Emin paşa'dan Paşalar Gibi Toplu Yem Alımı Hemde Türkiye Geneli


teskereÇevrim Dışı

Kayıt: 18/01/2011
İl: Ankara
Mesaj: 332
teskereÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2012 00:03
[QUOTE=afyonlu03]Ettigim kar diyorsunuz sadece fazla yem....Bu konudaki gibi kova başı para ve poşet parası toplamıyordum almadım.Fazla yem diyorsanız 101 kova yem ayrıca açık yem kotosı toplamadım yaklaşık 20bin tl lik yem söz konusu vede yemlerin tarih konusunda sıkıntı olmasıdır konu...
Bende bu toplu yem alımından yem aldıgım için yazarım...
[/QUOTE]
Bakıyorum da bazıları çabuk kabul eder olmuşlar FÖÜ likleri falan alınınca!
Kabul ettirene kadar neler yazdık ama ancak çok sonralar olmuştu kabullenme.
Hediye aldığın yemler sonra kabul ettirip düşürdüğün fiyatlar, toplu yem alımı varken yangından mal kaçırırmış gibi açtığın toplu yem alımı!!! Sen ve senin gibiler yüzünden böyle oldu burası!
"Eskiden toplu alımlar önce kota açılır talep toplanır paralar toplanır sonrada yem alınır paylaştırılır biterdi." diyor birileri evet aynen öyle olurdu fazla yemler cebe atılıp isim yazmadan 2 tane fiş toplam fiyat belli neye kesildiği belli değil koyulurdu.
Sonra neymiş çıkarsız kimse yapmazmışmış ne çabuk insan geçmişini unutuyor ne çabuk!!!
 
20bin tl deyip duruyorsun forum yöneticilerden bir istesek senin sayfalar dolusu sadece FİŞ koyarak yaptığın alımların listesini ayda bir insanlara iyilik yapıyor gibi görünüp(ki çoğu kimseye de uygun geldiğini asla inkar edemem) onların BURDA olduğu gibi HAKKINI YEMEN...
Yem aldın benim gibi madur oldun anladık orasını iyi şekilde.
Poşet parası toplamazdın tabii o zaman da yazmasak biz fazla çıkanlardan kaç poşet parası çıkardı...
Yönetim konuyu açık tutsun herkes yazsın bence kavga gürültü olmadan herkes ne varsa yazsın...
Ayrıca Erva akvaryum konuyu üstlenmiş ancak konunun muhatabı siz değilsiniz ki birileri sizi arasın!!
Ben ne diye sizle muhattap oluyum sizden yem almadım ki?!
Bu konuda en güzel yorumu Muammer kardeşim yapmıştır ben daha ötesine birşey diyemem...
Saygılar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sprwonÇevrim Dışı

Kayıt: 15/03/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 956
sprwonÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2012 10:41
Bana gelen bazı özel mesajlar Mevcut,

Bu mesajlarda üyeliği elinden alınmış olan Emre Yıldırım'ın bazı söylemek istedikleri, konuyu aydınlatması adına ve konu sahiplerinin cevap vereceği, vermesi gerektiği sorular ve cevaplar içeriyor,

Yönetim İzin verirse bunu eklemek isterim? Belki faydası olur, Sonuçta 200 kişinin katılım gösterdiği bir toplu yem alıp organizasyonuydu bazı en ince detay bile bu alıma katılmış arkadaşlarımızı aydınlatmak için ışık tutacak olabilir. Saygılar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

JapoJupoÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 05/11/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 2095
JapoJupoÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2012 11:33
[QUOTE=djeylan]Arkadaşlar merhaba nerdeyse her sayfada ismim geçtiği için konuya yazma gereği duydum.Emin bey firmamızdan Ankara da bulamadığı bazı ürünleri almıştır.Gönderdiğimiz ürünlerinm en yakın son kullanma tarihi 2014 dür.Emin beye gönderdiğimiz ürünlerin faturası altadır.
 
http://i45.tinypic.com/2lt62rp.jpg

Gürkan biz bugüne kadar zarar ettik ama hiçbir hobici dostumuzu üzmedik.En başta bizde hobiciyiz.Her fırsatta firmamızı karalamaya yönelik olayların içine giriyorsun.Daha önce piyasada bulunmayan prime toplu alımı açtın ürünü bulamayınca akvaryem piyasadan ürünü çekmiş dedin.Gece yarısı telefonuma İlla foruma yazımı yazalım diye tehditkar mesaj gönderdin.Forumu yükselmek için değil hobimizi geliştirmek için kullan.Biz bu işle geçimizi sağlıyoruz.Bir hatamız var ise yaz ama ortada birşey yok iken yok ayyuka çıkmış falan diyorsun nedir ayyuka çıkan.Güzel kardeşim durduk yerde adam karalama bu ikinci oluyor.
[/QUOTE]
 
CEYLAN beyin dürüstlüğüne hobicilere sağladığı kolaylıklara, sattığı ürünlerin kalitesine,tazeliğine,
ürünleri paketlemesine,hızla göndermesine kimse laf edemez.CEYLAN bey benim şu akvaryumcu camiası içinde herhalde tek diyebileceğim kişidir.Kimsenin böyle düzgün bir insanı ve firmasını karalamaya hakkı yoktur.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sprwonÇevrim Dışı

Kayıt: 15/03/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 956
sprwonÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2012 12:43
EMİN ÇALIŞKAN..
Yemlerin bayat tarihi geçmiş olduğunu iddia eden arkadaşlar yemleri tartan arkadaşlar soruyorum madem tarihi geçmiş yem neden tartıp poşetleyip bana verdiniz. Ben tarttığım ve dağıttığım bütün yemlerin arkasındayım aksini ispat edebilen etsin. Tüm yemler 2013-2014 son kullanma tarihliydi. Toplu yem alımı sona erdiğinde fatura ve irsaliyelerini konu kapanmadan göreceksiniz zaten.
Emre yıldırım..
 Hemen cevaplıyım çok güzel bir soru 4 kişi iyi düşünmüş. Ben hepsinin tarihi geçik demedim masanın altında nls ler gördüm birini çıkartınız doldurdunuz verdiniz 1 kg hemde inkar edemeyiz dimi.  Çalıştığınız yer bir akvaryumcu burada her türlü fatura yeni yem sirkülasyonu olmakta bunlar kanıt ve delil diyil Ortağınız akvaryumcu açıklama yaptı önce yok dedi sonra var dedi sonra satmadık dedi nedense demir küfü sinmiş tabletlerde şapkadan çıkmış zaten Tetra prodan ölen onlarca balık ne tesadüftür miyadı aynı ymedne aynı zamanda dolmuş nekadar acayip tabi raslantılara tesadüflere inanıyorsak ayrı.
----------------------------------------------------------------------------------------
Emin çalışkan
İkinci en çok konuşulan konumuz toplu yem alımındaki rant,
 Bu işin başında sevgili Kerem eğri kardeşimin dediği gibi kansoy akvaryumda başladı. Uzun uzun şöyle oldu böyle oldu kısmına girmeyeceğim. Hepimiz bu işe bir çıkar için girdik aksini iddia eden yalan söyler. İlk başta titanikke emre arkadaşımız ben kansoy akvaryumla konuştum kova başı 10 tl alacağız ben anlaştım dedi. Kerem ve recep ermenin böyle bişey söylediğini inkar edemezler zira ortamda başka arkadaşlarda vardı konu ile alakaları olmadığı için isimlerini vermiyorum. Daha sonra kansoy akvaryumun yem fiyatlarına baktık ve rakamlar bir önceki toplu yem alına göre yüksekti dışarı çıkıp kendi aramızda konuşmak istedik. Yem fiyatlarının kontrolünü de kerem arkadaşımız yaptı onay vermedi.Daha sonra dışarıda titnikke emre bana bizim alacağımız kova başı paraları da konuş demesi hepimizi şarıttı ki biz oraya emre kansoy akvaryumla anlaştı ve yem fiyatlarını belirlemeye gitmiştik şeklinde biliyorduk. Sonuç olarak biz yem fiyatları yüksek olduğu için ermenin bu kelime oyunu üzerinde çok durmadık.
Olayın ikinci safhası akvaryumcuyu değiştirmemizle devam etti. Şuan yemeleri temin ettiğimiz arkadaşı bulduk ve teklifimizi sunduk kabul etti. Tabi bu süreç içerisinde kerem ve recep arkadaşım titanikke ermeye güvenmediklerini ve para istemediklerini sadece kovalardan artan yemlere talip olduklarını söylediler. Tabi bunu söylerlerken bu kadar kova yem satılacağı belli değildi onuda belirtmek isterim. Bunu üzerine her ne kadar içerisinde çıkar amacı olsa da kantarın topu kaçmasın bir iki küçük masrafımız çıksın prensibimi koruyarak  kava başı 10 tl diye belirlenen rakamın 5 tl indirilmesine karar verdim.titanikke emrede itiraz etmedi ve toplu yem alımı konusunu açtık.

Cevap
Hemen cevaplayım
Kansoy olmadan önce az muhterem çok değerli Emin bey antares avm de oturup ben bu işten ekmek yiyeceğim demedin mi siporax işi karlı olunca daha büyük oynamak istediğin için kıramadığım bir abim var dediğim için girdiğimi biliyorsun.  Şimdi gelelim işin açılımına KANSOYA böyle bir şey demedim konuşmadım bağlantı yapmadım dürüs ve güvenilir bir akvaryumcudan alınması için çektim parayı duyunca hemen benden önce oradaydın buda inkâr edilemez para işine karşı çıkacağım için böyle bir yapılanmayı o zaman hazırladım zaten. Ben antarestede dedim ben para istemiyorum Recep abi gilde de arabadada tekrar, tekrar dedim ben para istemiyorum diye sende tamam bütün yük bende zaten dedin geçtin gittin para almıyorum diye
http://www.akvaryum.com/Forum/emin_pasadan_pasalar_gibi_toplu_yem_alimi_hemde_turkiye_geneli_k556317_sn82.asp burda yazmışsın zaten şimdi alıyorum 5 tl demişsin itiraf etmek dogru olanıdır tebrik ederim. Taş örenler hep benim yanımda para almıyoruz dediler almıcagız dediler BENİM TEPKİM OLDUGUNU HERKEZ BİLİYORDU ve zaman
ilerledikçe öyle oldu ve para işine çozlanınca almıyorum yunusla toptancıya gidip metal Halide alacam dedin tlf da dedin bunları kayıt çıkarta bilen varsa çıkartıyım ve bunun üzerine sıkıntılar gittiydi beni para alınmadığına ikna edince.  Kerem abinin dışarıda öyle bir şey dediğini ben duymadım duydum diyede ısrar edemem onu demiyecek bir adam oldugunu herkez bilir kendide toplu alım yaptı hala örnek gösteriliyor. Şimdi gelelim tlf da görüştüğümüz ve birde yüz yüze görüştüğümüz ikinci konu sen Yunus benim arkadaşım onunla her şeyi yaparım her şeyi konuşurum dedin gittin yemek yedin görüştün hopp onunla yaptın böyle bir şeyi zaten. Şimdi diyer takıldığım hususlardan biride böyle para dönmesinin hesap edemediler lafı peki konuşmada demedik mi ikimiz bu toplu alım uzun olsun 3-4 ay olsun peki böyle bir toplu alımda 90 kova havada gider demedin mi nasıl hesap ederiyim benim alacağım yem fazlasıydı oda gizlice satıldı  zaten bide tlf faturam ödenecekti birde yemleri temin edicegimiz arkadaş dedigin arif06 nın eski ortagı seninde samimi arkadaşın nasıl buluyorsun devamlı görüştüğün adam.
Peki kantarın topuzu kaçmıyordu öylemi 5 tl aldığında 80 tl kargodan kaldıgında, poşet parası 300 tll kaldıgında  fazla yemler satılması 1000 tl 100 +  kova 500tl tarihi gecik yemleri ucuza bulup satmak paha biçilemez olmadımı gerisi için emin paşa oldu. ?  ve tlf ile satılanlar bilinmiyor  benim gördüğüm 2000 tl alınması kantarın topuzunu kaçırmıyorsa eyvallah ne diyim bana göre etik diyil.

 
---------------------------------------------------------------------------------------------------
EMİN ÇALIŞKAN..
Herkes yem tartacak, ilave olarak recep listeyi tutacak, kalan işlerini paylaşıp yapacaktık. Hesaba katamadığımız hatalarımızdan dolayı doğacak masraflar içinde forum genelinde kabul görmüş 1 tl poşet parası belirledik.
EMRE YILDIRIM..
Her şey doğru ok para alınmayacak kova fazlası satılmayacak tlf la siparişler alınmayacak arkadan açılmış normal açılmış yemler tarihleri gecik yemler verilmeyecek akvaryumcu rafları temizlenmeyecek ve 1 tl hataları karşılamayacak hataları ve poşetleri yunus karşılayacak idi çok unutkansınız Emin bey.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Emin çalışkan.
İlk başta herkes memnundu fakat hesapta olmayan şekilde talep patlaması oldu. Bu sıralarda titanikke emrenin yem talebi yapanlara karşı hoş olmayan tutumları hakkında bir iki şikayet gelmeye başlamıştı ki bunlarla ilgilenmeye vakit bulamadan bactopur ilacını titanikkenin söylediği ve ayarladım dediği fiyata bulamadığı (1000 kadar talep aldığımız halde) patlak verdi.bu bizim ilk tartışmamız oldu. Neden böyle bir şey yaptın sorusuna Kılıç nickli ümit arkadaşımıza inat yaptığı gibi akla mantığa sığmayacak cvp aldım. Bir müddet öncede adanadan ali01 nickli arkadaş titanikkeden balık aldığını ve kandırıldığını söyledi ve yem alımında beraber olduğumuzu görünce benden yardım istemek için aradığını iletmişti. Tüm bunların üzerine Titanikkeyi yem olayının dışına karar verdim.
Emre yıldırım.
Kimin hesabında yoktu talep patlaması hesapta yoktu da 100 kova niye planlandı sizin hesaplarınızı benim kiyle karıştırmayın. Baktepur serada vardı gel gidelim soralım yunus aradı var dediler istedi yok dediler dedin hatırla. ? İlk tartışmamız diyil emin bey çok unutkansınız çok 4 gün yeterli gelmedi düşünmeye yem fiyatları güncellendi siz tablet yüzünden ilgilenemediniz fiyatlar karıştı konu karıştı bilen çok bunu o zaman tartıştık siz hatalı olunca sürdürmediniz.  Ümit sevdiğim saydığım bir insan ona inat gideceğim bir durum yok. Her şeyi yazı yon bari tam yassaydın olan oldu her şeyi çıkardık yüz yüze gelecez elbep 1500 den neden açtın 1700 den açmadın 200 tl ekmek yiyek dediğini çok iyi biliyorsun baktepur olayı bahaneydi bir tane ürünle bu kadar büyük organizasyondan adam dışlanmaz arkadaşın akvaryumcu bir sürü ürün bulamadı dışlama sebebinde para alacagın el altında yapacaklarını görüp benim sıkıntı yapmamdı bunu da biliyorsun ve en çok kortkugun millete verilen tarihleri geçik yemleri görmem olacaktı. Ali kandırıldı da 50 kere teşekkür edip en ufak sorunlarında beni niye aradıydı da hala mehabetimiz var  ve şikayet konusu açardı acaba son anda bir şey olmadıysa sıkıntı yok. ( Not : peki beni dışarıda tutacaktında emre de çalışsın deyip durdun recebe ben kaçtıkça. )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Emin çalışkan
Bu olaylar baya bir gerginlik olmuştu recep kardeşimin evinde toplanıp tatsızlıkları halletmeye karar vermişler sağ olsunlar recep beni aradı ve gittim. Orada titanikkenin yüzüne yaptığı saçmalıkları ve söylediği yalanları yüzen karşı zikr ettim.Aramızda ufak bir arbede yaşandı  ve son olarak titanikke ermenin yüzen karşı kerem ve recebin yanında  kendisine güvenmediğimi ve kova başı alınacak paradan vazgeçtiğimi ve kendisine de 1 kuruş dahi vermeyeceğimi ağır bir dille ifade ettim.Recep beni bu konuda defalarca uyarmıştı bu titanikkenin parasını ver  yoksa bu konuya çamur sıçratır diye fakat ben yanlış bir şey yapmadığımızı düşünerek kulak arkası etmiştim. Recep şimdi senden özür dilerim tavsiyelerini dinlemediğim için
Not : Emin Kardeşim yazısından spoile
http://www.akvaryum.com/Forum/emin_pasadan_pasalar_gibi_toplu_yem_alimi_hemde_turkiye_geneli_k556317_sn82.asp burada kova başı para almıyordu ne oldu birden jeton düştü. ?
 Emre yıldırım.

Bu olaydan mı gerginlik oldu kova başına alınan paradan mı satılan tarihi gecik yemden mi açık kovadanı tozlu paslı poşetleri açtıp kova yaptıgın içinmi çagırdı recep iyi düşün ben deli miyim resim çekmeye çalışıyım o gün. ? (((((((((( ve Ertesi gün REİS sevgili modaratörümüz ile görüşüp nasıl bir yol izliyim bu iş pislik napayım diye fikir alıp durumu anlatıp böyle böyle işler var ben bilmiyodum yol göster diye sormam neden peki ve ogün kovaları alıp tarttıgım gün hala sitede güncel sıtok yaptıgım gün ve kavga vs. olmadan önce neden fikir istedim acaba KESİNLİKLE ÇIKAR ÇATIŞMASI YOK ONCA İNSANIN HAKKI YENDİ ))))))))sonra mangalda refet abiye bir şey söyleyeceğimi onca kişi duydu bir yaNlız kalamadık söylemedim. ? de tlf açıp söyledim sen satışlara devam ediyordun güzel, güzel ozamanlar  recep abinin evinde olan iş ben bu işi bitircem dedim ben yemden para istmedim dedim istemiyorum dedim 10 kere dedim bunuda yassa idin keşke hep konuşmalar kırpılmış kerem abi gibi hepsini yazsaydın benim cevap yazma istegimde olmazdı. Recep abi öyle bir şey demez BENİM TEK HAZİNEM DÜRÜSLÜGÜM yoksa forumdan silindim silinecem imaj vs sıkıntı diyil yanlışsa görür yazarım. Recepden diyil tüm hobicilerden dile lütfen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Emin çalışkan
Bu olaylar sonucu yem alımının biran önce sona ermesi için işleri hızlandırdım. Fakat talebin ardı arkası kesilmiyordu ve kimsenin bu fırsatı kaçırmasını istemedim elimden geldiğince talepleri karşıladım.Yola beraber çıktığımız arkadaşlar kendilerine teslim edilen yemleri tarttılar. Kerem fazla yemleri bana teslim etti, recep teslim etmek istedi fakat çok az bir miktardı hem yem tartıp hem liste tutuğu için hakkı olduğunu düşünerek  ben kalabileceğini söyledim ve almadım, Titanikkede yalan yanlış tarttığı (Özellikle JBL %40 ların 5 grm eksik tarttığı hakkında şikayetler geldi arayan insanlar kendileri için önemli olmadığını söylediler ama ben yerin dibine girdim)  yemleri aldığımız akvaryumcu arkadaşa bırakmış.
Emre yıldırım.
Tartıyı bana siz verdiniz bugün baktıgımda dogru yanlış tartıyor isteyene kargolarım kontrol eder  mecburiyetten jbl leri tarttım 5 kova filandı oda demek ki ben mecburiyetten tarttıklarımda sıkıntı çıkmış her şey iyi gidiyomuş onamanlar kişiye göre 5 kova tarttığımdan bilmeliydi. Bunun suçuda tartıyı veren yunus. ;) 4800 gm tartmışım tropikalde 1 kova demek o gün hala işlerini yapıyordum bu neden yüzünü görmek istemedim akvaryumcuya verdim para olayı olsa paramı vermiyon yemleri vermem der çekilirdim :S  soruların içinde cevaplar var.
-------------------------------------------------------------------------------
 
 Emin çalışkan..
Tüm bu olaylar olupbitti ama daha foruma yansımamıştı. 07.04.2012 tarihinde biz üç arkadaş çocuk yuvasında akvaryum temizliği yaparken. Titanikke emre yanımda bulunan bana yakın olduğunu düşündüğü arkadaşı arayıp emin paşada 200 tl ve fazla yemlerden alacağı olduğunu söyledi bizde üç kişi diyafon dan dinledik. Eğer vermez isem forumda konu açıp gerçek yüzümü hepinize gösterecekmiş teflon ettiği arkadaş beni değil emin paşayı ara ona söyle şeklinde cvp verdi. Beni aradığını ve ulaşamadığını söyledi fakat öyle bir arama olmadı. Titanikkenin benim gerçek yüzümü göstereceği şeklindeki tehtidlerini pek umursamadım 4 yıldır bu forumdayım beni tanıyan herkes bilir ne kimsenin hakkı kaldı ne kimsede hakkımı bırakmadım.
 Emre yıldırım..
Güzel bir noktaya değindin. Temizlik yaptığın ve olaylarda geri planda kalıp hep yanında olan benimde aradığım arif06 abimiz bana da kızgın neden kızgın burhan ercenın yakaladıgı güzel bir açık var yunus ile bunlar ortak tı dimi demesi üzerine sormam arif abiye bunu üstüne düşman olması bana üzerine böyle bir şey demiştir yarın bu tarihteki görüşmeyi ben isticem opratörden ben aradım ve tlf fatura paramı istedim ama ben böyle demedim. Deseydim recep abiyi arayıp bana niye söylemediniz millete söylediğini demezdi bunu da operatörden isterse olay çözülür konuya yazılmasa bile bunu buluşmalarda açar herkese dinletirim gene insanlara iletmiş olurum ve peki bunun yalan olduğunu çıkartacak bir ispatım ise bahsettiğim gibi bu konuyu ben ilk başından beri yönetime aktarıyordum zaten peki neden gerçek yüzünüzü gösterme ihtiyacı duyayım ki.
 ( yılda yönetim epey insan tanır üye unutsa yönetim unutmaz konu bu diyil )

EMİN ÇALIŞKAN
 
Aklıma takılan bazı komik iddalar var onlarada uygulamalı cvp vereceğim.
 
Örneğin sporax konusunda çok fahiş paralar kazandığım gibi
Sporax olayında kutulardan kalan 3-5 lt sporax dışında bir kazancım yoktur. Onuda bana ithamda bulunan arkadaşın azgından buyurun beraber okuyalım. Ha bu arada arkadaş bu yazısını silmiş(sporax konusu 24-26 sayfalara bakınız) ama bir akdaşımız alıntı yapmış onu hesap edememiş.
 
 Konu: Türkiye Geneli,sera Siporax Paylaşıma Devam..... Son 50 Lt...
    Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2012 Saat 21:40 

Orjinalini yazan: TiTaNNiKe
Arkadaşlar bazı arkadaşlar Emin abi bu işten yolunu buldu çocuk yurduna akvaryumda kuruyor oradan da pay alacak diye dedi kodular duyuyoruz bunlar hiç hoş şeyler diyil Çocuk yurdu herkese açık büyük bağışı yapan PET GARDEN SÜREKLİ KONTROLLER YAPACAK Siporax normalde 285 gm dır 1 litresi emin abinin gönderdiğini tartın 300 gm civarıdır kovadan çıkan fazlasına dahi tenezür edilmemiştir bu iş de 100 km yol yapıldı ve her gün 3 saat ayrıldı ve onlarca tlf açıldı adresi yanlış veren arkadaşlar tek tek arandı defalarca ptt ye gidildi kimsenin hakkı yenmesin diye, alıcı ödemeli kargo gönderildi, ve yolunu buldular tarzında konuşmalar hiç hoş olmadı bunların adı bizde saklı böyle düşünen arkadaşlar dışında başka arkadaşlarda varsa Emin abi kendine hediye bile almadı bir inat uğruna girdi bu iş böyle yapılmaz böyle yapılır diye girdi ve anlının akıyla çıktı siporax evveliyatını bilenler iyi bilir sera direk olaya el koydu 1060 tl den şuradan alacaksınız ürünü dedi o alcagımız yer defalarca değiştirildi ve defalarca gidildi ve ürün zorda olsa alındı. 800 tl ilk fiyatı bilen bilir amacımız yararlı bir şey yapmak olduğu için aldığımız fiyat pet piyasasını sarstı ve alamadık Sera genel müdürü gözetiminde 1060 tl den paylaşıldı ve Emin abi Ankarada defalarca turlar yaparak ürünleri temin edebildi.
 
1tl Poşet parası olurmu deniliyor Emin abi oturduğu yerden 1-2 kova yem paketlemedi eryamandan defalarca ulus merkez postaneye gitti açtığı tlf lar yaktığı benzinler adam başı 2-3 tl yi geçer.
 
Bu konuya değinme nedenim böyle bir emek ve insanlara bir yarar sağlama girişimlerinde bulunuyoruz ve kararlama duyunca üzülüyoruz bu şekilde düşünen arkadaşlar lütfen bu tür olmayan yapılmayan paylaşımlara girsinler yem gibi fazla çıkmıyor bunlarda çıksa da biz pay ediyoruz amacımız bir yardımcı olmak taktiri size bırakıyoruz.
 
 
İyi hobiler..
M.Emre Yıldırım

Emre yıldırım
 
Bu yazıyı yazdım neden ozamanlar kıramadığım için istekte bulunduğun için ve bu kadar iyi tanımadığım için bazı arkadaşlar tanıyıp böyle söylentiler çıkardığında ben uyanamadım özür dilerim. Hatırlarsan 2 litre siporax hediye edicem bunun için dedin almadım. ;)
 Diyer yazılar bana diyil ne kadar seneryolar güzel olsada cevaplama ihtiyacım yok kovaların tarihi geçikleri satıldıgını itiraf edip konuyu kapatsaydın çok daha güzel olurdu Kerem ab inin hatası seneryo yazmadan direk anlatmasıydı Allah şahidimdirki her şeyi anlattı sendnede öyle bir şey beklerdim ben fazla yemleri dernege bagışlamam dedin ve kerem erginin yaptıgı paylaşımda el sürmedin ön sayfalara adın yazıldı bir şey kalmadıgı için bunuda biliyor herkez
Kesinlikle çıkar çatışması olmadı bunun en büyük ispatı ben yönetimi haber dar ettiğimde hala güncel stokları yazıyordum ve her şey normalmiş gibi gidiyordum ve en sonunda konu buralara gitti. Emin paşanıda bildiği gibi benim üyeliğim silinmesi çok sorun diyil ben doğru bildiğim şeyleri yaptım gerisi pek önemli diyil ister teşekkür eder ister söversiniz benim içim rahat huzurluyum.4 gün düşünme payım olmadı direk her şeyi yazıcagım için.
Söz hakkı verdiğiniz için teşekkürlerimi sunar site adaletini gösterdiniz.
Teşekkür ederim
Saygılar.
Emre yıldırım…
 
NOT :
[QUOTE=Erva Akvaryum]
Şirket olarak durum ne ise onu anlattık. Hiç kimse ile bir çıkar ilişkimiz yoktur. Kimseye yaranmaya çalışmıyoruz. Kimseye malımızı sattığı için para vermedik ama belli bir çıkış fiyatımız vardır ürün bizden alınıp üzerine bir miktar eklenip satılıyorsa bizi ilgilendirmez. Tarihi geçmiş olan yem toptancı tarafında ücretsiz show akvaryumumuzdaki büyük balıklar için verilmiştir kullanmakta bir sakınca görmedik. Sizlere bu yemden bahsetmemizdeki amaç o meşhur tarihi geçik yem ta kendisidir. Olur da yolunuz buraya düşerse sizlere karşı mahçup ve suçlu duruma düşmemek için özellikle bastettik. Elimizde böyle bir yem vardır. Lakin satılmamıştır,satılmayacaktır.
Aldığınız bütün ürünleri gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Hepsi de taze ve tarih sorunsuz yemlerdir.
[/QUOTE]
 
Yukarda yazının içinde cevap var Emin bey kova başına 5- 10 tl koyuyor orayı kesinleştirdik! sizde bilmiyormuş gibi yapmaya devam ediyorsunuz haklı çıkmak! için ozaman nasıl fatura kesiceksiniz ? – 5 -10 tl düşükmü kesicektiniz hayır + yapıp vericektiniz ve 1000 tl görünen burada.
 
Her şey anlaşıldı artık.

M.EMRE YILDIRIM.


NOT: Yönetim Uygun Görmediği taktirde, aydınlatıcı bilgi görmediği taktirde silinebilir, bence  kesinlikle bir mahsuru yoktur,
sprwon2012-05-04 13:29:10

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ibrahim hkÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 02/03/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 1177
ibrahim hkÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2012 12:45
Bende buradan yüklü miktarlarda yem aldım ve yeme bakarak,kontrol ederek taze/bayat olduğunu hakkında tahmin yürütebiliyorum.Aldıklarım içinde içime sinmeyen tek yem sera spirulina tablet oldu.
Sayfalar dolusu yazı yazılmasına rağmen öyle görünüyor ki konu aylarca daha tartışılmaya devam edecek.
Konunun sayfalar dolusu tartışılması,aylarca hatta yıllarca süren tartışmalar bize ne kazandıracak?Birilerini veya birbirimizi suçlayarak hem kalp kırıyoruz hemde farkında olmadan gitgide hobiden soğuyoruz.
Şahsi düşüncem;Zalim zulmünü,Vurgun vuran vuğununu,yalancı yalanını ancak ve ancak bu dünyada yapacak,Ahirette bunlar bir bir ortaya çıkacaktır ve orada herkes zerre miktarı hayrın ve zerre miktarı şerrin hesabını verecektir.
Cumanız Mübarek olsun.
Sayğılarımla...
Son olarak;İlk sayfadaki konunun alt kısmına baktığımda Tebrik,Teşekkür ve +1 ler dikkatimi çekti.
(Yukarıda bahsettiğim,Kopyalama yaptığım nickleri silmek için düzenleme yaptım)
ibrahim hk2012-05-04 13:57:11

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

LifeÇevrim Dışı

Kayıt: 16/12/2007
İl: Eskisehir
Mesaj: 596
LifeÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2012 13:01
Merhaba,

Konu bu şekilde çok uzar gider. O onu yaptı, bu bunu yaptı, şu şunu söyledi vs. Kimsede çıkıp böyle böyle oldu demez.

Bu durumun acil olarak adli makamlara intikal ettirilmesi gerek. Herkes burada laf cambazlığı yapıyor.

Ak koyun kara koyun o zaman belli olur. Erva akvaryum da zaten faturalardan dolayı bi ceza yer..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

onuruygunÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
Kayıt: 30/07/2006
İl: Kocaeli
Mesaj: 7768
onuruygunÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2012 16:11
[QUOTE=Life]Merhaba,

Konu bu şekilde çok uzar gider. O onu yaptı, bu bunu yaptı, şu şunu söyledi vs. Kimsede çıkıp böyle böyle oldu demez.

Bu durumun acil olarak adli makamlara intikal ettirilmesi gerek. Herkes burada laf cambazlığı yapıyor.

Ak koyun kara koyun o zaman belli olur. Erva akvaryum da zaten faturalardan dolayı bi ceza yer..
[/QUOTE]

Böyle bir durum olabilir diye baştan söyleyeyim biz hiç bir bağlantı bilgisini, IP'yi ve o IP üzerinde oluşturulan trafiği müddeiler veya avukatları ile paylaşmayız. Bu bilgilerin paylaşılması yalnızca adli makamlardan gelecek resmi nitelikli bir istek ile mümkündür ve yalnızca adli makamlar ile paylaşılır. Bu bilgilerin paylaşımı yasalar ile sınırlandırılmış olup biz de bu yasalara uymakla yükümlüyüz.

Peşinen böyle bir bilgi vermemin faydalı olacağı kanaatinde olduğumdan yazma ihtiyacı hissettim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

closerÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 23/06/2009
İl: Balikesir
Mesaj: 761
closerÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2012 11:10
Yemlerin bir kısmının bayat olduğu anlaşıldı. En bariz olanı sera spirulina tabletler. Balıklarım dokunmuyorlar hiç. Lütfen konunun içinde olanlar bayat yemleri listelesinler. İlk sayfadaki yem listesini kopyalayıp karşısına bayat ya da taze şeklinde yazsınlar. Daha ilk günden bu iddiaları reddeden pişkinlere de hakkım haram olsun.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

LifeÇevrim Dışı

Kayıt: 16/12/2007
İl: Eskisehir
Mesaj: 596
LifeÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2012 13:35
[QUOTE=onuruygun] [QUOTE=Life]Merhaba,

Konu bu şekilde çok uzar gider. O onu yaptı, bu bunu yaptı, şu şunu söyledi vs. Kimsede çıkıp böyle böyle oldu demez.

Bu durumun acil olarak adli makamlara intikal ettirilmesi gerek. Herkes burada laf cambazlığı yapıyor.

Ak koyun kara koyun o zaman belli olur. Erva akvaryum da zaten faturalardan dolayı bi ceza yer..
[/QUOTE]

Böyle bir durum olabilir diye baştan söyleyeyim biz hiç bir bağlantı bilgisini, IP'yi ve o IP üzerinde oluşturulan trafiği müddeiler veya avukatları ile paylaşmayız. Bu bilgilerin paylaşılması yalnızca adli makamlardan gelecek resmi nitelikli bir istek ile mümkündür ve yalnızca adli makamlar ile paylaşılır. Bu bilgilerin paylaşımı yasalar ile sınırlandırılmış olup biz de bu yasalara uymakla yükümlüyüz.

Peşinen böyle bir bilgi vermemin faydalı olacağı kanaatinde olduğumdan yazma ihtiyacı hissettim.
[/QUOTE]

Bende aksini söylemedim ki zaten. Hatta bununla ilgili hiçbir şey yazmamıştım bile..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

onuruygunÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
Kayıt: 30/07/2006
İl: Kocaeli
Mesaj: 7768
onuruygunÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2012 18:01
[QUOTE=Life] [QUOTE=onuruygun] [QUOTE=Life]Merhaba,

Konu bu şekilde çok uzar gider. O onu yaptı, bu bunu yaptı, şu şunu söyledi vs. Kimsede çıkıp böyle böyle oldu demez.

Bu durumun acil olarak adli makamlara intikal ettirilmesi gerek. Herkes burada laf cambazlığı yapıyor.

Ak koyun kara koyun o zaman belli olur. Erva akvaryum da zaten faturalardan dolayı bi ceza yer..
[/QUOTE]

Böyle bir durum olabilir diye baştan söyleyeyim biz hiç bir bağlantı bilgisini, IP'yi ve o IP üzerinde oluşturulan trafiği müddeiler veya avukatları ile paylaşmayız. Bu bilgilerin paylaşılması yalnızca adli makamlardan gelecek resmi nitelikli bir istek ile mümkündür ve yalnızca adli makamlar ile paylaşılır. Bu bilgilerin paylaşımı yasalar ile sınırlandırılmış olup biz de bu yasalara uymakla yükümlüyüz.

Peşinen böyle bir bilgi vermemin faydalı olacağı kanaatinde olduğumdan yazma ihtiyacı hissettim.
[/QUOTE]

Bende aksini söylemedim ki zaten. Hatta bununla ilgili hiçbir şey yazmamıştım bile..
[/QUOTE]

Sizin adli makam önerinize binayen ortaya söyledim. Adli makamlara başvuran olursa en başından işlerin ne şekilde yürüdüğü bilinsin diye... Yazının girişinden de anlaşılabileceği gibi doğrudan doğruya size yazılmış bir mesaj değil.
onuruygun2012-05-06 18:05:35

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

closerÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 23/06/2009
İl: Balikesir
Mesaj: 761
closerÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2012 08:47
Son günlerde akvaryum aşırı derecede kirleniyor ve karideslerim ikişer üçer ölmeye başladı. Tek tük de balıklar gidiyor. Günaşırı su değiştirmeme rağmen su müthiş kirleniyor ve pamuksu bir yapı oluşuyor. Ben yemlerden şüpheleniyorum,nls yemlere bile dokunmuyor balıklarım. Eskiden yerlerdi ama şimdi yediklerini görmüyorum,ağızlarına alıp çıkarıyorlar ve balıklar zayıf düştü. Ben bu haram yiyen şahıslardan nls thera a, nls grow formula, sera spirulina tablet, tetra phyll ve jbl novo tab aldım. jbl novo tab yemi atınca çöpçülerim iştahla yiyorlar. O nedenle bayat olduğunu sanmıyorum. Ama sera tabletler olduğu gibi duruyor. 2 gündür vermiyorum,bakalım su nasıl olacak. Tetra phyll hakkında bişey diyemeyeceğim ama bayat olduğuna dair güçlü şüphelerim var. 
Ankaralı arkadaşlara sesleniyorum. Lütfen bu şahıslar hakkında adli işlem başlatın. Yoksa yaptıkları yanlarına kar kalacak.Saygılar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2012 10:40
Emin çalışkan yemleri geri alıyormuş parayı yolluyormuş öyle duydum bu kadar sorun yaşıyağınıza arayın hesap numaranızı verin paranızı alın. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

closerÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 23/06/2009
İl: Balikesir
Mesaj: 761
closerÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2012 15:25
[QUOTE=mbsa]Emin çalışkan yemleri geri alıyormuş parayı yolluyormuş öyle duydum bu kadar sorun yaşıyağınıza arayın hesap numaranızı verin paranızı alın.  [/QUOTE]
Kimden duydunuz? Parasını geri alan varsa yazabilir mi buraya?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AverroesÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/06/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 3324
AverroesÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2012 15:50
[QUOTE=closer][QUOTE=mbsa]Emin çalışkan yemleri geri alıyormuş parayı yolluyormuş öyle duydum bu kadar sorun yaşıyağınıza arayın hesap numaranızı verin paranızı alın.  [/QUOTE]
Kimden duydunuz? Parasını geri alan varsa yazabilir mi buraya?[/QUOTE]

Galiba konun başında irtibat için telefon numaraları var, irtibata geçilebilir mi acaba?
MISTIK2012-05-07 16:01:00

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir