ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
katip61
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Aralık 2012 19:37
Son Ziyaret:
28 Aralık 2013 13:18
Toplam Mesaj:
57 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
serdar akpınar
Doğum Tarihi:
11 Temmuz 1982
Yaş:
41
İl:
Trabzon
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

serdar akpınar

SON 10 MESAJI

havya kullanimi ddstek
Merhabalar ben yavruluk yapmak icin saklama kaplari ile birseyler yapmayi dusunuyorum ama o plastikleri havya ile kessem olurmu sizden destek ve bilgilerinizi bekliyorum
su sertligi hk destek
[QUOTE=Serkan Hacıoğlu] Lepistesler genelde su yüzeyine yakın seviyede yüzerler. Sürekli yüzeydelerse akvaryumdaki diğer balıklardan ürküyorlardır yada oksijen seviyesi yeterli değildir. Sularını yumuşatmak için akvaryuma boyutuna göre büyüklükte mangrow kökü koyabilirsiniz. Su sertliği yüzeyde bulunmalarına neden değildir.[/QUOTE]
Bilgilendirmeniz icin tesekkurler. Akvaryumda lepistes harici balik yok. Demekki normal durumlarikatip612013-10-13 13:23:33
su sertligi hk destek
Merhaba lepisteslerim suyun yuzeyinde surekli duruyor acaba su cokmu sert suyu yumusatmak icin ne yapabilirim acil yardim edermisiniz
yavruluk hk. destek
[QUOTE=zaza4343] akvaryumda rafya kullanabilirsin[/QUOTE]

Rafya görüntüyü bozuyor o sebepten kullanma yanlısı değilim. Akvaryumda bitkiler falanda var ama ben yavruları daha sağlıklı ve sağlam bir şekilde yaşatmak istemekteyim. Öneriniz için teşekkürler.


Çok şey istedim heraldi kimse destek vermiyor. Yinede çok teşekkür ederim yorum yapan ve okuyan arkadaşlardan.
yavruluk hk. destek
Merhabalar. Benim sorunum lepisteslerim var hamile olan 5-6 tane var bunları yavruluga alsam hazır yavruluklar benim işimi bu kısımda görmüyor. Çünkü hem küçük hemde yavruları başka bir yere almak zor. Benim istediğim yavruluk doğumdan sonra yavrulukta bölümler olması ve yavrular bu bölümlere düşüp anaç ve diğer anaçlardan ayrılması ve benimde bu bölmelerdeki yavrulara müdahale etmemde mümkün olması gereken bir düzenek arıyorum. Çokmu şey istedim acaba:)) böyle bir düzenek yapan veya bilenlerin bilgilerini benimle paylaşmalarını istiyorum.
Yavruluk kullanmalımıyım?
150 lt bir akvaryumdan bahsediyoruz neden çok olsunki gayet rahat hareket edip dolaşıyorlar. senin neye şaşırdığını hala anlamış deilim. Yeterki yavru patlaması olsun akvaryumu büyütürüm.
Yavruluk kullanmalımıyım?
doğru yazdım aralarında yavrularda var. Neden böyle şaşırdınızki?
Yavruluk kullanmalımıyım?
Merhabalar. Akvaryumum 90*35*50h boyutlarındadır. 100-120 arası lepistesim var anaçları ayırmam gerekirmi yoksa zaten akvaryumda saklanacağı ve rahat edeceği yerler olduğu için yavruluk kullanmamalımıyım? Yavruluğa aldığım anaçlar sanki sitres yapıyor huysuzlanıyor. Birde ilkkez lepistes bakıyorum. (lepisteslerimi arkadaşımdan yeni aldım) silerden destek ve değerli düşüncelerinizi bekliyorum.
lepistes akvaryumuna bitki hk.
merhaba arkadaşlar lepistes akvaryumu yeni yaptım taban kumu ne kullanmalıyım birde hangi tür bitki bakabilirim. ( bitkinin bakımı zor olmaması gerekir) cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
değerli düşüncelerinizi bekliyorum
Merhabalar. Ben ciklet bakmaktayım ama lepistese döneceğim sizlere birkaç sorum olacak;
Ciklet baktığım akvaryumun temizliğini yaptıktan sonra aynı akvaryumda lepistes bakabilirmiyim? ( dikkat etmem gerekenleride yazarsanız sevinirim)
Akvaryumda lepistes için olmazsa olmaz olan nelerdir, daha doğrusu nelere ihtiyacım var.) ısıtıcı, dış filitre ve hava motorum var) (ayrıca kayalarımda var) benim aklıma başka soru gelmiyor. Ama sizlerin önerileri varsa benimle paylaşmanızı isterim. Şimdiden teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.