Bu tropheus ikola mı ?
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2009 09:23
Mecburen alacağız. Nasıl olsa akvaryum boyutu değişmek zorunda 300-500 lt arasında beyaz mobilyalı bir akvaryum istiyorum.

ersin07 2009-06-03 09:24:16
Bunun gibi birşey dün araştırmamı yaptım 350 tl buldum bakalım taksit yaparsa sanırım alıcam :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2009 11:38
Bende tropheus besliyorum ve belki sizde biliyorsunuzdur tropheuslar da dışardan gelen yeni balık fazla barınamaz çünkü koloni oturmuştur.Yerinizde olsam banko ikola olan balığı akvaryumumdan çıkarırdım.![]()
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2009 13:35
Bu koloni oluşumu 2 hafta oldu oturmuş bir koloni madem bozulmaz ise ikolanın da gitmesine gerek yok çünkü aynı yerden aynı akvaryumdan geldiler ve sorunsuz yaşıyorlar belki yanlızk çekecektir buna eminim o zamanda ikola besleyen bir arkadaşa vermek zorunda kalacağım.
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2009 11:01
Selamlar ikolayı muklaka akvaryumdan cıkarın yeni balık eklemeniz uygun şartlar hazılanırsa sorun olmayacaktır balıklar daha yavru oldugundan dolayı iyi günler..
.
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2009 01:38
Bende de ikola kolonisi var ve arkadaşların dediği çok doğru ikolaya ek yapmak sorun oluşturur.Ama dekor değişikliğine giderek birbirlerine alışmalarını sağlayabilirsiniz..