Balığım Kabızmı


efnan99Çevrim Dışı

Kayıt: 12/09/2022
İl: Istanbul
Mesaj: 13
efnan99Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2022 21:41
Merhaba, balığım sürekli katı ve uzun dışkı yapıyor. Hal ve hareketleri gayet normal. Çok yem de vermiyorum. Yemi tetra goldfish bioactive formula pul yemi ufalayarak az veriyorum. Diğer balığımın da dışkıladığını hiç görmedim nerdeyse. Tam tersi bir durum. Ne yapsam bilemedim. Normal mi acaba sonuçta stresli gibi değil. Stresli hallerini biliyorum şuan alakaları yok. Sadece birinde uzun dışkı var diğerininde dışkıladığını nerdeyse hiç görmedim. Alalı bir ay oldu. Henüz küçükler. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MertGÇevrim Dışı

Kayıt: 14/06/2022
İl: Kocaeli
Mesaj: 164
MertGÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2022 23:49
[QUOTE=efnan99]Merhaba, balığım sürekli katı ve uzun dışkı yapıyor. Hal ve hareketleri gayet normal. Çok yem de vermiyorum. Yemi tetra goldfish bioactive formula pul yemi ufalayarak az veriyorum. Diğer balığımın da dışkıladığını hiç görmedim nerdeyse. Tam tersi bir durum. Ne yapsam bilemedim. Normal mi acaba sonuçta stresli gibi değil. Stresli hallerini biliyorum şuan alakaları yok. Sadece birinde uzun dışkı var diğerininde dışkıladığını nerdeyse hiç görmedim. Alalı bir ay oldu. Henüz küçükler. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler :)[/QUOTE]
Eğer emin olamıyorsan balığını yemledikten hemen sonra ayrı bir filtresiz kaba al 1 gün beklet kapta dışkı varsa sorun yoktur dışkı yoksa balık kabızdır bir kaç gün o balığa yem verme sıkıntı olmaz açlığa dayanırlar kendiliğinden düzelir kabızlık sonrasında yem atıp akvaryuma geri ekleyebilirsin.2-3 gün önce aynısını ben de yaptım balıkta hiçbir sıkıntı yok.

Beğenenler: [T]236441,efnan99[/T]
Teşekkür Edenler: [T]236441,efnan99[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir