Emin paşa'dan Paşalar Gibi Toplu Yem Alımı Hemde Türkiye Geneli


bulemrebulÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 15/01/2011
İl: Ankara
Mesaj: 922
bulemrebulÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 11:53
[QUOTE=BURHANERCAN]

Bu 3 kişinin haricinde bildiğim kadarıyla hatta açık yem alınan yunus beyin eski ortaklarından arif06 nickli Arif ERDEM var diğer bir isimde kwinston nickli Recep KURT bu arkadaşlar olaylara gayet vakıfken sizler neden yazmıyorsunuz arkadaşlar bugün tam 6 gün olacak sadece recep bey alıntı yapıp kaybolmuş ortadan. Bu isimlerin yanısıra bulemrebul Emre Can BÜLBÜL sizde bu olaylara şahitsiniz sanırım neden bu diğer 3 lü ne gördüklerini itiraf edip yazma zahmetinde bulunmuyorlar merak ediyorum gerçekten. Daha bilmediğim yada tahmin ettiğim bir çok kişi var. Diğer arkadaşlarda geç saatlere kadar yem paketlemesi yaptığını biliyoruz.

[/QUOTE]

Burhan bey yazınızın bir bölümünde adım geçmiş konuya müdahil değilim. Fakat yazınızdan sonra bazı arkadaşlar da iğneleyici suçlayıcı ifadeler kullanmış. Yine yazınızın altına konudaki her yorumunuza +1 koyan arkadaşlarda var  çoğu ile muhabbetimiz de var arayıp nedir ne değildir diye sormamalarına rağmen sürekli bir suçlama içerisindeler merakınızı gidermek için cvp vereyim.

Ben kansoy akvaryuma ilk gittikleri gün kendilerinin yanına gittim.Oda evimin oraya yakın olması ve bu işteki arkadaşların hepsiyle daha önceden görüşüyor olmam.

Evim oraya yakındı yanlarına gitti gittiğimde orada işleri bitmişti beraber bir akvaryumcudan balık aldık ve biraz sohbet üzerine dağıldık. 

Onun dışında bu konuyla tek alakam benimde sadece sizin gibi yem almış olmam.
Ben aldığım yemlerin bayat yada tarihi geçmiş olduğunu düşünmüyorum sizden farkımda bu.

Bu yazdıklarımdan sonrada hala sende suçlusun arkadaş diyen varsa söyleyecek bir şey bulamıyorum...

Zarar gören, fayda sağlayan, ilgilenmeyen herkese sonsuz saygılarımı sunarım.

Yanılmıyorsam bu yazımla kimseye cvp hakkı falan da doğmuyor.
Konu içerisinde adım bir dahada geçmez ise sevinirim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

faceakvaryumÇevrim Dışı

Kayıt: 17/04/2012
İl: Ankara
Mesaj: 1
faceakvaryumÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 12:16
Merhaba işlerim yorgunlundan formu takip edemiyorum şuanda olduğu gibi.
İdamlık insanlara bile son söz verirler sonra infaz ederler bana son söz verilmeden infaz edilmem hiç bir şekilde etik diyil.

Arkadaşlarımı uyardım ve yönetim ısrarları ile açıkladım açıklamasan bu iş kapanıp gidecekti yorumları cevapları okuyamadım okuyacağım ve yönetim izin verirse yazacağım.

Şu anki davranış çok yanlış gün içinde yazıcagım.


Saygılar..

Emre yıldırım.
titannike

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

rastlantısalÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 25/04/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 4979
rastlantısalÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 12:30
[QUOTE=faceakvaryum]Merhaba işlerim yorgunlundan formu takip edemiyorum şuanda olduğu gibi.
İdamlık insanlara bile son söz verirler sonra infaz ederler bana son söz verilmeden infaz edilmem hiç bir şekilde etik diyil.

Arkadaşlarımı uyardım ve yönetim ısrarları ile açıkladım açıklamasan bu iş kapanıp gidecekti yorumları cevapları okuyamadım okuyacağım ve yönetim izin verirse yazacağım.

Şu anki davranış çok yanlış gün içinde yazıcagım.


Saygılar..

Emre yıldırım.
titannike
[/QUOTE]
Emre Bey,
Söyleyeceklerinizi söylediniz. Olayın bizzat içinde olduğunuzdan ve menfaat anlaşmazlığına düştükten sonra "dürüstmüş" gibi davranıp konuyu açığa çıkarmanızdan aslında ortalıkta bir yanlışının düzeltilmesi / yanlıştan dönülmesinden ziyade çıkar çatışması olduğu açıkça görülüyor.
Bu sizin ilk vukuatınız değildi. Refet açıkça sizi forumda istemediğini de belirtmişti. Üye olduğunuz tüm o nicklerle her seferinde bir vukuata imza attınız. Yeni üyelik alınca geçmişte yaptıklarınız silinmiyor bilesiniz. 
Aynı şekilde ceza verilirken üyenin uyarı / ceza geçmişi göz önünde bulunduruluyor. T.C.K.'nda bile ilk kez suç işlemiş biri bile benzer suçu tekrardan işlemiş birinin cezası aynı değil. O yüzden "yargısız infaz yapıldı", "son söz hakkı verilmedi" vs vs gibi söylemleriniz manasız kalmaktadır. Keza verilecek söz hakkında da her zaman yaptığınız gibi meseleyi doğrudan anlatmayıp bilakis duruma göre yorumlarınızı ekleyerek o ana en uygun düzenlemeyi yapıp yazacaksınız.
rastlantısal2012-04-17 13:04:53

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mustafankaraÇevrim Dışı

Özel Üye
[C]2,2,93623[/C] [B]7628,3[/B]
Kayıt: 21/05/2010
İl: Ankara
Mesaj: 1102
mustafankaraÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 12:42
Bu konuyu başından beri takip eden ve bu toplu alımdan yem alan biri olarak birkaç şey söyleyemek istiyorum.
Öncelikle benim mantığıma göre forum içinde yapılan toplu alım tamamen gönül işidir. Yani herhangi bir kar gütmek bence etik değil. Ben yemin bayat olmasından daha çok bu işten kar sağlanmasının terbiyesizlik olması üzerinde duruyorum. Bu toplu alımdan yem alan insanlar hem ucuz hem de hobi adına yapılan güvenilir bir paylaşım olduğu için bu kadar talepte bulundular. Mesela böyle bir organizasyonu sitedeki hobiciler değilde yine sitedeki ticari bir üye yapsaydı bu kadar talep olmayacağına ben eminim. Çünkü burada güven veren tek şey bence, hobi adına gönül işi olarak yapılmasıdır. Ticari kaygıların olmaması ve sitede güven veren kişilerce yapılması bu kadar talebi doğurdu. Bazı arkadaşlar, ben yemime bakarım, para kazansınlar rant sağlasınlar sorun değil, yemim bayat olmasın istediklerini yapsınlar... gibi şeyler yazmışlar. Bunlara kesinlikle katılmıyorum. Kendi adıma ben bu toplu alımdan hem ucuz olduğu için hem de ticari kaygısız bir iş olduğu için yem aldım. Emin Bey'den birebir gidip yemleri aldım ve samimiyetle söylüyorum bu işten kar ettikleri aklıma bile gelmedi. İçimden "helal olsun adama, ne çok sevaba girdi Allah razı olsun" dedim. Ama eğerki bu işten kar edildiyse, helal da olmasın Allah'ta razı olmasın. Gidip akvaryuncudan almakla aynı mantığa geldi bu iş. Eğer söylenenler doğruysa, insanların duygularıyla oynandı para uğruna. Çok şaşkın ve hayal kırıklığı içerisindeyim. Keşke yaşanmasaydı tüm bunlar. Kim kimin hakkını yediyse yanına kar kalmayacağını hepimiz biliyoruz. Yapıldıysa eğer böyle birşey Allah hepinizi ıslah etsin. Bundan başka da iyi bir dileğim olamaz sizlere.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Gürkan HocaÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 23/03/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 3278
Gürkan HocaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 12:57
Sevgili dostlar,
Kimsenin anasına, eşine, ailesine, çocuğuna beddua etmeyin.
Bu ahlaki birşey değil.
Konuda mesaj silmelerin devam etmesini istemiyorsanız lütfen bu konuya dikkat edin.
 
Aksi takdirde elimden gelen en ağır yaptırımı uygulamaktan çekinmem.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kayiboyuÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 25/12/2009
İl: Giresun
Mesaj: 1352
kayiboyuÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 13:15
Bence konu çok uzamış. Bu konunun kapatılması lazım. Ders alacaklar dersini almıştır zaten. Söylenenler söylenmiş asıl açıklama yapması gereken arkadaşlar belki mahcubiyetten belki başka nedenden yeterli açıklama yapmamış veya yapamamıştır. Buda aslında onlarında olaydan yeterince ders aldığını gösterir. Bağışlamakta bir erdemdir. Bu işin parayla yapılmasına karşı olan arkadaşlar; tamam kar amacı gütmek en azından burdaki ortamı kullanarak bunu yapmak belki etik değil ama o kadar ağır işin altına giren birinin de az çok hakkı verilmeli. Mesela bedava yem gibi veya malzeme gibi adam emeğinin karşılığında sebeplenmeli. Buda emeğin hakkıdır, buna laf söylemekte abestir. Memlekette ne olaylar dönerken böyle küçük şeylerden çoluk çocuk beddua etmek yada hakaret etmekte ciddiyetsizlik ve seviyesizliktir. Böyle ufak tefek şeylerden başkasına lanet okumakta hoş değildir. Dediğim gibi bu işte alıcı olanlarda dersini almıştır bu işe önayak olanlarda dersini almıştır, seyredenlerde dersini almıştır doğrudan olayın failleride dersini almıştır. Kapatın bence konuyu forumun referans kaliteside etkilenir bence bu tür şeylerden. kayiboyu12012-04-17 13:18:09

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

bjkalleyÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/02/2003
İl: Yurtdisi
Mesaj: 9513
bjkalleyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 13:16
[QUOTE=BURHANERCAN]Emre beyden gelen mesaj;

abi ben yönetime söyledim yönetim tartışıyor konuyu açmış olaylar patlıcak merak etme sen ben 1 hafta önce ögrendim bukadar pislik oldugunu benim şuçum yok grenir ögrenmez müdahale ettim 


Emin beyden gelen mesaj
Arkadaşım,öyle birşey yoktur,bunlar beni rezil etmek istiyor,yazık, 

Ama aklında var ise şüphe gönder yemi sorun değil,bu kadar kişinin vebalini cekemem,


[/QUOTE]

Emre, nisan ortasında bir hafta önce öğrendim bu kadar pislik olduğunu diyorsun ama aşağıda görüldüğü üzere pisliğin 1 ay önceden içindeymişsin. Hala insanları kandırmaya çalışıyorsun kendini iyi göstermek için. Daha önce 20'den fazla kere silinmiştin, artık gelmelerine göz yumulmayacak. 

[QUOTE]

 

Kerem abi, kova başına alınan paraya cozlandıgında bozulduğunda alınmıyor denmedimi. ? ( dendi )

Çıkarın ne dendiğinde ( ben yunusla toptancıya gidicegim deniz armatürü alıcagım demedimi. ? Recep abi, eve çağırdığında. Bunu siz duydunuz ben tlf la konuştum banada almıyorum tamam dedi deniz armatürü alıyorum dedi ama bu 2 kişi arasında geçtiği için bunları yazmama gerek yok.

 

Yunus dediğimiz abiyi ben tanımam.

şimdi yazacağım olay için çekmeye uğraştığım fotolardan biri bu gönderdim sana buradaki arkadaş yunus görmek isteyenler için uğraştım arkamda 2 tane adam vardı onlar yüzünden çekemedim yemleri hala sinir leniyorum onun için.

 

Kerem abi, sen kıllanıp kovalara diyil listelere ortadaki tezgâha yöneldin ama atladığın çok şey olmuş.

Senin yanında depodan eski yemler geldi sera tabletler poşetli filan kova yapıldı onları unutmuşsun. ?

 

Tezgâh altındaki tarihi gecik yemleri görünce ben başımda duran 2 elemandan resimlerini alamadım

elimde delil olmadığı için şikayet açamadım. Ertesi gün gerekli kişiyi aradım sabah biliyorsun.

 

Bu paylaşımda poşet parası kova fazlası karı olacaktı birde DENİZ ARMATÜRÜ ALACAKTI.

Sonra iş çok farklı yerlere gitti bili yosun ben bunları öğrenince dayanamayıp reisi aradım söyledim napayım diye biliyorsun. Bunu sende. Akvaryumcuya 3 kere gittim ben biliyorsun topu, topu depolarına sokmadılar biri oğlum şunu getir dedi onu getirdi açık kovadan kovaya geçmiş belli yemler tozlanmış poşetlenmiş yemler açılıp kova yapıldı bunları atlama.


[/QUOTE]

Emreden cevap geldi:

[QUOTE=EMRE]
EMİN ÇALIŞKAN..
Yemlerin bayat tarihi geçmiş olduğunu iddia eden arkadaşlar yemleri tartan arkadaşlar soruyorum madem tarihi geçmiş yem neden tartıp poşetleyip bana verdiniz. Ben tarttığım ve dağıttığım bütün yemlerin arkasındayım aksini ispat edebilen etsin. Tüm yemler 2013-2014 son kullanma tarihliydi. Toplu yem alımı sona erdiğinde fatura ve irsaliyelerini konu kapanmadan göreceksiniz zaten.
Emre yıldırım..
 Hemen cevaplıyım çok güzel bir soru 4 kişi iyi düşünmüş. Ben hepsinin tarihi geçik demedim masanın altında nls ler gördüm birini çıkartınız doldurdunuz verdiniz 1 kg hemde inkar edemeyiz dimi. Çalıştıgınız yer bir akvaryumcu burada her türlü fatura yeni yem sirkilasyonu olmakta bunlar kanıt ve delil diyil.
----------------------------------------------------------------------------------------
Emin çalışkan
İkinci en çok konuşulan konumuz toplu yem alımındaki rant,
 Bu işin başında sevgili Kerem eğri kardeşimin dediği gibi kansoy akvaryumda başladı. Uzun uzun şöyle oldu böyle oldu kısmına girmeyeceğim. Hepimiz bu işe bir çıkar için girdik aksini iddia eden yalan söyler. İlk başta titanikke emre arkadaşımız ben kansoy akvaryumla konuştum kova başı 10 tl alacağız ben anlaştım dedi. Kerem ve recep ermenin böyle bişey söylediğini inkar edemezler zira ortamda başka arkadaşlarda vardı konu ile alakaları olmadığı için isimlerini vermiyorum. Daha sonra kansoy akvaryumun yem fiyatlarına baktık ve rakamlar bir önceki toplu yem alına göre yüksekti dışarı çıkıp kendi aramızda konuşmak istedik. Yem fiyatlarının kontrolünü de kerem arkadaşımız yaptı onay vermedi.Daha sonra dışarıda titnikke emre bana bizim alacağımız kova başı paraları da konuş demesi hepimizi şarıttı ki biz oraya emre kansoy akvaryumla anlaştı ve yem fiyatlarını belirlemeye gitmiştik şeklinde biliyorduk. Sonuç olarak biz yem fiyatları yüksek olduğu için ermenin bu kelime oyunu üzerinde çok durmadık.
Olayın ikinci safhası akvaryumcuyu değiştirmemizle devam etti. Şuan yemeleri temin ettiğimiz arkadaşı bulduk ve teklifimizi sunduk kabul etti. Tabi bu süreç içerisinde kerem ve recep arkadaşım titanikke ermeye güvenmediklerini ve para istemediklerini sadece kovalardan artan yemlere talip olduklarını söylediler. Tabi bunu söylerlerken bu kadar kova yem satılacağı belli değildi onuda belirtmek isterim. Bunu üzerine her ne kadar içerisinde çıkar amacı olsa da kantarın topu kaçmasın bir iki küçük masrafımız çıksın prensibimi koruyarak  kava başı 10 tl diye belirlenen rakamın 5 tl indirilmesine karar verdim.titanikke emrede itiraz etmedi ve toplu yem alımı konusunu açtık.
Cevap
Hemen cevaplayım
Kansoy olmadan önce az muhterem çok değerli Emin bey antares avm de oturup ben bu işten ekmek yiyeceğim demedin mi siporax işi karlı olunca daha büyük oynamak istediğin için kıramadığım bir abim var dediğim için girdiğimi biliyorsun. Şimdi gelelim işin açılımına KANSOYA böyle bir şey demedim konuşmadım bağlantı yapmadım dürüs ve güvenilir bir akvaryumcudan alınması için çektim parayı duyunca hemen benden önce oradaydın buda inkâr edilemez para işine karşı çıkacağım için böyle bir yapılanmayı o zaman hazırladım zaten. Ben antarestede dedim ben para istemiyorum Recep abi gilde de arabadada tekrar, tekrar dedim ben para istemiyorum diye sende tamam bütün yük bende zaten dedin geçtin gittin. Taş örenler hep benim yanımda para almıyoruz dediler almıcagız dediler BENİM TEPKİM OLDUGUNU HERKEZ BİLİYORDU ve zaman ilerledikçe öyle oldu ve para işine çozlanınca almıyorum yunusla toptancıya gidip metal Halide alacam dedin tlf da dedin bunları kayıt çıkarta bilen varsa çıkartıyım ve bunun üzerine sıkıntılar gittiydi beni para alınmadığına ikna edince. Kerem abinin dışarıda öyle bir şey dediğini ben duymadım duydum diyede ısrar edemem. Şimdi gelelim tlf da görüştüğümüz ve birde yüz yüze görüştüğümüz ikinci konu sen Yunus benim arkadaşım onunla her şeyi yaparım her şeyi konuşurum dedin gittin yemek yedin görüştün hopp onunla yaptın böyle bir şeyi zaten. Şimdi diyer takıldığım hususlardan biride böyle para dönmesinin hesap edemediler lafı peki konuşmada demedik mi ikimiz bu toplu alım uzun olsun 3-4 ay olsun peki böyle bir toplu alımda 90 kova havada gider demedin mi nasıl hesap ederiyim benim alacağım yem fazlasıydı oda satıldı zaten bide tlf faturam ödenecekti birde yemleri temin edicegimiz arkadaş dedigin arif06 nın eski ortagı seninde samimi arkadaşın nasıl buluyorsun devamlı görüştüğün adam.
Peki kantarın topuzu kaçmıyordu öylemi 5 tl aldığında 1 poşet parası 300 tl 2 fazla yemler satılması 1000 tl 90 kova 450 tl tarihi gecik yemleri ucuza bulup satmak paha biçilemez olmadımı gerisi için emin paşa oldu. ? ve tlf ile satılanlar bilinmiyor benim gördügüm 2000 tl alınması kantarın topuzunu kaçırmıyorsa eyvallah ne diyim bana göre etik diyil.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
EMİN ÇALIŞKAN..
Herkes yem tartacak, ilave olarak recep listeyi tutacak, kalan işlerini paylaşıp yapacaktık. Hesaba katamadığımız hatalarımızdan dolayı doğacak masraflar içinde forum genelinde kabul görmüş 1 tl poşet parası belirledik.
EMRE YILDIRIM..
Her şey doğru ok para alınmayacak kova fazlası satılmayacak tlf la siparişler alınmayacak arkadan açılmış normal açılmış yemler tarihleri gecik yemler verilmeyecek akvaryumcu rafları temizlenmeyecek ve 1 tl hataları karşılamayacak hataları ve poşetleri yunus karşılayacak idi çok unutkansınız Emin bey.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Emin çalışkan.
İlk başta herkes memnundu fakat hesapta olmayan şekilde talep patlaması oldu. Bu sıralarda titanikke emrenin yem talebi yapanlara karşı hoş olmayan tutumları hakkında bir iki şikayet gelmeye başlamıştı ki bunlarla ilgilenmeye vakit bulamadan bactopur ilacını titanikkenin söylediği ve ayarladım dediği fiyata bulamadığı (1000 kadar talep aldığımız halde) patlak verdi.bu bizim ilk tartışmamız oldu. Neden böyle bir şey yaptın sorusuna Kılıç nickli ümit arkadaşımıza inat yaptığı gibi akla mantığa sığmayacak cvp aldım. Bir müddet öncede adanadan ali01 nickli arkadaş titanikkeden balık aldığını ve kandırıldığını söyledi ve yem alımında beraber olduğumuzu görünce benden yardım istemek için aradığını iletmişti. Tüm bunların üzerine Titanikkeyi yem olayının dışına karar verdim.
Emre yıldırım.
Kimin hesabında yoktu talep patlaması hesapta yoktu da 100 kova niye planlandı sizin hesaplarınızı benim kiyle karıştırmayın. Baktepur serada vardı gel gidelim soralım yunus aradı var dediler istedi yok dediler dedin hatırla. ? İlk tartışmamız diyil emin bey çok unutkansınız çok 4 gün yeterli gelmedi düşünmeye yem fiyatları güncellendi siz tablet yüzünden ilgilenemediniz fiyatlar karıştı konu karıştı bilen çok bunu o zaman tartıştık siz hatalı olunca sürdürmediniz. Ümit sevdiğim saydığım bir insan ona inat gideceğim bir durum yok. Her şeyi yazı yon bari tam yassaydın olan oldu her şeyi çıkardık yüz yüze gelecez elbep 1500 den neden açtın 1700 den açmadın 200 tl ekmek yiyek dediğini çok iyi biliyorsun baktepur olayı bahaneydi bir tane ürünle bu kadar büyük organizasyondan adam dışlanmaz arkadaşın akvaryumcu bir sürü ürün bulamadı dışlama sebebinde para alacagın el altında yapacaklarını görüp benim sıkıntı yapmamdı bunu da biliyorsun. Ali kandırıldı da 50 kere teşekkür edip en ufak sorunlarında beni niye aradıydı da hala mehabetimiz var ve şikayet konusu açardı acaba son anda bir şey olmadıysa sıkıntı yok. ( Not : peki beni dışarıda tutacaktında emre de çalışsın deyip durdun recebe ben kaçtıkça. )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Emin çalışkan
Bu olaylar baya bir gerginlik olmuştu recep kardeşimin evinde toplanıp tatsızlıkları halletmeye karar vermişler sağ olsunlar recep beni aradı ve gittim. Orada titanikkenin yüzüne yaptığı saçmalıkları ve söylediği yalanları yüzen karşı zikr ettim.Aramızda ufak bir arbede yaşandı  ve son olarak titanikke ermenin yüzen karşı kerem ve recebin yanında  kendisine güvenmediğimi ve kova başı alınacak paradan vazgeçtiğimi ve kendisine de 1 kuruş dahi vermeyeceğimi ağır bir dille ifade ettim.Recep beni bu konuda defalarca uyarmıştı bu titanikkenin parasını ver  yoksa bu konuya çamur sıçratır diye fakat ben yanlış bir şey yapmadığımızı düşünerek kulak arkası etmiştim. Recep şimdi senden özür dilerim tavsiyelerini dinlemediğim için


 Emre yıldırım.
Bu olaydan mı gerginlik oldu kova başına alınan paradan mı satılan tarihi gecik yemd enmi açık kovadnamı tozlu paslı poşetleri açtıp kova yaptıgın içinmi çagırdı recep iyi düşün ben deli miyim resim çekmeye çalışıyım ogün. ? ve Ertesi gün REİS sevgili modaratörümüz ile görüşüp nasıl bir yol izliyim bu iş pislik napayım diye fikir alıp sonra mangalda refet abiye bir şey söyleyecegimi onca kişi duydu bir ynalız kalamdık söylemedim. ? de tlf açıp söyledim sen satışlaradevam ediyordun güzel güzel ozamanlar recep abinin evinde olan iş ben bu işi bitircem dedim ben yemden paraistmedim dedim istmeiyorum dedim 10 kere dedim bunuda yassa idin keşke hep konuşmalar kırpılmış kerem abi gibi hepsini yazsaydın benim cevap yazma istegimde olmazdı. Recep abi öyle bir şey demez BENİM TEK HAZİNEM DÜRÜSLÜGÜM yoksa forumdan silindim silinecem imax vs sıkıntı diyil yanlışsa görür yazarım. Recepden diyil tüm hobicilerden dile lütfen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Emin çalışkan
Bu olaylar sonucu yem alımının biran önce sona ermesi için işleri hızlandırdım. Fakat talebin ardı arkası kesilmiyordu ve kimsenin bu fırsatı kaçırmasını istemedim elimden geldiğince talepleri karşıladım.Yola beraber çıktığımız arkadaşlar kendilerine teslim edilen yemleri tarttılar. Kerem fazla yemleri bana teslim etti, recep teslim etmek istedi fakat çok az bir miktardı hem yem tartıp hem liste tutuğu için hakkı olduğunu düşünerek  ben kalabileceğini söyledim ve almadım, Titanikkede yalan yanlış tarttığı (Özellikle JBL %40 ların 5 grm eksik tarttığı hakkında şikayetler geldi arayan insanlar kendileri için önemli olmadığını söylediler ama ben yerin dibine girdim)  yemleri aldığımız akvaryumcu arkadaşa bırakmış.
Emre yıldırım.
Tartıyı bana siz verdiniz bugün baktıgımda dogru yanlış tartıyor isteyene kargolarım kontrol eder mecburiyetten jbl leri tarttım 5 kova filandı oda demek ki ben mecburiyetten tarttıklarımda sıkıntı çıkmış her şey iyi gidiyomuş onamanlar kişiye göre 5 kova tarttığımdan bilmeliydi. Bunun suçuda tartıyı veren yunus. ;)
-------------------------------------------------------------------------------
 
 Emin çalışkan..
Tüm bu olaylar olupbitti ama daha foruma yansımamıştı. 07.04.2012 tarihinde biz üç arkadaş çocuk yuvasında akvaryum temizliği yaparken. Titanikke emre yanımda bulunan bana yakın olduğunu düşündüğü arkadaşı arayıp emin paşada 200 tl ve fazla yemlerden alacağı olduğunu söyledi bizde üç kişi diyafon dan dinledik. Eğer vermez isem forumda konu açıp gerçek yüzümü hepinize gösterecekmiş teflon ettiği arkadaş beni değil emin paşayı ara ona söyle şeklinde cvp verdi. Beni aradığını ve ulaşamadığını söyledi fakat öyle bir arama olmadı. Titanikkenin benim gerçek yüzümü göstereceği şeklindeki tehtidlerini pek umursamadım 4 yıldır bu forumdayım beni tanıyan herkes bilir ne kimsenin hakkı kaldı ne kimsede hakkımı bırakmadım.
 Emre yıldırım..
Güzel bir noktaya değindin. Temizlik yaptığın ve olaylarda geri planda kalıp hep yanında olan benimde aradığım arif06 abimiz bana da kızgın neden kızgın burhan ercenın yakaladıgı güzel bir açık var yunus ile bunlar ortak tı dimi demesi üzerine sormam arif abiye bunu üstüne düşman olması bana üzerine böyle bir şey demiştir yarın bu tarihteki görüşmeyi ben isticem opratörden ben aradım ve tlf fatura paramı istedim ama ben böyle demedim. Deseydim recep abiyi arayıp bana niye söylemediniz millete söylediğini demezdi bunu da operatörden isterse olay çözülür konuya yazılmasa bile bunu buluşmalarda açar herkese dinletirim gene insanlara iletmiş olurum ve peki bunun yalan olduğunu çıkartacak bir ispatım ise bahsettiğim gibi bu konuyu ben ilk başından beri yönetime aktarıyordum zaten peki neden gerçek yüzünüzü gösterme ihtiyacı duyayım ki.
( yılda yönetim epey insan tanır üye unutsa yönetim unutmaz konu bu diyil )
EMİN ÇALIŞKAN
 
Aklıma takılan bazı komik iddalar var onlarada uygulamalı cvp vereceğim.
 
Örneğin sporax konusunda çok fahiş paralar kazandığım gibi
Sporax olayında kutulardan kalan 3-5 lt sporax dışında bir kazancım yoktur. Onuda bana ithamda bulunan arkadaşın azgından buyurun beraber okuyalım. Ha bu arada arkadaş bu yazısını silmiş(sporax konusu 24-26 sayfalara bakınız) ama bir akdaşımız alıntı yapmış onu hesap edememiş.
 
 Konu: Türkiye Geneli,sera Siporax Paylaşıma Devam..... Son 50 Lt...
    Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2012 Saat 21:40 
Orjinalini yazan: TiTaNNiKe
Arkadaşlar bazı arkadaşlar Emin abi bu işten yolunu buldu çocuk yurduna akvaryumda kuruyor oradan da pay alacak diye dedi kodular duyuyoruz bunlar hiç hoş şeyler diyil Çocuk yurdu herkese açık büyük bağışı yapan PET GARDEN SÜREKLİ KONTROLLER YAPACAK Siporax normalde 285 gm dır 1 litresi emin abinin gönderdiğini tartın 300 gm civarıdır kovadan çıkan fazlasına dahi tenezür edilmemiştir bu iş de 100 km yol yapıldı ve her gün 3 saat ayrıldı ve onlarca tlf açıldı adresi yanlış veren arkadaşlar tek tek arandı defalarca ptt ye gidildi kimsenin hakkı yenmesin diye, alıcı ödemeli kargo gönderildi, ve yolunu buldular tarzında konuşmalar hiç hoş olmadı bunların adı bizde saklı böyle düşünen arkadaşlar dışında başka arkadaşlarda varsa Emin abi kendine hediye bile almadı bir inat uğruna girdi bu iş böyle yapılmaz böyle yapılır diye girdi ve anlının akıyla çıktı siporax evveliyatını bilenler iyi bilir sera direk olaya el koydu 1060 tl den şuradan alacaksınız ürünü dedi o alcagımız yer defalarca değiştirildi ve defalarca gidildi ve ürün zorda olsa alındı. 800 tl ilk fiyatı bilen bilir amacımız yararlı bir şey yapmak olduğu için aldığımız fiyat pet piyasasını sarstı ve alamadık Sera genel müdürü gözetiminde 1060 tl den paylaşıldı ve Emin abi Ankarada defalarca turlar yaparak ürünleri temin edebildi. 

1tl Poşet parası olurmu deniliyor Emin abi oturduğu yerden 1-2 kova yem paketlemedi eryamandan defalarca ulus merkez postaneye gitti açtığı tlf lar yaktığı benzinler adam başı 2-3 tl yi geçer.

Bu konuya değinme nedenim böyle bir emek ve insanlara bir yarar sağlama girişimlerinde bulunuyoruz ve kararlama duyunca üzülüyoruz bu şekilde düşünen arkadaşlar lütfen bu tür olmayan yapılmayan paylaşımlara girsinler yem gibi fazla çıkmıyor bunlarda çıksa da biz pay ediyoruz amacımız bir yardımcı olmak taktiri size bırakıyoruz.


İyi hobiler..
M.Emre Yıldırım

Emre yıldırım

Bu yazıyı yazdım neden ozamanlar kıramadığım için istekte bulunduğun için ve bu kadar iyi tanımadığım için bazı arkadaşlar tanıyıp böyle söylentiler çıkardığında ben uyanamadım özür dilerim. Hatırlarsan 2 litre siporax hediye edicem bunun için dedin almadım. ;)
 Diyer yazılar bana diyil ne kadar seneryolar güzel olsada cevaplama ihtiyacım yok kovaların tarihi geçikleri satıldıgını itiraf edip konuyu kapatsaydın çok daha güzel olurdu Kerem ab inin hatası seneryo yazmadan direk anlatmasıydı Allah şahidimdirki her şeyi anlattı sendnede öyle bir şey beklerdim ben fazla yemleri dernege bagışlamam dedin ve kerem erginin yaptıgı paylaşımda el sürmedin ön sayfalara adın yazıldı bir şey kalmadıgı için bunuda biliyor herkez
Kesinlikle çıkar çatışması olmadı bunun en büyük ispatı ben yönetimi haber dar ettiğimde hala güncel stokları yazıyordum ve her şey normalmiş gibi gidiyordum ve en sonunda konu buralara gitti. Emin paşanıda bildiği gibi benim üyeliğim silinmesi çok sorun diyil ben doğru bildiğim şeyleri yaptım gerisi pek önemli diyil ister teşekkür eder ister söversiniz benim içim rahat huzurluyum.4 gün düşünme payım olmadı direk her şeyi yazıcagım için.
Söz hakkı verdiğiniz için teşekkürlerimi sunar site adaletini gösterdiniz.
Teşekkür ederim
Saygılar.
Emre yıldırım…
[/QUOTE]

Konuda söylenecek bir şey kalmamıştır, müdahil olanların ekleyecekleri olursa öm atabilirler. İleride olacak toplu alımlara ibret olması için konu kilitlenip iğnelenecektir.
bjkalley2012-04-17 23:59:43

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

bjkalleyÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/02/2003
İl: Yurtdisi
Mesaj: 9513
bjkalleyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2012 15:27
Sayın Emin Çalışkan'dan Gelen Cevap:

Gönderim Zamanı: Dün Saat 09:05

Orjinalini yazan: donut

 

Kendi adıma tabletlerin ele alır almaz nemli ve çabuk kırılır halini günler önce farkedip,iddiaları okuyuncada çöpe attım..



Bende yemlerden çok anlamasamda tabletlerde bir tuhaflık olduğunu sezinledim. Böyle biraz yumaşık nemli gibi geldi. Ama ben kullanıyorum şu an bakalım... Bir yıllık yem aldık, keşke bunlar olmasa idi.

 

Yıllardır tanıdığım ve Sevdiğim Muammer kardeşimin yazısı görünce yazma gereği duydum,

Sevgili Muammer kardeşim keşke beni arasaydın, da konuşsaydık,ben o yemleri sana çöpe attırmazdım hatta iade bile alırdım,sen dahi beni yanlış anlıyorsan yapacak çok bir şey yok,ama Hakkım sana helal olsun…

Sera tabletin bayat olduğunu kimse iddia edemez ve kimsede bunu ıspatlayamaz,sera tablet Akvaryumcuda sadece 1 kova açılmamış şeklinde vardı,ben listeyi takip edemediğim için ve sera tabletin kolay bulunacağını tahmin ettiğim için 4 kova sipariş alındı,ama sadece 3 kova dağıtıldı,çok kişiye eksik,çok kişiyede hiç gönderilmedi ( buradan alımda bulunan ama alamayan bir çok forum üyesi ve hatta bir yönetici arkadaşımda  şahittir)

 O sıralar Akvaryumcuya  sürekli sera tablet arattım fakat bulduramamıştım,Akveryem.com un sahibi Ceylan Arkadaşım ile defalarca telefonda konuştum ama o da bulamamıştı, kendiside şahittir,o aralar bulunmuyordu,vardı ama fiyatı çok yüksekti,

Ankarada bulunan Başka bir Akvaryumcu aracılığı ile Emek,de ara toptancı olan Hobyy Akvaryum(Hobi Murat olarak biliniyormuş) dan bulunmuş lakin fiyatı yüksekti,bende önemli değil dedim ve aldırdım,konuda geri sayfalarda yazmıştım aslında, ama dikkat etmediniz ben yine buradan yazayım,190 tl ye listeye koyduğumuz sera  Tableti  215 tl den aldık,burada toplamda 45 Tl zarar vardı ama sineye çekdim sesimi çıkarmadım,

Benden Sera tablet Alan tüm Forum üyelerine sesleniyorum, eğer bana güveniyorlar ise gönül rahatlığı ile kullanmalarıdır.

İşte size oradan alınan tarihi ile sipariş fişinin  belgesi,bu belge size her şeyi açıklamaz ise yönetimden ricam kendilerini arasın ve sorsun,

Not:Bu Sipariş fişi nin oraya ait olduğunu her türlü  ispatlayabilirim..

http://d1204.hizliresim.com/w/l/4lbff.jpg

http://d1204.hizliresim.com/w/l/4lb7c.jpg

İstanbullu 61 den alıntı,

Gönderim Zamanı: Dün Saat 09:50

Orjinalini yazan: Emin Paşa

]Cem toplu yem alımının hakkı olmaz,kovalar alınır,5-6 kişinin gözü önünde açılır, tartilir,fazla çıkan yemler de tekrar paylastirilir... 

Şimdi bana deme emek verecek gidecek alacak vs...O zaman ya başta söyleyecek yada yapmayacak,bu işi zevk için yapacak çıkar için değil.
..

 

Bu yazı Emin beyin toplu yem alımı kurallarının altına yazmış olduğu mesajdır. Fazla söze gerek yok.

Yazımın Arkasındayım Yazdığım tarih bellidir,

sıralar Kerem kardeşimin toplu yem alımı olmamış,ama İstanbulda birileri toplu yem alımı yapmaya çalışıyordu,bende fikrimi oraya bu şekilde yazdım,sonrasında Keremin toplu yem alımı konusu gündeme gelmiş  ve beni arayarak sadece oraya bir iki kelime yazdığım için benimde bu işde olmamı istemişdir,bende kendisine elimden geleni yapacağımı ve hatta emir vermeniz yeterlidir dememdir,kerem beyin konusunda bir iki yazım vardır başkada ne yazım vardır ne 1 gram yem tarttım nede 1 gram yem aldım,bana düşen görev sadece poşet almak ve orada kahvaltı parası toplamaktı,Poşet almak için 30 km yol gidip ucuz olsun diye ulus toptancılardan almıştım,benim için yol önemli değildi,maksat aynı frekansdan konuştuğum insanlarla muhabbet etmekdi,

 

Ben yıllar önce hayatımda ilk defa toplu alım yaptım, 1-2 kova Bunuda Ankara  Derneğinde  düzenledim,Maksadım amacını aşmaması ve buraya gelen insanları derneğe çağırmak , üye olmasını sağlamak ve bu aradada muhabbet edip yem paylaşmaktı,Benim bildiğim toplu yem alımı böyle yapılırdı kova alınır herkezin gözünün önünde açılır paylaştırılırdı,etik olan buydu,

Lakin !!!!!

Siporax konusunda iş yerime 7-8 km uzaklıkda olan seramoniye enaz 5-6 kere gittim,

Konu açıldığı ve paralar toplanmaya başladığı sıralarda Emre beyin, Emin abi ben şu Akvaryumcuda 1 koli  AÇILMAMIŞ buldum,git ordan al demesi üzerine bende gerek yok hepsini aynı yerden almak istediğimi söylememe rağmen,ve Emrenin sürekli baskıları aramaları beni yıldırdığı için ve hayatımda ilk defa gittiğim ve Telefon ile bir kere dahi görüşmediğim Pet Clup Akvaryuma gittim,Evime uzaklığı 8-10 km olan ve evimde misafir olduğu halde o soğukda gittim lakin maalesef Koli açılmışdı,çok önemsemedim ve parasını verdim,sonra faturasını istediğimde + %18 KDV ödemem gerektiğini söylediğinde,o an başımdan kaynar sular döküldü,bu olayın konuşulmadığını sorduğumda.hayır benle böyle bir şey konuşulmadı dendi ve Emrenin ilk yalanlarından bir tanesi ortaya çıkdı..

Seramoni çalışanı ve çok sevdiğim Abim olan İlker Ercan arandı olay halledildi,Fatura kesildi ve oradan ayrıldı.. Bu sadece ilk koli için yazdıklarım,sonraki ikinci koli ile evimde tam 80 km yol var ve defalarca gittim..

 

 

Siporax kargo ücretlerini istemediğim için ve Ptt nin en uygun olduğunu düşündüğüm için karşı ödemeli göndermeye çalıştım,fakat hesap edemediğim bir konu vardı,Karşı ödemeli sadece Ulusdaki Büyük postane alıyordu, iş yerime en az 2 km uzaklıkda olan bu yere araba ile gitmek basit ama park sorunu olduğu için hep yürüyerek ellerim donarak gittim,fakat hiçbir zaman konuda lanse etmedim,çünkü kıçımızda donsa,elimizde donsa bazen isyan etsekde,konuda yazılan Teşekkür ve Allah Razı olsun kelimeleri tüm yorgunluğumuzu alıyordu,ve ben bu işi ZEVK için yapıyordum,

Ufak ama benim için can alıcı bir not daha söyleyeyim…

Ben bu Siporax olayına başladıkdan birkaç zaman sonra Forumdan sevdiğim ve beni sevdiğini düşündüğüm ve hatırı sayılır bir Arkadaşım bana özel mesaj atarak ve tamamen iyi niyetinden Siporax kolisini istersen 900 liraya bulurum sende para kazan o kadar uğraşacaksın fatura işinide hallederiz demesine rağmen ben boşver demişidir,ve sonra Siporaxlar geçikince 1060 tl den alalım dediğimde,o ara popüler olan malzeme kalmamış cevabını almışımdır.

 

Hediye olaylarına hiç  girmiyorum.

Şimdi Sevgili Forum üyeleri ben bu işden çok güzel para kazanırdım,ama ben sadece dibinden çıkacak 3-5 litre bana kalır hesabını yaptım..

 

Benden Siporax Alan Tüm forum üyelerine Hakkım verdiğim emekler  Helal olsun, 2 kişi Hariç.Hakkım size haram olsun.

 

Bu kadar olayı yaşadık dan sonra ve Tıklanma rekorları kıran Paşalar gibi yaptığım Toplu yem alımındaki para olayı sadece yukarıdaki çekilen sıkıntılar içindir   , Fikri benden çıkmayan para olayını en başta kova başı 10 lira konuşulan ve son iki Rol Arkadaşın Emreye güvenmediklerini belirterek olaydan  çıkmasından dolayı 5 liraya düşürdüğüm ve bu parayı sadece Mazot param çıksın diye aldığımı kimse bilmesede, kimseye anlatmak hesap vermek zorunda olmasamda alıntının cevabını böyle vermek istedim.

Buda Güvendiğiniz Güven beyin yazısı

Gönderim Zamanı: Bugün Saat 09:13

Daha önceki hediyeli paylaşımda 1 litreyi 245 gr olarak tartmıştım. Serdar beyinki 300 gr geldi.
Bunun üstüne yorum sizlerin.


Düzenleyen GÜVEN - Bugün Saat 09:14

  245 gr olması zor bir ihtimal, ama madem öyle olduda neden aramadın,neden söylemedin,eksik deseydin eğer vermezmiydim ?Sonuçda insanız hata yapabiliriz, Aradan 1 ay geçtikden sonra konuya yazma gereği neden duydun ? ama sen kendine yakışanı her zamanki gibi yaptın.

Yem aldın evine kadar getirdim,

Siporax aldın evine kadar getirdim

Bu muydu mükafatı,Teşekkür ederim.

 

Afyonlu03 den alıntı

Gönderim Zamanı: Dün Saat 11:06

Orjinalini yazan: istanbullu61

Orjinalini yazan: Emin Paşa

]Cem toplu yem alımının hakkı olmaz,kovalar alınır,5-6 kişinin gözü önünde açılır, tartilir,fazla çıkan yemler de tekrar paylastirilir... 

Şimdi bana deme emek verecek gidecek alacak vs...O zaman ya başta söyleyecek yada yapmayacak,bu işi zevk için yapacak çıkar için değil...

 

Bu yazı Emin beyin toplu yem alımı kurallarının altına yazmış olduğu mesajdır. Fazla söze gerek yok.

Emin bey açıklama yapmış iyi güzel orda bayat yemlerin olmadıgı para alınmadıgı fazla yem olmadıgı yazıyor..

Bu kadar görgü tanıgı var hepsi bunların yapıldıgını söylüyor emin bey hala neyin peşinde acaba..

Ve emin beyin bi mesajındada benim bu toplu alımda cebimden bile para gitti zarar ettim diye yazmıştı nasıl oluyor acaba...

Özgür bey özellikle size Hesap vermek zorunda değilim,ne talepde bulunmuşsun nede yem almışsın,ben ne anlatırsam anlatayım,herkezin gözünde aklansamda sizin anlayacağınız ve yapmak istediğiniz tüm insanlar tarafından biliniyor,An itibarıyla konuya müdahil olmazsanız sevinirim.

Bu Arada bu Toplu yem alımı başladığı sıralarda yada başlayacağı sıralarda Emre bey bana sürekli şu kelimeleri kullanıyordu ama ne demek istediğinio zamanlar anlamıyordum..

Emin Paşa nerde Toplu yem alımı orda

Yeni Afyanlu sen olacaksın

Ekmek nerde Emin Paşa orda

İnkar edeceğini biliyorum ama yinede belki bu kelimeleri duyan  konuya vakıf  bir delilanlı cıkarda yazar.

Hasan Şenol dan Alıntı,

Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2012 Saat 13:10




Düzenleyen Hasan ŞENOL - 15 Nisan 2012 Saat 21:36


Teşekkür Edenler: 
donutMUSTAFAYASAR
Tebrik Edenler: 
MUSTAFAYASARmalebolgiyas,

 Yukardaki yazı aslında her şeyi açıklıyor ,Tek şahitim olan Sevgili Hasan Kardeşimin yazısını hatırlayan hatırlar,Evime geldiğini akşama kadar 20 kova beraber tarttığını ve kovaların hepsinin tarihinin yeni olduğunu yazmıştı,Ama sonradan Emre aramış ve çocuğu tehtit ederek yazısını sildirmiş,bu işde kendisininde başının yanacağını söylemiştir.

Ayrıca Bu olayda Sohbet sisteminden baskı yaparak yazısını sildirenler arasında  PASA nickli Gökhan çelen ve Kesto Nickli Erkan Baskın da varmış..

Değerli Forum Üyeleri,

Zaman geçtikce İnsanların gerçek yüzlerini sizlerde er yada geç anlayacaksınız,bu olay bana Dostlarımı ve Dost sandıklarımı çok net bir şekilde göstermiştir,Güvendiğimiz,sözüne itibar ettiğimiz ve hatta forum şifremize kadar verdiğimiz,evinde yemek yediğimiz insanlar, ( Dürüstlüğü ilkesi bilen Sevgili KEREM KARDEŞİM ) ATATÜRK ÇOCUK YUVASINI bile şikayet etmiştir, Artık gerisini sizler düşünün….

Son olarak Emrenin yazdıklarına cevap vermiyorum,onun yalanları dolanları beni fazla ilgilendirmiyor, Hani bir laf varya, Lafa bakarım lafmı diye birde Adama bakarım adammı diye sanırım böyleydi,Lakin ben ne sağa bakarım ne soluma bakarım

Alnım ak, Başım dik, Sadece Önüme bakar, ezer geçerim.

Saygılar,

 

 

 

bjkalley2012-04-24 23:08:56

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

bjkalleyÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/02/2003
İl: Yurtdisi
Mesaj: 9513
bjkalleyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2012 23:11
Konuya müdahil olan pek çok kişi (alım yapılan akvaryumcu ve adı geçen diğer üyeler) açıklama yapmak istediği için konu açılmıştır. Lütfen konunun gidişini değiştirebilecek bilginiz yoksa konuya yorum yazmayınız.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mustafakısacıkÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 16/11/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 2661
mustafakısacıkÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2012 23:36
İşin özeti kullanmamamız gereken yem var mı?Sonuçta çogumuz pahalı türler bakıyoruz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

korsikaÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 14/02/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 807
korsikaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2012 00:05
[QUOTE=bjkalley]Konuya müdahil olan pek çok kişi (alım yapılan akvaryumcu ve adı geçen diğer üyeler) açıklama yapmak istediği için konu açılmıştır. Lütfen konunun gidişini değiştirebilecek bilginiz yoksa konuya yorum yazmayınız.[/QUOTE]
Bırakın açıklama yapılsın arkadaşlar Refetin yazdığı gibi zaten herşey oldu bitti bunu almıştım bunu vermiştimle uğraşmak vakit kaybı artık.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GÜVENÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]4250,1[/B] [C]2,2,23556[/C]
Kayıt: 06/03/2007
İl: Ankara
Mesaj: 2190
GÜVENÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2012 08:19
Sağolasın rica ettim evime kadar getirdin. Ben de tarttım. 2 litre siporax 488 gr. çıktı. Litre bazında hesaplandığı için herhalde gr hesabı budur dedim önemsemedim. Senin Siporax konusu kapatılınca talepte bulunduğum 2 litre için Serdar beyin toplu alımına yöneldim. 1 litrede ondan aldım tarttım 300 gr. çıktı aradaki fark beni şaşırttı serdar beyin konusuna 18 Nisan 2012 Saat 09:13 yazma gereği duydum. Yorum da yapmadım. Serdar beyin fazla gönderdiğini de düşündüm. (Hala 1 litrenin tam kaç gr geldiğini bilmiyorum o da ayrı mesele)
Olay budur altında bir çapanoğlu aramaya ne gerek var.

Sanırım bana güvenenlerden kastın forum ahalisi olsa gerek. Bana yakışanı tüm forum biliyor onlara bu güveni verdiysem ne mutlu bana.



[QUOTE=bjkalley]
Sayın Emin Çalışkan'dan Gelen Cevap:


Buda Güvendiğiniz Güven beyin yazısı

Gönderim Zamanı: Bugün Saat 09:13

Daha önceki hediyeli paylaşımda 1 litreyi 245 gr olarak tartmıştım. Serdar beyinki 300 gr geldi.
Bunun üstüne yorum sizlerin.


Düzenleyen GÜVEN - Bugün Saat 09:14

  245 gr olması zor bir ihtimal, ama madem öyle olduda neden aramadın,neden söylemedin,eksik deseydin eğer vermezmiydim ?Sonuçda insanız hata yapabiliriz, Aradan 1 ay geçtikden sonra konuya yazma gereği neden duydun ? ama sen kendine yakışanı her zamanki gibi yaptın.

Yem aldın evine kadar getirdim,

Siporax aldın evine kadar getirdim

Bu muydu mükafatı,Teşekkür ederim.

[/QUOTE]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KESTOÇevrim Dışı

Kayıt: 02/12/2011
İl: Ankara
Mesaj: 253
KESTOÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2012 09:19
Bende yazmıyacaktım ama Emin bey bizimde adımızı yazmış.Sözde Hasan'ın yazdıklarını sildirmişim sohbet sisteminden baskı yaparak.Hasana sordum hemen hayırdır Hasan ben sana ne zaman baskı yaptım dedim sohbet sisteminde verdiği cevaba bakın kararı siz verin.Yok yani ben veya Gökhan bunu sildirmiş olsak ne olacak her şey düzelecekmi.

Ben:  Hasan yazdıklarını  benmi sil dedim sana
Hasan:  yoooo ben emin abiye söledim öyle bişey demediler dedim yine yazmış
Ben:  ara silsin
Ben:  Böyle şeyler
Ben:  çok ayıp yalan yanlış şeyler yazmasın.
KESTO2012-04-25 09:22:18

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

P_A_Ş_AÇevrim Dışı

Kayıt: 02/12/2011
İl: Ankara
Mesaj: 607
P_A_Ş_AÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2012 09:50
Adım yazıldığı için cevap vermek durumundayım.
Hasan la aramızda geçen sohbet mevzundaki konuşma :
 
Hasan : Abi ben ogün emin abilerin eve gittim. Yemlerin tarihleri yeniydi. Ben konuya bunu yazacam.
 
ben: Doğrudur koçum yazacaksan yaz fazlada karışma sen iş alma başına.
 
Bunun dışında aramızda bir konuşma geçtiyse hasan kardeşimiz yazsın.
Ben hasan mesajı ne zaman yazdı nasıl yazdı ne zaman sildi görmedim bile.
 
Ama bir arkadaşımız hasanı cepten aramış yekten şunu sormuş '' sana yazdıklarını silmek için Gökhan la Erkan baskı yaptımı'' demiş
 
Hasan da haliyle yok ne baskısı sadece uyardılar demiş.
 
Benim orda adımın yazması yada yazılması hiç umrumda değil. Bana zararıda olmaz faydasıda olmaz insan da kaybettirmez, ama madem olay böyle oldu herkezin gerçeği bilmesi için yazdım.
 
Beni tanıyan tanır inanan inanır inanmıyanda kendi bilir, umrumda da değil ben gereken kişilere gerekli açıklamayı yaptım bundan sonrası beni alakadar etmez.
 
 
Herkeze sevgi ve saygılarımla.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir