CENGİZHAN ,MGOK ,AHMETONDUL, HALİT7502 DİKKAT !


SuPiresiAtakanÇevrim Dışı

Kayıt: 26/05/2012
İl: Bursa
Mesaj: 90
SuPiresiAtakanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2014 17:55
Şikayetin Nedeni: BALIK SATIŞI İSTENİYOR , BALIKLAR ALINDIKTAN 1 HAFTA YADA 10 GÜN SONRA KARALAMA AMAÇLI GERİBİLDİRİM VE TOPLU KARALAMA EYLEMLERİ !

Şikayet Edilen Kişi / Firmadan Alınan Cevap: BJKALLEY 

Olayın Detayları: Başlangıçta Cengiz beyin siparişi üzerine german white kanı taşıyan blue neon varyetemden lepistes gönderdim. Herşey güzel hoştu insanlık hatasıdır, hobihanede gonderirken bir balıgımın beli kambur gelmiş ve haklı olarakta cengiz bey dönüş yaptı ve hakaret içerikli 'dolandırıcı' diyerek sözüne başladı ve ahlakım gereği hiç bir söz ve ithamda blulunmayıp parasını gönderip telafi edeyim elimde şuanlık yok dedim ve olay kapandı . İkinci siparişi üzerine tekrar canlı gonderimim oldu ve ilk hatamı telafı etmek amaçlı onlarca hediye koydum , ve balıklar alındıgında hiç bir problem gözlenmedi aradan 1 hafta geçti ve arayıp ters düz konuşmalar sergilendi . Bursadan Bitlise balık gönderdim onca balık arasından 3 balık ölü gitmiş. Ki gönderirken oksıjen basılı resimlerini videolarını her şekilde gönderdim. Ses kaydımla olan videomu gönderdim.  Abim sağlık olsun , gelen hed,yelere tutalım deyip tatlıya bağladım . 3. Kez yine alışveriş yapılmak istendi ancak bu sefer balıkları gonder 2 hafta sonra paranı alırsın dendi . Ki haklı olarak bende kabul etmeyip ücret yattıgı taktirde canlılarınız otobus kargosuna verilir bundan oncede boyleydı bundan sonrada dedim. Başta bozuldu ancak aradan 10 dk geçmedi arayıp ben parayı ayarladım sen gönder balıkları dendi .Gönderdim . Aradan zaman geçti ve ne sebeptendir bilmiyorum . MGOK, AHMETONDUL VE CENGIZHAN BEY geribildirim yapıp ters konuşma ve tavır aldılar. Cebinden ulaşmaya çalıştım . Ancak hiç oralı olunmadı sadece arada mgok nickli beyfendiyle düzgünce konuştum ve oda tatlıya bağladı ama diğerleri hiç bir şekilde tenezzul dahi etmedi . Bunun üzerine bende haklı olarak geribildirimlerimi yaptım . Daha sonrasındada halit7502 arkadaşa vana full black gönderdim herşey güzel eline sağlık kardeşim deyip balıkları teslim aldı . Aradan 2 hafta geçti ve direk kardeşim yok 3 liralık dark blue yu bana 10 tl ye kakaladın ! diye pis bir ifadeyle çamur attı . Sadece bir geri bildirimimde çakal ibaresi kullandım . Doğrudur hakaret içeriklidir ve forumdan askı cezası yedim . Fakat KAFAMA TAKILAN !!!

- 1. BALIK ALINDIKTAN SONRA ŞİKAYET VAR İSE POŞEDİNDEYKEN SOYLENİR VE TESLİM EDİLİR ! 
- 2. BALIK ALINIP 2 HAFTA BAKILIP SONRASINDA KARLAAMA POLİTİKASI GÜTMEK BU HOBİ ANLAYIŞINDA TİCARET AHLAKINDA VAR MIDIR ? 
- 3.  MEMNUN OLUNMADIYSA NEDEN ISRARLA 3 KEZ ALIŞVERİŞ EDİLİR ?
- 4. BORA DEMİR BEYFENDİ TAVSİYESİ UZERİNE ALDIK DENİYOR BENDE BORA BEYE SORDUM VE ONUN VERDİĞİ CEVABA BAKINIZ ALTTAKİ RESİMLERDE !
- 5. HERŞEYİ GEÇİYORUM ASKIYA ALINIYORUM ARKADAŞLARA YAPTIGIM GERİ BİLDİRİMLER SİLİNİYOR FAKAT ONLARIN BANA YAPTIKLARI HALA SABİT , ADALETLİ DAVRANIŞ BUNUN NERESİNDE ?

SURÇİ LİSAN ETTİYSEM AFFOLA , BEN YILLARDIR BU HOBİDEYİM ABİLERİME VE KARDEŞLERİME HER TÜRLÜ DESTEK VE YARDIMIMI SUNDUM . BÖYLESİNE KÖTÜ BİR OLAY SONUCU ŞİDDETLİ BİR ÜZÜNTÜ YAŞADIM . HAKETMEDİM . FAKAT BİR PİRE UGRUNADA YORGAN YAKMADIM . DİNLEDİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ...

SAYGILARIMLA ...

AYDOĞAN ATAKAN .

RESİMDE BU BEYFENDİLERE BENİ TAVSİYE EDEN ABİYE SORDUM VE ALDIGIM CEVAP ! 



SuPiresiAtakan2014-09-04 18:45:46

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

metamorfiksistÇevrim Dışı

Kayıt: 10/08/2011
İl: Van
Mesaj: 822
metamorfiksistÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2014 18:10
Ben konuyu okumadım ama telefondan yazıyorum teşekkurum balıklar sağlam ve iyi paketlenmiş geldiği içindi sadece ve sadece. Kanlarının iyi mi kotu mu olduğunu özellikle ve özellikle sordum hatta paradan daha önemli olduğunu iyice belirttim. En son geçen haftaki kanlarla ilgili mesajıma bugün hala cevap vermemiş olduğun için geri bildirim yaptım.

mesajda şu: Kardeş senin bu balıklar full black falan değil bildiğin akvaryumcu listelerinde 2 tlye gelişi olan moscow dark bluenın biraz koyu tonu balıklar bildiğin lacivert. Toparlanmalarını bekledim ki göreyim d,ye neyin ne olduğunu sonuç aynı sağlıklılar eyvallah ama bildiğin 3 liralık her akvaryumcuda bulunabilecek lepistesi 10 liradan aldık.

Ayrıca bana diğer arkadaşların davasını anlattığında da ben geçiştirip üzerinde durmadım bile ki o gün geri bildirimlerinde sayın cengiz hocama a balığı deyip b balığı göndermiş olduğunu gördüğüm halde olabildiğince kibar bir şekilde üzerinde durmadan iyi kansa gönder dedim.  Hata olur olabilir ölse bile sorun yok aramızda halledilir de demiştim. 

 Ha 10 liralık 10 balık için ben 30 saatlik yol gözlemişim 3.5 saat gündüz otogarda haşlanmışım 15 km kendi imkanlarımla taşımışım daha balığı görmeden, balığın toparlanmasını beklemeden netleşmeden söylemem zaten.Ogün canlı ve sağlıklı gönderdiğin için bir teşekkürdü. Ha balık toparlandıktan sonrada 30 saat geri gitmez canlı, amaç para iade olsa o zahmete değmez zaten. Açıkçası balıkları bedavaya hediye dağıttım.

Yani benim sana dediğim ve herkesi bilmesini istediğim şey şu:
Hepimiz özel tür balık istiyorsak 30 saat uzaklıktan gelen balık istediğimize değsin, Hayal kurup yer açmak yol beklemek bu büyük bir zahmet. eğer hull hd black istiyorsam bana moscow dark blue gelmesin.
blue neon sa blue neon olsun ilanın adı german blue diye bir şey olmasın, micarifse micarif, 
german yellow değil. insanlar inan bana buna kızmayabilir belki ama bu kibarlığıma bu iyi niyetli konuşmama rağmen geri dönmeyişine kimse anlam veremez..

Üstüne basa basa belirtiyorum ki bu arkadaş dönüş yapıp abi onlar öyle ya da bana alırken öyle söylediler desen yine  ben eyvallah derdim geri bildirimde yapmazdım ama 26 ağustostan beri cevap alamayınca bu insanı üzüyor. Çok iyi kan besleyip yer aç saatlerce bekle taşı terle gördüğün balığa inanmak isteme bir şans daha ver toparlanınca aldığına soru sor cevap vermesin, hobici bunu kaldıramaz işte.
piyasada yok diyorsan şimdilik sadece ve sadece bu örneği veriyorum buradan da almasını bilirdik
http://www.canlipetshop.com/advanced_search_result.php?keywords=moscov&x=0&y=0

Artık konuya bir şey yazmam. Ama olay sana da tüm diğer kişilere de örnek olsun. Herkesin biraz daha dürüst olması dileğiyle
halit75022014-09-04 18:55:47

Beğenenler: [T]22961,alpkim[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Konyali23Çevrim Dışı

Kayıt: 12/02/2006
İl: Yurtdisi
Mesaj: 1925
Konyali23Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2014 18:40
Aydogan bey ,  Ben yazdiklarinizi ve diger arkadaslarin yazdiklarini okuduktan sonra , konuyla alakam olmasada size bir kac konuda yazmak isterim. Bende senelerdir bu hobinin icindeyim ve genelde baliklarimi internet üzerinden siparis ederim. Fakat sunu belirtmeliyimki 30 saatlik yola hele birde otobüsle kesinlikle balik satisi yapilmaz. Kusura bakmayin ancak burada hata büyük oranda sizde. Bursa dan Van a yada bitlise gidene kadar o baliklar zaten oldukca zarar görür. Otobüsün sallanmasi, daglardan tepelerden inip cikarken baliklar üzerindeki basinc degisimleri, strafor kutuda dahi olsa sicaklik degisimleri vs. bir cok sebep ve etken saglam baligi dahi öldürür. Bence bu size bir ders olsun ve bir daha 5-6 saatlik yoldan daha uzaklara asla ama asla balik yollamayin. Diyeceksinizki ya adamlar taylanddan balik yolluyor. O halde bilmeniz gereken o baliklar ucakla geliyor, kesinlikle basinc degisimi yasamadan ve sarsilmadan yerlerine ulasiyorlar. Sizin ticaretiniz biraz acemice olmus. Ayrica hediye balik koymanizda ayri bir hata. Bende ticaretle ugrasan bir insanim , ne zaman birine gönlümden kopup bir hediye verecek olsam yada hatami telafi etmek maksatli hediye verecek olsam , muhakkak alici tarafindan sattigim ürün sorgulanmis ve geri iade edilmistir. Ticaretde psikoloji cok önemli bir faktördür. Siz birine ,ürünün yaninda hediye verdiginizde , akla gelecek ilk soru acaba bu balikta bir sorunmu varda bana hediye yolladi olacaktir.

Bunun haricinde arkadasin yada arkadaslarin iki ,üc kere siparis vermeleride gösteriyorki , sizden baska Van a yada Bitlise balik gönderecek saflikta baska bir insan bulamamislar. Gercekten iyi niyetinize ben inaniyorum. Fakat bir daha bu tür mesafelere balik yollayip ,kendinizi hobiden ve ticaretten sogutmayin. Zaten özel cins balik isteyen bir insan baligi kayseri, ankara gibi daha yakin yerlerden gidip alabilir.

Size yapilan geri bildirimlere gelince , sakin böyle seylere kafa takmayin, alacak insan zaten alir. Bundan sonra yapacaginiz ticaretleri daha kisa mesafelere ve daha dikkatli yaparsaniz, yeni gelecek pozitif bildirimler , hem moralinizi düzeltir, hemde artilar eksileri temizler.

Allah kolaylik versin üzülmeyin insallah. Ayni kisilere tekrar balik da asla yollamayin derim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SuPiresiAtakanÇevrim Dışı

Kayıt: 26/05/2012
İl: Bursa
Mesaj: 90
SuPiresiAtakanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2014 18:41
Sizin çektiğiniz yol sıkıntısını bizde gönderirken çekiyoruz emin olun ama hal hatır sormadan irtibata geçmeden, usulsuzce demişsiniz ki 3 liralık balık vs. bende size 3 liralık balık ise gönderin tekrardan ben alayım dediğmide ymuşuyorsunuz . Biraz anlayış sahibi olup lafının arkasında durmak meziyet , herşey ortada sizinle yazışmamızıda koyuyorum . Bakın bakalım !

konyalı23 hocam haklısınız suç birazda bizde , ancak forumumuzun tutumuda beni üzdü açıkçası birazda sitemim yöneticilerimeydi , ancak bundan sonra asla bu türde br komploya düşemeyeceğim , piyasanın çok altında sırf hobici dost edinip türümüzü yaylım diye çabamız , ki tabiki haklı olarakta masrafımı karşılamalıyım .Şahsım elektronik muhendisiyim geçm kaynagım bu değil . Ancak bu tür muhabbetler vesilesiyle üzüntü duyuyorum .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Konyali23Çevrim Dışı

Kayıt: 12/02/2006
İl: Yurtdisi
Mesaj: 1925
Konyali23Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2014 18:55
Aydogan bey, Forum yöneticileri sizin ne tür bir insan oldugunuzu bilemez. Acikcasi bende yönetici olsam farkli bir tavir takinamam. Sonucta müsteri her zaman haklidir diye bir prensip vardir. Tüketici koruma ve danisma hatti varken , satici danisma ve koruma hatti diye bir kurum yada kurulus mevcut degil. Ayrica sizinde sinirlenip o kelimeyi kullanmaniz affedilir gibi degil dogrusu. Allahtan bir haftalik engelleme almisiniz , site ile tamamen ilisiginiz de kesilebilirdi. Ayrica geri bildirimlerinize baktim , gayet basarili bir profiliniz var böyle bir tane iki tane olumsuz yorum aldim diye üzülmeye degmez. 50 yorumdan iki üc tanesi kötü cikmasi sizin kötü oldugunuz manasina gelmez. Unutmayin ticarette altin kural "Asla herkezi memnun edemezsiniz" .
Gelelim türü yayma cabaniza , dedigim gibi uzun mesafelere asla balik yollamayin. Bu türden bulmak isteyen gelip kendisi elden teslim alsin. Hatta kendinize bir SINIR koyun ve ankaradan öteye balik yollamayin. Paranizla rezil olmayin.
Saygilar selamlar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

metamorfiksistÇevrim Dışı

Kayıt: 10/08/2011
İl: Van
Mesaj: 822
metamorfiksistÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2014 18:57
Evet benim deminden beri uğraştığım ve ekleyemediğim konuşmamın resimleri sen ekledin:)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SuPiresiAtakanÇevrim Dışı

Kayıt: 26/05/2012
İl: Bursa
Mesaj: 90
SuPiresiAtakanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2014 19:02
bende hususi koydum , ses kayıtlarım var koyma fırsatım olsa onlarıda koyucam balıkları teslim alıyosun allah razı olsun diyorsun ertesi gün , sonra 100 lirasında değilim diyorsun ama 3 liralık balıgı 10 liraya satıyorsun diyorsun , bende diyorum 3 liraysa hepsini tekrardan geri alayım ? sonra biraz yumuşak bir konuşma tavrına bürünüyorsun :) okuyupra görenin güleceği şeyler bunlar :) 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

metamorfiksistÇevrim Dışı

Kayıt: 10/08/2011
İl: Van
Mesaj: 822
metamorfiksistÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2014 19:12
[QUOTE=SuPiresiAtakan]bende hususi koydum , ses kayıtlarım var koyma fırsatım olsa onlarıda koyucam balıkları teslim alıyosun allah razı olsun diyorsun ertesi gün , sonra 100 lirasında değilim diyorsun ama 3 liralık balıgı 10 liraya satıyorsun diyorsun , bende diyorum 3 liraysa hepsini tekrardan geri alayım ? sonra biraz yumuşak bir konuşma tavrına bürünüyorsun :) okuyupra görenin güleceği şeyler bunlar :) [/QUOTE]

Evet işte maalesef algın seçici işliyor. Teşekkürüm balıklar canlı geldiği içindi zaten onu birkaç kere birkaç farklı yerde belirttim. Anlamıyorsunki orada dert para değil bunu belki sen hariç herkes görüyor. Para talep etmedim etmemde en azından lepistes için ama 3 liralık balıkla kandırılmak bir yana, üstüne üstün cevap vermeye tenezzül etmeyip geri bildirimden sonra coşman birilerini çağırtmama gerek bırakmıyor konuya.

Yani ben çok fazla diğer arkadaşlarımla ticaretinden sohbetinden haberdar değilim ama onlarda eminim ki olabildiğince kibar konuşmuşlardır seninle. Hobicinin beklediği balığın gelmemesi ne demek hele ki bu mesafeden, her yerde bulabileceği bir balığın özel tür  yerine gelmesi ve cevap verme gereğinde bulunmamak çok insanları bir nevi enayi yerine koymak demek.

İnsanlar yanlış bilgilenmesin balıkları beraber almadık ben farklı şehirdeyim farklı zamanlarda ve farklı türler aldık.

Bu arada bizler vakti artık az olan kişileriz az çok balıktan anladığımı düşünüp, yaşımı, işimi göz önünde bulundurup, seninle şahsen konuşma şeklimi değerlendirip, iletişim yolunu seçseydin asla kötü bir geri bildirim almaz, türleri de net yazıp yoluna daha sağlam ve tecrübeyle devam ederdin.
halit75022014-09-04 20:10:51

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

cengiz hanÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/06/2007
İl: Malatya
Mesaj: 585
cengiz hanÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2014 20:36
Bu genç kardeşimin çok metiyelerini dinlediğim, içinden %30  halfpastel white çıktığını garanti ettiği  german blue larına talip oldum, 35 tl kargo parası vererek balıkları göndermesini istedim yanımda mgok kardeşimide yaktım kargo parasına ortak olduk malum doğuda hobi zor iş (bu arada supiresiatakan onada german yellow diye micarif lepistes gönderdi).Hafta içi mesaim var karşılayamam dedim gönderimi hafta sonu yapalım dedim supiresiatakan haklı olarak parayı almadan gönderim yapmam dedi, bizdeki hobi heyecanı derken başka bankadan malum mesai saatleri dışında para gönderimi aynı bankalar üzerinden havale yolu ile mümkün olmakta.bu yüzden para olayını kendi bankamdan değil başkasından halletim. Sıra geldi balıkları beklemeye. Balıklar geldi, balıklar german blue değil blue neon tabi ben o an bunu bilmiyorum. E eninde sonunda öğrendim balık german blue değil.Erkekler blue neon dişiler ise abartısız akvaryumcu balığı,adi lepistes kırmızılı noktalı alacalı dişiler dahası var dört dişinin biri bariz şekilde kambur hayvan yüzmekte bile zorluk çekiyor.
işte bunlarda bana gelen safkan german blue lar,yorum okuyucuların..




Yukarıdaki balıklar lepistes bakanların anlayacağı üzere doğurmaktan içi geçmiş bakımsızlıktan ve yaşlılıktan beli yamulmuş  Atakan'ın bana saf german Blue diye gönderdiği balıklar.

Sevgili arkadaşlar bitlis otogarında bekleyip bu balıkları siz alsaydınız ne hissederdiniz ise bende onu hissettim. German blue ne zamandan beri kırmızı arkadaşlar?
Hemen balıkları ekler eklemez atakanı aradım abi beş tl lik balık değilmi gönderirim beş tl ni dedi.Balık kepçeden atladı ondan olmuştur..dedi Bak canım dedim mesele beş tl değil beni kandırdın dedim nasıl böyle konuşursun diyince abi bi dahakine telafi edecem dedi.Tatlıya bağladık sonra baktım bu eleman üretim hanem var üretiyorum dedi ama değişik değişik balıklar ilanında var bende aradım konuştuk anlaştık bu sefer telafi edecem abi dedi (bir panda cory eksik onun yerine bir erkek lepistes koyuyorum dedi ok dedim,o çok bahsettiği hediyede bir albino cory ha birde bir erkek iki dişi moscov dark blue  hediyem dedi bende türler kırılır onun yerine 10 tl ikramın olsun başka tür gönderme dedim) bu akşam anladım ki o dark blue lar Halit Hoca'ya full black diye satılmış.
         Hasılı balıklar geldi german yellow dediklerinin yarısı micarif lepistes çıktı tabi daha o zaman micarif ne bilmiyoruz. Albino paketinden ise 3 balık ölü çıktı arkasından da ölümler oldu ancak hadi onlar bende iken öldü ne diyeyim.(ölü balıkları video yaptım satıcıya gönderdim) baktım satıcı hiç üzerine alınmıyor, Atakan ölü balıkları ne yapalım dedim benlik birşey yok diyince bende ıspatını aşağıda sunduğum 




(Atkan ile whatsapp üzerinden yaptığımız görüşme sağdaki baloncuklar bana ait olan ifadeler..Haklı olan insan yukarıdaki gibi konuşurmu? ikinci screenshot a dikkat!!)

gibi gayet nezaket dolu bir ifade tarzı ile sana ................ gibi bir geri bildirim yapacağım seni rahatsız eder mi diye sordum cevaben insaniyetin bilir diyince bende düşünmeden geri bildirim yaptım. Arkasından Atakan bana ve diğer konunun mağdurlarına geri bildiriminde küfür etti ve disiplin cezası aldı bize yaptığı haksız geri bildirimler yönetim tarafından silindi. Bir süre sonra atakan yeniden aynı olay ile ilgili bir başka geri bildirim yapıyor halbuki geri bildirim alış veriş sonrası yapılır yönetim bunu değerlendirecektir. Benim atakan ile o disiplin cezası aldıktan sonra hiç bir şekilde diyaloğumuz olmadı atakanın bana geri bildirimindeki hakareti beni çok üzdü benden epey küçük bir hobicinin bana küfür etmesine çok kırıldım hatta telefonuna msj ına  bile cevap vermedim.
          Evet bundan sonra yeni birşeyler yazmayacağım polemiğe taraf olmak hoşuma gitmiyor vaktim sınırlı tekrar tekrar bir  tartışmaya taraf olmak istemediğim için uzun uzun yazıyorum. 
          Ama şunu bir kere daha bizi okuyanların şahitliğinde ifade etmeliyim ki sana nezaket sınırlarında yaptığım geri bildirimde senin ticaretini yaralamak, seni sinirlendirmek istemedim tek amacım benden sonra senden balık alacak hobicileri uyarmak, onların aynı mağduriyetleri yaşamasına mani olmaktı.
          Forumda onca geri bildirim var bunların bir kısmı negatif ifadeler içeriyor ancak hangisinde kendisinden belki 8-10 yaş büyüğüne Çakal denilerek küfür ediliyor? Nitekim disiplin cezası aldın hesabın bir süre yasaklandı ancak cezan biter bitmez yeniden eski usüle devam ediyorsun vah vahh.
cengiz han2014-09-04 21:39:47

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Mgok3113Çevrim Dışı

Kayıt: 06/01/2013
İl: Hatay
Mesaj: 209
Mgok3113Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2014 21:11
Şimdi burda bir konunun açılması çok iyi oldu..yukarda şikayet başlığında kullandığın isimlerden biri de benim..ordaki insanlar kendi sebeplerince savunurlar kendilerini..bende kendimi savunacağım haklı sebeplerimle kardeşim..Şunu da konyalı nickli arkadaşa söylemek istiyorum 10 yıldan fazladır hobiciyim..çeşitli balıklar baktım ve Türkiye'nin her yerinden,çeşitli yerlerden,farklı hobicilerden balık aldım..Edirneden tutun da İstanbula kadar..ve hepsi de otobüs kargosuyla geldi..sizin orda kullandığınız ''Bitlise balık gönderecek saflığı sizde bulmuşlar'' ibaresi gerek yaşınıza gerekse hobiciliğinize yakışmadığını düşünüyorum..çünkü hobiyi layığıyl,bilinçli,profesyonel yapan kişi gönderim kurallarını bilir..dayanıp dayanmayacağını,oksijenin yetip yetmeyeceğini,ambalajın pakatlemenin nasıl yapılacağını bilir..ben arayıp balık yollar mısın dediğimde''yola dayanmaz'' diyen oldu,''birşey olmaz sağlam ulaşır ''diyen  de oldu..elime sağ gelen de ölü gelen de oldu mu oldu..bu saflık diye yazdığını şeye takılıp açıklama yapma gereği duydum..sizi tanımam etmem 
 Şimdi gelelim şikayet konusuna..arkadaşlar ben lepistes konusunda pek bilgi sahibi değilim..Cengiz hocamla özel tür için bu arkadaşın ilanını gördük..Hocam kendisiyle konuşup elindeki balık türlerini bana iletti..saydığı türler içinde bilgim olan yoktu ve ''GERMAN YELLOW'' türünü googledan resimlere bakarak beğenip istedim..neyse kendisiyle mülaki olan Cengiz abim bana havale yaptıktan sonra balıkları yollayacağını söyledi..bu satıcı arkadaş bitlise otobüsün 12 de olduğunu söyledi ve paranın ve yol ücretinin o saatten önce verdiği hesaba havale edilmesi gerektiğini söyledi..sabah 8 de uyanıp bu arkadaşa havale yaptım..aradım açmadı..bir daha aradım telefona baktı ve ona kendimi tanıtıp balıklar için havale yaptığımı söyledim..gönderimin ne olduğunu sordum..kendisi gayet sakince rahatsız olduğunu ve uyanamadığını otobüse yetişemeyeceğini söyleyip gönderimi yarına bıraktı..eyvallah dedik,bekledikoysa arkadaş bize otobüs saatinden önce yollayın dedi,yolladık ama gönderim aynı gün değil birgün sonraya kaldı..gördüğümüz muamele bu oldu..velhasıl balıklar elimize ulaştı.poşetlere bakıp canlı olduklarını gördük..onca yoldan sonra hemen götürelim aşılayıp salalım tanka teleşesiyle kritik yapamadan evlerimize döndük..balıklar sağlıklı geldi..tanka saldım..german yellow erkeklerinin vucudunda olması gereken siyah renk erkeğimde yoktu..yolda stres yapmıştır bekleyelim dedim..bekle bekle balık siyah rengini almadı..Cengiz abiye bahsettim bu durumu ve kendisi resimleri inceleyip bana döneceğini söyledi..döndü ve balığın german yellow olmadığını söyledi..ben de araştırdım ve baktım ki balık micarif denilen lepistes türü..siyahlık yok balıklarımda.. ben de gayet haklı olarak balıklarım istediğim tür omadığı için geri bildirimimi yaptım..yapmak site kurallarınca en doğal hakkım..kendisi geri bildirimlerin cevabı olarak hakaret etmiş ve site yöneticilerimizce cezalandırılmıştır..kendisini arayıp konuştuğumda bana hayret ederek ''abi nasıl olmaz siyahlık vucudunda'' dedi durumu izah edip anlattığım da yanlışlık olmuştur,bazen bu türlerin içinden  micarif çıkabileceğini söyledi ..kendisi bize hakaret edip ''çakal'' dediği halde arayıp gayet kibar bir şekilde yaptığının yanlış olduğunu,böyle olmaması gerektiğini izah edip,bu yaptığının yanlış ve yakışmadığını durumu düzeltmesini istedim..o zaman kendisi de bana özür dileyerek düzelteceğini ve gerek benden gerekse Cengiz abiden özür dileyeceğini söylemiştir..Cengize de mesajla özür dilemiştir..Cengiz abi de gerekli delil bulunmaktadır..buraya yazdım uzunca aklımda daha çok şey var ama kusura bakmayın sizi okurken sıkmak istemedim..ben german yellow istiyorsam,onun parasını ödüyorsam,peşin olarak istediği gün hesabına atıyorsam benim de balığım german yellow gelmeli!!!ben tecrübesizlik yüzünden bekledim 1 hafta,bu arkadaşın ithamını kabul etmek mümkün değil..kendisi yönetcilerimizden gerekli cezayı almasına rağmen tekrar cezası bittikten sonra geri bildirim yapmış bize tekrar..geri bildirim satış yapıldığı durumlarda yapılan bir aktivite oysa..kendisinden o olaydan sonra birşey almadığım halde bana yine bildirim yapmış.. ayrıca kendisinin hobihane tanıtım videosunu izlemiştim..bulursam yine buraya yükleyeceğim..orda tür tanıtımında ''MİCARİFlerimiz'' diye tanıttığı tür bana german yellow diye yolladığı türle aynı tür.. kendisi şikayette ismi geçen Ahmet abiye de german yellow diye micarif yollamıştır..artık kanım şu ki bu arkadaş hobicilikten çok daha değişik birşey yapıyor..öğrendiğim kadarıyla full black yerine Halit hocaya da dark blue moscow yollamış..ne tutturursa onu yapıyor..yok şu kanı taşıyor,kanında bu var diyerek ticarettinde haksız kazanç yaptığı kanısındayım ..ilerde olgunlaşıp bu tarz durumlarından kurtulmasını temenni ediyorum  Atakan karde haksızlığın ve almış olduğu haklı cezanın haksız çırpınışları diyorum bu yaptıklarına..buraya german yellow resmi ve benim balığımın resmini atıyorum..bakar karşılaştırır,hesabınızı yapar öyle yorumlarsınız..ben haklı olarak kendi geribildirimimin arkasındayım..selametle sağlıklı hobiler 
  
 
elimde ki resim bu bakın..sağdaki erkeğim ve dişilerin resmi..en ufak bir siyahlık varsa erkeğim de amenna..yorum sizin..
mgok2014-09-04 22:15:20

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SuPiresiAtakanÇevrim Dışı

Kayıt: 26/05/2012
İl: Bursa
Mesaj: 90
SuPiresiAtakanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2014 22:09
Whatsap konuşmasının tümünü atarmısın cengiz hocam peki ? 

yani burda kim haklı kim haksız gayet tabi ortada , ben ne 1-2 geribildirimle zedelenir boşlanırım nede irtibarım sarsılır , gönderdiğim onca hediye onca videolar sağolasın kardeşim oylesin kardeşim böylesin kardeşim , sonrasında 'DOLANDIRICI' vs vs hakaretler ... 

Gönlüm rahat içim hoş , mgok hocam cepten onca saat konuştuk olayı anlattım , ben daha ne diyeyim ki sizlere , 4 şahsiyet bir olup yerlebir etme politikasından başka hiç bir şey değil .

 VE EN BÜYÜK SORUM :

3 KEZ ALIŞVERİŞ ETTİK NEDEN MEMNUN DEĞİLDİNİZDE 3 KEZ ALIŞVERİŞ ETME GEREĞİ DUYDUNUZ ?

BORA DEMİR abimizle yüzyüze konuşalım bakalımda işin neticesini canlı canlı dinleyelim ...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Mgok3113Çevrim Dışı

Kayıt: 06/01/2013
İl: Hatay
Mesaj: 209
Mgok3113Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2014 22:20
[QUOTE=SuPiresiAtakan]Whatsap konuşmasının tümünü atarmısın cengiz hocam peki ? 

yani burda kim haklı kim haksız gayet tabi ortada , ben ne 1-2 geribildirimle zedelenir boşlanırım nede irtibarım sarsılır , gönderdiğim onca hediye onca videolar sağolasın kardeşim oylesin kardeşim böylesin kardeşim , sonrasında 'DOLANDIRICI' vs vs hakaretler ... 

Gönlüm rahat içim hoş , mgok hocam cepten onca saat konuştuk olayı anlattım , ben daha ne diyeyim ki sizlere , 4 şahsiyet bir olup yerlebir etme politikasından başka hiç bir şey değil .

 VE EN BÜYÜK SORUM :

3 KEZ ALIŞVERİŞ ETTİK NEDEN MEMNUN DEĞİLDİNİZDE 3 KEZ ALIŞVERİŞ ETME GEREĞİ DUYDUNUZ ?

BORA DEMİR abimizle yüzyüze konuşalım bakalımda işin neticesini canlı canlı dinleyelim ...
[/QUOTE] 
Kardeşim diyorsun ki onca saat konuştuk olayı anlattım..madem anlattın olay kapandı bu konuyu açan sensin..elinde ki delilleri yazdın konuyu sen açtın şikayete..ben de senin HAKSIZ ithamına karşı gerekçeleriyle kendi sebeplerimi yazdım..yapacak birşey yok..madem konuyu açtın sen..haklıyı haksızı delilleriyle de koyduk karşılıklı,bunun doğruluğunu,kim haklı kim haksız konuyu okuyan forum üyeleri değerlendirsin..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SuPiresiAtakanÇevrim Dışı

Kayıt: 26/05/2012
İl: Bursa
Mesaj: 90
SuPiresiAtakanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2014 22:24
aynen oyle 4 lünüz dışındaki tüm uyelerimiz okusun anlasın ve haklı haksız yargıya varsın amenna ..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

cengiz hanÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/06/2007
İl: Malatya
Mesaj: 585
cengiz hanÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2014 22:28
[QUOTE=SuPiresiAtakan]Whatsap konuşmasının tümünü atarmısın cengiz hocam peki ? 

yani burda kim haklı kim haksız gayet tabi ortada , ben ne 1-2 geribildirimle zedelenir boşlanırım nede irtibarım sarsılır , gönderdiğim onca hediye onca videolar sağolasın kardeşim oylesin kardeşim böylesin kardeşim , sonrasında 'DOLANDIRICI' vs vs hakaretler ... 

Gönlüm rahat içim hoş , mgok hocam cepten onca saat konuştuk olayı anlattım , ben daha ne diyeyim ki sizlere , 4 şahsiyet bir olup yerlebir etme politikasından başka hiç bir şey değil .

 VE EN BÜYÜK SORUM :

3 KEZ ALIŞVERİŞ ETTİK NEDEN MEMNUN DEĞİLDİNİZDE 3 KEZ ALIŞVERİŞ ETME GEREĞİ DUYDUNUZ ?

BORA DEMİR abimizle yüzyüze konuşalım bakalımda işin neticesini canlı canlı dinleyelim ...
[/QUOTE]
Merhaba
      Sevgili Atakan yukarıda sadece benim sana yönlendirdiğim onlarca soru var lütfen bu sorulara cevap ver kardeşim.Ben öyle yaptım çünkü...
      Sana hiç hakaret etmedim sadece beni kandırdın dedim  ama yüzlerce insanın görebileceği şekilde bana ve yaşı 30 u aşan iki kişiye ki üçüncüsüde senden büyük ÇAKAL diyerek küfür ettin Zaten yukarıdaki msj ımı okuyan herkes kandırıldığıma kanaat getirecektir.
      Ben sadece biri ahmet diğeri mgok ile beraber olmak üzere seninle sadece iki kere alışveriş yaptım üçüncüyü yapmadım Van'dan  Halit hocayı kastediyorsan benim Halit Hoca ile yaptığın alışverişle ne alakam var anlayamadım.Biliyorsun ben Bitlis de yaşıyorum.
     Bora Bey'e gelince Bora Bey Ordu ilinde yaşayan bir hobici kendisi bana senden balık aldığını anlattı bende düşünüyorum diyince bana sen kaynaklı sıkıntı yaşamadığından bahsetti hepsi bu Bora Bey ile ne ilgisi var anlayamadım illede onuda katalım diyorsan; bana German Blue diye yolladığın balıkların resmini kendisi ile paylaşınca abi geri bildirim yapsaydın keşke dedi daha önce başka bir hobiciyede beli yamuk balık gönderdiğine ilişkin geri bildiriminden  bahsetti (bu konuşmaları Bora Bey ile whatsapp üzerinden gerçekleştirdim), nitekim gangboy kullanıcı adlı arkadaşında bu yönde negatif bir geri bildirimi olmuş senin geri bildirimlerinde hala duruyor.
Ki bana 
cengiz han2014-09-04 22:57:44

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir