ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ermanaydin
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
46
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Mayıs 2011 20:37
Son Ziyaret:
16 Mart 2024 01:06
Toplam Mesaj:
187 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Erman AYDIN
Doğum Tarihi:
02 Temmuz 1983
Yaş:
40
İl:
Istanbul
Meslek:
Teknik servis
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Erman AYDIN

SON 10 MESAJI

Tür Belirleme
Baliğiniz kırma fakat rengini beğendim. yavrular bu balığa da benzeyebilir daha önce başka bir erkekten dol almışsa ona da benzeyebilir. Yani annenin kanında hangi kan ve babanın kanında hangi kan varsa o kanlar gibi çıkabilir kestirmek zor.
2024 Yılının Herkese
Herkesinde dedigi gibi oncelikle saglikli ve huzurlu yil diliyorum hepimize. Bunun yaninda da vicdani olmayanlara Allah ' in vicdan vermesini diliyorum.
Ciklet Balığım Neden Böyle Yapıyor
Yazilanlari bastan sona okudum. Herkes ayni yorumu yapmis fakat bunun uzerine siz hic birine evet akvaryumum kucuk farkindayim buyutucem ya da soyle yapicam seklinde donus yapmamissiniz. Buda burdaki insanlari ciddiye almadiginizin gosterir kanimca. Bence akvaryumdan once yanlis anlamayin ama bazi huylarinizi degistirmeniz lazim gibi.
Benibachi Tozlaşma Sorunu
[QUOTE=IBurak]Sanki kumu yıkayıpta koymanız gerekiyormuş gibi geldi. Ufalanmış tozlar olabilir o beyaz olanlar. Olması gerekenin bu olduğunu sanmıyorum.[/QUOTE]

bu tarz taban malzemeleri yikanmadan akvaryuma konuluyor diye biliyorum. sonucta firinlanmis aktif toprak bunlar. yikanirsa toprak haline gelecektir. ayni sikinti benim caridina akvaryumundada mevcut hava hortumu ile cekebildigim kadarini cekip temizlemeye calisiyorum simdilik. [EDIT]ermanaydin,2021-11-13 23:41:00[/EDIT]
Akvaryumumdaki Köpürcükler
[QUOTE=azramiray]
(35×30×16,5)
Bitki yok
Süs olarak
Renkli taş,1 tane test,4 tane kaya[/QUOTE]

Akvaryum hacminiz ciddi derecede kucuk bu balıklar için. Yanlış anlamayın hevesinizi kırmak istemem ama inanın bu ölçülerde karides bile bakılamayacağı taraftarıyım.
Akvaryum Dekorasyonu Kullanılır Mı?
[QUOTE=CapoVanBasten]
Teşekkürler bilgi için bir arkadaşım kaya tuzu önerdi her %30 su değişimde 1 tane atılıyormuş almalı mıyım onu ve bu linkini attığınız filtre malzemelerinden %100 lazım olan hangisi?
Balık için su hazırlarken arıtmadan mı almalıyım yoksa içme suları var 5 litrelik onlardan mı doldurmalıyım?[/QUOTE]


Vatozlarin olduğu akvaryumda tuz önermem ve eminimki bir çok arkadaşımızda önermeyecektir. Tuz vatozlar için zararli olucaktır.
Vatoz
Vatozunuz cuce vatoz ve erkek
Altin Tozu Gibi Sari Ates Karides :)
[QUOTE=tosyalı]Özellikle 2 nci video süper görünüyorlar toplu bir arada maşallah. [/QUOTE]

Çok tesekkurler. Yeme toplandiklarinda izlemek buyuk keyif verici oluyor. Gunun yorgunlugunu aliyorlar resmen. [:3]
İç Parazit İçin Bu İlacı Aldım Doğrumu?
Flagyl vardi ic parazit icin. Ama bazi arkadaşlarin dedigi gibi baligi ayri bir yerde karantina yapabilirseniz daha sağlikli olacaği düşüncesindeyim. Ayrica şimdiye kadar butun akvaryumlarımda 15 günde 1 defa sarımsak ezip suyunu yemlere emdirip o sekilde veriyordum. baslarda pek hevesli olmuyorlar ama sonrasinda alışıyorlar.
Altin Tozu Gibi Sari Ates Karides :)
[QUOTE=K3r3m ]Bence tanktaki bitki çeşitliliğini arttırıp bucephalandra,anubias gibi bitkiler iri ve sık yapraklı karideslere hem saklanma alanı oluşturur hem de güzel bir görüntü sağlar, Yalnız eğer anubias’ın yaprakları kırılırsa karidesler zehirlenir bu yüzden dikkatli olmakta fayda var.[/QUOTE]

gorusleriniz icin tesekkurler fakat fazla bitki oldugu zaman hayvanlari goremiyorum buda sinir bozucu oluyo o yuzden budamalarimi mumkun oldugunca dip kisimlara yakin yerlerden yapiyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.