Yati Ve Mangrov Kökü Doğada Nerede?


rokaÇevrim Dışı

Kayıt: 01/04/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 70
rokaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2016 01:44
Arkadaşlar bu dekor ürünlerini biz kendimiz doğada bulma imkanımız yok mudur? Ben doğa yürüyüşlerine katılan birisiyim ve aslında hobiyede yavaş yavaş beni bu seriven sürükledi. [(konu dışı)Metropol yaşamından sıkıldım binaların üst üste olması, ses gürültü vs beni doğaya yöneltti. Doğa beni sakinleştirdi ve istedim ki elimde olduğu kadar doğayı evime taşıyabiliyim. Şimdi evime doğa köşesi yapmaya karar verdim ve yeni bir akvaryum kuracağım.] Fakat ben bu yati veya mangrov kökü ile akvaryumumda hem dekor amaçlı hemde balıklarımıda 4 köşeli cama hapis etme yerine elimden geldiğince onları gerçekten kendi doğasında gibi hissettirmek istiyorum. Akvaryumumun 4 bir yanına bu köklerden koymak istiyorum fakat internetten fiyatlara baktım çok maaliyetli olucakmış gibi geldi bende dedim ki kendi kendime acaba ben bu ürünlere doğada ulaşma imkanım yok mu? Nerelerde bulabilirim bu tarz köklere yada belkide ulaşıyorum aslındada detayını bilmediğim için dikkat edemiyorum. [:)] Bilgilerinizi ve tecrubelerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

HuseyinarazÇevrim Dışı

Kayıt: 12/01/2016
İl: Içel
Mesaj: 431
HuseyinarazÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2016 01:54
[QUOTE=roka]Arkadaşlar bu dekor ürünlerini biz kendimiz doğada bulma imkanımız yok mudur? Ben doğa yürüyüşlerine katılan birisiyim ve aslında hobiyede yavaş yavaş beni bu seriven sürükledi. [(konu dışı)Metropol yaşamından sıkıldım binaların üst üste olması, ses gürültü vs beni doğaya yöneltti. Doğa beni sakinleştirdi ve istedim ki elimde olduğu kadar doğayı evime taşıyabiliyim. Şimdi evime doğa köşesi yapmaya karar verdim ve yeni bir akvaryum kuracağım.] Fakat ben bu yati veya mangrov kökü ile akvaryumumda hem dekor amaçlı hemde balıklarımıda 4 köşeli cama hapis etme yerine elimden geldiğince onları gerçekten kendi doğasında gibi hissettirmek istiyorum. Akvaryumumun 4 bir yanına bu köklerden koymak istiyorum fakat internetten fiyatlara baktım çok maaliyetli olucakmış gibi geldi bende dedim ki kendi kendime acaba ben bu ürünlere doğada ulaşma imkanım yok mu? Nerelerde bulabilirim bu tarz köklere yada belkide ulaşıyorum aslındada detayını bilmediğim için dikkat edemiyorum. [:)] Bilgilerinizi ve tecrubelerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum.[/QUOTE]
Bu kökler malesef uzak diyarlardaki ormanlardan ülkemize geliyor yoksa bir kök hiç 30 40 tl olurmu

Teşekkür Edenler: [T]184710,roka[/T]
+1: [T]121629,thundereblue[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

rokaÇevrim Dışı

Kayıt: 01/04/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 70
rokaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2016 11:40
Teşekkür ederim bilgilendirmeden dolayı. Evet bende başta fiyatlarının neden bu kadar aşırı olduğunu merak ettim fakat sonradan bir nebzede olsun hak verdim ama bazı yerler bence hala çok uçuk fiyatlara satıyorlar gibime geliyor :) tabi onlarında kendi tercihleri saygı duyuyorum.

Beğenenler: [T]181763,Huseyinaraz[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir