Bilinçsiz insanları uyaralım!


westsideÇevrim Dışı

Kayıt: 13/01/2013
İl: Ankara
Mesaj: 83
westsideÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2013 15:55
Merhaba  Arkadaşlar,

Geçen hafta balık tutmak için Çanıllı barajına gittim,  8 tane turna yakaladık. 6 tanesi limit altı olduğu için geri bıraktık. Kenarda balık tutanların kovalarına baktım ki hamsi kadar tuttukları balıkları kovaya atmışlar, bu durum beni gerçekten çok üzdü. "Balık avı bence sportif balıkçılık" önemli olan o heyecanı yaşayıp stresten uzak durup bu hobiyi keyifli hale getirmek ve gerçekten de güzel bir spor yapmak. Hafta sonu şunu gördüm, barajın etrafını ablukaya almışlar ne tutuyorlarsa kovaya atıyorlar sonrada, Ankara da balık kalmadı diyorlar. Bu şekilde bilinçsiz avlanırsak elbette kalmaz!
İkinci bir husus pislik konusunda üstümüze yok maşallah suyun içinde çocuk bezinden tutunda bira şişesine kadar var. Ve biz burada balık balık avlamaya çalışıyoruz. Lütfen çevreyi temiz tutalım, lütfen limit altındaki balıkları geri bırakalım. 
Bu konuda sizlerden destek istiyorum...

Saygılarımla....

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Umut KatipoğluÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 16/08/2008
İl: Izmir
Mesaj: 3335
Umut KatipoğluÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2013 16:43
Bırakın kapalı sistem Tatlısuları, koskoca denizlerde balık bırakmadık. Hayvancıklar büyümeye fırsat bulup yumurta dökemiyorlar. Sonrada kalmadı diyorlar. Sanki keyfinden kaçtı gitti o kadar balık. Emin olun eskiden balık tutmaya giden pek çok kişi vardı. Artık balıksızlıktan kimse gitmiyor. Örnek olarak ülkemizde halen el değmemiş olan yerlerde yarım saat olta atın akşam yemeğiniz rahatlıkla çıkar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

zephyrrÇevrim Dışı

Kayıt: 03/04/2013
İl: Aydin
Mesaj: 173
zephyrrÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2013 12:46
Türkiye'ye hoş geldiniz diyeceğim üzülerek. Bu durum uyarıyla olacak bir şey değil maalesef.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir