Derz uygun mu?


NORGAZÇevrim Dışı

Kayıt: 03/01/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 81
NORGAZÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 10:18

Merhaba aşağıda özelliklerini yazdığım ürünü arka fonda kullanabilir miyim?

CERESİT CERAMİT CM 11 SERAMİK VE FAYANS YAPIŞ.HARCI 

  • Çimento esaslı ince tabaka fayans ve seramik yapıştırma harcı.
  • Seramik, fayans ve mozaik kaplamaların, iç ve dış mekanlarda, yatay ve düşeyde,
  • Mineral esaslı yüzeylere yapıştırılmasında kullanılır. yüzme havuzu, su deposu,
  • Boyalı yüzeyler, anhidrit şap, hafif beton, ahşap ve alçı panellerde elastikiyeti ve
  • Yüzey aderansını artırmak amacı ile ceresit cc 83 emülsiyon sıvı katkı ile birlikte kullanılmalıdır
  • 2- 10 mm arası yapışma kalinlığı sağlar
  • Yüksek stabilite
  • Rahat kullanım, kolay karışım 
  • Bauhouse, praktiker ve koçtaş gibi yerlerde fuga2900 bulamadım. Çevremdeki nalburlarda ise fuga 2200 ve 2000 gibi modeller var. 

    norgaz2012-01-15 12:43:38

    Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

    onur62324Çevrim Dışı

    Kayıt: 09/12/2011
    İl: Istanbul
    Mesaj: 240
    onur62324Çevrim Dışı
    Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2012 03:02
    bence denememenizi öneririm. salınım yapma riski vardır,  yüzme havuzu ve su deposunda kullanımı sizi yanıltmasın. belki de yapmaz ancak siz genede bilinen yoldan şaşmayın ve kullanılanları bulun ve onları tercih edin. derz dolgularında bir çok alternatif bulanlar var. örneğin ultrafuga , fugaflex 2300, kütahya ürünü olan Megaflexfuga ( bunu ürün hakkında bilgi sahibi olmak için sormuştum fabrikasına havuz yapımında kullanılıyor ve salınım yapmaz dediler ), Weber ürünlerinden EP800 var.

    hatta belki sizi daha da bu uğraştan kurtarmak için belkide rahatlatmak için şunu söyleyeyim. Btm ( balıkçılık teknoloji mühendisliği) bölümünde okuyan bir arkadaşım var. bana arka fonları yüksek lisanscıların weber joint sil marka ürünü kullandıklarını söyledi. hatta hocaları getirtiyormuş. fakat derzle bir güzel kapladıktan sonra dezenfektan ilacı var onlarda bekletiyorlarmış 1 2 gün. yani alternatif olarak kaya tuzu diyebiliriz yada bulabilirseniz dezekfektan ilacını onu kullanın o hangi marka onu bilemiyorum. en ilginç tarafıda şudur ; forumda birçok kişi derzin antibakteriyel olması lazım, yok içme suyu depolarında kullanılması lazım diyor. herkese kalekim fugapool 2900 öneriyor. yıkın artık bu tabuları 1 - 2 günlük dezenfekte ve yıkama işlemi sonrasında kullanılabilenleri yukarıda saydım belki senin söylediğinde olabilir ama sen genede bilindik yoldan pek çıkma.

    ve işte btm bölümü yüksek lisanscıların kullandığı derzin özellikleri bir karşılaştırın kalekimle dağlar kadar fark olduğunu göreceksiniz ama genede kullanılıyor.


     http://www.weber.com.tr/seramik-uygulamalari/ueruenler/ueruen-bilgileri/cimento-esasli-derz-dolgulari/weberjoint-sil.html

    umarım faydam dokunmuştur.

    Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir