Emin paşa'dan Paşalar Gibi Toplu Yem Alımı Hemde Türkiye Geneli


sprwonÇevrim Dışı

Kayıt: 15/03/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 956
sprwonÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 11:40
[QUOTE=shilaybe][QUOTE=sprwon]Bende COBRA nickli Kerem Abinin samimiyetine sonuna kadar güveniyorum ve inanıyorum,

sonuç ne olursa olsun bu toplu alıma, extra para, poşet parası, tarihi geçik yemlerin "iddasıyla" birlikte hile hurda karışmıştır, bunların yanında extra yaptıkları hiç birşey bu çıkar işini düzeltemez benim nezdimde,

Türkiye futbol federasyonu zihniyetindeki arkadaşlarımında düşüncelerine saygı duyuyorum,
[/QUOTE]
Ben de konunun başında emin beye övgüler yağdırıp göklere sığdıramayan sonra çıkar çatışmasından dolayı eteğindekileri doğru/yanlış foruma döken, baştan söyleyecektim ama hatırdan dolayı ses çıkarmadım sonra içim rahat etmedi bu yüzden açıklıyorum diye baştan beri bildiğini söylemek için nedense yemlerin dağıtımı bitene kadar bekleyen, iş işten geçtikten, artık önlem alınamaz duruma gelene kadar bekleyen, şayet anlattıkları doğru ise hobicilerin kandırılmasına bile bile göz yuman ve ses etmeyen COBRA nickli kerem beyin samimiyetine sonuna kadar güveniyorum ve inanıyorum.
Ben de yandaş medya zihniyetli arkadaşların düşüncelerine saygı duyuyorum.[/QUOTE]

Konuyu 0 dan beri takip ediyorum ama sanırım siz takip edememişsiniz. Adamlar çıkıp demişki bu para mevzuları, kova başı artı kazançlar ortaya çıkınca Sayın Yöneticimiz Reisle direk görüştüm. Ne yapabilirim bu iş pislik dedim, fikir danıştım, sanırım siz konuyu çok iyi takipedememişsiniz. Öyle sizin dediğiniz gibi herşey bittikten sonra bildirilen birşey değilmiş. Olaylar patlak vermeye başlanırken ,yönetim koluna bilgilendirmeler yapılmaya zaten başlanmış. Ancak bizler biraz geç haiz olduk bu konulara...

Lafımın arkasındayım. Açık bir şekilde kuralları ihlal ederek kendisine kazanç sağlayan , bunuda ilk önce inkar edip sonra forumumuzun bana göre güvenilir kişilerinden cobra nickli kerem abi çıkıp çat çat söyleyince ortalık yalan rüzgarına döndü ve itirafların ardı arkası  kesilmedi.

Hem yasak olduğu halde el altından gelir elde edeceksin.
Sonra yok öyle bişey diyeceksin.
Sonra bir ağır top çıkıp açıklayacak ve sen sonra itiraf edeceksin evet aldık diyeceksin.

Ve ondan sonra , benimde bu tür davranışları sergileyene inanmamı bekleyeceksiniz. Bence siz konudan biraz uzak kalmışsınız.Tabiki düşünce sizindir, istediğinizi savunabilir istediğinizi kendi doğrunuz olarak belleyebilirsiniz.

Bunca inkara ve ardından patır patır itirafların patlamasından sonra,sizin doğrularınızla benim doğrularım burada ayırlıyor. Saygılar.
aquatopya2012-05-11 23:06:54

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AverroesÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/06/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 3324
AverroesÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 13:30
Bu işte birdünya sahtekarlık oyun hile hurda varken oh negüzel bizim sırtımızdan para kazandılar vay nede güzel akvaryumcunun elinde kalan yemleri bize gönderdiler diyen arkadaşları ayakta  alkışlıyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sprwonÇevrim Dışı

Kayıt: 15/03/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 956
sprwonÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 16:07
İşte bakın çok güzel sorularınızı düşüncelerinizi beyan etmişsiniz inanın tebrikederim, tartışılması gereken konuşulması gereken bunlar, ilk yazımdada kastım buydu dersenizki ben benden alınan her parayı helal ediyorum sizi tebrikederim,helal olsun derim, aldıkları para beni ilglendirmez dersiniz emek vermiş dersiniz sizin bu düşüncenize saygı duyarım ama katılamam bence hobiciye destek adı altında olan toplu alım konusunda bir çıkar elde etmek bence etik değildir, bir ihtiyacın vardır karşılıklı rıza alınarak söylense gizli kapaklı gibi yapılmasa inanın şuan bunları burada konuşuyor olmazdık kimse zorla toplu alım açta içindende çıkanları sana kalsın demedi, veya gelir elde et demedi çünkü bu tarz gelir kazanç için forumumuzda malzeme ilanları canlı ilanları gibi bölümler mevcut site bize ufacıkta olsa dayanışma ve ihtiyaçlarımızı karşılama adına ticari olarak kullanabileceğimiz bölümler koymuş, geliri veya karşılıklı çıkarla bir ihtiyacı giderip ticaret yapmayı bu bölümlerde gerçekleştirmek doğru olanıydı, ki nitekim yanlış yerde yanlış işler yüzünden yaptırım uygulandı,
yemlerin bayat olduğunu konusuna extra eğilirsek balıkları ölen arkadaşlarım abilerim var dedim ama bunlara bozuk yem sattılar ibaresini kullanıp görmediğim veya itirafedilmeyen kesin kanımı koymadım, herzaman bozuk yem satmış olma iddası ibaresini kullanarak eğildim bu konuya zaten rant işini Cobra Kerem Abi herşeyi anlatınca kendileri ilkten kabul etmedikleri halde kabulettiler ve iş itirafa dökülmüş oldu, ben emin bey nasıl kova kova yem satarda gelir kazanır diye çıkışmıyorum bunu bu konu altında yapıp gizliymiş gibi yapmasına çıkışıyorum en baştan söylese herkes bu uygun yem fiyatlarına karşılık zaten tabi ne ne kadar lazımsa sana kalsın gani ganide helal olsun diyeceklerdi işte ozaman bu alım paylaşım tam bir aile tadında geçerdi, nitekim öyle olmadı ve olay bu boyutlara kadar geldi konudan herkeste çıkaracağını çıkadı, öğrenmek istediklerini öğrendi artık neredeyse konuya katılım bile olmayacak hale geldi herkes kendince cevabını zaten buldu, poşet parası alınacağı biliniyordu ama poşet parası olduğu biliniyordu arabaya benzin parası olduğu bilinmiyordu buda bir başka itiraflarıdır, çokmu önemlidir artık benim hiç bir önemi kalmamıştır,

Zaten dikkat ederseniz itiraflar geldikten sonra, kimse birdaha ne aldın ne verdin sormak yerine, yemlerini kalitesini sorguladı, bir çoğu üye parasından pulundan ettiği kardan geçti bari yemler sağlammı onu söylesinler diye hayıflanmaya başladılar yukarıdada belirttiğim gibi insanlar anlayacağını anladı ve anlamadığı konu olan bozuk yem konusuna yöneldi çok tereddütte kalanlar imha etti, yok canım sağlam deyip kullananların bazıları sağlam dedi bazıları yemlerdeki farklılıklardan bahsetti bazılarımızında baya toplu kayıpları oldu en azından toplu kayıp yaşayanlardan birisinide çok iyi tanırım, bunların üstüne bazı kullananlar sorunyok dedi, bazılarıda sorunlu dedi ve fazla yorum yapmaktan kaçındı.

Yineliyorum savunduğum şey gönül işi olup ve yönetimin bu yönde belirlediği kuralların dışına çıkıp hobici paylaşımı adı altında işi ticarete dökmesinden kaynaklı çıkışmamdır ilkten inkar edip sonradan itiraflarda benim için inanın çok manidardır ve güven ortamını bozan bir durumdur, yoksa kimsenin kazancı beni ilgilendirmez allah hatta daha fazla versin ama doğru yapıldıkça bunu kabullenebilirim diğer hertürlüsü inanın benim gözüme batar ve çıkar çata çat konuşurum bu hayatı yaşarken hakkını vererek yaşamak lazım çünkü ölümlü dünya bir ikinci şansımız olup düzeltme şansımız olmayabilir, rahatsızlığım ve huzursuzluğum bundandır, Saygılar,

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MUSTAFAYASARÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 16/02/2008
İl: Ankara
Mesaj: 1251
MUSTAFAYASARÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 20:57
[QUOTE=Gürkan Hoca]Mustafa bey, olayda taraf olanların tamamı kova başı para aldıklarını itiraf etmişler, bu yüzden ceza almışlardır. O kısmı kaçırdığınızı düşünüyorum.
Aksi bir durumda yönetimin yaptırım uygulaması gibi bir durum zaten olamazdı.
[/QUOTE]Gürkan bey,Emin bey ile 1 saate yakın konuştum.Kova başı yem parası falan almadığını,yemlerin taze olduğunu,hala herkesin 5-10 tl kova başına para aldığını düşünmesine çok üzüldüğünü,çok yemin ederek anlattı.Emin beyin beni ikna etme gibi bir mecburiyetide yok.Bana göre;bu sayfalarda okuduğum ortaya atılan kanıtsız söylentiler.Emin beyin yazılarındada itiraf ettiğini okumadım.Ben sadece bunu anlatmak istedim.Emin beyin anlattıkları beni ikna etmiştir.210 kişiye yakın kişi ve çok çeşitli yem ile çok zor bir organizasyon böyle bitmemeliydi.Yinede 210 kişinin yemini başarı ile teslim etmiş.Forumda güzel paylaşımlara ve etkinliğe imza atılmıştır.Buda onlardan biriydi.Ben buradaki arkadaşlara ''Emin beyin telefon numarası var.Aradığınızda açıyor ve rahatlıkla konuşabiliyorsunuz.''Bunu tavsiye ettim.Buradaki yazılarımdan da Emin beyi sakin korumaya çalıştığımı düşünmeyin.Benim düşüncem hobi adına bu forumda ve forumdan tanıştığım arkadaşlardan çok şey öğrendim,öğretmeye çalıştım.Paylaşımda bulundum.Forumda bu şekilde insanların üzülmesini istemiyorum.Bunu her düşüncedeki arkadaşlar için yazdım.Ayrıca diyelim ki bir arkadaş toplu alımda bir ürün aldı.Fiyat 50 tl paylaşım yapıldı bitti.Diğer arkadaş bu ürünü 40 tl den paylaşımda sattı.Alım yapanlardan birisi dediki sen bundan bu kadar para kazandın.Ben bunu şu fiyata aldığını biliyorum.Şeklinde yazdı.Nasıl bir durum ortaya çıkar.Karışık bir durum.Değil mi?O zaman her toplu alımda birileri iftira atacak konu iptal edilecek.Bu şekilde hiç paylaşım yapamayacak duruma geleceğiz.Bunlar benim düşüncelerim.Her hobici arkadaşında düşüncesine saygı duyarım.Saygılarımla.
MUSTAFAYASAR2012-05-10 21:14:32

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

pelerinlikediÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]6658,2[/B] [B]8038,3[/B]
Kayıt: 02/07/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 1148
pelerinlikediÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 22:03
Emin bey' in siporax paylaşımında bana yolladığı paket elime ulaşmamıştı.Ptt getirip götürürken kaybetmiş, bulamadılar. Benim isteğim olmadığı halde kendisi bana bir litre daha yolladı, ''Kutudan 1-2 lt fazla çıkıyordu zaten'' dedi. o fazla çıkan bence kendisinde kalmalıydı. 
Yem alımında paketlerden biri çıkmadı, koymayı unutmuşlar. Dedim ki, ödemeli kargoyla yollayın. kargo parasını da kendisi verip yolladı.
Bayatlık iddiası fena; umarım bayat değildir. ama, bunun dışında kendisine teşekkür ederim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SantiagoÇevrim Dışı

Kayıt: 18/05/2009
İl: Ankara
Mesaj: 901
SantiagoÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 22:21
[QUOTE=MUSTAFAYASAR] [QUOTE=Gürkan Hoca]Mustafa bey, olayda taraf olanların tamamı kova başı para aldıklarını itiraf etmişler, bu yüzden ceza almışlardır. O kısmı kaçırdığınızı düşünüyorum.
Aksi bir durumda yönetimin yaptırım uygulaması gibi bir durum zaten olamazdı.
[/QUOTE]Gürkan bey,Emin bey ile 1 saate yakın konuştum.Kova başı yem parası falan almadığını,yemlerin taze olduğunu,hala herkesin 5-10 tl kova başına para aldığını düşünmesine çok üzüldüğünü,çok yemin ederek anlattı.Emin beyin beni ikna etme gibi bir mecburiyetide yok.Bana göre;bu sayfalarda okuduğum ortaya atılan kanıtsız söylentiler.Emin beyin yazılarındada itiraf ettiğini okumadım.Ben sadece bunu anlatmak istedim.Emin beyin anlattıkları beni ikna etmiştir.210 kişiye yakın kişi ve çok çeşitli yem ile çok zor bir organizasyon böyle bitmemeliydi.Yinede 210 kişinin yemini başarı ile teslim etmiş.Forumda güzel paylaşımlara ve etkinliğe imza atılmıştır.Buda onlardan biriydi.Ben buradaki arkadaşlara ''Emin beyin telefon numarası var.Aradığınızda açıyor ve rahatlıkla konuşabiliyorsunuz.''Bunu tavsiye ettim.Buradaki yazılarımdan da Emin beyi sakin korumaya çalıştığımı düşünmeyin.Benim düşüncem hobi adına bu forumda ve forumdan tanıştığım arkadaşlardan çok şey öğrendim,öğretmeye çalıştım.Paylaşımda bulundum.Forumda bu şekilde insanların üzülmesini istemiyorum.Bunu her düşüncedeki arkadaşlar için yazdım.Ayrıca diyelim ki bir arkadaş toplu alımda bir ürün aldı.Fiyat 50 tl paylaşım yapıldı bitti.Diğer arkadaş bu ürünü 40 tl den paylaşımda sattı.Alım yapanlardan birisi dediki sen bundan bu kadar para kazandın.Ben bunu şu fiyata aldığını biliyorum.Şeklinde yazdı.Nasıl bir durum ortaya çıkar.Karışık bir durum.Değil mi?O zaman her toplu alımda birileri iftira atacak konu iptal edilecek.Bu şekilde hiç paylaşım yapamayacak duruma geleceğiz.Bunlar benim düşüncelerim.Her hobici arkadaşında düşüncesine saygı duyarım.Saygılarımla.
[/QUOTE]


Mustafa bey burada bir sıkıntı var , neden derseniz Emin bey mesajında kova başı ücret aldım diye zaten yazmış forumda , size ise almadığını söylüyor.Buyrun sözleri burada ;

[QUOTE=Emin Paşa ]

Olayın ikinci safhası akvaryumcuyu değiştirmemizle devam etti. Şuan yemeleri temin ettiğimiz arkadaşı bulduk ve teklifimizi sunduk kabul etti. Tabi bu süreç içerisinde kerem ve recep arkadaşım titanikke ermeye güvenmediklerini ve para istemediklerini sadece kovalardan artan yemlere talip olduklarını söylediler. Tabi bunu söylerlerken bu kadar kova yem satılacağı belli değildi onuda belirtmek isterim. Bunu üzerine her ne kadar içerisinde çıkar amacı olsa da kantarın topu kaçmasın bir iki küçük masrafımız çıksın prensibimi koruyarak  kava başı 10 tl diye belirlenen rakamın 5 tl indirilmesine karar verdim.titanikke emrede itiraz etmedi ve toplu yem alımı konusunu açtık.

[/QUOTE]


Emin bey size para almadığını söylüyor ama forumda para aldığını kabul ediyor.Sözün bittiği yer sanırım...



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

blue nightÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 15/08/2011
İl: Ankara
Mesaj: 1149
blue nightÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 22:42
Konuya balıklamasına dalmış olacağım.

Yem almayı düşündüm ancak elimde yem varken bayatlamasın diye almadım. Herkes taze yem konusunda hassas. Yem ömrü çok uzun olmasına rağmen açılmış yem konusunda taviz verilmiyor.

Yem organizasyonunu yapan kişiyi tanımıyorum, bu adam kim? Eğer şahıs ise bayat yemleri nerden bulacak? Akvaryumcular zaten açık yem veriyor marka yem vermezler (çoğu). Onlardan temin edebilir mi? Etse bile akvaryumcu ucuza vermez ki zaten netten çok daha fazlasına satıyor.

Kişinin aldığı yer bayat vermiş olabilir belki, belkide bazı yemlerde sıkıntı vardır sadece. Ben pek inandırıcı görmedim.

Ayrıca poşet parası altında herkes çatır çatır para aldı (poşette altın fiyatına satılıyor galiba) herkes o adamlara övgüler yağdırdı. Bu haksızlık. Emek harcanıyorsa kişiyede makul menfaat sağlanır bu mantıklı. Fazla yem, hesabın düz fiyat çekilerek cüzi miktarda kazanç kişiye kalabilir. Bu 100 gr yemde 0,10 krş olabilir ortalama en fazla. Fazlası ticari kazanca döner.

Birde şurası var kim 2000-3000 tl yatırıp hiç kâr etmesi beklenmeyen bi işe girer? Elimizi vicdanımıza koyalım ilk önce. 


Açıklamalarım kişiyi destekleyen bi açıklama oldu gibi ama yemin ediyorum tarafsız konuşmaya çalıştım. Eğer gerçekten illegal bişey varsa herkesin parası haram olur o kişiye. Yalnız çamur at izi kalsında çok kötü bi davranış olur.


Umarım sorun çözülür.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MUSTAFAYASARÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 16/02/2008
İl: Ankara
Mesaj: 1251
MUSTAFAYASARÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 22:59
Emin bey ile 1 saat konuşmamda para almadığı konusunda yemin etti.Ben sadece buna ikna oldum.Ankara'dayım yemleri veren akvaryumcu arkadaş ile de tanışacağım.Akvaryumcu arkadaşıda merakımdan dolayı göreceğim.Yoksa beni ikna etmek gibi bir çabasıda yoktur.Yem tarihlerinide gözümle göreceğim.Kalan yemler teslim edilmiş.Onlarında tarihlerine bakacağım.En azından yemleri kendim güvenle kullanıyorum.Tarih konusundada kendim emin olmak için gideceğim. MUSTAFAYASAR2012-05-10 23:01:13

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Burak BULUTÇevrim Dışı

Kayıt: 07/10/2010
İl: Izmir
Mesaj: 3813
Burak BULUTÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 23:24
Dip not:


Sera sporax toplu alımı yapılıyor ve yapan kişi her şeyi olduğu gibi yazmış kolide 8-10 litre fazla çıkıyor demek ki.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MUSTAFAYASARÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 16/02/2008
İl: Ankara
Mesaj: 1251
MUSTAFAYASARÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 23:47
Sparişimi yazmıştım.Çok uygun fiyatı var..
MUSTAFAYASAR2012-05-10 23:59:06

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Omer_MGÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 04/09/2010
İl: Eskisehir
Mesaj: 1673
Omer_MGÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 23:54
[QUOTE=MUSTAFAYASARGürkan bey,Emin bey ile 1 saate yakın konuştum.Kova başı yem parası falan almadığını,yemlerin taze olduğunu,hala herkesin 5-10 tl kova başına para aldığını düşünmesine çok üzüldüğünü,çok yemin ederek anlattı.[/QUOTE]

Bende kendileriyle telefonda görüştüğümde, kargoya ve oraya buraya çok gittiğini ve mazot parası çıksın yeter dediğini biliyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Erva AkvaryumÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 07/03/2010
İl: Ankara
Mesaj: 37
Erva AkvaryumÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2012 19:56
Değerli www.akvaryum.com forum üyeleri ;
 
Şirket olarak son kez açıklama yapma gereğini duyuyoruz. Emin Bey Şirket Müdürümüz Yunus Bey'i telefonla arayıp müsaitse bir konuyu görüşmek üzere yanına geleceklerini söylediler. Yunus Bey müsait olduğunu söyledikten sonra 30-45 dk sonra Erva Akvaryum şubemize grup halinde Emin Bey,Kerem Bey,Recep Bey,Arif Bey(Arif Bey'in konu ile alakası yoktur. Aile dostumdur kardeşi yanımda çalışırdı herhengi bir ortaklığımız yoktur) ile gelmişlerdir. Müdürümüz kendilerini semtimizde bulunan lokantaya yemek yemek üzere davet ettikten sonra konu masada aynen şu şekilde gerçekleşmiştir. Kendileri grup olarak(Arif Bey hariç) toplu yem alımı yapmak istediklerini Erva Akvaryum şubemizin yeni açılmasına istinaden iyi bir reklam olacağını hemde yabancının kazanacağına tanıdıkları birisinin kazanmasına daha sıcak baktıklarını bildirmişlerdir. Kovalara Şirketimizden kimse el sürmeyecek ölçme ve tartma işini de kendileri yapacak yalnız satılan kova başı 10 tl ücret taleplerinin olduğunu söylediler. Şirket müdürümüz kovalardan fazla çıkan yemlerin ne olacağını sorduğunda Kerem Bey'in onları daha önceki yem alınımda olduğu gibi derneğe bağışlayacaklarını bildirmiştir. Emre Bey aralarında yoktu para konusunda haberi var yada yok bilemiyoruz. Şirket Müdürümüz kendilerine daha iyi bir teklif yapıp toplu yem alımında ne kazanıldıysa hepsini bölme teklifinde bulunmuştur lakin bu gruba pek cazip gelmemiştir. Aradan 1-2 gün sonra kova başı istenen 10 tl ücret 5 tl ye düşürülmüş. Her ne olduysa bilemiyoruz yine 1-2 gün içerisinde hiçbir şekilde ücret istemediklerini kovaların dibinde kalan ile yetineceklerini bildirmişlerdir.(Recep Bey masada bunu ilk gün söylemişti) Şirket olarak toplu yem satışından kimseye para vermedik kendileri istediler kendileri iptal ettiler. Erva Akvaryum Şubemiz yeni açıldığından toplu yem alınındakı yem talebini karşılayacak kadar stoğmuz yoktu ilgili toptancılar ile irtibata geçerek şiparişlerimizi verdik. Recep Bey cep telefonundan internete bağlanarak Rotifer Su Ürünlerinin telefon numarasını Müdürümüze kendisi vermiştir. Şirketimiz New Life Spectrum Dainichi yemi ile toplu yem alımında tanışmıştır. Kendileri de bunu gayet iyi bilmelerine karşın bayat yem konusunda sessiz kalışlarını şirket olarak anlayabilmiş değiliz. Sera,Tetra,Jbl,Nls,Dainichi,Tropical,GSL Artemia markalarından alınan ürünler direkt olarak distribütölerden alınmış olup,sadece tetra pro color İnternettten Cevher Bey den alınmıştır. Ürünlerimizin hepsi faturalıdır. Şubemizin içinde çekilmiş fotoğraflar konusuna gelince bu fotolar tahmin ediyoruz ki Sera ve Tetra Yem grubnun ilk parti siparişinde gizlice çekilmiş olup bu karalama kampanyasının daha önceden düşünülüp tezgahlandığı kanısını güçlendirmektedir. Tarih sorunlu olan ürünümüzü rastgele ara toptancılardan birisine ''Abi Nls nasıl bir yem?'' sorusuna karşı ''Dur aşağı depoda bi tane olacaktı tarihi geçmiş atacaktım atmadım kullan sıkıntı olamaz sadece protein değeri düşer ama balıkların karnını doyurur''ücretsiz kullanmamız için hediye verilen üründür. Daha halen de kullanmaktayız balıklarımızda ölüm olmamıştır.
 
          Bu üründen sizlere paketlenmemiştir. Akvaryum ve internetten pazarına yeni açılmaya başladığımız ilk zamanda böyle kötü bir hamle ile başlayabileceğimizi düşünmüyorsunuzdur. Hiç kimseye hiçbir şekilde kova başı yada yem satışından dolayı yada ürün satışından dolayı para veya hediye verilmemiştir.
 
          Gerekli açıklamaların yapıldığına inanıyoruz. Bundan sonra herkes neye inanmak istiyorsa ona inanır. Bundan sonra açıklama yapılmayacaktır. Şirketimiz burada haksızlığa maruz kalmaktadır. Bayat yem,tarihi geçmiş yem,bozuk yem gibi şeylerle haksız yere yıpratılmaktayız. Recep Bey ve Kerem Bey lütfen çıkınız ve gerçekleri anlatınız zira o çöpe dökülen yemlerden dolayı kul hakkına giriyorsunuz. Milletin taze yemleri sizin yüzünüzden çöplere dökülüyor.
           “Hakkı söyleyemen / haksızlık karşısında suskun kalan dilsiz şeytandır.” Hadisi Şerifini Hatırlatır. İyi hobiler dileriz.
 
           Saygılarımızla...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Gürkan HocaÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 23/03/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 3278
Gürkan HocaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2012 20:23
Sayın erva akvaryum, bu işi ticari olarak yapan, eve çoluğa çocuğa ekmek götüren insanlarsınız. Saygım sonsuz. Konu ile ilgili itibar kaybınız olmadı, olmayacaktır. Sizden kova başı para istense dahi bunda da ticari, ahlaki olarak bir sorun yok.
Sizin bile bile yem bayat yem dağıtacağınızı zaten düşünmedim. Zaten itiraf edilmedikçe bunu anlamak olanaksız görünüyor.
Genel olarak benim görüşüm; ilk sayfalarda yazılan, bu işten para kazanılmaz, adam olan karşıklıksız yapar diyenlerin para kazanmak için bu işe girdiklerinin ortaya çıkması, kova başı para aldığımı ispatlamayan şöyle böyledir diyip, sonra kova başı para almak için anlaşıldığını itiraf etmesi.
Bunlardan daha büyük ayıp olmaz sanırım.
Ya biz 40 sene boşa yaşadık, ya da biz ermiş katına ulaşmak üzereyiz.
 
Sadece kokusundan bile yemin taze bayat olduğu anlaşılır. Firmalar böyle açıklama yapıyorsa güvenilir, güvenmeyen de kokusundan anlamaya çalışır.
 
Bence konuya yazmak artık gereksiz, yazıldıkça sapma başlıyor. Zaten iğnelenmiş konu, ilk sırada yer alacak. Konu kilitlenmedi diye boş yere kişisel tartışmalara girmeye gerek yok.
 
Yönetim, son derece titiz ve duyarlı davranarak olabilecek en uygun cezaları vermiştir.
Size de hayırlı kazançlar
Saygılar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kayiboyuÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 25/12/2009
İl: Giresun
Mesaj: 1352
kayiboyuÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2012 12:40

Sayın yöneticim, ben yem almadım ama bu konuyu en başta sürekli görmekten gerçekten çok sıkıldım. Gerçekten anlamsız tartışmalar yaşanıyor. Birisi açıklama yaptığı zaman mutlaka bir başkası bunun altından bir çapanoğlu çıkarıyor. İş oldu bitti. Herkese ders olsun. Lütfen artık kaldırın konuyu. Yoksa bu iş birkaç yıl böyle uzar, anlamsız düşmanlıklar oluşur çünkü olaya müdahil yada muatap olanlar her geçen gün artıyor. Sonundada bu iş sanırım mahkemeye taşınarak Türkiye'de bir ilke imza atmış oluruz.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir