Zebra + texas + kedi balıkları


Barbarossa42Çevrim Dışı

Kayıt: 27/07/2009
İl: Konya
Mesaj: 1740
Barbarossa42Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 16:56
Uğur bey,
 
- Yılanbaş, bildiğim kadarı ile, akvaryumda sahibine bile saldırabilecek yapıda bir balık. Yani son derece agresif. Bir örnek verecek olursak, kırmızı karınlı piranalar bile aniden elinizi suya soksanız, ürker ve çekilir. Ama bu "balık" öyle değil! Zamanla diğer balıklara neler yapabileceği tahmin edilemez.
- Yürüyen kedi balığı, hızla büyüyecektir ve tankınızın en agresifi olduğunu düşündüğünüz challengerlarınıza bile musallat olabilir.
- Pacular agresif olmayan ve bu türler arasında, uslu çoçuklar olacaklardır. Bir süre sonra ya akvarum küçük gelecek, ya da yılanbaş ve kedi balığının mağdurları olacaklardır.
 
Aslında ilk yorumum bence yeterli. Bu balıkların akvaryumda ne kadar büyüyebileğini internetteki farklı kaynaklardan öğrenebilirsiniz. Ben şahsen 80 cm olabilecek bir balığı 125 cm'de tutmam. Bunlar havuz balığı. Tabi zevk meselesi, alligatör gar (timsah balığı) bile besleyenler var.
 
Sözün kısası, iri balıkları bir araya getirmişsiniz. Ama canlı yükü çok çok fazla. 3-4 ay sonra kediniz biraz büyüdüğünde, yılanbaşı bilmem ama, diğerleri en iyi ihtimalde strese girebilirler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tempo_forzandaÇevrim Dışı

Kayıt: 30/04/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 3
tempo_forzandaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 14:00
Bilgilendirme yaptığınız için teşekkürler. Yaptığınız açıklamaya istinaden yeni tank siparişimizi verdik. 250x60x60 bu tankta zevkimizi alırız diye düşündük.

iyi günler. ..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir