Akvaryum.com hatıra ormanı


ARDA68Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 29/12/2005
İl: Istanbul
Mesaj: 1763
ARDA68Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2007 14:56
Selamlar,
Sayın arkadaşlar,kişilerin birbirlerini yanlış anlamaları son zamanlarda bu sitede üzülerek söylüyorum ki moda olmaya başladı.
İnsanların parmaklarıyla gösterecekleri bir organizasyonu lütfen ama lütfen berbat etmeyelim.
 
Sayın Emrah bey,25 fidanda bana yazarsanız sevinirim.
 
Saygılarımla.
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

PosseidonÇevrim Dışı

[B]2213,1[/B]
Kayıt: 19/12/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 836
PosseidonÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2007 15:42
Sayın Arkadaşlar !
 
Bu organizasyona yorum yerine toplaya bildiğim ve söz verebileceğim fidan adetlerini yazmaya çalıştım. Buda bu başlığı takip etmedeğim anlamına gelemez zaten.
KİM - KİME NE DEMİŞ beni fazla ilgilendirmiyor açıkcası. Beni ilgilendiren 3 husus var. Bu hususları bu sitede bir çok şeyi paylaştığımız gibi sizinle paylaşmayada hakkım olduğunu düşünüyorum. Bu siteye emek vermek ve tek üye olduğum sitenin, hala benim için neden tek olduğu hakkındaki hususlardır bular.
 
1- İnsanların birbirine her tartışmada veya platforma saygı, sevgi , paylaşma ve özveriyi savunan , ayrıca bunların korunması için mücadele veren bilinçli arkadaş ve abilerimizin olması.
 
2- Hobinin doğa ile iç içe olan tabiatından dolayı memleketimizde ve dünyadaki bir çok soruna duyarlı arkadaş ve abilerimizin olması . Ve bu insanların aynı duyarlılığı paylaşan bir platformda bulunması. Günü kurtaran bir site değil ideallerin paylaşıldığı bir site olması yani. Ağaç dikme kampanyası buna bir örnek. Neden bizim geleneksel olarak her yıl ağaç dikme kampanyamız ve ormanımız olmasın ki....
 
3- Bu sanal ortamın kalitesi ve katılımcı kalitesinden dolayı olayın artık sanallıkdan çıkıp gerçek hayatdada güzel dostluklara - kardeşlere dönüşmesi.
 
Arkadaşlar ben desteğimi çekmiyorum. Bu vatan bizim. Herkesin desteği olduğu için bu organizasyon herkesin malıdır. Bu noktada bu iş en güzel nerede olacaksa orada yapılmalı derim. Gün bu gün değildir . Hayat yarınlardan ibarettir. Bu orman en güzel nerde yeşerecekse ve en çok nerde sesimizi duyuracaksa orda olsun. Yurdumun dört bir yanında olabilir.
 
Abilerimizin kardeşlerimizin kırılması benide kırdı. Onları kıranlar benide kırdı bunuda söylemek isterim. Ben ne İstanbulluyum ne Ankaralı Ben Türkiyeliyim.
 
Sözüm kimseye değil. Amacım kimseyide kırmak değil. Amacım kendimi ifade etmek ve bunuda sizlerin bilmesi.
 
Saygı ve Sevgilerimle.
Posseidon2007-08-22 15:57:08

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

onuruygunÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
Kayıt: 30/07/2006
İl: Kocaeli
Mesaj: 7768
onuruygunÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2007 20:50
ÖNEMLİ

Lütfen herkes okusun. Bu mesajı hiç de hoş olmayan bir haberden dolayı yazıyorum. Mesajın belli bir muhattabı yoktur, hepimizin kendi üzerimeize düşen küçük veya büyük bir payı vardır.

Bu tartışma sanırım fazla uzadı. Sonuçta bu bir organizasyondur; isteyen katılır, isteyen katılmaz. Kimsenin kimseye neden katıldın veya neden bıraktın diye soru sormaya hakkı yoktur. Tartışmayı bir kenara bırakalım, katılanı tebrik edip katılmayanın fikirlerine saygı duyalım.

Gözlemlediğim hatta bizzat içinde de bulunduğum tartışmanın alevlenmesi esnasında bazı mesajlar kişileri ciddi şekilde incitici oldu. Evet, benim sonradan düzenlediğim mesajımda da bazı insanları rencide edici ibareler yer almış olabilir ama en azından hatamı anlayıp gerekli kişilerden özür diledim ve hatamı devam ettirmedim. Sonuçta sizler de aynı olgunluğu çok daha fazlasıyla gösterebilecek aklı selm kişilersiniz. Lütfen tartışma uzamasın, bundan sonra organizasyondan çıkanlar hakkında değil de organizasyonun kendisi hakkında konuşulsun.

Az önce Uğur Abi ile mesajlaştım. Eminim ilk başta kendisine gösterilen tepkileri alttan almıştır ki bu benim fikrimden öte kendisinin mesajlara sessiz kalmasından da anlaşılabilir. Fakat aynı mevzu deşildikçe mesajından anladığım kadarıyla doğal olarak üzülmüş, biraz da sinirlenmiş. Pek tabii ki mesaj yazanları umursamasa ne sinirlenir, ne üzülürdü, ne de şekeri şu anki gibi 400 sınırını geçerdi. Lütfen bunca zamandır birbirimizin yüzüne baktığımız, bizleri önemseyen kişileri kırmayalım, üzmeyelim.

Bu tartışmanın içinde bulunup forumdan ayrılmak isteyen üyeler de oldu. Bu kişiler uzun süredir beraber gerek akvaryum olsun gerek diğer konular olsun muhabbetimiz olan kişiler. Her ne kadar sanal ortamda olsak da karşımızdakilerin gerçek birer şahıs olduğunu, dediklerimizin onları tahminimizin ötesinde etkileyeceğini unutmayalım.

Lütfen artık olmuş geçmiş olayların üzerine bir set çekelim, nasılsa organizasyondan çıkan çıkmış, kalan kalmış. Bırakalım da sinirlerimiz daha fazla harap olmasın.

Ben de tartışmada üzerime düşen paydan ötürü herkesten özür diliyorum. Yarın sabah tatile çıkıyorum ve 7-10 gün kadar yokum. Bu sebeple mesajıma yönelik yazılacak yanıtlara cevap veremezsem kusura bakmayın, kırgınlıktan cevap vermiyormuşum gibi anlamayın.

Saygı ve sevgilerimle;
Onur UYGUN




encort2007-08-22 20:57:23

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

donutÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 27/12/2006
İl: Ankara
Mesaj: 3135
donutÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2007 21:17

Buda benim son mesajımdır..Kimse tarafından yok yere eleştrilmek,herhangi bir sebeple gerek buradan,gerekse özelden yapılan sataşmalara maruz kalmak için açmadım bu konuyu..

   Amacımız,değerli bir ağabeyimle birlikte,derdi sadece bozmak,uzlaşabilme yeteneğine sahip insanları bile nu işten yıldırmak olan muhteremlerden farklı olmaktı..
 
   Güzel bir işe imza atalım derken,insanları koskoca bir başlıkta toplayalım derken bukadar kırıldıktan sonra artık tek cümle bile yazmayacağım..İyi niyetimi bilen,desteklerini esirgemeyenlere teşekkür ederim..
 
   Bu organizasyonu bitirmeyeceğimiz anlamına gelmesin..Ben girişimlerime devam edip,buradan devam etmek yerine Refet bey e ulaşıp onun size aktarmasını rica edeceğim..
 
   Akvaryum.com üyelerinden istirhamımdır..Bundan sonra,düşüncleriyle,ortaya koymaya ÇALIŞTIKLARIYLA farklı,faydalı olmaya çalışan arkadaşlara köstek olanlara paye verilmesin..Birlik bozulup olaylar şehirlerin kıskançlığına dönmesin..
 
   Çorum,mersin,diyarbakır hatıra ormanı kurmak dah akolaydı,ama hepsini toplamak zordu..Görüyoumki farklı beyinlerle bunu yapmak dah azormuş..Ancak ben bu organiasyonu,geri planda kalarak tamamlayacağım...
 
    21 yaşında hayatımın belkide en büyük sorumluluğu kendimce yüklenmiş ve ömür boyu unutmayacağım bir deneyim için haftlarca uğraşmıştım..Desteğim,şahsi çabam devam edecek,ama burada 2gündür öğrendiklerim,uyuyamadığım dün gece aklımdan geçirdiklerim bana ders oldu..
 
    Bu işe birlikte çıktığım abim emrah özyürek..bugün öğleden sonra ağzını bıçak açmadı..
 
   Kİmi balıklama daldı,okumadan yazdı,kimisi haddini aştı,kimi iyi niyetini ortaya koyarken abartanlar yüzünden kırıldı,kimisi yaptığına yapacağına pişman edildi...
 
  Olan oldu ve bu mesajı yazmak zorunda kaldım....
 
  Destek veren,vermeyen,kalan,giden,özelden,telefondan ulaşan,desteğini esirgemeyen herkese teşekkür eder,kalbini istemeden kırdığım varsa özür dilerim..Lakin bilinsin isterimki,saygı sınırını aşan bir tek arkadaştan bu özrü kişiliğim gereği dilemem mümkün değil..
 
 
   REFET ARACILIĞIYLA BİLDİRECEĞİM GELİŞMELER DIŞINDA BU SON AÇIKLAMA,BU SON MESAJDIR...
 
   ORGANİASYON TAMAMLANACAK,EN KISA ZAMANDA AĞAÇLAR DİKİLECEKTİR..
 
   SAYGILARIMLA

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

bjkalleyÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/02/2003
İl: Yurtdisi
Mesaj: 9513
bjkalleyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2007 22:32
[QUOTE=bjkalley]Konudaki mesajlar kırmızı listeye eklenerek devam edilsin. Bundan sonra gerekli bilgilendirmeler site yönetimi tarafından yapılacaktır.

2000'e ulaşmama gibi bir durum söz konusu değildir, gerekirse 2000'ini de veririz. Olayı site olayı, şov, reklam vb. olayı yapmayıp gönül işi yapmamız gerekli, adını sanı tabelası gibi şeyler en son düşünülmesi gereken şeylerdir, gerekirse 200 ytl fazla verip tabela yapacağımıza 200 fazla fidan dikeriz.

Haydi beyler, kimse yok mu gibi yazılar da yazılmasın gerekirse ömden mesaj atılsın, sonuçta bı iş gönül işi, zorla güzellik olmaz, oraya ad yazdırıp sonra haber alamamak tadımızı kaçırır.

Saygılar,
[/QUOTE]

Eğer son mesajın, benim 7. sayfada attığım yukarıdaki mesajdan öncekiler olsaydı bu sorunlar yaşanmazdı. O kadar koşuşturdun uğraştın teşekkürler ancak gerekli bilgilendirmeler bizim tarafımızdan yapılacaktı. Herkes bildiği işi yapsın, bizim işimiz de diyalog kurmak, kişisel tartışmaya gideceği açıktı konunun, belki bu konuda 30 tane mesajın var ben bana gönder ben yazayım dememe rağmen.

Artık yeni konu var, gerektiğinde mesajları ekleyeceğim.

Herkese teşekkürler. Katkılarınızı bekliyoruz.

Yeni link

Saygılar,
bjkalley2007-08-22 22:32:15

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir