ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
zeusn
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Kasım 2007 08:15
Son Ziyaret:
01 Nisan 2009 16:57
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Nadir BAŞARAN
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Nadir...

SON 8 MESAJI

45 lt lik akvaryuma şelale filtre önerisi?
Merhaba arkadaşlar,

40 litrelik 1 çift ciklet akvaryumum vardı, cikletlerim oldukça büyüdükleri için temizlik sorunu doğdu ve bir arkadaşa verdim, boşalan akvaryumumada 4 adet yavru sayılabilecek (2,5 cm lik) japon aldım, mevcut iç filtrem oldukça akıntılı olduğu için balıklar akvaryum içinde perişan oldu, forumda yaptığım araştırmalar sonunda öğrendimki japon balığı durgun su severmiş ve şelale tipi filtre kullanılırsa güzel sonuçlar alınabilinirmiş, yalnız filtre konusunda net bir bilgi bulamadım, siz tecrübeli arkadaşların önerileri doğrultusunda acilen bir şelale yada askı filtre almam gerekiyor, yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Resun magic jet filtrelerin şelale aparatıda var acaba nasıldır?
zeusn2008-12-22 08:34:01
Zebra yavru akvaryumuna kucuk vatoz
Peki, yetişkin zebralar ile vatoz ilişkisi nasıl olur.
60 litrelik akvaryum için ısıtıcı yavsiyesi
Merhaba Arkadaşlar,
 
40 lt lik akvaryumum da yaklaşık 3 aydır yaşayan güzel bir Cichlid çiftim var ama bu 3 ayda baya büyüdüler ve beni şaşırttılar, bende mevcut akvaryumumu bir arkadaşa satıp ve 60 lt lik yeni bir akvaryum almayı düşünüyorum, malum balıklar hızlıca büyüyorlar :) bu aşamada önerileriniz varmıdır, nelere dikkat etmeliyim? bildiğim kadarı ile ısıtıcının güçlü olması önemli ( 300 watt ) tavsiyeniz nedir?
 
Aklımdaki ısıtıcı : Hagen Elite Isıtıcı 300 Watt 
 
ilginiz için şimdiden teşekkürler..
zeusn2008-01-24 09:42:59
hava motoru
Merhaba Arkadaşlar, bende juen pet marketten Rambo 6500 çif çıkışlı iki kademeli hava motorunu aldım (ama henüz akvaryumda kullanma şansım olmadı) ilk izlenimlerim şöyledir:
 
1-Birinci kademede çıkan ses insanı rahatsız etmeycek türden
2-İkinci kademede çıkan ses, sizi rahatsız edebilir..
 
ama parmağımı çıkışlara koyduğum zaman birinci kademedede gelen gücü hissedebiliyorum ve fiyatıda kdv dahil 7.79 ytl. bu ürünü alırken forumları okudum ve adını bir kaç yerde olumlu eleştiriler ile duydum (sanırsam güç olarak) ama burada kullanan arkadaşlar var ise daha ayrıntılı bilgi verebilirler.
 
teşekkürler..
40 lt lik akvaryum için en iyi iç filtre?
Teşekkür ederim Yıltay Bey,
 
dün akşam filtreyi temizledim ve gayet düzgün çalışıyor (shark iç filtre) ama değiştirmek zorundayım çünkü çıkardığı ses fevkalade güçlü ve bu uyku için ciddi bir tehdit oluşturuyor, uzuunnn araştırmalar sonucu eheim in en sessizlerden biri olduğunu öğrendim ve gerçekten sessizlikte başarılı ise bu gürültüden kurtulmak için her türlü masrafı göze alabilirim zira uyumayı özledim :)
 
saygılar..
40 lt lik akvaryum için en iyi iç filtre?
Merhabalar, 40 litrelik mütevazi bir akvaryumum var ve güzel bir zebra çiftine sahibim, balıklarım için ideal ortamı hazırladım ama iç filtrem bozuldu ve memnunda değildim, şimdi yeni bir iç filtre almam gerekiyor, EHEIM 2008 iç filtre almayı düşünüyorum ama doğru kararmıdır emin değilim yardımcı olursanız çok memnun olurum.
 
saygılar
Midas ile zebra ?
Arkadaşlar fotoğraf ekledim, yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Midas ile zebra ?
Merhaba arkadaşlar, dün yeni bir akvaryum aldım. balık olarakta cichlid aldım ve şansıma eş olarak denk geldiler ve dişi doğum yapmak üzere. yalnız şunu anlayamadım midas mı zebramı bir türlü ne olduğunu bulamadım, forum dada baya bir gezindikten sonra midas olarak yorumlamıştımki beyaz zebrayı görünce iyi ce kafam karıştı. yoksa midas ile zebra aynı cins ama iki farklı ismi olan balıkmıdır? 
 
 
 
 
 
Ayrıca erkek olan doping almış gibi fıldır fıldır gezinirken, dişi deniz kabuğundan çıkmıyor, çıkıncada erkek peşini bırakmıyor. bunun anlamı nedir?
 
 
zeusn2007-11-15 09:05:11

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.