14 Cm lik Mavi imparator Beyaz benek :(


WinssÇevrim Dışı

Kayıt: 20/05/2009
İl: Izmir
Mesaj: 48
WinssÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2011 11:42
Bu gün 6 ncı gün. Dün yaptığım dezenfekte işleminden sonra akşam dükkanı kapatmadan 15 parça tuzu bir kapta karıştırıp 1 saat içinde yavaş yavaş akvaryuma ilave ettim. Dükkanı kapatırken balıkların ciğerleri yanmasın diye dua ettim. 

Sabah dükkana geldiğimde balıkların yaşadıklarını görünce. Çok sevindim ve hemen 1 er saat aralıklarla  %50 X 2 kere su değişimi yaptım. Malaşit yeşilinden mi neden bilmiyorum ama bu zamana kadar hiç alg (yosunlanma) olmayan akvaryumum da bitkilerin dahi yosun tuttuğunu gördüm. 

Balıkların durumu gayet iyi gibi görünüyor. Yem yemeye başladılar. suyun kimyası baya bir bozuldu artık bundan gayrı 1 haftaya kadar %10 dan fazla su değişimi yapmayacağım.

 Bu Beyaz beneği Hiç kayıpsız atlatmam iyi oldu. Bu 6 gün içerisinde değerli fikirlerini esirgemeyen başta Gökhan beye ve ardından Erol beye Ümit beye ve tunç beye çok teşekkür ederim. 

iyi formlar dilerim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

EROL ÇAKIRÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 20/01/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 704
EROL ÇAKIRÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2011 21:33
Biz sana teşekkür ederiz . Bizim ettigimiz tecrübeleri sayende aktardık . bir çok arkadaşımıza faydalı olmuştur umarım zamanında bende büyük kayıplar yaşadım :::)))))))))))))))))

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir