tetratec1200 kemer kova


metamorfiksistÇevrim Dışı

Kayıt: 10/08/2011
İl: Van
Mesaj: 822
metamorfiksistÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2013 18:53
Resimler bunlar

Bu şekilde tam kapanıyor o yapıştırıcıyla deneyebilirim ama sorun kemeri kovaya taktığımda sanki kısa geliyor arası açık kalıyor yan çevirsem de çekmeye çalışsam da olmuyor anlamadım sanki esneyen bir malzeme gibi:)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SerkanAkınÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 19/11/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 2358
SerkanAkınÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2013 19:44
Parcanın ABS den olduğunu düşünüyorum . Tangiti boşverin yapışmayabilir onun yerine önce japon arkasından üzerine serpeceğiniz karbonat ile yapıştırabilirsiniz bence yerine yerleştirin açık da kalsa iyice baskı uygularken açıklık kemer ve kovayı birbirine yapıştırın. Önce japonu sıkın ( su gibi olanlardan) ardından üzerine karbonat serpin. Fazlalık kısımları da zımpara, eğe vs. gibi materyallerle düzeltin tamamdır. Yani kemerde açıklık kalsa da önemli olmaz bence hatta bu işlem sonucunda kovaya da yapışacak. Hatta kovaya denk gelen yerdeki gümüş rekli olan boyayı da kazırsanız daha iyi yapışır.

Japon+karbonat uygulaması suda çözünmez çok sert olur ve üzerine tekrar tekrar uygulanabilir. Önce japon sıkıp adeta kurular gibi üzerine karbonat serpin. Gerekirse tekrarlayın. Bu işlem sonunda kalın tabaka oluşacaktır ve bunu zımpara ile düzeltebilir gerekirse tekrar üzerine aynı işlemleri uygulayabilirsiniz.

Ben bunlarla uğraşamam derseniz nalburlarda jel kıvamında çok amaçlı yapıştırıcılar da var. Jel kıvamındaki japon yapıştırıcısını uygulayıp üzerine spreyini sıkınca hemen sertleşir ve aynı japon karbonattaki gibi kalınlığı olan bir yüzey oluşturur.






Hatta parçanın etrafını da çepeçevre altındaki boyayı yine kazıyıp yapıştırın daha da kırılmaz.

Filtreyi kapatırken mandalları kullanmayın üzerine yerleştirip bastırıp yerine oturduğunda kırık olmayan kısımlarda olan mandalları kapatın sonra kırık olan kısımlarda olan mandalları kapatın. Eğer üzerine yerleştirip bastırıp yerine oturtmadan kapatmaya çalışırsanız mandalları yük bindirmiş olursunuz. SerkanAkın2013-01-04 21:07:01

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir