Lepistes İle Tetraların Uyumu
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2019 03:06
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/219126/241120190305451.jpg[/IMG] 100*50*40 cm ilk 200 lt ilk bi
Akvaryumum var içinde fotoğraftaki
Beyaz tetradan var bide [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/219126/241120190308451.jpg[/IMG] bu balıktan mevcut ilaveten lepisteslerde var akvaryumcu berabere yapabileceklerini lepistesin yavrularına Zara vermeyeceğini söyledi bende güvenip aldım tetra cinslerini fakat lepistesler akvaryumun en üst kısmında köşede sabit duruyorlar sanki huzursuzlarımla gibi bileğisin olan var mu bu tetra cinsleri ile lepisteslerin uyumu ve yavruları yeyip yemeyeceklerdi hakkında [EDIT]Emresertoglu,2019-11-24 03:11:21[/EDIT]
Akvaryumum var içinde fotoğraftaki
Beyaz tetradan var bide [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/219126/241120190308451.jpg[/IMG] bu balıktan mevcut ilaveten lepisteslerde var akvaryumcu berabere yapabileceklerini lepistesin yavrularına Zara vermeyeceğini söyledi bende güvenip aldım tetra cinslerini fakat lepistesler akvaryumun en üst kısmında köşede sabit duruyorlar sanki huzursuzlarımla gibi bileğisin olan var mu bu tetra cinsleri ile lepisteslerin uyumu ve yavruları yeyip yemeyeceklerdi hakkında [EDIT]Emresertoglu,2019-11-24 03:11:21[/EDIT]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2019 03:31
Kısa dönemde yaşar gibi gözükse de uzun dönemde yaşamazlar. Tetralarınız lepisteslere vurmaya başlar. Ayrıca lepistes kendi yavrusunu bile yer. Tetralar ise çerez niyetine yavruları yer. Tank hacminiz büyük ama tetra ve lepistes aynı tankın balığı değil.
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2019 03:45
[QUOTE=johnnyblaze]Kısa dönemde yaşar gibi gözükse de uzun dönemde yaşamazlar. Tetralarınız lepisteslere vurmaya başlar. Ayrıca lepistes kendi yavrusunu bile yer. Tetralar ise çerez niyetine yavruları yer. Tank hacminiz büyük ama tetra ve lepistes aynı tankın balığı değil.[/QUOTE] öncelikle cevapladığınız için çok teşekkür ederim bi sorum daha olacak siz benim yerimde olmuş olsanız ve akvaryumda beslediğiniz (örnek lepisteslerdende ) yavru alıp büyüdüklerini görmek istemiş olsanız yanında bulunan bu balıkları çıkarmanız gerekir mi bide bu balıkları çıkarmanız gerektiyse yanına güzel hoş duracak ama bu beklentimizi etkilemeyecek (lepistesleri besleyip ve sağlıklı bi şekilde yavru almak) balık olarak ne önerirsiniz işin açıkcası öncesinde malawi olan tankımı bitkili akvaryuma dönüştürdüm akvaryum özellikleri 100*50*40 200 litre full hacim kapasitesi içinde 20 kg Hagrn Quartz kum ve sanırım ismini yanlış bilmiyorsam çöl kütüğü mevcut size şöyle söyleyeyim akvaryumdan beklentim lepistesleri beslemek ve yavruların akvaryumda büyümesini görmek yanındada güzel duracak ve güzel seyir verecek balık tavsiyeleri yani bu beklentiyi çok düşürmeyecek şekilde illaki yavrulardan kayıplar olur diğer balıklar sebebiyle ama. Çok olmaması kaydıyla akvaryumu kuralı 1 ay oldu içindeki bahsettiğim çök kütüğüne chirsmas moda ekleyeceğim bide kumun üzerine anebeas ilave edeceğim biliyorum yazım uzun oldu akvaryumun fotoğrafınıda eklerim buraya bu akvaryumu en güzel hale (görsel)olarak nasıl getiririm (bitkiler her şey dahil) bide içindeki lepisteslerin huzurunu çok etkilemeyecek ve yavruların saklanarakta büyümesini sağlayacak güzel görünümlü otantik hava katacak balık önerilerinizi bekliyorum çok teşekkür ederim şimdiden[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/219126/241120190344271.jpg[/IMG] akaryum bu şekilde içindeki lepistesler en üstte korktukları için sanırım pek gözükmüyorlar ve balık önerisinde bulunurken sayı olarak maç kaç tane ve yukarda yazdığım gibi uyum ve yavru konusunu düşünerek cevap verirseniz sevinirim saygılar
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2019 03:52
İlla ki lepistes beslemek ve yavru almak istiyorsanız ayrıca yavru alayım diyorsanız, sadece canlı doğuran besleyin. Canlı doğuranlar yavrularını yerler. Bunun için yavrulara saklanma alanı oluşturmanız lazım. Yeni doğan yavrular içgüdüsel olarak su yüzeyine giderler. Bunun için bir pastaneye gidin. Pasta sardıkları şey var ya, onun adı rafya, ondan alın. Bıçakla esnetin. Alın size saklanma alanı.