Tetramin- Tetrarubin12gr ,Kurutulmuş SuPiresi


tremusaÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 05/08/2010
İl: Kahramanmaras
Mesaj: 499
tremusaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2010 10:17
Merak ettiğim konu bu iki tetra ürün arasındaki fark ve gramajlar. Tetramin 1 paket almıştım ama tartmadım. Paketiylemi 12gr geliyor du yoksa sadece içerikmi 12gr. Ml olarak ne kadar ? 2 yem arasındaki besleyicilik ,bitkisellik farkı nedir ? Tetramin pul yem ,diğeri granülmü ?

Toplu alım yapacağım 50 paket civarı. Büyük kutu alıpta tazeliğini kaybetmesin istiyorum. Lazım oldukça paket açacağım diğerleri dolapta bekleyecek.

Ayrıca Daphnie nin kurutulmuşu besleyicilik açısından nasıldır.Almaya değermi ? Besleyicilik birazcık düşecektir belki ama kurutulmuş canlı yemler hariç canlısını çıkarma şansım yok. İğrenç ve zahmetli geliyor artemia filan çıkarmak . Kabuksuz artemia satanlar var ama çıkarılma yöntemi kimyasallarla olduğundan güvenemiyorum. Kabuksuz artemia nın kabuklu fiyatlarına nazaran çok daha ucuz olmaları kafamı karıştırıyor. Mantık olarak daha pahalı olması gerekir.

Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.


Ek olarak belirteyim : Balıklarım velifera ağırlıklı canlı doğuranlar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

rhemeÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/02/2006
İl: Edirne
Mesaj: 5261
rhemeÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2010 11:57
Tetramin ile tetrarubin paket olarak ikiside 12 gr dır.Ml olarak 50 ml ye denk gelir.Tetra rubin renk yemidir bu neden tetraminden biraz pahalı olabilir.İkiside pul yemdir ama tetrarubinin pulları daha parlak renklidir.Canlıdoğuranlar her iki yemede çok ilgi gösterir ve severek tüketir.Kurutulmuş su pireside yararlı bir ek besin olarak kullanılabilir.Saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir