Green Terror Hakkında


koftiden42Çevrim Dışı

Kayıt: 02/03/2012
İl: Konya
Mesaj: 29
koftiden42Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2012 10:33
Şimdi şunu sormak istiyorum. 
Green Terrorleri 7-8 adet yavru alıp, hepsini show akvaryumunda sergilenecek hale getirebilir miyiz. 

yada bir iki tane Green Terror alıp, yanına mesela yunus kolonisi koyup, yunusların yanında Green terror leri de gösterişli bir hale gelene kadar büyütebilir miyiz. 

Amacım da şu Birden fazla Green Terror ü büyütebilmek.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

JoseaÇevrim Dışı

Kayıt: 02/04/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 53
JoseaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2012 14:15
Bende sp besliyorum Green Terror çok hoşuma gitti benzer bi konu açtım ama pek yardımcı olan olmadı hocam :) yardımcı olan bi kaç arkadaş oldu onlarada çok çok teşekkür ediyorum bana söylediklerine göre size yardımcı olmaya çalışayım. anladığım kadarıyla Green Terror çifleşme döneminde çok saldırgan oluyor. o yüzden tek tür beslemeyi öneriyorlar. fakar karma akvaryumlarda beslendiğini duymuştum. trajikomiktir bi arkadaşta 2d 1e koloni kurmuş eş tutunca diğer dişiyi çifleşme döneminde hırpalaya hırpalaya öldürmüş. genel kanı zorlu bir balık özellikle çifleşme döneminde sıkıntı yaratabiliyorlar. hepsi kulaktan duyma ne kadar yardımcı olur bilemem. sağlıklı balıklar dilerim...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mertcan08Çevrim Dışı

Kayıt: 10/02/2012
İl: Trabzon
Mesaj: 162
mertcan08Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2012 17:47
Ali bey doğru söylüyor.Green terrorü karma akvaryumda bakanlar oluyor ancak sıkıntı çıkabiliyor.En iyisi tek green terror tek bak ya da oscar gibi türlerle bak.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

FarukBeyÇevrim Dışı

Kayıt: 01/03/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 943
FarukBeyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2012 18:11
Green terörü show akvaryum boyutlarına ulaştırabilirsiniz ancak tek tür ve en az 350 litre akvaryumunuz olması gerekiyor.Yavrudan kastınız 6-7 cmden aşağı olmamalı ve max 5 adet beslemeniz gerekiyor.her zaman kolonide tek erkek bulunmalıdır ve yanına 3 dişiden fazlasına gerek yoktur.çünkü çok agresif balıklar olduğundan sadece erkek değil üreme zamanlarında bu sefer dişilerde saldırgan oluyor ve birbirlerini hırpalıyorlar.etçil beslenilmesi gerekiyor.tetranın stick yemleri dana yüreği ve canlı yemler onlar için idealdir.
Bunların dışında en önemlisi sabır çünkü green terorler çok yavaş büyürler özelliklede uyum sürecini atlatmaları zaman alır.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir