Akvaryum için tavsiyelerinizi bekliyorum


srknylnÇevrim Dışı

Kayıt: 04/08/2013
İl: Kayseri
Mesaj: 5
srknylnÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2013 16:55
Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni katıldım. Bundan 3-4 yıl öncesinde akvaryumda balık besliyordum. Genelde lepistes beslerim. Şimdi üniversitenin bitip evime gelmemden dolayı tekrar bir akvaryum kurmak istiyorum. İnternette biraz araştırmalar yaptım. Sizden ricam bunların markası falan yazmakta fakat iyi kötüsünü bilmiyorum o yüzden yardımlarınızı bekliyorum. Tamamı ücretsiz kargo. Fiyat ve verilenler dışardan akvaryumculardan sormama ragmen iyi gibi geliyor. Hangisini almamı tavsiye edersiniz. Şimdiden teşekkürler.
Full set olarak sunulan akvaryumları araştırmamdan dolayı bu sonuçları elde ettim.

1. OLARAK;
http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan-petshop/akvaryum-kampanya-60-cm-set-ucretsiz-kargo-90705705


2. OLARAK;
http://www.sanalpazar.com/Akvaryum-Kampanya-60-Cm-Set__isp9440658#imgd

Buda son olarak 3.;
http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan-petshop/gitti-gidiyor-a-ozel-60cm-full-akvaryum-seti-88577600


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

firtina16Çevrim Dışı

Kayıt: 11/03/2011
İl: Erzurum
Mesaj: 1014
firtina16Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2013 18:45
Merhaba
Hobiye tekrar hoş geldiniz.Belirttiğiniz ürünleri inceledim.Pek kaliteli olmamakla beraber, tabi değerlendirilebilir.Ekipmanlar oldukça sıradan.Bu tip akvaryumları görerek almakta fayda var.Sızdırma probleminde ortada kalırsınız.Size tavsiyem formun  ticari ilanlarına bakmanız veya 2. el olarak Kayseri'den satan birini bulup daha ucuza getirmeniz.
Ben ticari ilanlara şöyle bir göz gezdirdim.Şen Akvaryum, geri bildirimleri oldukça iyi herkes memnun kalmış.Mesela 100 cm boyunda 200 lt bir akvaryum 125 lira bence gayet uygun.Buhar camı ve rodajı da mevcut. Bilen bir arkadaşınızla burayı bir ziyaret edin.Yeni başlayanlar için faydalı bilgilerin olduğu linki de okuyun.Bilgileriniz pekişsin.
Kolay gelsin.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

oğuzkağanÇevrim Dışı

Kayıt: 31/07/2013
İl: Karabük
Mesaj: 16
oğuzkağanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2013 19:31
Bu arkadasların kargolaması var mı acaba?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

srknylnÇevrim Dışı

Kayıt: 04/08/2013
İl: Kayseri
Mesaj: 5
srknylnÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2013 23:49
Öncelikle ilgi alakan için teşekkür ederim Muammer kardeşim. Yalnız şöyle bir sıkıntım var ben o malzemelerin kalitesini bilmediğim için sizin fikirlerinize danışmak istedim. Aynı şeyi başka şen akvaryuma yada başka bir dükkana gittiğimde de yaşayabilirim. Neyin iyi neyin kötü bir malzeme olduğunu bilmiyorum. Çevremde bu tür hobilere meraklı insan ve ilgili kimsede yok. O yüzden mesajınızı okudukdan sonra ne yapacağımı şaşırmadım değil. Tam olarak ne tavsiye edersiniz. Tek cins olarak lepistesle ilgilenmek istiyorum. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AGARTALIÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 06/06/2013
İl: Adana
Mesaj: 837
AGARTALIÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2013 01:04
bakın söyle söyleyeyim size... asıl ilgi alanım oltalı balık avıdır... linkini verdiğiniz firmalar üzerine olumlu ya da olumsuz bir yorum yapmadan... balık avı için hazır kamış makina misina vs hazır yakımlar satılır... fiyatları da 20 liradan 5000+ liraya kadar çıkabilir... ama 20 liraya aldığınız takımda olta makinası yüksek olasılıkla plastik kasalı ve rulmansızdır... kamıştaki misina klavuzları ya tel ya da sert plastiktir ve misina sahip olabileceğiniz en kötüsüdür... iğneler - fırdöndüler vs. vasat ve kullanışsızdır.. vs. vs. vs.... ya da rakam yükselince kalite artsa da kamış - makine - misina uyumsuzluğu yaşanabilir... size akvaryum hobisinde balık avı dersi verecek değilim yanlış anlamayın... ama akvaryum.com sitesi ana sayfasında kolaylıkla ulaşabileceğiniz cam kalınlıkları - litre vs. hesaplamaları var... buradan bir karara varıp birazda site içerisinden incelerseniz mesajları bu konuda fikir sahibi olursunuz... böylece en azında tecrğübe sahibi olup riske girmeden önce elinizle canlı gördüğünüz bi kaç çeşit üzerinde tercih yapabilirsiniz... sağlıcakla... 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir