Aynı Tankta Yaşarlarmı


HeisenbergÇevrim Dışı

Kayıt: 15/09/2011
İl: Ankara
Mesaj: 2494
HeisenbergÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2016 14:22
Kuyruk erimesi varsa bol bol dip çekimi yapın. Hava motoru hep çalışsın. Böylece balıklarınız daha uzun süre yaşar. Sonrada mikofish adlı ilacı alın. Talimatlara göre uygulayın muhtemelen geçecektir. Tedavi süresincede sıcaklığı 28 derecede tutarsanız daha hızlı sonuç alırsınız. Daha sonra japon balıklarını pet shopa geri verin yetine vatoz ya da çöpçü alabilirsiniz. Melek balıklatı kalabilir ama yavru alamayacağınızıda bilin lepisteslerden. Balıkları cikletlere atmakta bir çözüm tabi vicdan azabı çekmeyecekseniz. Etik olmasada bunu yapabilirsiniz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Cemo16Çevrim Dışı

Kayıt: 14/01/2016
İl: Bursa
Mesaj: 8
Cemo16Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2016 14:51
Önerileriniz ve tepkileriniz için çok teşekkür ederim sanırım benim orda yaptığım bi espri veya saka niyetli söylediğim bir söz bu kadar yanlış anlaşılacağını bilseydim kesinlikle böyle bi tabir kullanmazdım arkadasım ayır deyince aklıma ciklet tankım geldi ve onların yanına koyayım ziyafet ceksinler dedim kalkıp koymadım bende biliyorum cikletin yayına farklı bi ırk girmeyeceğini ardından bi yorum daha yaptı hayvanları sevmeyen insanlarıda sevmez sen bnm beslediğim sahip cıktığım hayvanları nereden biliyorsunda böyle yorum yapıyorsun bnm evim hayvanat bahçesi gibi şivava köpeğim var 3 muhabbet kuşum bi sultan papaganım yüzlerce balığım kakadu papaganım var ve ben bunlara gözüm gibi bakıyorum insan olan insanlarıda sonsuz seviyorum cikletlerim ağzında yavru cevirmeye başladığı zaman tanka kusmaması için uykusuz kalıp onun gününü sayan biriyim tanımadığınız insanlar hakkında yorumlarınıza dikkat ediniz

Beğenenler: [T]184345,AhmetKazakci[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

bariskaraturkÇevrim Dışı

Kayıt: 15/01/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 207
bariskaraturkÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2016 15:14
Evet öncelişkle su sıcaklığı tabiri caizse lepistesler için buz gibi. Min 24 derece olmalı ama ideali 26 derecedir. Bunun dışında lepistesler deki erime değil saldırı sonucu yırtılmadır. Melek balıkları saldırgandır. Ayrıca melek balıkları bildiğim kadarıyla 20 cmlere kadar büyüyebilmekte. Şuan küçük olsalar da ileride diğer balıklar için tehdit olacaktır. Japon balıkları su şartlarını düşündüğünüzde daha dayanıklı balıklardır ancak, lepistesleri yavrulatmak istediğinizde, melekler kadar onlarda saldırgan olucaktır ve çok obur oldukları için çok besleseniz de riski düşürmeyecektir.

Teşekkür Edenler: [T]181799,Cemo16[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir