
stromaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2013 20:59
[QUOTE=stroma]Merhaba eminönü rainbow akvaryumdan şubat 2011 de aldığım tetratec ex 1200 sayesinde evi su bastı fatura bulamıyorum fakat kullanım klavuzu ingilizce ama arkasında garanti için sanırım tarih atarak rainbow kaşesini basmış ne yapmam gerekiyor[/QUOTE]
eğer bir dönüş yaparsanız ona göre hareket edicem ..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KolombiyaTetraÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 11/09/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 428
KolombiyaTetraÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2014 09:39
Merhaba arkadaşlar.10 ay önce yeni seri tetratex 1200 aldım.Bendeki sorun eğer elektrıık kesılırse yada siz prizden çekerseniz fişi kapağın kova ile birleştiği yerden şalır şukur ciddi miktarda su akıyor.Ealektrik geldıgınde bir süre daha akış devam edilip kesiliyor.Bunun için ne yapılabılır yardımcı olursanız sevinirim

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BURAKBASKANÇevrim Dışı

Kayıt: 05/04/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 738
BURAKBASKANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2014 11:13

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir