Golden Yavrusu Sahiplenmek İstiyorum. (ankara)


HattushilÇevrim Dışı

Kayıt: 05/02/2016
İl: Ankara
Mesaj: 192
HattushilÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2017 13:26
Golden yavrusu sahiplenmek (en fazla 2,5 aylık) istiyorum, forumlarda araştırdığım kadarı ile çoğu kişi satıyor.
Hayvanların bir mal gibi alınıp satılmasına karşıyım, bu nedenle para ile almayı düşünmüyorum.

Çevrenizde ya da golden yavru sahiplendirme isteyen var mı?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BadWolfÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 14/06/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 6350
BadWolfÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2017 15:33
Eğer istediğiniz tür gerçekten buysa Barınaktan almanızı öneririm. Barınak pek çok terk edilmiş cins köpek ile dolu. Aradığınız yaşta ve cinsiyette bulmanız hiç te zor değil.
Ancak öncelikle golden istediğinizden emin olmak zorundasınız. Sokakta ve barınakta bu kadar çok golden kaynamasının sebebi bu türün yüksek enerjili bir av köpeği oluşu, özellikle kapalı alanda kokması ve genç yaşlardayken zapt etme ve otorite kurma sorunu yaşanıyor oluşu. İnsanlar şirinliğine aldanıp alıyor ancak gerek uzun tüylü olup sık tüy döküşü, ortalama bir köpekten daha fazla kokuyor oluşu ve fazla enerjisi nedeni ile kısa sürede bıkıyorlar. Eğer köpeğinize günde en az 3 saat egzersiz için zaman ayıramıyorsanız size uygun bir tür değil. Eğer devamlı köpeği taramak ve yıkamak zor gelecekse de size uygun bir tür değil. Eğer bekçi köpeği olarak istiyorsanız ve bahçeye bağlayacaksanız 1 ay içinde çalınmazsa sevinebilirsiniz. Çünkü bekçilik özelliği yoktur, ve yabancılara karşı temkinli değildir.

Teşekkür Edenler: [T]182703,Hattushil[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

HattushilÇevrim Dışı

Kayıt: 05/02/2016
İl: Ankara
Mesaj: 192
HattushilÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2017 16:15
[QUOTE=BadWolf]Eğer istediğiniz tür gerçekten buysa Barınaktan almanızı öneririm. Barınak pek çok terk edilmiş cins köpek ile dolu. Aradığınız yaşta ve cinsiyette bulmanız hiç te zor değil.
Ancak öncelikle golden istediğinizden emin olmak zorundasınız. Sokakta ve barınakta bu kadar çok golden kaynamasının sebebi bu türün yüksek enerjili bir av köpeği oluşu, özellikle kapalı alanda kokması ve genç yaşlardayken zapt etme ve otorite kurma sorunu yaşanıyor oluşu. İnsanlar şirinliğine aldanıp alıyor ancak gerek uzun tüylü olup sık tüy döküşü, ortalama bir köpekten daha fazla kokuyor oluşu ve fazla enerjisi nedeni ile kısa sürede bıkıyorlar. Eğer köpeğinize günde en az 3 saat egzersiz için zaman ayıramıyorsanız size uygun bir tür değil. Eğer devamlı köpeği taramak ve yıkamak zor gelecekse de size uygun bir tür değil. Eğer bekçi köpeği olarak istiyorsanız ve bahçeye bağlayacaksanız 1 ay içinde çalınmazsa sevinebilirsiniz. Çünkü bekçilik özelliği yoktur, ve yabancılara karşı temkinli değildir.[/QUOTE]

Bilgilendirme işin teşekkür ederim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir