Blue zairelerim


bjkalleyÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/02/2003
İl: Yurtdisi
Mesaj: 9513
bjkalleyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2006 14:31

Hasan Bey son söyledikleriniz çok doğru ancak siz de ne yazık ki son paragrafta anlattığınız hemen her hatayı bu konuda yaptınız.

Dediğiniz gibi türler hakkında konu açılmışken siz fotoğraf ve resim arasındaki farkı anlatıyorsunuz. Belirttiğiniz yanlışlık sıkça yapılan bir yanlış o yüzden onu burada değil, forum ve site hakkında bölümünde, bir kişiye yüklenmeden; arkadaşlar, abiler fotoğraf yerine resim kelimesini kullanıyoruz, ikisinin anlamları bunlar, farkları şunlardır. Lütfen dikkat edelim yazabilirsiniz.

Ayrıca bir hukukçu adayı olarak öncelikle bulunduğunuz forumun kurallarını okumanız gerekirdi.
19. kuralımız der ki:
Bir kullanıcı kurallara uymaması durumunda başka bir kullanıcı o kullanıcıyı uyaramaz. Rahatsızlığını yönetime bildirmek için rahatsız edici mesajın üzerindeki Hata Var tuşuna tıklayıp mesajını yazar.

Bu kuralları, uyarılardan dolayı çok fazla tartıştığımız için koyuyoruz, koyduğumuz kurallara saygı göstermeniz gerekir diye düşünüyorum. Bu yüzden siz bir başkasını imla kuralları konusunda uyaramazsınız. Uyarırsanız bu şekilde tartışma çıkar. İmla hataları her zaman olacaktır, örneğin siz de noktalama işaretlerinden sonra boşluk koymuyorsunuz. Bu kadar detaya bakmaya gerek yok. Gerek var diyorsanız hata var'dan şikayetinizi yazarsınız değerlendirme yaparız.

[quote]Keşke değerlendirme yapmadan önce bir okusak,orada arkadaş demiş ki bunlar diğer balıklarım,discusların fotoğrafları discus bölümünde demiş arkadaşımız.[/quote]
Keşke "Keşke değerlendirme yapmadan önce bir okusak" diye akıl vermeyip bahsettiğiniz yazıyı buraya koyup, "bakın arkadaş zaten yazmış" deseydiniz. Ortam böyle gerilmezdi.

Neyse olan olmuş, daha fazla ortam gerilmemesi için frontosa konusu dışındaki konuları özelden yazalım.

Saygılar,


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Dinleyen AdamÇevrim Dışı

Kayıt: 05/01/2006
İl: Ankara
Mesaj: 1192
Dinleyen AdamÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2006 14:37

Arkadaşlar biz birimizi seven, ama arada sırada kavga eden yedi kardeşler gibiyiz. Hepinizin gözlerinden öpüyorum. "Kusurları örtmede gece gibi olalım".

Teşekkürler.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

eeremreÇevrim Dışı

Kayıt: 19/01/2006
İl: Kocaeli
Mesaj: 817
eeremreÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2006 14:53
[QUOTE=eeremre]Resimdeki frontosalar brundidir. [/QUOTE]

Sakalımız yok ondan sözümüz dinlenmiyor heralde balıklar brundidir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

postanemÇevrim Dışı

Kayıt: 10/09/2006
İl: Konya
Mesaj: 49
postanemÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2007 15:26
Son durumu bildirmek isterim. Balıklarım büyüdü, çok güzel mavi yüzgeçleri var. Ama sizlerin söylediği gibi burundi oldukları netleşti. Ben sizlere göz üzerindeki çizgiden şüphelendiğim için sormuştum, ama öncesinde hiç moba yavrusu görmediğimden ümitle zaman içinde değişiklik olur diye beklemiştim.
Sonuç; güvendiğimi söylediğim akvaryumcu arkadaşa gösterdim, ilk görüşte moba olmadıklarını burundi olduklarını ve değiştireceğini söyledi.
Balıkları minik de olsa f1 mobalarla değiştirdi. Ben ilk defa gördüm ama mobayla burundi arasında karıştırılmayacak ölçüde farklılıklar var. Diğer mavi frontozalar konusunda birşey diyemem.
Mobalara kavuştum ve bu kez kuşkum yok.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

aytekin66Çevrim Dışı

Kayıt: 29/05/2007
İl: Çankiri
Mesaj: 15
aytekin66Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2007 18:00
Selam arkadaşlar; ankarada sertifikalı blue zaire satan 2 akvaryumcunun adresini sitedeki arkadaşlar verdiler. Nasip olursa yarın almayı düşünüyorum, ayrıca sertifikalı satılıyor diyorlar sizce ne derece doğru cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir