15. Pet Show Fuarı 2012 Davetiyeleri


gulayÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
Kayıt: 30/12/2005
İl: Istanbul
Mesaj: 1445
gulayÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2012 00:06
İzmir'e ayak basmamızdan ayrılana kadar geçen sürede kendimizi hep dostlar arasında hissetmemizi sağlayan, tam birer İzmirli değerli akvarist dostlarla ve eşleriyle tanıştığıma çok memnun oldum, hepinize tek tek teşekkür ederim... Hepimizin konuşacak, birbirine soracak birşeyleri vardı ve dolu dolu ayrıldığım çok güzel bir haftasonu geçirdim. 

Fuardan beklediğini bulamayan arkadaşların görüşlerine saygı duyuyorum ama bence "kesinlikle yaşanması gereken" birkaç gündü. Bizler çalıştığımız için ve şehirlerarası ziyaret ettiğimizden ancak haftasonu 2 güne katılabildik, Perşembe-Cuma günleri boştu diyenler var. İstanbul'da gerek mesleki gerek zevkine CNR ve Tüyap'ta katıldığım fuarlara göre diyebilirim ki, değil Türkiye'den dünyadan ziyaretçi çeken fuarlarda bile haftaiçi ziyaretçileri, haftasonundakinden kat be kat azdır. Yani bence İzmir Fuarı için de bu durum gayet olağandı.
 
Stand alanında fotoğraflarda da görebileceğiniz gibi hiçbir arkadaşımız boş durmadı, hepimiz fuar alanında dört döndük diyebilirim. Gelen ziyaretçilerin çoğunun öğrendiği şeylerden çok hoşnut kalması, sordukça sormaları ve genç-yaşlı herkesin standımızdan memnun ayrılmaları şahsen beni de çok mutlu etti. Birkaç kişiye bizim standdan ayrıldıktan sonra akvaryum ve kurulum malzemeleri alırken rastladım, tabii ki tembihlediğimiz gibi hemen balık da almıyorlardı önce döngüyü oluşturmalıydılar Bunun dışında, çocuklar çok bilinçli ve meraklıydılar. Verdikleri cevaplar ve ilgi dolu bakışları, yakın gelecekte aramıza katılacaklarının sinyalini veriyordu hatta bazıları çoktan katılmıştı bile 

Patlıcanlı böreklerimizi afiyetle yerken (ellerine sağlık) Feyza Hanım'la bir ara Florya Akvaryum'u ziyaret etmek istedikleri için İstanbul'a geleceklerinden bahsedince benim de aklıma bir süre önce Onur'un açtığı gezi konusu geldi (http://www.akvaryum.com/Forum/florya_akvaryum_acildi_k487166.asp). Aslında biz de İstanbul grubu olarak ne zamandır gitmek istiyorduk ama araya başka işler girdikçe ertelendikçe ertelendi. Sömestr tatilinde bir haftasonu yaparsak İzmir'den başka arkadaşların da gelmek isteyebileceğini söyledi Feyza Hanım. İstanbul grubu olarak çok memnun oluruz, İzmirli dostlara şimdiden duyuralım sömestr tatilinde böyle bir etkinlik düşünüyoruz. Ve 3-4 hafta önceden de forumdan duyurusunu yapacağız ki gelmek isteyenler ona göre ayarlansınlar...

Herkese çok selamlar...


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

bjkalleyÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/02/2003
İl: Yurtdisi
Mesaj: 9513
bjkalleyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2012 10:55
Merhaba,

Yine oldukça eğlenceli bir fuar dönemi geçirdik. Fuara katılmakta iki amacımız oluyor, birincisi akvaryum hobisini tanıtmak, ikincisi ise yaptığımız etkinlikleri anlatmak. İlgi oldukça iyiydi. Adist gelebilseydi küçük akvaryumları çok daha çekici yapacaktık ancak ne yazık ki işlerini ayarlayamadılar.
Bu 3. fuarımız, bu hafta perşembeden pazara 4 gün boyunca İstanbul'da 4. fuarımızı yapmış olacağız, bundan sonra da nice dörtler olacaktır, önemli olan bir gelenek oluşturup, standart yakalayıp dik durarak kalıcı olabilmektir. Biz de bunu başarmış durumdayız.


Günlerini emeklerini bizimle bu uğurda harcayan İzmirli dostlarımıza teşekkürü borç biliriz.

Saygılar,
bjkalley2012-10-02 10:55:46

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir