değerli düşüncelerinizi bekliyorum


katip61Çevrim Dışı

Kayıt: 26/12/2012
İl: Trabzon
Mesaj: 57
katip61Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2013 00:40
Merhabalar. Ben ciklet bakmaktayım ama lepistese döneceğim sizlere birkaç sorum olacak;
Ciklet baktığım akvaryumun temizliğini yaptıktan sonra aynı akvaryumda lepistes bakabilirmiyim? ( dikkat etmem gerekenleride yazarsanız sevinirim)
Akvaryumda lepistes için olmazsa olmaz olan nelerdir, daha doğrusu nelere ihtiyacım var.) ısıtıcı, dış filitre ve hava motorum var) (ayrıca kayalarımda var) benim aklıma başka soru gelmiyor. Ama sizlerin önerileri varsa benimle paylaşmanızı isterim. Şimdiden teşekkürler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Tugce BjkcenÇevrim Dışı

Kayıt: 27/08/2013
İl: Izmir
Mesaj: 49
Tugce BjkcenÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2013 01:20
Eger benim gibi yavru buyutmekten zevk aliyorsan kesinlikle bitkili yapmalisin. İyi isiklandirma, bitkiye uyumlu taban ve duzenli gubreleme ile cok guzel bitkiler yetistirebilirsin. Yavrularin saklanmasi icin sik yaprakli bitkilere yer ver. Hem cobomba eledoa saz gibi bitkiler cok az isiklandirma ile saglikla buyur. Akvaryumun kac litre? Ne tur lepistes beslemek istiyorsun? Bu sorulara gore adimini at. Birde tavsiyem baliklari tanidigin bir yerden sadece bir kerede hepsini al, ben boyle bir hataya dustum ve her seferinde fazlaca balik olumleri yasadim. Kesinlikle dengesi oturmamis bir akvaryuma lepistes koyma.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir