Fleksigals Tan Akvaryum Kapagi.


ermanaydinÇevrim Dışı

Kayıt: 23/05/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 187
ermanaydinÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2015 12:29
Arkadaslar fleksiglastan akvaryum kapagi yaptim. Foto ekleyemedim en kisa zamanda eklemeye calisacagim. Hizli yapistiricilar ile yapistirdim. Size danismak istedigim bu hizli yapistirici suyun buharindan etkilenip yapiskan ozelligini kaybedermi ?kaybederse tahmini ne kadar surede kaybeder ?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DetayÇevrim Dışı

Kayıt: 19/09/2014
İl: Mugla
Mesaj: 311
DetayÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2015 12:37
Japon yaşıtırıcı diye anılan yapıştırıcı ile yağıştırdınız sanıyorum. Pek verim alamazsınız çünkü suya pek dayanıklı değil. Yapıştırdığınız yerleri dikkatlice ayırıp zımpara ile temizledikten sonra kloform ile yapıştırmanızı tavsiye ederim. Pleksi kullanan reklamcılarda bulabilirsiniz. Ne yapmak istediğinizi onlara anlatın yardımcı olurlar.

Bu arada benim pleksi ile birçok çalışmam oluyor, bu malzemenin en sıkıntılı özelliği sıcaklık ve nem altında eğilmeye bükülmeye meyilli olması. Tamamen suyun içindeyse birşey olmuyor ama gerek armatür kapağı, gerekse buhar camo olarak kullanıldığında bükülüyor. Bunu dikkat edin, heleki hızlı yapıştırıcı bu durumda eriterek yapıştırmadığı için malzemenin gerilmesi durumunda tutnamayıp bırakacaktır.

Kolay gelsin.

Beğenenler: [T]162688,Va_sil[/T]
Teşekkür Edenler: [T]111806,ermanaydin[/T]
+1: [T]162688,Va_sil[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir