Akvaryumu Bozup Sıfırdan Kuruyorum


vamosÇevrim Dışı

Kayıt: 06/02/2025
İl: Bursa
Mesaj: 147
vamosÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 8 Saat 47 Dakika önce
Bitkili akvaryumum artık eskisi gibi keyif vermiyor ve bakım süreci oldukça zahmetli hale geldi. Ayrıca, küçük balık türleri beslemek istemiyorum. Bunun yerine, daha sade bir akvaryum kurarak, bitkilerden bağımsız 2-3 adet büyük ve izlemesi keyifli balık türü beslemeyi düşünüyorum. Bu amaçla mevcut akvaryumumu tamamen boşaltıp, içerisindeki balıkları birine hediye etmeyi ve akvaryumu yeniden düzenlemeyi planlıyorum. Yaklaşık 100 litrelik akvaryumum için uygun balık türleri ve tasarım fikirleri konusunda önerilerinizi bekliyorum.

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255196/230520251613201.jpg[/IMG]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Orhan76Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 15/08/2023
İl: Denizli
Mesaj: 2085
Orhan76Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 8 Saat 37 Dakika önce
[QUOTE=vamos]Bitkili akvaryumum artık eskisi gibi keyif vermiyor ve bakım süreci oldukça zahmetli hale geldi. Ayrıca, küçük balık türleri beslemek istemiyorum. Bunun yerine, daha sade bir akvaryum kurarak, bitkilerden bağımsız 2-3 adet büyük ve izlemesi keyifli balık türü beslemeyi düşünüyorum. Bu amaçla mevcut akvaryumumu tamamen boşaltıp, içerisindeki balıkları birine hediye etmeyi ve akvaryumu yeniden düzenlemeyi planlıyorum. Yaklaşık 100 litrelik akvaryumum için uygun balık türleri ve tasarım fikirleri konusunda önerilerinizi bekliyorum.

[/QUOTE]

Bitkisiz veya çok az bitkili genelde kayalık alanların hakim olduğu Tanganyika cikletlerini bir araştırmanızı tavsiye ederim. Tasarım ve su koşulları muhtemelen şu anki tankınızdan çok farklı bir çok örnek kurulumla karşılarsınız diye tahmin ediyorum.

Beğenenler: [T]255196,vamos[/T][T]247181,MustafaŞ[/T]
Teşekkür Edenler: [T]255196,vamos[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir