Bugün Yunusları Ayırttım Ama ?


seyyaHHÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 20/07/2008
İl: Ankara
Mesaj: 301
seyyaHHÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 17:42
Kardeş konuyu dağıtmayın derken arkadaş bu konuda son derece deneyimsiz olduğunu belirtmiş yani burada yapılan her yorumu harfi harfine takip edeyordur. V e yapılan her yorumda kafasında soru işaretlerini azaltmak yerine yeni sorulara sevk ediyordur. Daha net ve doyurucu bilgiler verirsek hem yardımcı olmuş olur hemde onu cesaretlendiririz.
 
 Saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

brkclsnÇevrim Dışı

Kayıt: 27/11/2010
İl: Gaziantep
Mesaj: 199
brkclsnÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 00:19
Tekrar merhablar,

Bugun yunuslari aldim.Cinsiyet konusunda adamla bir anlasmaya vardim.Anus vent genisligine bakti.Ama ters bir durum aninda baliklarimi degistirebilecegimi soyledi.

Yarim resim eklicem.

Sorularim ise baliklari akvaryuma biraktim,hem suru halinde geziyorlar hemde yemek yemiyorlar.Yani yemi agizlarina alip geri birakiyorlar.

Kirmizi kapsul gibi bir yem kullaniyorum.Papagan,sp,mp,neon spot,calico,imparator gibi baliklarimada bu yemden kullanmistim ama hic biri sorun cikarmadi.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

efsane07Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 22/06/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 1005
efsane07Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 10:09
Güzel abicim veya kardeşim ben yine söylüyorum ve hep söylicem ben bu tarz yalan dolan kelimeleri duyunca sinirim bozuluyor ya 2 aylık balığın neyin anüsüne bakmışta sana bilgi vermiş ben hala onu anlamıyorum neyin anlaşmasını yaptı olur olurda bir insan bu kadar iş güzarcı olur ama siz madem bu balığı aldınız adamın dediği gibi 2e8d olarak bakmayın lütfen sonra hayal kırıklığı yaşamayın allah ne verdiyse şansıma bahtıma deseniz şimdi burdan bence daha ii olur. yemide ilk başlarda yemiye olabilir bir kaç gün aç kalsın bak nasıl yiyecektir . saygılarla

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir