Adanadaki sahsuvar01nikli Ugur buberana dikkat.


AQUAMANÇevrim Dışı

[B]8658,2[/B]
Kayıt: 15/01/2011
İl: Ankara
Mesaj: 163
AQUAMANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2014 00:54
Şikayetin Nedeni: Öğretmenim vaadi ile insaları kandırması ve sucunu bastırmak amaçlı insanları suçlaması.
Akvaryumum
Balıklarım
Profil Yorumlarım
Kullanıcı Adı: sahsuvar01
Kullanıcı Gurubu: Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri: 20 adet mevcut.

Şikayet Edilen Kişi / Firmadan Alınan Cevap:
Gerçek İsim: uğur BUBEREN
Doğum Tarihiniz: 05 Kasım 1974
Yaş: 39
Konum: Adana
Ana Sayfa: Girilmedi
Mesleğiniz: ÖĞRETMEN
İlgi Alanınız: Girilmedi


Olayın Detayları:Arkdaşlar bundan tahmınen 5.6 ay öncesinde kendisi ile bir balık takası yaptık.detaylara gelince kendisinden aldıgım balıklar 2 adet dişi moba 10 adette discus artı 200 tl . verdığım balıklar kağan beyden aldığım 1erkek 3 dişi mikula . gönderdiği balıkların 10 discusdan 3 ölü olarak geldi. 2 dişi f0 dediği ve 17,18 cm boyunda olduğu balıklar hem 15 14 cm ve 1 taneside erkek çıktı.arkadaşlar bu durumu ugur beye iletiğimde abi dedim bak balıklar hem ölü geldi 2 dişi dedğin balıkta 1 erkek cıktı dedim . ben bilmiyorum cemden aldım o balıkları onla konuş deyip ustundeki yükü attı. abi dedim bak ben akvaryumları kaldırdım discusları hediye etim birine mobaları verdıgım adama yalancı cıktım eger imkanın varsa su erkeği değiştirelim bari o arkadaşından dedim .neyse dedım iyi akşamlar deyip kapattım . 1 gun sonra benim ona verdiğim balıklara isnamadığını ya bunu bi arkaşa satacanı belirtti bende konu hakında yalan soylememi isteyince benim şarteller attı azıman ne geldıyse saydıktan sonra kendi sucunu pekiştirmek için hakkımda asılsızca bi konu açtı . deseydiki murat kardeşim  bana gönderdiğin balıklarda şöyle bi sorun var gel bu balıkların degerı bu benim sana gönderdiğim balıkların degeri bu gel ortasını bulalım bu işin deseydi yalansız hilesiz ben yanaşırdım .  sonuca gelelim  ben senden bazı sorularımın cevaplarını istiyorum .
1-Adanadaki hemen tüm hobiciler Uğur tarafından dolandırılmıştır.
2-Öğretmen olduğu için en sık kullandığı oyunu okula akvaryum kuracağım yardım eder misiniz olur.Millet yardım eder elindeki malzemeden ,canlıdan verir,sonra bir bakarsınız Uğurun satış ilanlarındadır bu malzemeler.
3-Uğura sorun bakalım okul için kendine verilen kumu akvaryumcuya satmışmıdır?
4-Yine okul akvaryumu için kendisine verilen bir dış filtreyi ilanla satmışmıdır?
5-Moba diye başka bir balığın yavrusunu millete satmış mıdır?
6-Kendisine okul için hediye edilen balıkları ilanla satmışmıdır?
7-Öğretmenliğini kullanarak öğrenci hobicilerin elindeki canlı ve malzemeleri istemişmidir?
8-Yapılan Adana buluşmalarına katılacak yüzü olmadığı için hiçbirine katılamamaktadır,madem saygın ve adanada sevilen bir hobicidir neden bu toplantılara iştirak edememektedir.

    Ve benim sorum : balıkların türünden emin olmadığın için başka bi arkadaşa satmak için bende yalan soylememi istedinmi istemedinmi.

Lütfen abim bak bu sorulara cevap ver. Ve sana şunu soyleyim gel burda abi kardeş tartışalım senin yüzünden hobiden sogudum sagda solda hakımda asılsızca kendini haklamak için yaptıgın konuşmalar var . Bak buraya daha fazlasını yazmadım bile gel sen bu sorulara cevap ver . lütfen burda tartişalım ve artık bitsin.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sahsuvar01Çevrim Dışı

Kayıt: 24/02/2009
İl: Adana
Mesaj: 850
sahsuvar01Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2014 12:13
Sözü fazla uzatmadan senin adı açtığım konunun linkini vereyim. http://www.akvaryum.com/Forum/ankaradan_aqua_nikli_murat_budaga_dikkat_k736788.aspna 
Ben her seferinde sana göndermiş olduğum balıklarımı istedim. ÖLEN BALIKLARIN ZARARI BANA OLSUN DEDİM.PEKİ SEN NEDEN BANA GÖNDERDİĞİN BALIKLARINA SAHİP ÇIKMADIN. Demek ki senin için balık satıldımı tamam.Senin hobi anlayışın buymuş .Bunuda herkes bilsin.
Sen değilmisin 
1) bana başkalarının videolarıyla yada fotoğraflarıyla balık satan.
2.) Ben senden defalarca balıklarımı istedim erkek olarak iddaa ettiğin balığı geri istedim sen neden bana göndermiş olduğun balıklarına sahip çıkmadın.
3)Ben hep bu nikle foruma girdim neden sen bildiğim kadarıyla discus06,agua ve ensonda Vuku nikini kullanarak foruma giriyorsun.
4.)Şunuda söyliyeyim .Ben senin ilanlarına yorum yazdım diye neden konu actın. bak ben ne yadım sen ne yazmışsın.
YazanYorum
sahsuvar01Gönderim zamani: 23/04/2014 09:27:19
Ben bu arkadaş ile balık takasına girdim. Şikayet var kısmında konu var. Sadece şunu derim elden alın bakarak alın.Çünkü bana başkalarının videosu ile balık gönderdi.Saygılarımla.
VukuGönderim zamani: 23/04/2014 18:05:26
okuma probleminmi var anlamıyorum ama yerinde görülüp alınması dıyorum . ne pislik insan cıktın sen :) hakında konu açıyorum bilğin olsun..
Hobiden soğuyan insan ilan vermez. 6 AY ÖNCEDE  hobiden soğuduğunu söyledin .Ama sahibinde .comda bir sürü ilanını gördüm. 
Kısacası benim canım yandı ,başkalarının canı yanmasın diye açmış olduğu ilanına yorum yazdım. Yazdığım yazıyıda paylaştım.
Daha öncesinde açmış olduğum konuyu okursanız sevinirm.
Bu arada 19 tane mikola yavrusunu Faruk beye vermediğinide biliyorum.Bana yalancı diyorsun.

 Bir konuya daha açıklık getireyim.
 Merhaba sevgili/saygıdeğer akvarist dostlarım/abilerim/kardeşlerim/ablalarım.

Forumda bir kaç konu ile de gündemde olan "Her okula bir akvaryum" projesine destek olmak amacı ile ben de naçizane bir girişimde bulundum. Çok sevdiğim ve her fırsatta herkezinde sevmesine vesile olmak istediğim bu hobiyi geç kardeşlerimize aşılamanın heyacanı içerisindeyim. Bir arkadaşım vasıtası ile Trabzon Yenicuma Mahallesi Temel Yaşar Çoryh İ.Ö.O. 'na akvaryum kurmayı planlıyorum. Arkadaşım okul müdürü ile görüştü. Sağ olsun müdür bey konuya çok sıcak baktı. Arkadaşımın bana MSN üzerindne yazdığı iletiyi buradan paylaşmak istiyorum. 

- konuştum
- renk katar çocuklara güzel bir yaklaşım
- arkadaşını kutluyorum
- uygun bir yerimizde var dedi
- çok teşekkür etti
- benim bi katkım olursa hazırım
- söylemen yeter
- heyecanlandm

      
Arkadaşımın heyecanlanması ve müdür beyin yaklaşımı beni ayrıca heyecanlandırdı. Yarın bir aksilik olmaz ise müdür bey ile bizzat görüşmeye gideceğim. Göstereceği yere bakıp, ilk olarak uygun bir akvaryum temin etmek ile başlayacağım işe. 

      Bu projede ilk sırada desteğini maddi ve manevi oalrak esirgemeyen Cihangir (Pala) abime teşekkür ve minnetlerimi sunmak isterim. Şimdi aşağıda lazım olacak malzemeleri ve temin edebileceklerimi ne şekilde temin edebileceğimi yazacağım. Siz değerli dostlarımzdan da katkıda bulunmak isteyen olursa bizleri çok memnun edersiniz. 

       Şu anda henüz ilk adımdayız. Müdür bey ile görüşmemden sonra netleşecek herşey. O aşamadan sonra yapabileceğiniz yardımları iletirseniz sevinirim. AkvaryumMalawi akvaryumu olacak.


1. Akvaryum : Ali Kuştepesi - Ak Akvaryum / Ankara

2. Sehpa : Yine buradan temin edeceğiz. Ayrıca mezun olduğum meslek lisesine bir uğrayıp, metal bölümünde yaptırabilir miyiz diye bir görüşeceğim.

3. Kum : Uğur Buberen (sahsuvar01) 

4. Dekor Kaya : Kendi konumda da bahsettiğim gibi keşfettiğim bir doğal taş market var. Deniz kenarında bir yer. Oradan toplayacapım.

5. İç Filtre : Ahmet CEYLAN (dağhan) Beyden. Birde hava motoru.

6. Dış Filtre : Henüz belli değil.

7. Filtrasyon Malzemesi : Ümit TUNÇ (reis)

8. Isıtıcı : Serkan Erel ( kribensis7 )

9. Aydınlatma : Henüz belli değil.

10. Yem : Ben elimdekilerden vereceğim. Katkıda bılunmak isteyen arkadaşlar da olur diye temenni ediyorum. :)

 Cihan Süzen ( Kesh5534 )

11. Balık : Sağ olsun Cİhangir (Pala) abim daha konuyu açmadan balık göndereceğini söyledi. Yine trabzondan bir akvarist dostumuz olan Eren Taşdemir arkadaşımda yunus ile destek vereceğini söyledi. Ben de elimdeki balıklardan takviye yapacağım. Şu anda bu konuda çok fazla sorun yaşacak gibi görünmüyoruz.

Cihangir KARABULUT ( Pala ) : 4-8 cm arası malavi ( yunus- sarıprenses- lithobates- acei nagara- setevini taiwan).

Eren TAŞDEMİR : Yunus

Bora YOMRALIOĞLU : Kobalt Mavisi.


Serkan Erel (kribesis7) : Sauloasi

     Şu anda aklıma gelenler bunlar. Heyecanımdan dolayı sürçi lisan ettim ise affola. 

Yukarıda yazmayı unuttum. Ayrıca akvaryumun yanında uygun bir yere bir çerçeve yaptırıp bu akvaryumda maddi ve manevi emeği olan herkesin adını soyadını yaşadığı ili ve yardımını içeren bir bilgi metni hazırlamayı düşünüyorum. Böylece teşekkürü hak eden herkes bakanlar tarafından bir teşekkür edilmiş olur diye düşünüyorum. En önemlisi de Akvaryum.Com forum sitesinin nasıl bir aile olduğunu herkes görsün,duysun istiyorum. 

Saygı ve sevgilerimle...

 Ben yorumları sayın forum üyelerine bırakıyorum.Herkese iyi hobiler dilerim.
sahsuvar012014-04-24 12:23:02

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AQUAMANÇevrim Dışı

[B]8658,2[/B]
Kayıt: 15/01/2011
İl: Ankara
Mesaj: 163
AQUAMANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2014 15:23
Ugur abim kusura bakma bak ben kımseyi suclamak yada emın olmadıgım bişey için cok fazla ustelemem. ama ugur bey burda 1 tane adanılı var oda sizsiniz neden ankara daki akvarıs arkadaşlar yardım ediyor size neden adanadaki arkadaşlar yardım etmıyor size .. İsterseniz adanada bir buluşma duzenleyelim herkeze inat adanadaki buluşmaya gide bilecekmisiniz.


yeniden soruyorum size
1-Adanadaki hemen tüm hobiciler Uğur tarafından dolandırılmıştır.
2-Öğretmen olduğu için en sık kullandığı oyunu okula akvaryum kuracağım yardım eder misiniz olur.Millet yardım eder elindeki malzemeden ,canlıdan verir,sonra bir bakarsınız Uğurun satış ilanlarındadır bu malzemeler.
3-Uğura sorun bakalım okul için kendine verilen kumu akvaryumcuya satmışmıdır?
4-Yine okul akvaryumu için kendisine verilen bir dış filtreyi ilanla satmışmıdır?
5-Moba diye başka bir balığın yavrusunu millete satmış mıdır?
6-Kendisine okul için hediye edilen balıkları ilanla satmışmıdır?
7-Öğretmenliğini kullanarak öğrenci hobicilerin elindeki canlı ve malzemeleri istemişmidir?
8-Yapılan Adana buluşmalarına katılacak yüzü olmadığı için hiçbirine katılamamaktadır,madem saygın ve adanada sevilen bir hobicidir neden bu toplantılara iştirak edememektedir.

    Ve benim sorum : balıkların türünden emin olmadığın için başka bi arkadaşa satmak için bende yalan soylememi istedinmi istemedinmi.

bu Arda yukardaki yapılan etkinliği ufuk deniz adlı arkadaşimiz duzenlemiş sen sanki sen yapmışsın gibi gösteriyosun burda . Senin gibi bi öğretmene yakışmıyor bu yaptıkların . Yaptıgının hırsızlıktan bir farkı yok . aşagıda linki mevcuttur .http://www.akvaryum.com/Forum/bir_okul_projesi_de_trabzondan_%28baliklar_eklendi_sf22%29_k550404.asp
Vuku2014-04-24 16:14:18

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DrklvntylmzÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 03/08/2013
İl: Içel
Mesaj: 314
DrklvntylmzÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2014 16:50
Murat Kardeşim burada niyetin tam olarak ne anlamış değilim fakat resmen durduk yere karalamaya çalışıyorsun.Yukarıda vermiş olduğun link ile neyi anlatmak istediğini biraz daha anlatır mısın? Sonuçta bu okula bir yardım edildi ve etkinliği düzenleyen Ufuk Deniz.Fakat yardımı geçenler arasında ise Uğur Bey'in de adı geçiyor.Kum yerine ulaşmamış olsa Sanırım Ufuk Deniz de adını oraya yazmazdı Uğur Bey'in.Bu konu sürekli ilerden atıp tutmayla devam edeceğe benziyor.Bence en iyisi bu olayda adı geçen kişilere ulaşıp yardım konusunda kimlerin katkı da bulunduğunu birinci ağızdan öğrenmektir.Ondan sonra da haklı haksız kim ise zaten bir şekil de ortaya çıkar.

Saygılarımla; Drklvntylmz2014-04-24 16:57:22

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AQUAMANÇevrim Dışı

[B]8658,2[/B]
Kayıt: 15/01/2011
İl: Ankara
Mesaj: 163
AQUAMANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2014 17:21
[QUOTE=Drklvntylmz]Murat Kardeşim burada niyetin tam olarak ne anlamış değilim fakat resmen durduk yere karalamaya çalışıyorsun.Yukarıda vermiş olduğun link ile neyi anlatmak istediğini biraz daha anlatır mısın? Sonuçta bu okula bir yardım edildi ve etkinliği düzenleyen Ufuk Deniz.Fakat yardımı geçenler arasında ise Uğur Bey'in de adı geçiyor.Kum yerine ulaşmamış olsa Sanırım Ufuk Deniz de adını oraya yazmazdı Uğur Bey'in.Bu konu sürekli ilerden atıp tutmayla devam edeceğe benziyor.Bence en iyisi bu olayda adı geçen kişilere ulaşıp yardım konusunda kimlerin katkı da bulunduğunu birinci ağızdan öğrenmektir.Ondan sonra da haklı haksız kim ise zaten bir şekil de ortaya çıkar.

Saygılarımla; [/QUOTE]
Doruk hocam  şoyle soyleyim benim kimseye her hangi bir kinim yok . her hangi bi şekilde kimseyi karalamayada çalışmıyorum. soylediklerim normal değil neden ugur hocamız bu sorulara cevap vermıyor neden kacıyor. bakın ben daha duyduklarımın cogunu yazmadım bile gerekirse onlarıda yazacagım. ugur beyi tanıyosunuz ama bakın inannın ugur bey tanıdınız gibi birisi değil . İnsanlar şerefleri ve namusları için yaşar. şunu soyleyim size yukarda yapılan yardımı kendı yapmış gibi gosteriyor ben oyuzden belirtim . gine burda bı sahtakarlık yapıyor sadece ıstedıgım sordugum sorulara cevap versın  yeter ..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DrklvntylmzÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 03/08/2013
İl: Içel
Mesaj: 314
DrklvntylmzÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2014 17:33
Bende Uğur Bey'i tanımıyorum fakat şurada yanlış anlaşılan bir şey var.Konu orada açılmış dururken kalkıp da kimse BU YARDIMI BEN YAPTIM demez.Tabi ki de yardımı başlatan Ufuk bey ve yardımda bulunanlardan birisi de Uğur Bey.Kısacası burada bir kötü niyet yok.Diğer konuya da gelince Bundan 5 ay önce açılan şikayet konusunda UĞUR BEY sizinde istediğiniz gibi getirin balıkları ölüsü ve dirisi bana ait derken siz yanaşmadınız.Şimdi de kalkmış diyorsunuz ki bana söylemiş olsaydı ben gerekeni yapardım.Buraya kadar ben pek fazla bir sıkıntı göremiyorum.Hatta yönetim konuyu kapatırken Uğur Bey şartlı bir şekilde kapattı.Neyse buraya kadar zaten her şey konuşuldu ve çizildi.Önemli olan sizin de belirttiğiniz gibi konuşulan şeyler.Bunları da kanıtlamak için tabiki de gerçek bilgilere tabiri caiz ise somut düşünceler lazım.Evet Uğur Bey aldıkları malzemeleri ve canlıları gerçekten okula yardım amaçlı mı kullandı yoksa ticaret olarak mı değerlendirdi? Bunları da en güzel ya okula gidip yerinde incelemek ya da bu konu da bilgisi olan birine danışmak.

Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum.Yapılan toplantılara katılmamak pek de fazla bir şey teşkil etmiyor açıkçası.Sebebine de gelince Mersin'de bir toplantı oldu ben şahsen katılamadım.Ya işim vardı ya eşim istemedi ya da cenazem vardı falandı fistandı.Fakat bu demek değildir ki ben burada ki insanlardan çekiniyorum.Toplantılara katılmayabilirim hatta Mersin sohbetlerinde bile boy göstermeyebilirim ama bir yardım gerektiği zaman gerekirse dünyanın diğer ucuna kadar da elimi uzatabilirim.

Şimdi sizden ricam duymuş olduğunuz bilgileri edenler,söyleyenler kimler ise kanıtlar halinde tek tek getirsinler ki biz de ona göre AK ile KARAYI ayırt edelim...

Saygılarımla;

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AQUAMANÇevrim Dışı

[B]8658,2[/B]
Kayıt: 15/01/2011
İl: Ankara
Mesaj: 163
AQUAMANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2014 18:38
doruk hocam diğer bir pislikte şu beni cileden cıkaran şey . Ya nasıl bı vıcdanla beni o kunuda yargıladı onu duşunuyorum benim balıkları hediye etiğimi ve dıger balıklarıda verdıgımı bıldıgı için okdar rahat konuştu ben burda çıleden cıktım . yazıktır yaptıgı ayıptır okadar kotuki gözümde. sadece kendini kurtarmak amaçlı açtı bu konuyo size sadece şunu soyleyim ugur bey yazmıcak bu saten sonra cunku bunların dogru oldugunu kendısı cok iyi biliyor.... ben adına suclama açtım ve kanıtlarımda okdar kuvetliki . ya sorularımdan 1 tanesine cevap versin benden yalan soylememi istedimi istemedimi ... bukdar iyi bir insansa neden benden boyle bişey istedi ben bunun cevabını istiyorum..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DrklvntylmzÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 03/08/2013
İl: Içel
Mesaj: 314
DrklvntylmzÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2014 21:03
Murat kardesim dedigin gibi hakli olabilirsin.Ki hakli isen suan caninin ne kadar cok yandigini da iyi bilirim fakat sen gercekleri burada anlatirsan yukarida da belirttigim gibi en azindan senden sonraki insanlari da bilinclendirmis olursun.Fakat eger ki bildikleriniz ve  burada ki soyledikleriniz kulaktan duyma laflar ise hem cok ayip etmis olursunuz hem de giyabinda cok gunah islemis olursunuz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sahsuvar01Çevrim Dışı

Kayıt: 24/02/2009
İl: Adana
Mesaj: 850
sahsuvar01Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2014 21:12
1 tanesine cevap versin benden yalan soylememi istedimi istemedimi  BUNU ALTINI CİZEREK CEVAP VEREYİM.BEN SENDEN YARDIM İSTEDİM. AMA NASIL BİR YARDIM . SENDEN GELEN BALIKLARIN BANA GÖNDERMİŞ OLDUĞUN RESİMLERLE VE VİDEOLARLA UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI OLMADIĞI İÇİN. BALIKLAR KİMDEN BANA GELDİ .SENDEN DEĞİLMİ. DEMEK Kİ SEN SATTIĞIN BALIKLARIN HİÇBİR ZAMAN ARKASINDA OLMAYACAKMIŞSIN BUNU HERKES BİLSİN. 
SEN BENİ ARADIĞINDA İSE ABİ BALIKLARIN BİRİ ERKEK CIKTI DEDİĞİNDE NE DEDİM BANA GÖNDER BALIKLARIMI .öLEN BALIKLARDA BENİM ZARARIMA OLSUN DEDİM. BUNA RAĞNEM SEN HİÇBİR ZAMAN SATTIĞIN BALIĞIN ARKASINDA OLMADIN .KALKMIŞ BANA YALAN SÖYLEMEMİ İSTEDİN DİYORSUN. SEN ÖNCE SATTIĞIN BALIĞIN ARKASINDA OL.
AYRICA BANA YALANCI DİYORSUN .DÜRÜST BİR İNSAN OLARAK SÖYLE BAKALIM. ABİ SANA BALIKLARI 1 HAFTA SONRA GÖNDEREYİM. BİRKAÇ GÜN SONRA BALIĞIN AĞZINDAN YUMURTALARI ALACAM DEDİN. VE YAVRULARIDA FARUK BEYE HEDİYE EDECEĞİNİ SÖYLEDİN.DOĞRUMU . Faruk bey senden gelecek mikola yavrularını almadığını söyledi. Çünkü ortada yavru balık yoktu.
Başkalarının videoları yada resimlerini kullanmakta senin ne kadar dürüst bir insan olduğunu gösterir zaten.
Son bir şey ben senin bu ilana ait yorumlar kısmına yazı yazdım sende benim hakkında şikayet konusu açtım. 
BEN SANA YAZDIĞIMI BURADAN TEKRARDAN PAYLAŞAYIM. 
YazanYorum
sahsuvar01Gönderim zamani: 23/04/2014 09:27:19
Ben bu arkadaş ile balık takasına girdim. Şikayet var kısmında konu var. Sadece şunu derim elden alın bakarak alın.Çünkü bana başkalarının videosu ile balık gönderdi.Saygılarımla.
VukuGönderim zamani: 23/04/2014 18:05:26
okuma probleminmi var anlamıyorum ama yerinde görülüp alınması dıyorum . ne pislik insan cıktın sen :) hakında konu açıyorum bilğin olsun..

Ayrıca 6 ay önce açtığım konunun linkide buradahttp://www.akvaryum.com/Forum/ankaradan_aqua_nikli_murat_budaga_dikkat_k736788.asp
Herkese iyi hobiler dilerim.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Duman HanÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]10848,3[/B]
Kayıt: 23/10/2013
İl: Ankara
Mesaj: 1089
Duman HanÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2014 21:18
Murat Bey yalnızca mağduru olduğunuz konu hakkındaki durumları ve yorumları iletmenizi rica edeceğim.Adana'da toplantılara katılmıyor diye şikayet pek mantıklı gelmedi.Okula akvaryum kuracaktı yalan söyledi malzeme topluyor satıyor ve Uğur Bey bunu gerçekten yapıyorsa karakteriyle ilgili bir sorundur.Burda sizi mağdur edecek bir şey göremedim.Bunlar şikayete dahil edilmiş yanlış bir durum karalama amaçlı yazılmış olduğunu söylemek güç değil.Her ikinizi de tanımıyorum ancak konuyu aqua nickli Murat Budak'a dikkat şikayetinden beri takip ediyorum.Kafamı kurcalayan neden bu kadar çok nick kullanma değiştirme gereksinimini hissettiğinizdir.Tekrar ediyorum şikayet konularındaki her 2 kişiyide tanımam etmem sadece aklıma takılan bir durumu düzelttim ve aklıma takılan bir soruyu sordum.(Umarım sakıncası yoktur.) Keyifli hobiler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AQUAMANÇevrim Dışı

[B]8658,2[/B]
Kayıt: 15/01/2011
İl: Ankara
Mesaj: 163
AQUAMANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2014 23:59
Oguzhan hocam size şunu soyleyim cok fazla aqua niki oldugu için nikimi değiştirdim.bunlarıda zaten forum yonetiçimize bildirdim. Sizece garip olan bi durum yokmudur ugur bey neden bişeyler yazmıyor neden sadece izliyor. sizce sıkayet var konusu neden acıyoruz ben madurıyetimi bildirdim ve bu kişi benim hakımda asılsız şeyler soyluyor ankaradaki hobici arkadaşlara kendisi hakında savcılıktan suc duyrusunda bulundum uzatabildiğim kadarda uzatacagım bu konuyu . Ugur bey insanları dolandırıyo ve okadar normal bişeymiş gibi soyluyosunuzki bunu hayret ediyorum .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Gökhan GÖKÇEÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 26/08/2008
İl: Ankara
Mesaj: 1012
Gökhan GÖKÇEÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2014 00:02
Değerli akvaristler; hobiler dünyanın neresine giderseniz gidiniz, insanları sosyalleştiren ve bütünleştiren organizasyonlardır.Fakat maalesef bizim hobimiz zaman zaman birbirimizden koparıyor bizleri. Lütfen öncelikle farkında olalım. Bu konuya özel söylemek istediklerimse çok uzatıldığı. Her iki tarafta bir türlü kendi hatasını kabullenmek istemiyor ve gereksiz yere büyütüyor bence. Bu kadar kine gerek yok. Gelin unutun olumsuzlukları. Zamanında eminim az ya da çok çoğumuzun başından talihsiz alış verişler, vukuatlar geçmiştir. Olabilir.Herkesin başına gelebilir. Bilakis şehirlerarası bir canlı takası benim öncelikli korkumdur. Sizler demek ki birbirinize güvenerek bu işe adım attınız. Ama bir yerde bağ koptu illa ki. Yapıcı olmak ve barış büyük erdemdir. 

Bir diğer konu; nick değişikliği. Değerli arkadaşlar sosyal medyada takma isim olarak kullanılan bu ibarenin değişebilir olması tamamiyle doğaldır.Hatta ve hatta anlık ruh hali bile direkt sizin keyfinize
göre nick değiştirmenize sebep olabilir. Ayrıca ne forumumuzun kuralları nede internetle alakalı yasal düzenlemeler bunların değişikliklerinde bir sınırlama ve sabitleme getirmemiştir. Bunda bir art niyet aramak yanlıştır. Sonuçta Murat'ı takma isim değişikliği X kişi yapmaz. Her zaman Murat Murat'tır. Bulmak isteyen bilinçli forum üyesi zaten çok basitçe profilinden kim olduğunu anlayabilir. ;)

Ben her şehir dışı alış verişimde, o kentten bir dost kazanacağımı düşünürüm. Ama unutmam ki bir düşman kazanmak en son tercih edeceğim konudur. Lütfen sizde bu hataya düşmeden birleşiniz. Murat benim akrabam yahut bir yakınım olmamasına rağmen bir çok kez görüşme fırsatım oldu. Bildiğim kadarıyla da Ankara'da bulunan hobicilerle bir sıkıntı da yaşamadı. Ben az da görüşsek kendisinin güvenilir ve anlayışlı karakterli bir yapısı olduğu kanaatindeyim. Sakın yanlış anlamayın Uğur bey sizi kıyaslayamam elbet. Tanımam bile. Murat'ın sizin hakkınızda bahsettikleri gerçek mi değil mi bilemem ancak benim üstüne bastığım nokta şu ki; artık bu alış verişi iyi ya da kötü bir şekilde sonlandırıp unutun. Emin olun her iki tarafta daha fazla yıpranmaz. Hayırlısı budur.

Akvaryumun her daim birleştiren noktasında buluşmak ümidi ile... ;) Sevgiler,saygılar.
Gökhan GÖKÇE2014-04-25 00:07:56

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sahsuvar01Çevrim Dışı

Kayıt: 24/02/2009
İl: Adana
Mesaj: 850
sahsuvar01Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2014 00:13
Ben hep şunu merak etmişimdir. Neden balıklarının arkasında olmadığını.Eğer ben dürüst biri değilsem. BANA GÖNDERİLEN BALIKLARIN RESİMDEKİ BALIKLAR OLMADIĞINI BİLDİĞİM HALDE 200 LİRASINI ARKADAŞI OLAN KORAY EKİNCİ HESABINA YATIRDIM.
EVET BEN BALIKLARINI SATMASINI İSTEDİM .Bunu neden istedim çünkü bana gönderilmiş olan foto ve videolar bu balıklara ait değildi. benim balıklarını satmasını istemem suç, ama kendisinin de başkalarını fotoları ile balık satması dürüslük oluyor.Şaşırdım doğrusu.
Savcılığa giderek suç duyurusunda bulunabilirsin. internet üzerinden Başkalarının videolarıyla balık satan ben değilim .



sahsuvar012014-04-25 00:18:55

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AQUAMANÇevrim Dışı

[B]8658,2[/B]
Kayıt: 15/01/2011
İl: Ankara
Mesaj: 163
AQUAMANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2014 00:40
[QUOTE=sahsuvar01]Ben hep şunu merak etmişimdir. Neden balıklarının arkasında olmadığını.Eğer ben dürüst biri değilsem. BANA GÖNDERİLEN BALIKLARIN RESİMDEKİ BALIKLAR OLMADIĞINI BİLDİĞİM HALDE 200 LİRASINI ARKADAŞI OLAN KORAY EKİNCİ HESABINA YATIRDIM.
EVET BEN BALIKLARINI SATMASINI İSTEDİM .Bunu neden istedim çünkü bana gönderilmiş olan foto ve videolar bu balıklara ait değildi. benim balıklarını satmasını istemem suç, ama kendisinin de başkalarını fotoları ile balık satması dürüslük oluyor.Şaşırdım doğrusu.
Savcılığa giderek suç duyurusunda bulunabilirsin. internet üzerinden Başkalarının videolarıyla balık satan ben değilim .



[/QUOTE]

Ugur abim allah var yukarda forum yonetiçilerinden rica ediyorum ben ilanımda temsili diye yazdımmmı yazmadımmı diye ?  ben bu vidyo o vidyomu dedimi demedim kağan abinin vidyosu var onu gönderiyim istersen ama vıdyodan tam emin değilim dedim sonra kagan abiden ben sonra vidyoyu aldım ve gönderdim sana.Ve sana ben 5.6 kez israr etim abi burda tanıdığın biri varsa o baksın o şekilde al dedim ve sana ne dedim vurgulayarak istersen abi balıkları gönderiyim paran oldugu zaman balıkların parasını gönderirsin dedim allah var kaç yaşındasın ve öğretmensin bunları ben sana soyledim va balıkları gönderdim sana . sen naptın abi balıklar ölü geldi sorun değil abi dedim ? balıkların biri erkek çikti abi değiştirelim dedim birtanesini dedim başından savdın beni . balıkları dağitiktan sonra soyledim sana abi bu balıkları verdım hiç birşey demiyorum sana dedim . arada 15 gün ğeçti sucunu pekiştirmek için hakımda konu açtım yazıklar olsun sana . sen benim maduriyetimi bile bile sucladın beni sevgili uğur hocam sen anca dolandırmayı bilirsin zaten yaptıklarınıda yazdım dahasınıda yazıcam seningibi iyi niyetli gözüküpte insanları dolandırmana musade etmiçem bunu bilesin...





Mesaj                                          << Geri - İleri >>
Konu - YNT: selam
Gönderen - 04 Aralık 2013 22:06
Gönderen: sahsuvar01
Grup - Forum Özel Üyesi
YNT: selam

Ben konu acacagım bılgın olsun  cunku bu balıkların ıcınde fazla erkek var bılgın olsun

-- Önceki Mesaj --
Gönderen : aqua
Gönderen : 04 Aralık 2013


Suçunu örtmek için butun pisliği yaptın ben sana nededim balıkların içinde fazla erkek var ise dedim konu açabilirsin hiç sorun değil dedim. şimdi ben sana şunu soyleyim ugur hocam benim yerine kendini koy senden yardım istiyorum sen beni başından savıyosun verdiğim tepki sence normal değilmi ... Beni başından savmaya çalışmayıp bana yardımcı olsaydın sence ben sana yardımcı olmazmıydım . bi orta yolunu bulmaya çalışmazmıydım.Balıkları gönderim abi nezaman paran olursa gönderirsin abi sorun değil diyen birisi sence sana yardımcı olmazmıydı.Niye diyemedin çunkü gönderdiğin balıklarla mikula değil burundi bile almazdın çünkü bunu cok iyi biliyodun . Sen nasıl hocasın hayret ediyorum seninle elimden geldiği kadar mucadele edeceğim. Herşeyin cevabını istiyorum aşadakilerinde insanlar şerefleri ile yaşar .
1-Adanadaki hemen tüm hobiciler Uğur tarafından dolandırılmıştır.
2-Öğretmen olduğu için en sık kullandığı oyunu okula akvaryum kuracağım yardım eder misiniz olur.Millet yardım eder elindeki malzemeden ,canlıdan verir,sonra bir bakarsınız Uğurun satış ilanlarındadır bu malzemeler.
3-Uğura sorun bakalım okul için kendine verilen kumu akvaryumcuya satmışmıdır?
4-Yine okul akvaryumu için kendisine verilen bir dış filtreyi ilanla satmışmıdır?
5-Moba diye başka bir balığın yavrusunu millete satmış mıdır?
6-Kendisine okul için hediye edilen balıkları ilanla satmışmıdır?
7-Öğretmenliğini kullanarak öğrenci hobicilerin elindeki canlı ve malzemeleri istemişmidir?
8-Yapılan Adana buluşmalarına katılacak yüzü olmadığı için hiçbirine katılamamaktadır,madem saygın ve adanada sevilen bir hobicidir neden bu toplantılara iştirak edememektedir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir