Foruma Konu Açanların Dikkatine!


BeyzPlÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 15/08/2018
İl: Istanbul
Mesaj: 8578
BeyzPlÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2019 23:59
Sayın forum üyeleri,
Ben forumda sıkça rastlanan bir durumdan şikayetçiyim. Bu durum şu ki, konu açan üyelerin aynı şeyi başka konular olarak tekrar açması.

Mesela akvaryumunu tanıtıyor. Akvaryum tanıtım konusu açtıktan birkaç dakika sonra bir konu daha açılmış. Aynı akvaryumu tanıtan. Hadi cevap gelmediği için üye tekrardan açtı desem, birkaç dakika sonra açıldığı için böyle bir ihtimal de yok.

Şimdi burada isimleri ile vermem doğru mu bilmiyorum. Bu yüzden vermeyeceğim. Ama şu aralar daha çok rastlıyorum. Sizlerden ricam [K]bir konu açtınız mı aynı konuyu tekrar açmayın[/K]. Hee cevap mı gelmedi önceki konuma cevap gelmediğin için deyip başka bir konu daha açılmasında bence sakınca yok. Ama birkaç saat, dakika hatta saniye sonra aynı başlık yada bir değiştirilmiş başlık altında, farklı olmayan içeriği paylaşmak hem konu kirliliğine yol açar, hem de benim gibi buna sinir olup insanları bu konulara cevap vermekten men eder.

Hiç değilse bu konu hakkında bilgi sahibi üyelere bildirim gönderebilirsiniz. Lepistes mi besliyorsunuz canlı doğuran forumuna girip bu konu hakkında bilgi sahibi olduğu anlaşılan cevaplar veren yada konu açan üyelere bildirim gönderin.

Beğenenler: [T]175508,ResulEmre[/T][T]197989,ceyh[/T][T]213398,ternapi[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

~EmreÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 28/06/2015
İl: Ankara
Mesaj: 4003
~EmreÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2019 00:05
Güzel bir tespit olmuş.İşin içine troller karışınca böyle olabiliyor.Ama kötü niyetlede açılmamış konular olabilir.Site yönetiminin bir önlem,veyahut bilgilendirme yapması gerekir diye düşünüyorum.

Beğenenler: [T]208569,Beta_balik[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir