Canlı petshop


reco77Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 28/08/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 234
reco77Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2013 16:24
Alışveriş yapıpta sorun yaşamayan yok sanırsam bu siteden... Bende 1-2 kez alışveriş yaptım canlı birşey almadım ama 300TL yakın bir alışveriş yapmıştım bol hediye bol bilmemne vs diyorlar ücretsiz kargo dışında bir hediye görmedim onunda 7 TL sini bana kitlediler neymiş taş kum vs olursa ücretsiz kargo olmuyormuş dip not olarak belirtmişler ben okumamışım... birçok siteden alışveriş yapıyorum ücretsiz ibaresi varsa içinde taşda olsa kumda olsa çakılda olsa gerçekten ücretsiz geliyor... Bu siteden birşey alacaksam onuda kendi firmamla getirtiyorum yoksa bi ton kargo ücreti istiyorlar ... canlı birşey almadım bu yazılanlardan sonrada almayı düşünmüyorum zaten !

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ibrahim,07Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 05/11/2013
İl: Antalya
Mesaj: 1330
ibrahim,07Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2013 17:17
Ne zaman şikayet var forumuna girsem canlıpetshop çıkıyor karşıma arkadaşlar siz hiç mi görmüyorsunuz yaa kimse alışveriş yapmasa burdan adamlar kapatır zaten sürekli sorun adamların hiç olumlu birşey satmamış hep sorun hep sorun

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

TROPHEUS42Çevrim Dışı

Kayıt: 25/11/2012
İl: Konya
Mesaj: 101
TROPHEUS42Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 19:50
[QUOTE=ibrahim,07]Ne zaman şikayet var forumuna girsem canlıpetshop çıkıyor karşıma arkadaşlar siz hiç mi görmüyorsunuz yaa kimse alışveriş yapmasa burdan adamlar kapatır zaten sürekli sorun adamların hiç olumlu birşey satmamış hep sorun hep sorun[/QUOTE]


Anlamadığım nokta bu kadar sikayet edilen bir firma neden kendisini gözden geçirip düzelme noktalarına gitmiyor..Belkide birazda bizlerden var bole olumsuz yorumları güncel tutarak akvarist camiasına yeni giren arkadaşların ilgisini çekip uyarmamız gerekmektedir..


HERKEZE BOL YAVRULU SAĞLIKLI CANLILAR DİLERİM..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BeyzadeÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 02/01/2012
İl: Manisa
Mesaj: 563
BeyzadeÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 21:51
Bizim şikayetlerimizi okuduğunu düşünüyorum ama bizleri pek dikkate almıyorlar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

REDCHEEKÇevrim Dışı

Kayıt: 21/02/2014
İl: Adana
Mesaj: 69
REDCHEEKÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2014 23:16
[QUOTE=Beyzade] Bizim şikayetlerimizi okuduğunu düşünüyorum ama bizleri pek dikkate almıyorlar.[/
QUOTE]

Bence de şikayet konuları ni oku mu yor yoksa kaç şikayet olmuş en azından birinde kendini savunur du

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Eray GurdoganÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 28/06/2010
İl: Ankara
Mesaj: 1293
Eray GurdoganÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2014 04:03
Arkadaşlar merhaba,
ÖNEMLİ NOT: Yazdıklarımda kimseyi suçlayıcı veya kimseyi savunucu bir taraf yoktur. Dikkatlice okuyun ve hemen bana da saldırıya geçmeyin :)


Arkadaşlar, Canlıpetshop'un akvaryum.com'da aktif bir hesabı yoktur ve girip de bakmıyor. Bu arada benim tüm forumlarda dikkat edip gözlemlediğim kadarıyla kendisinden şikayetçi olup da yazı veya yorum yapan taş çatlasın 20 kişi çıkar, firmanın tüm >Türkiye geneline satış yaptığına dikkat ederseniz aslında şikayeti olanların oranının oldukça düşük olduğunu sizler de görebilirsiniz.

Eğer bir şikayetiniz var ise bunu hukuki yollardan halletmeye çalışın ve eğer hukuk sizi haklı bulursa gelin buradan yayınlayın ki o zaman o firmanın kötü ve müşterilerine iyi davranmayan bir firma olduğunu resmen anlasın. Aksi takdirde siz buradan ne derseniz deyin bir şey farketmez.

Ben Canlıpetshoptan tam 6 yıldır alışveriş yaparım ve çok nadiren beni üzdü. Üzdüğünde de arayıp konuştum ve hiç de ters bir üslupla karşılaşmadım. Üstüne üstlük zaman içinde kendisi ile arkadaşlığımız da oluştu. Kendisinin hiç de sanıldığı gibi ters, aksi, kaba biri olmadığını da bizzat biliyorum.

Karşılaşılan bazı sorunları buradan ben anlatayım.

Bir çocuk kendisinden hayatında ilk defa besleyeceği karides siparişi veriyor. Sonra da karidesler sağ salim kendisine ulaşıyor. bir gün sonra karidesler ölünce de "Bana hasta karides gönderdi " deyip ortalığı birbirine katıyor. Sorarım size, hayatında hiç karides beslememiş birisi bir karidesin hasta olduğunu nasıl anlar. Yine sorarım size karidese yeni başlayacak bir gencin karidesler için gerekli olan minimum tank koşullarını sağlayabilmiş midir? Hiç sanmıyorum. Herkes kendi görüşüne göre haklıdır fakat kimse kendini karşı tarafın yerine koyup da empati yapmaz.

Bir başka yerde gördüğüm şikayet ise yine bitki işine yeni başllayacak birisi, gelen bitkilerin resimdekinin birebir aynısı olmadığını söyleyip bu bitkiler benim sipariş ettiğim bitkiler değil diyor. İlanda bitkiler KÖK olarak satılıyor denildiği için bitkilerde KÖK olmasını bekliyor arkadaş :) halbu ki bir çok akvaryum bitkisi sap haline dikilip daha sonra kök salar, satış ilanlarındaki KÖK tabiri aslında kaç sap olarak gönderildiğini belirtmek içindir fakat alan kişi bunu bilemeyecek kadar tecrübesiz olduğundan hemen yaygarayı basıveriyor.

Daha örnekler arttırılabilinir. Benim bugüne kadar şikayetine tek hak verdiğim Kemal Kardaş (Beyzade nickli üyemizdir) o da elektrikli bir cihazın normalde olması gereken garanti süresinden önce bozulması ve sonrasında da değişim isteyip kabul edilmemesinden müzdaripti.Bu olayda da satıcının hatası olduğu kadar alıcı olan Kemal Kardeş ( gerçekten de arkadaşım ve kardeşimdir yüz yüze tanışmışlığımız ve evimde kendisini konuk etmişliğim vardır) yüzüne de söyledim, garanti belgesi yoktuysa o an geri iade etseydin dedim.

Bazı şikayetlerimiz belki biz o an sinirli olduğumuzdan dolayı bizim kendimizin haklı olması gerektiğini düşündürebilir ama bazen bizler de hatalı olabiliriz.

Neyse ben kimseyi suçlayıcı veya kötüleyici bir şekilde yazı yazmak istemedim. Gitti gidiyor 'un sitesine giriyorum bir de bakıyorum ki canlıpetshop'un memnuniyet oranı gayet yüksek, madem kendisinden şikayetiniz var neden orada belirtmiyorsunuz?

Sonuç olarak iğneyi başkasına batırmadan önce çuvaldızı da kendimize batırmamız lazım. Acaba o alışverişi yaparken biz cidden müşteri haklarımızı biliyor muyuz? Gelecek olan ürün, canlı, bitki hakkında detaylı bilgiye sahip miyiz? Eğer değilsek o zaman yorum yapma hakkımız yok malesef.

Neyse hepinize sevgiler saygılar, umarım başka yerlerden alışverişlerinizde sıkıntılar yaşamazsınız.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

emresamedcaliskanÇevrim Dışı

Kayıt: 31/05/2014
İl: Sinop
Mesaj: 78
emresamedcaliskanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2014 03:21
ilk ve son kez alışveriş yapmıştım geçen sene.6 Tl denilen kargo 20 Tl geldi.Yem eksik çıktı.Berbat bir paketleme yapmışlar poşetler patlamış malzemeler kullanılmaz haldeydi aldığım midye o kadar kötü kokuyordu ki resmen çürümüştü.Aman diyorum dikkat.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

semihsÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
Kayıt: 04/03/2013
İl: Izmir
Mesaj: 221
semihsÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2014 09:58
Eray Gürdoğan Bey; (Yazılarınız kırmızı renkli)
''Eğer bir şikayetiniz var ise bunu hukuki yollardan halletmeye çalışın ve eğer hukuk sizi haklı bulursa gelin buradan yayınlayın ki o zaman o firmanın kötü ve müşterilerine iyi davranmayan bir firma olduğunu resmen anlasın. Aksi takdirde siz buradan ne derseniz deyin bir şey farketmez. ''

'Bir başka yerde gördüğüm şikayet ise yine bitki işine yeni başllayacak birisi, gelen bitkilerin resimdekinin birebir aynısı olmadığını söyleyip bu bitkiler benim sipariş ettiğim bitkiler değil diyor. İlanda bitkiler KÖK olarak satılıyor denildiği için bitkilerde KÖK olmasını bekliyor arkadaş :) halbu ki bir çok akvaryum bitkisi sap haline dikilip daha sonra kök salar, satış ilanlarındaki KÖK tabiri aslında kaç sap olarak gönderildiğini belirtmek içindir fakat alan kişi bunu bilemeyecek kadar tecrübesiz olduğundan hemen yaygarayı basıveriyor. ''


Bir çoğumuz ürün çürük geldi,ürün resimdeki  yada ilandaki gibi çıkmadı ,ürün noksan geldi  vs gibi nedenlerden dolayı şikayetçi olduğumuzdan hukuki yönden değilde daha pratik olan  akvaryum.com yada diğer şikayetimizi bildireceğimiz yerlerden sesimizi duyurmaya çalıyoruz. Hukuğa başvurmamamız şikayet var gibi forum sitelerinden sesimizi duyurmayacağımız anlamına gelmez. Siz buradan ne derseniz deyin bir şey farketmez demişsiniz.Bence farkeder insanlar seslerini duyurur ve diğer insanlarda tedbirli olur.

Bir başka arkadaşımızın gelen bitkilerin köksüz geldiğini belirtmesi üzerine ,'İlanda bitkiler KÖK olarak satılıyor denildiği için bitkilerde KÖK olmasını bekliyor arkadaş :)' deyip birde gülmüşsünüz.Ben de bu yaklaşımınıza gülüyorum. Köklü  bitkiyi; bitkinin gövdesinden yada dalından alınan  bir parça olarakmı düşünüyorsunuz,  düşünüyorsanız bence yanılıyorsunuz.Kökü olan bitki köklü bitkidir, köklü bitki bekleyen arkadaşımızın beklentisine sonuna kadar hak veriyorum.

'halbu ki bir çok akvaryum bitkisi sap haline dikilip daha sonra kök salar, satış ilanlarındaki KÖK tabiri aslında kaç sap olarak gönderildiğini belirtmek içindir fakat alan kişi bunu bilemeyecek kadar tecrübesiz olduğundan hemen yaygarayı basıveriyor. ' demişsiniz.

Bir çok akvaryum bitkisinin budanarak dikilen kısmına sap denmez.Yeni bitki elde etmek amacıyla ,bitkilerin gövde, dal ve yapraklarından kesilerek hazırlanan parçalara ÇELİK   denir.Beden parçalarıyla yapılan çoğaltmayada vegetatif çoğaltma yada çelikle çoğaltma denir. Köklü olarak satılan bitki ayrıdır ,çelik olarak (Budayarak) satılan bitki ayrıdır.

''Gelecek olan ürün, canlı, bitki hakkında detaylı bilgiye sahip miyiz? Eğer değilsek o zaman yorum yapma hakkımız yok malesef. ''demişsiniz.

Bence de bir konu hakkında yorum yapacaksak  detaylı bilgi edinerek yorum yapsak daha iyi olur.Saygılar.

burak772014-06-03 11:18:05

Beğenenler: [T]100063,naklov[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Eray GurdoganÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 28/06/2010
İl: Ankara
Mesaj: 1293
Eray GurdoganÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2014 01:54
Burak bey merhaba,

Sizinle bitkiler konusunda tartışmak istemezdim ama yine de bir kaç söz söyleyeyim, sizin Çelik dediğiniz şeyi ben malesef meyve ağacı aşılarken kullanılan özel işlem görmüş dallardan ibaret diye bilirim. 30 yılı aşkın akvaryum tecrübem var, son 5 yılı ise bitkili akvaryumlarla ilgilenmekle geçti.
Bu 5 yıllık periyodda kimsenin ÇELİK sözünü kullandığna şahit olmadım.
Budanan bölgeden tekrar kök veren bitkilere dal , sap da denilebilir. Bu arada 5 yıllık bitki alımlarımda her kimden veya siteden alım yaptısam yapayım hep sap, dal, kök tabirleri ile alım yaptım.
Köklü bitkiler de yok değil tabi fakat, Rotala, Gül, Bacopa, Elodea gibi budandığı yerden tekrar kök veren bitkiler için nerede görrdüysem hep kök veya sap tabirinin kullanıldığını gördüm. Sizin köklü olarak tabir ettiğiniz bitkiler gövdeli bitkilerdir mesela Echinodorus türleri gibi ya da valisnera türleri gibi. Bir de soğanlı bitkiler var ki onların konumuzla alakası bile yok.

Neyse bitkiyi bilmeden alım yapılacaksa en azından alım öncesinde satıcıya bazı temel sorular sorulabilir. Mesela köklü mü veya sizin söyleminizle ÇELİK olarak mı satıldığını sorabilir.

Neyse ben sözlerimin arkasındayım. Bu arada Canlı petshop'tan bugüne kadar alım yapmış 16000'in üzerinde alım olmuş ve nedense sadece 20 30 kişi dışında şikayeti olanı görmedim.

benim de canlı petshoptan defalarca alımım oldu. Bitki istedim bazen istediğimden fazlası geldi bazen 10 dal olması gereken bitki 9 dal geldi, 1 dal eksik gönderdi diye de açıp da ağazımı bişey söylemedim kimseye, kendisini aradım ve o da hatasını kabul edip bir sonraki alımımda geri gönderdi.


Size bir şey daha anlatayım.

Canlı petshop Tek bir dükkandan Türkiyenin 81 iline sevkiyatlar yapıyor. İnternet sitelerini dikkatle incelerseniz bir çok yerde bulamayacağınız bitki veya canlıların sadece orada olduğunu görebillirsiniz. Bu firma Sahibi ve 2 çalışanıyla sabahtan akşama kadar 10'larca ile değişik kargolar hazırlıyor. Bazen ürünler karışabiliyor. Bana da bir keresinde istemediğim bir ürün göndermişlerdi yanlışlıkla kargo ücretini de ödeyerek geri teslim  aldılar.
Sonra bazı bitkiler kargoda bir veya iki günde biraz yıpranabiliyor.

Bana eğer dersenniz ki, ambalajlama kötü o zaman size gelen ambalajın resmini çekin hatasını gösterelim ve de onlar da üretsin. >Fakat daha bugüne kadar ambalajdan şikayet edip de resmini koyanına denk gelmedim. Belki bir iki tane olmuştur onları da gözden kaçırmış olabilirim.

Benim asıl anlatmak istediğim şey şu, eğer bir hata var ise ürünü kapıdan teslim almazsınız ve tutanak tutturu geri gönderirsiniz fakat bir çok alııcı malı kabul etmiş sonra ambalajdan şikayet ediyor. Bunu anlamakta zorluk çekiyorum.
Ya da bir ürn aldınız, içinden faturası veya garanti belgesi çıkmadıysa geri gönderin.

Elektrikli elektronik ürün alacaksanız, faturasını ve garanti belgesinin ürünle beraber gelip gelmeyeceğini baştan sorun cevaba göre alımı gerçekleştirin veya vaz geçin.

Sitedeki bitki resimlerinin çoğu temsilidir , gelecek olan bitkinin resimdekine bener mi yoksa biraz solgun mu olduğunu köklü mü köksüz sap olduğunu sorun. Balık alıyorsanız, oksijen basılıp basılmadığını, kışın alım yapıyorsanız, strafor kutuda cep ısıtıcısıyla beraber mi geliyor yoksa gelmiyor mu sorunuz.

Bazı kargolar da ücret için belirli bir rakam vardır fakat eğer alımınız büyük bir koli gibi bir şey ile gelecekse koli ölçülerini ve tahmini kargo ücretini sorup alımı yapmak için bir fikir edinebilirsiniz.

Sonuş olarak, empati yapın. O kişi o ürünü isze şerefsizlik olsun diye ya da sizin hakkınızı gaspetmek için öyle uygunsuz göndermiyor. Murat beyi şahsen tanıdığım için bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirrim. Suçlamadan önce sorununuzu onunla çözmeye çalışın eğer çözemiyorsanız (Kemal beyin örneğindeki gibi) o zaman buyrun buradan yazın.

Neyse yine çok uzun yazdım ve bu konuda yazmaktan da sıkıldım.

Size güzel hobiler, sağlıklı balıklar ve bitkiler dilerim. Sonuçta bu hobiyi keyif almak için yapıyoruz, keyifsizlik yaratmaya gerek yok.

Sevgiller saygılar

Eray

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tarihfatihÇevrim Dışı

Kayıt: 12/08/2014
İl: Adana
Mesaj: 17
tarihfatihÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2014 23:46
Merhaba. .. canlipetshopun son maduru benim galiba... anlatayım: 3 bitki 1 cam temizleyici 1 bitki gübresi ve 1 tane de ranchu japon siparişi verdim... japon haricinde gelen ürünler gercekten on numara ancak ranchu japon 7-8 cm olması gerekirken 3-4 cm geldi ve üstelik de balığın sağ gözü yok... yani balık gözsüz.. sonra ben canlipetshopu ariyorum ve : alo iyi günler, ismim falanca, siparislerimi aldım ancak balığın bir gözü yok yani balık kör dedim (ne eksik ne fazla bişey söylemedim) telefindaki beyefendi de bana : biz size bilerek kör balık gönderdik ne yapacaz şimdi cevabını verdi (yine aynı sekilde ne eksik ne fazla) balığı zaten geri göndermeyi düşünmüyordum zaten cunku esim hayvancagiza cok acidi ve ne olur geri verme buna bakmazlar ve olur bu balikcagiz dedi.. ama böyle bir terbiyesiizlik de yapılmaz yani...buyrun bu şikayeti de yayinlayin lutfen..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

delilahzekeÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/07/2014
İl: Hatay
Mesaj: 238
delilahzekeÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2014 03:34
    Okudukça gülüyorum gerçekten. Gülme sebebimi söyleyince siz de güleceksinizdir. Canlı pet shop'un bulunduğu şehirde yaşayan biri olarak kendileriyle defalarca yüz yüze alışveriş yaptım. Baya da samimi oldum, hatta ortak tanışıklığımız dahi oldu. Ortak tanışıklığımız ise amcam üzerinden oldu. Amcam beden eğitimi öğretmenidir ve görev yaptığı okulda, firma yetkilisi Murat bey' de "DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ" öğretmenidir. Sanırım burayı okuduktan sonra siz de acı bir ifadeyle güleceksiniz.

    Şahsen yüz yüze tanışıp da, sözüne güven olmayan biri olduğunu yüzüme karşı göstermiştir kendileri. Bundan ortalama 1 ay öncesine kadar, bu kadar mağduriyet haberlerini görmeme rağmen, "Ben tanış çıktım zaten, sanırım bana yamuk yapmaz" diyerek sürekli aylık olarak belli başlı alışverişleri yapıyordum kendisinden direkt yanına giderek. Son alışverişimden bir önceki alışverişte aramızda geçen bir dialogda kendisine,
   -"Herkese yaptığı alışverişlerde hediye veriyorsun, defalardır alışveriş yapıyorum, artık benimde hakkım olmuştur değil mi?" sorusuna;
   -"Tabi ki, kiraz karides besliyordun değil mi? Bugün pazar ve birazdan kapatacağım, bir daha ki gelişinde 5 tane kiraz karides vereyim sana."  sözünü almış ve aynı hafta içerisinde yanına uğrayıp hem alışveriş yapıp (Bitki ve kum alışverişi) hem de sözünü verdiği canlıları almaya gitmeme rağmen, bana, yüzüme karşı yanlış duyduğumu, kiraz karides değil hayalet karides vereceğini söylediğini iddia etmiştir. Aksini inkar etsem de, asıl söz verdiği şeyin kiraz karides olduğunu söylesem de yüzüme baka baka aynı yalanı tekrarlamıştır... Ben de ahlaki anlayışı olmayan bu adamdan alışverişimi o an kesmişimdir.

    Söz konusu son alış veriş sırasında geçen başka dialoglardan birisi de aldığım ürünler haricinde başka ihtiyaçlarımın da olduğunu ve nişanlımın İstanbul' dan alıp bana hediye edeceğini söylememin üzerine kendisi de İstanbul'da internet üzerinden www.canlipetshop.com' dan alıp, bana hediye etmesini teklif etmesi üzerine, bende üniversite yıllarında kendisinin boş zamanlarında Şadanlar Pet Shop ithalatçısında çalıştığını ve herhangi bir şeyi sıkıntısız tedarik edeceğini söylememin üzerine onların kendisine güvenmediklerini, basit ve ticaret sıkıntısı yaşayan bir firma olarak gördüklerini, nişanlımın aracılık yaparak Şadanlar pet shop ile aralarında olan ilişkiyi düzeltmesini teklif etmiştir.

    Şimdi gülmemin sebebine tekrar gelecek olursak, söz konusu olan mesleğini hangi ahlaki değerle ve hangi vicdanla yaptığını merak ediyorum. Ayrıca yukarıda sürekli olarak bu firmayı ve yetkilisini savunan beyefendiyi onların yakın bir dostu yada kendileriyle ilişikli birinin olduğunu düşünmeden edemiyorum. Çünkü Murat bey'in her alışverişimde üye olduğum veya gittigidiyor.com üzerinden taksitli olarak aldığım ürünler adına kendisini ve firmayı övmemi ağzıyla benden istemiştir.

    Yine savunma yapan beyefendinin şu cümleleri beni yine şüpheye düşürmeye yetiyor. 

[QUOTE=Eray Gurdogan]
1)Neyse ben sözlerimin arkasındayım. Bu arada Canlı petshop'tan bugüne kadar alım yapmış 16000'in üzerinde alım olmuş ve nedense sadece 20 30 kişi dışında şikayeti olanı görmedim.

2)Bana eğer dersenniz ki, ambalajlama kötü o zaman size gelen ambalajın resmini çekin hatasını gösterelim ve de onlar da üretsin. >Fakat daha bugüne kadar ambalajdan şikayet edip de resmini koyanına denk gelmedim. Belki bir iki tane olmuştur onları da gözden kaçırmış olabilirim.
[/QUOTE]

sözleriyle bu tür takipleri kendisinin neden yaptığını merak edip, acaba aracılık yaparak firma yetkilisine söz konusu şikayetleri ileten kişi mi yoksa direkt Murat bey'in kendisi mi olduğu düşüncesine kapılıyorum...

    Konuyu çok uzattığımın farkında olarak bugüne kadar herkesin şikayetçi olup, Allahından bulsun diyip sözünü dahi etmediği, konusunu dahi açmadığı kişileri tanımama rağmen tek savunmacı olarak Eray Gürdoğan bey'i gördüğüm için de mutluyum. Demek ki mutlu olan bir kişi de olsa varmış.




Beğenenler: [T]176273,Titanichay[/T][T]202789,Hamza Özel[/T]
+1: [T]202789,Hamza Özel[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Çevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
Kayıt: 20/10/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 818
Çevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2014 14:04
[QUOTE=tarihfatih] ...biz size bilerek kör balık gönderdik ne yapacaz şimdi cevabını verdi [/QUOTE]

Yok artık! Terbiyesizliğin, hadsizliğin de bir sınırı olur. Nasıl böyle bir cevap verebilir?
Bana böyle cevap verilse ben gider o adamı vururum.
Laf ile uslanmayanı etmeli tektir, tektirden anlamayanın hakkı kötektir. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Kemal KİREZCİÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 03/11/2012
İl: Izmir
Mesaj: 1006
Kemal KİREZCİÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2014 16:58
Arkadaşlar merhaba,
ÖNEMLİ NOT: Yazdıklarımda kimseyi suçlayıcı veya kimseyi savunucu bir taraf yoktur. Dikkatlice okuyun ve hemen bana da saldırıya geçmeyin :) 
Bu cümlenizden sonra aslında canlıpetshop'u savunmanız bana pek garip gelmedi nedense. Benim bildiğime göre insan insana saldırmaz. Köpekler saldırır... Ben size saldırmıyorum şu anda, yanlış anlamayın sadece cevap veriyorum !!!

(Kendisinin hiç de sanıldığı gibi ters, aksi, kaba biri olmadığını da bizzat biliyorum)
Sizde bu şekilde konuştuğunuza göre Murat bey size çok sevecen gelmiş olabilir...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

aliytrklkmzÇevrim Dışı

Kayıt: 10/07/2014
İl: Ankara
Mesaj: 216
aliytrklkmzÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2014 19:15
Bu firmadan zarar gören baya bi kişi olmnuş analadığım kadarı ile hepinize geçmiş olsun birde kimse tüketici hakem heyetine başvurduğu?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir