Tüm Dainichi Marka Yemler


aliselim66Çevrim Dışı

Kayıt: 09/02/2009
İl: Konya
Mesaj: 448
aliselim66Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2010 07:27
Sevgili Forum dostları , kimi hobici arkadaşımız bilmeden de olsa Dainichi yemini ıslatıp verdiğine şahit oldum.  Bende dahil bu yemin ürün açıklamasını  İngilizceden Türkçe ye çevirmeyip , konuyu anlamakta tembelliğe kaçtık. Biraz kafa yordum ama yine de ufak tefek düzeltmeler yapılabilir.

Bunları sizlerin istifadesine sunmamda fayda var diye düşünüyorum. Kendi blogumda diğer yemlerin de açıklaması da var.
Sizlere forumumuz da sıkça adı geçen Color Supreme nin elimden geldiğince tarifini yapayım. Yabancı dile daha hakim olan arkadaşlar zaten gerekli yerlerde mudahalede bulunacaktır.

Birde şu var ; emek verip , uğraştığım için başkasının benden alıntı yaptığını belirtmeksizin yayınlamasın diye elimi hızlı tutup ,sizlerin istifadesine sundum. Umarım bi işe yarar.
 
Aşağıdaki yem açıklamalarını, kendim Dainichi yemlerinin resmi sitesinden çevirmiş olup ilk olarak kendi kişisel bloğumda , istek üzerine daha sonra akvaryum.com da yayınlayarak, hobicilerin istifadesine sunmaktayım. Kaynak www.dainichi.com dur.
 


Dainichi Color Supreme yemi açıklamaya çalışayım

ÖZELLİKLERİ :

Dainichi Color Supreme ,% 100 saf kültür spirulina, krill ve montmorillonite kil ile zenginleştirilmiştir. Bu formül Cichlidlerinizin doğal  renk ve parlaklığını geliştirmek içintasarlanmış  doğal mineraller ve besinler içerir.Beş farklı renk artırıcı , iki tür spirulina yosunu kısa bir süre içinde optimum renke yükseltir,balıklarınıza yüksek protein sağlar, bu dengeli beslenme genel sağlık ve güzellik bakımı içindir.Dainichi tüm yemlerinde olduğu gibi, kalsiyum montmorillonite kil ile mineral parçacıkları ve tozu bağlar, metabolik toksinleri nötralize eder.Balıklarınız tamamen güçlü vitaminler, sindirim enzimleri ve sarımsakla  sağlıklı olur, iç parazitlerden kurtulur. Ayrıca kil sindirim sistemini temizler, gençleştiririr. .E vitamini ve B vitamini doğal bir kaynak olarak  buğday tohumu unu, sindirim ve besin emilimini hızla sağlar.

İçindekiler : Beyaz balık unu, buğday tohumu, buğday unu, karides, spirulina, soya küspesi, krill unu, bira mayası, kalsiyum montmorillonite kil, süt tozu, vitamin karışımı, mineral karışımı, sarımsak, proteaz ve doğal sakız.

Besin Değerleri :

EN AZ HAM PROTEİN   : 44%

En az HAM YAĞ 6%

Azami HAM LİF  3%

Azami NEM 9%

Azami KÜL 9%

KULLANIMI :

Günde 2-4 sefer bir dakika da tüketebilecekleri kadar verilmelidir.Büyük bir öğün yerine sık sık  ez yemleme önerilir.Kullanmadan önce ıslatmanıza gerek yoktur.Islatılırsa vitaminler , renk arttırıcılar, diğer besin maddeleri özelliğini kaybeder ve yemin  kalitesi düşer.Nişasta düşük tutularak , sindirim yolu ile şişkinlikler önlenir.(BLOAT kastediliyor**)

1.Resim :”kırmızı imparatoriçe olarak bilinen” erkek Protomelas taeniolotus.Kolay hazmedilen deniz proteinlerin(deniz canlıları) yüksek konsantrasyonu çok yüksek bir büyüme hızı ve mükemmel renk sağlar.Aynı zamanda balık  düzgün vücut biçimini korur.Dainichi yemin,balığı obez yapması imkansız değildir ama  zordur, tersine sadece büyütür.

2.Resim : Başka bir “kırmızı imparatoriçe” erkek. Color Supreme ‘nin içinde ultra-güçlü bir Spirulina var ! . Özellikle Cichlidlerdeki mavi vekırmızı renkleri etkileyip artırırır. Ekstrüzyon ve ısıya maruz kalmadığından , renkleri artırma da kendi etki gücüne% 100 etki katar.Biz bu performansı sağlayan , Dünyada tek üreticiyiz.

Isıya maruz kalmayan pişmemiş Spirulina , Cichlidler deki sarı vemavi tonları yoğunlaştırır.Aynı şekilde , vücüt biçimiyle sarı prenses vahşi olan benzerlerinden ayırt edilemez. % 44 protein düzeyi düşük nişasta ve yüksek balık unu, krill ve spirulina oranı yüzdeleri ile sağlanır.

Bu iki Balık COLOR SUPREME ile 3 yıl beslendi.

Nimbochromis fuscotaeniatus , sprirulinanın  etkisini gösterirken canlı mavi ve soluk  değil .

Radinant2010-05-13 22:07:14

Beğenenler: [T]50071,Radinant[/T][T]40020,Tanganyika Lake[/T][T]50966,siyah geceler[/T][T]48967,salih_alpbaz[/T][T]26667,bakbay[/T][T]84702,AMOZONİAK[/T][T]74763,emin_07[/T][T]50302,yakupozdemirci[/T][T]41567,osman doğanay[/T][T]83846,cagribey[/T][T]56232,EvcilAl[/T][T]63295,emrbilgin[/T][T]81348,bluerun[/T][T]79075,KaoS[/T][T]108377,selim_mntr[/T][T]17888,Emrah[/T][T]103287,Calendula[/T][T]94557,LokmanKoc[/T][T]108623,tricoti006[/T][T]80826,önderözlü[/T][T]111808,Reinhard[/T][T]118827,erdemgöçmen [/T][T]158962,M.Bilgin[/T][T]166482,VTAKiP[/T][T]150444,Ysfvlr[/T][T]174666,Shark_Attack[/T][T]188949,eyuphan[/T]
Teşekkür Edenler: [T]174666,Shark_Attack[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

aliselim66Çevrim Dışı

Kayıt: 09/02/2009
İl: Konya
Mesaj: 448
aliselim66Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2010 22:13

Dainichi XL PRO etçil ve hepçil çiklitlerin  geniş varyetelerine  yönelik sağlam bir formüldür.  Zengin %100 saf kültür spirulina , Krill ve zenginleştirilmiş montmorillonit kil içeren bu formül ,tüm doğal mineral ve besin maddelerini dengeli bir şekilde balıklarınız sağlık ve güzelliklerini sağlamak için tasarlandı.Bol olan beyaz balık unu ve Antarktik krill her türlü sağlam,gürbüz çiklitlerin diyet ihtiyaçlarını karşılamada esastır. Tüm Dainichi yemlerde olduğu gibi montmorillonite kil doğal yemi taklit etmesi minarel parçacıkları bağlar ve toksinleri zararsızlaştırır. Ayrıca kil temizleme eylemi iki nişasta kaynağı ile birlikte sindirim sistemini gençleştirir ve sindirimi artırır.(E ve B vitamini kaynağı olan buğday tohumu unu gibi)

İçindekiler :

Beyaz balık unu, buğday tohumu, buğday unu, krill, spirulina, soya küspesi, bira mayası, kalsiyum montmorillonite kil, süt tozu, vitamin karışımı, mineral karışımı, sarımsak, proteaz ve doğal sakız.

Besin Değerleri :
Min.ham protein    44%
Min. ham yağ           6%
Max. ham lif              3%
Max. nem                   9%
Max. kül                    10%
KULLANIMI :
Dainichi XL PRO ‘ yu Günde 2-4 sefer bir dakika da tüketebilecekleri kadar verilmelidir.Büyük bir öğün yerine sık sık  ez yemleme önerilir.Kullanmadan önce ıslatmanıza gerek yoktur.Islatılırsa vitaminler , renk arttırıcılar, diğer besin maddeleri özelliğini kaybeder ve yemin  kalitesi düşer.Nişasta düşük tutularak , sindirim yolu ile şişkinlikler önlenir.Kullanmadan önce  suda bekletmeyiniz, bunun bir faydası yoktur.
Radinant2010-03-07 18:08:24

Beğenenler: [T]174666,Shark_Attack[/T][T]188949,eyuphan[/T]
Teşekkür Edenler: [T]174666,Shark_Attack[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

aliselim66Çevrim Dışı

Kayıt: 09/02/2009
İl: Konya
Mesaj: 448
aliselim66Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2010 16:43

Dainichi Veggie FX

Özellikleri :

Zengin-renkler, Veggie Deluxe formülünü temel alan VEGGIE FX, bir Cyclop eeze ® ve NatuRose ® kaplamasıyla güçlendirilir, ve şimdiye kadar bizim en egzotik yiyeceklerimizin biridir.

Saf kültürlü spirulinanın  100%'le küçültülmesiyle, dondurularak kurutulan  Cyclop eeze ®(Carotenoids ve "Omega 3" yağlı asitlerin en yüksek düzeyleriyle bilinmiş bir kabuklu) , NatuRose ® (15,000  ppm astaxanthin içeriğiyle Haematococcus su yosunu) ve E. superba krill(antarktik krill) içerir.

VEGGIE FX,  cichlidlerinin  parlaklığını ve rengini arttırmak için tasarlanan bütün doğal mineralleri, besinleri ve pigmentleri içerir.İçerikteki Altı ayrı uygulama renkleri güçlendirir, Balıkların renklerini açığa çıkaran bizim diğer özel formüllü yemimiz COLOR FX 'e rakiptir. Aynı zamanda beslenme kalitesinden hiçbir ödün vermez. Pişmemiş, tam olarak kudretli vitaminler, sindirimle ilgili enzimler ve sarımsak, balığın sağlıklı ve iç parazitlerden uzak olduğunu garanti eder. Bütün Dainichi yemlerde  olduğu gibi, biz , metabolik toksinleri bağlamak ve nötralize etmeye ek olarak mineral taneciklerin doğal kavrayışını taklit etmesi için kalsiyum montmorillonite kilini katıyoruz. Ayrıca, kil sindirim sistemini temizler ve genşleştirir , iki nişasta kaynağı ile birlikte.(E vitamini ve B vitamini kaynağı olan buğday tohumu gibi) un sindirim ve besin emilim hızı artırır .

Veggie formülleri, Veggie Deluxe ve Veggie FX şişkinliği önlemek için tasarlanmıştır. BLOAT' u önler.( Bloat hastalığı cichlidlerin belasıdır*)Bizim granul yemlerimiz ,balığım midesinde  2-3 kat  şişmez, bağırsak rahatsızlıklarının önüne geçer , diğer üreticilerin yemlerinden farklı olarak.
Onun bu özelliği,  Tropheus türü gibi otçul hayvanlardan "Bloat"a  sebep olmak için onu neredeyse imkansız yapar.
İÇİNDEKİLER :

Kelp, beyaz balık unu, soya unu, buğday unu (bağlayıcı), karides, krill, spirulina, buğday tohumu, dondurularak Cyclop-eeze ®, kalsiyum montmorillonite kil, bira mayası, NatuRose ® (Haematococcus yosun), vitamin karışımı, mineral kurutulmuş mix, sarımsak, proteaz (sindirim enzimi) ve doğal sakız.

Besin Değerleri :
Min.ham protein 39%
Min. ham yağ           5%
Max. ham lif           % 4
Max. nem                  9%
Max. kül                     12%

KULLANIMI :
Günde 2-4 sefer bir dakika da tüketebilecekleri kadar verilmelidir.Büyük bir öğün yerine sık sık  ez yemleme önerilir.Kullanmadan önce ıslatmanıza gerek yoktur.Islatılırsa vitaminler , renk arttırıcılar, diğer besin maddeleri özelliğini kaybeder ve yemin  kalitesi düşer.Nişasta düşük tutularak , sindirim yolu ile şişkinlikler önlenir.Kullanmadan önce  suda bekletmeyiniz, bunun bir faydası yoktur.
Radinant2010-03-07 18:08:50

Beğenenler: [T]174666,Shark_Attack[/T][T]188949,eyuphan[/T]
Teşekkür Edenler: [T]174666,Shark_Attack[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

aliselim66Çevrim Dışı

Kayıt: 09/02/2009
İl: Konya
Mesaj: 448
aliselim66Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2010 10:07

Dainichi Veggie Deluxe

Özellikleri :

Veggie Deluxe , kaliteli derecede kelp ve spirulinanın benzersiz bir harmanını içerir , otçul hayvanlar için sağlığı ve renkleri zirvede tutmak için tasarlandı. Hem de cichlidlerin büyüme ve canlıklık için gerekli krile yer verirken,karides unu , beyaz balık unu,  sarımsak ve pişmemiş sindirim enzimleri bu yüksek enerji formulunu oluşturur.Bu yüksek enerji formülü
kolay sindirilebilir protein kaynakları ile doludur ,cichlidlerin büyüme ve canlılığı için gereklidir. Beş renk uygulamasıyla , balıkların erken yaşta olağan üstü canlı  renklere kavuşur. Bütün Dainichi  yemlerde olduğu gibi ,mineral taneciklerin doğal yemi taklit etmesi için kalsiyum montmorillonite kil vardır,  metabolik toksinleri bağlar ve nötralize eder. Hassas nokta, tam olarak kudretli vitaminler, sindirimle ilgili enzimler ve sarımsakla  balığın,  sağlıklı ve iç parazitlerden uzak olduğunu garanti eder.Bundan başka kil temizle işlemiyle,  sindirim sistemi gençleşir. E ve B vitamini  kaynağı olarak  bugday tohumu unu, sindirim ve besin emilimini hızlandırır.

İçindekiler :

Kelp, beyaz balık unu, soya unu, buğday unu, krill, spirulina, karides, buğday tohumu, kalsiyum montmorillonite kil, bira mayası, süt tozu, vitamin karışımı, mineral karışımı, sarımsak, proteaz ve doğal sakız.

Besin Değerleri :

EN AZ HAM PROTEİN   : 38%

En az HAM YAĞ 5%

Azami HAM LİF  4%

Azami NEM 9%

Azami KÜL 12%

KULLANIMI :

Günde 2-4 sefer bir dakika da tüketebilecekleri kadar verilmelidir.Büyük bir öğün yerine sık sık  ez yemleme önerilir.Kullanmadan önce ıslatmanıza gerek yoktur.Islatılırsa vitaminler , renk arttırıcılar, diğer besin maddeleri özelliğini kaybeder ve yemin  kalitesi düşer.Nişasta düşük tutularak , sindirim yolu ile şişkinlikler önlenir.

Radinant2010-03-01 18:40:50

Beğenenler: [T]174666,Shark_Attack[/T][T]188949,eyuphan[/T]
Teşekkür Edenler: [T]174666,Shark_Attack[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

aliselim66Çevrim Dışı

Kayıt: 09/02/2009
İl: Konya
Mesaj: 448
aliselim66Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2010 11:50




Dainichi COLOR FX

Özellikleri :

Bu gıda çiklit beslenmesinde en ilerici gelişmeleri temsil eder.  Cichlid balığı besleneyenlere öneririz. Dainichi yemlerin hepsi bu ileri encapsulation teknolojisinden yararlanan seçkin bir formüldür ve bir çok yem üreticisinde bu teknik yoktur. Herşeyden önce , benzeri olmayan yedi renk uygulaması için , güçlü renk yoğunlaştırıcılı ve besleyici karides, Antarktik krill, Cyclop eeze ®, NatuRose ® gibi kudretli renk kuvvetlendiricilerine ek olarak (Haematococcus su yosunu) yüksek ölçüde besleyici  ve spirulina içerir. Bütün Dainichi yemlerde olduğu gibi  kalsiyum montmorillonite kilin ,mineral tanecikleri doğal yemleri taklit ederek   , metabolik toksinleri bağlar ve nötralize eder.Tamemen güçlü vitaminler ,sindirimle ilgili enzimler ve sarımsak balığın sağlıklı kılar ve iç parazitden kurtarır. Ayrıca kil sindirim sistemini temizler ve yeniler. E ve B vitamini kaynağı olan Buyday tohumu unu , otçullar için mükemmel bir seçimdir.

İçindekiler :

Beyaz balık unu, buğday tohumu, buğday unu, karides, soya unu, spirulina, krill unu, Cyclop-eeze ®, bira mayası, kalsiyum montmorillonite kil, süt tozu, vitamin karışımı, mineral karışımı, sarımsak, NatuRose ® (Haematococcus yosun), proteaz ve doğal sakız.

Besin Değerleri :

EN AZ HAM PROTEİN   : 45%

En az HAM YAĞ 7%

Azami HAM LİF  3%

Azami NEM 9%

Azami KÜL 9%

KULLANIMI :

Günde 2-4 sefer bir dakika da tüketebilecekleri kadar verilmelidir.Büyük bir öğün yerine sık sık  ez yemleme önerilir.Kullanmadan önce ıslatmanıza gerek yoktur.Islatılırsa vitaminler , renk arttırıcılar, diğer besin maddeleri özelliğini kaybeder ve yemin  kalitesi düşer.Nişasta düşük tutularak , sindirim yolu ile şişkinlikler önlenir.

Radinant2010-03-07 18:09:25

Beğenenler: [T]174666,Shark_Attack[/T][T]188949,eyuphan[/T]
Teşekkür Edenler: [T]174666,Shark_Attack[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

aliselim66Çevrim Dışı

Kayıt: 09/02/2009
İl: Konya
Mesaj: 448
aliselim66Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 20:28

Dainichi Ultima Krill

Özellikler :

Ultima Krill combinasyonunun , üstün renk , büyüme ve lezzeti bütün hepçil ve etçil cichlidler için uygundur. Renkleri artıran dört uygulama ,spirulina, Antarktika krili ve karides karışımlarıdır, ULTIMA Krill parlak ve renkli bir zenginlik sunuyor.Ayrıca,  immun ve ek uyarıcılar , sindirim enzimleri, canlılığı ve sağlığı yüksek derecede sağlar.Bütün Dainichi yemlerde olduğu gibi, ULTIMA KRILL, mineral taneciklerin doğal yemi taklit etmesi için kalsiyum montmorillonite kilini içerir, ve metabolik toksinleri bağlar ve nötralize eder. Ham  tam olarak kudretli vitaminler, sindirimle ilgili enzimler ve sarımsak, balığın, sağlıklı ve iç parazitlerden uzak olduğunu garanti eder.Ayrıca, kil sindirim sistemini temizler ve gençleştirir , iki nişasta kaynağı ile birlikte.(E vitamini ve B vitamini kaynağı olan buğday tohumu gibi) un sindirim ve besin emilim hızı artırır .

İÇİNDEKİLER :

Beyaz balık unu, buğday tohumu, buğday unu, karides, soya küspesi, Antarktika krill unu, spirulina yosunu, bira mayası, kalsiyum montmorillonite kil, süt tozu, vitamin karışımı, mineral karışımı, sarımsak, beta glukan, proteaz ve doğal sakız.

Besin Değerleri :
Min.ham protein    43%
Min. ham yağ           6%
Max. ham lif              3%
Max. nem                   9%
Max. kül                     9%

KULLANIMI :
Günde 2-4 sefer bir dakika da tüketebilecekleri kadar verilmelidir.Büyük bir öğün yerine sık sık  ez yemleme önerilir.Kullanmadan önce ıslatmanıza gerek yoktur.Islatılırsa vitaminler , renk arttırıcılar, diğer besin maddeleri özelliğini kaybeder ve yemin  kalitesi düşer.Nişasta düşük tutularak , sindirim yolu ile şişkinlikler önlenir.Kullanmadan önce  suda bekletmeyiniz, bunun bir faydası yoktur.
Radinant2010-03-07 18:07:16

Beğenenler: [T]174666,Shark_Attack[/T][T]188949,eyuphan[/T]
Teşekkür Edenler: [T]174666,Shark_Attack[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

RadinantÇevrim Dışı

Kayıt: 30/05/2008
İl: Kocaeli
Mesaj: 3812
RadinantÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2010 06:31
Elinize sağlık konuyu sabitledim.
 
Saygılar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Evren OltacıÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 16/01/2010
İl: Ankara
Mesaj: 406
Evren OltacıÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 03:01
Güzel bir bilgilendirme olmuş teşekkürler...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AverroesÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/06/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 3324
AverroesÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2010 23:37
İstanbul da bunun satıldığı biryer yok değil mi, peki niye bu kadar pahalı bu  Dainichi ne özelliği varmış, ??

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ghost rider26Çevrim Dışı

Kayıt: 21/11/2009
İl: Eskisehir
Mesaj: 59
ghost rider26Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 14:22
Bu çalışma çok güzel olmuş ama biz bu yeme nasıl sahip olacağız.Yani bunu kim nerede satıyor?Fiyatı nekadar?Bu konuda bilgi sahibi olan varsa bekliyorum...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

aliselim66Çevrim Dışı

Kayıt: 09/02/2009
İl: Konya
Mesaj: 448
aliselim66Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2010 07:18


              Dainichi Marine FX

Marine Fx Deniz balıkları için

Özellikleri :

Marine FX yüksek konsantrasyonlu  yedi ayrı uygulama ile renkleri artırıcı etki yapar , iki tür saf kültür spirulinaCyclop-eeze®, NatuRose®(Haematococcus algae) ve krill. Bu maddeleri içeren doğal pigmentler, minarel ve besinler renk ve parlaklıklarını en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmıştır,  Yüksek protein  sağlarken dengeli bir beslenmedir. Bu formül özellikle otçul balıklar ve omurgasızlar için idealdir. Ayrıca kil , sindirim sistemini temizler, gençleştiririr. .E vitamini ve B vitamini doğal bir kaynak olarak buğday tohumu unu, sindirim ve besin emilimini hızla sağlar.

İçindekiler :

Kelp , Beyaz balık unu, soyaunu,buğday unu, Krill, Spirulina, karides unu, buğday tohumu unu,Cyclop-eeze®, bira mayası, montmorillonite kil, süt,sarımsak, proteaz, Haematococcus algae ve doğal sakız. Vitamin A Acetate, D-Activated Animal-Sterol (D3), DL Alphatocopherol (E), L-ascorbyl-2-polyphosphate (C), B12 Supplement, Choline Chloride, Niacin, Inositol, Calcium Pantothenate, Riboflavin Supplement, Pyridoxine Hydrochloride (B6), Thiamine Mononitrate, Folic Acid, Menadione Sodium Bisulfite Complex (K), Biotin, Cobalt Sulfate, Copper Sulfate, Ferrous Sulfate, Manganese Sulfate, Ethylenediamine Dihydroiodide.


Besin Değerleri :

Min.ham protein    45%
Min. ham yağ           6%
Max. ham lif              2%
Max. nem                   9%
Max. kül                    10%
Min Calsiyum       2 %
aliselim662010-05-13 07:21:48

Beğenenler: [T]174666,Shark_Attack[/T]
Teşekkür Edenler: [T]174666,Shark_Attack[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

saintsÇevrim Dışı

Kayıt: 02/12/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 37
saintsÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2010 10:03
Mbunalara bu yemlerin hangilerinden verilebilir acaba?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

aliselim66Çevrim Dışı

Kayıt: 09/02/2009
İl: Konya
Mesaj: 448
aliselim66Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2010 22:10

Dainichi Marine REEF VEGGIE FX

Özellikleri :

Dainichi Reef Veggie  Fx ‘in otçul zengin formülü dondurularak kurutulmuşCyclop-eeze®( Carotenoidlerin ve “Omega 3″ yağlı asitlerin en yüksek düzeyleriyle bilinmiş bir kabuklu) ,NatuRose® (Haematococcus algi), % 100 saf kültür spirulina, E. superba kril ve karides içerir. Tüm doğal mineraller, besinler ve pigmentleri içeren bu eşsiz formül deniz balıklarının renk ve parlaklıklarını artırmak için tasarlanmıştır. Renk artırıcı ve parlaklaştırıcı yedi uygulama marketlerdeki diğer renklendirici otçul yemlerden onu üstün kılar.

İçindekiler :
Kelp, beyaz balık unu, soya unu, buğday unu, krili, spirulina, karides unu, buğday tohumu, Cyclop-eeze ®, bira mayası`, vitamin karışımı *, mineral karışımı *, sarımsak, proteaz, Haematococcus algi, montmorillonit kil, süt sarımsak , proteazve doğal sakız

*Vitamin Mix & Mineral Mix: Vitamin A Acetate, D-Activated Animal-Sterol (D3), DL Alphatocopherol (E), L-ascorbyl-2-polyphosphate (C), B12 Supplement, Choline Chloride, Niacin, Inositol, Calcium Pantothenate, Riboflavin Supplement, Pyridoxine Hydrochloride (B6), Thiamine Mononitrate, Folic Acid, Menadione Sodium Bisulfite Complex (K), Biotin, Cobalt Sulfate, Copper Sulfate, Ferrous Sulfate, Manganese Sulfate, Ethylenediamine Dihydroiodide.

Besin Değerleri :

Min.ham protein    39%
Min. ham yağ           5%
Max. ham lif              6%
Min Calsiyum           2 %
Max. nem                   9%

KULLANIMI :

Günde 2-4 sefer bir dakika da tüketebilecekleri kadar verilmelidir.Büyük bir öğün yerine sık sık  ez yemleme önerilir.Kullanmadan önce ıslatmanıza gerek yoktur.Islatılırsa vitaminler , renk arttırıcılar, diğer besin maddeleri özelliğini kaybeder ve yemin  kalitesi düşer.Nişasta düşük tutularak , sindirim yolu ile şişkinlikler önlenir.

aliselim662010-05-14 22:23:35

Beğenenler: [T]174666,Shark_Attack[/T]
Teşekkür Edenler: [T]174666,Shark_Attack[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mersozÇevrim Dışı

Kayıt: 06/09/2005
İl: Istanbul
Mesaj: 256
mersozÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2010 13:05
Çok güzel bir paylaşım,bilgiler için teşekkür ederiz Ali Bey...
Sadece tropheuslar için değil tüm mbunalarda da 1. seçenek bence,2 yıla yakın veggie deluxe,fx ve colour supreme kullanıyorum,mesela demasoni kolonimi ilk kez gören nekadar çok erkek var diyor:),sonra dikkatli bakınca 30 balık içinde sadece 2 erkek olduğunu görüyor.
Bu yemi tabi ki ülkemizde yaygınlaşmasını istiyoruz,New life spectrumda da olduğu gibi resmi distribütörü yok ülkemizde,yani 20-30 bin dolara herhangi bir ithalat yapan firma bu yemi getirebilir.
Bu paranın içinde de 10 bin dolar kadar teminat var,yani büyük bir para değil.
İnşallah kısa sürede birisi bu işe el atar da biz hobiciler bu yemi daha uygun bulabiliriz.

Beğenenler: [T]16248,baco52[/T]
Teşekkür Edenler: [T]182739,abbondanzieri[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir