Yavru Baliklar


BaharpltÇevrim Dışı

Kayıt: 15/03/2017
İl: Sakarya
Mesaj: 271
BaharpltÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2017 16:45
Kilic kuyruk yavrulari 1 aylik oldular (1 cm ) onlardan sonrada yavrular dogdu 10 gun aralari ayni boydalar ama daha renklenip dolgunlasmadilar...akvaryuma iki yavru saldim iri erkek yavrulari biraz kovaliyor..boyle olunca diger yavrulari salmaya korktum..tavsiyeniz nedir?biraz daha beklemeli miyim yoksa zamanla yavrulari alisip kovalamayi birakirlar mi?

buyukleri yemlemistim yavru salmadan once...akvaryumu boldum yavrular icin durduklari yer fazla buyuk degil....akvaryuma birakinca ayri olduklarinda ki gibi rahat beslenebilirler mi?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Can KurtulÇevrim Dışı

Kayıt: 05/03/2017
İl: Yurtdisi
Mesaj: 394
Can KurtulÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2017 19:36
[QUOTE=Baharplt]Kilic kuyruk yavrulari 1 aylik oldular (1 cm ) onlardan sonrada yavrular dogdu 10 gun aralari ayni boydalar ama daha renklenip dolgunlasmadilar...akvaryuma iki yavru saldim iri erkek yavrulari biraz kovaliyor..boyle olunca diger yavrulari salmaya korktum..tavsiyeniz nedir?biraz daha beklemeli miyim yoksa zamanla yavrulari alisip kovalamayi birakirlar mi?

buyukleri yemlemistim yavru salmadan once...akvaryumu boldum yavrular icin durduklari yer fazla buyuk degil....akvaryuma birakinca ayri olduklarinda ki gibi rahat beslenebilirler mi?[/QUOTE]
Akvaryumda bol bitki ve saklanıcak yer varsa bir ihtimal kurtulurlar
Fakat erişkinlerin yemlerine ortak olamıyorlar çoğu zaman bitki varsa bitkiler sayesinde beslenebilirler(üzerindeki organizma vs. İle)
Bir süre daha yavruları ayrı tutup protein ağırlıklı(abartmadan :D)
Besler iseniz hem gelişimleri iyi olur hem de stres korku yem yiyememe vs
Gibi problemleri engellemiş olursunuz[:)]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir