hava motoru


zeusnÇevrim Dışı

Kayıt: 14/11/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 8
zeusnÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2008 15:27
Merhaba Arkadaşlar, bende juen pet marketten Rambo 6500 çif çıkışlı iki kademeli hava motorunu aldım (ama henüz akvaryumda kullanma şansım olmadı) ilk izlenimlerim şöyledir:
 
1-Birinci kademede çıkan ses insanı rahatsız etmeycek türden
2-İkinci kademede çıkan ses, sizi rahatsız edebilir..
 
ama parmağımı çıkışlara koyduğum zaman birinci kademedede gelen gücü hissedebiliyorum ve fiyatıda kdv dahil 7.79 ytl. bu ürünü alırken forumları okudum ve adını bir kaç yerde olumlu eleştiriler ile duydum (sanırsam güç olarak) ama burada kullanan arkadaşlar var ise daha ayrıntılı bilgi verebilirler.
 
teşekkürler..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

yslmturanÇevrim Dışı

Kayıt: 19/10/2007
İl: Aydin
Mesaj: 136
yslmturanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2008 23:02
Arkadaşlar yeni konu açmamak için, konuyu açan arkadaştan özür diliyerek pilli hava motoru hakkında bir soru sormak istiyorum.
Bende Eheim hava motoru var. Fakat ben evde yokken elektiriklerin kesilmesi durumunda devreye girmesi açısından pilli h.motoru almayı düşünüyorum.
 Sorun şu ki; Anladığım kadarıyla pilli h.motorlarında fiş takılı ve motor çalışır durumda iken, elektirik kesildiğinde pilli aksam devreye giriyor. Bense var olan h. motorumu kullanmaya devam etmek, sadece elektirik kesildiğinde diğer pilli motorun devreye girmesini istiyorum. Bunu nasıl halledebilirim.
 Eheim marka hava motorum sessiz ve güçlü o yüzden onun görevine devam etmesini istiyorum. Yeni alacağım motor ise normal zamanda çalışmayıp elektirikler gittiğinde devreye girsin istiyorum. Saygılar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

omergok20Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 05/03/2007
İl: Izmir
Mesaj: 823
omergok20Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2008 18:19
Merhabalar, yeni konu açmak istemedim.Yapılan yorumlara bakarak (yorumlar burada değildi) Atman A-3500 hava motoru aldım.Yapılan yorumlarda çok sessiz olduğu yazılıyordu.Ama çok sessizi bir kenara bırakın odada gürültüden durulmuyor.Herşeyi denedim ama bir türlü sesi kesemedim.En sonunda bir kutunun içinesüngerle straforla sıkıştırıp dolabın içine attım ama yine çok aşırı ses yapıyor.
Merak ettiğim konu bu hava motorunun(Atman A-3500)  hepsimi böyle yoksa bunda mekanik bir sorun var mıdır? Bu hava motorunu kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
Saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Burakk_bjkÇevrim Dışı

Kayıt: 26/12/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 9
Burakk_bjkÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2008 13:04
Boyu markayı tavsiye ederim ses çıkarmıyor .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir