HELALLEŞİP TATLIYA BAĞLANMIŞTIR.


tiniminiÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]9714,1[/B]
Kayıt: 11/01/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 1177
tiniminiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2014 00:48
Şikayetin Nedeni: Yapılmış olan sampın patlaması ve evimin parkelerinin şişmesi

Şikayet Edilen Kişi / Firmadan Alınan Cevap:Birebir firma sahibi Ali KUŞTEPESİ ile görüştüğümde Hayretttin bey belki silikon açmıştır siz bana tankı geri yollayın ben birdaha silikon çekeyim dedi ben kabul etmedim ve bana dediği tamam yeni bir samp yapıp sana yolluyorum dedi ve o şekilde telefonlarımızı kapattık.

Olayın Detayları:Bundan yaklaşık bir sene önce ANKARA,da akvaryum imalatı yapan Ali KUŞTEPESİ ne forumdan herkezin tanıyacağı Ebubekir ATAR dostumun vesilesi ile 160x60x60 ölçülerinde mobilyalı samplı bir akvaryum siparişi verdim.Ben siparişi verdiğimde çevremde bu hobiyle uğraşan bir çok dostum abi sen ne yapıyorsun dedi bu adam akvaryumu dediği tarihte göndermez dedikleri halde ben siparişimi verdim.Hakkını yiyemem bana kendisinin vermiş olduğu tarihte akvaryumum elime ulaştı.
Akvaryum elime ulaştı ama görüntüde bir tek hata vardı oda akvaryumun tacının altı bildiğiniz ham MDF olarak duruyordu ve hiç bir şekilde ışık alamıyordum 4 adet florasan kullandığım halde.
Buraya kadar herşey için ya insandır belki unutmuştur dedim ve es geçtim.
Ebubekir arkadaşım ile (tanıtımlarımda görebilirsiniz) akvaryumu bir hevesle kurduk buraya kadar herşey gayet güzel ve keyifli geçti.Akvaryumu kurduğumuzun ertesi günü buhar camları olduğu halde tacın altı yağmur ormanları gibi su içinde bunuda es geçtim hani dedimya insandır hata olabilir dedim yine es geçtim derken asıl BOMBA 4 AY SONRA PATLADI.


GEÇTE OLSA ALLAHTAN FARK ETTİM.
Tankı yaptırdıktan yaklaşık 4 ay sonra bir gece balıkları yemledim ve yarım saat sonra doğal olarak yattım ve doğal olarak gecenin bir yarısı (ALLAH tan) uyandım ve salona geçtim birde ne göreyim güzelim parkeler sırılsıklam su içinde hemen salonun ışığını yakıyorum ve istenmiyen bir süprizle karşılaşıyorum.Direk akvaryuma bakıyorum seviye düşmüş yerler su samp boşalmış.Gecenin bir yarısı sampı balkona çıkarttım balkonda su doldurdum ve sampın altındaki silikonun kendini saldığını fark ettim.
Gecenin sabahında Ali beyi aradım ve durumu iza ettim bana dediği benden istediği sampı kargoya ver bide ben bakayım diyor neyine bakacaksa bende anlamadım.Benim dediğim ise Ali abi ben sana kocaman camakeni sana nasıl yollıyacam dedim  ve bir şekilde tamam ben sana yenisini yapıp yolluyorum dedi bende ali abi yine aynı ölçülerde bir samp yap ama sampın orta bölümünde yavru koyabileceğim bir bölüm olsun dedim tamam sıkıntı olmaz sen bana ölçü ver ben o şekilde sana istediğin gibi yaparım dedi buraya kadar herşey abi kardeş gibi ilerledi.
Olayın başlangıcından 45 gün sonra bir nakliye firması telefon açtı ve ismimle hitab ederek sampınız ümraniye maskoda bir nakliye firmasına indirildi alabilirsiniz dediler.Ben avrupa yakasında oturuyorum tahminen 60 km yol yapıp sampı almaya gittim gittiğimizdede yanımda forumdan herkezin çok iyi tanıdığı bazı dostlarım vardı sampı alıp eve geldiğimde paketi açtım birde ne göreyim gelen samp ufacık.Tekrar Ali beyi aradım ve bir yanlışlık olduğunu izah ettim meğer gelen samp benim değil kadıköy civarında oturan tuzlu su ile uğraşan bir galerici arkadaşımızınmış.Anlayacağınız benim samp yine yalan oldu.Yanlış gelen samp için ise sampın asıl sahibine bir şekilde ulaştım ve sampın bende olduğunu belirttim ve istediğiniz zaman telefon açıp gelebilirsiniz dedim adamcağızda mağdur olmuş oldu.
Benim tahminimce en az 15 kere telefonda görüştük ali beylebu hafta haftaya birdahaki hafta nakliyeci gelmedi şöför atladı lastik patladı yan yattı çamura battı anlıyacağınız yalanın biri bin para.En son konuşmamızda         (03,01,2014)      tarihinde ali abi ne oldu hani geliyordu bak yine gelmedi dedim.Ali abi bak beni 6 aydır oyalıyorsun abi ben seni her aradığımda  hep geliyor diyorsun illaki şikayet konusumu açayım dedim sen ne dedin bana?

AÇ ULAN AÇMAZSAN NAMERTSİN dedin sen esnaf olarak kendi ağzına bu yaşta bu kelimeleri yakıştırıyorsan ben sana esnaf değil seyyar satıcı bile demem seyyar satıcı arkadaşlarımıza hakaret etmiş olurum.
Neymiş namı değer ali usta usta olabilirsin ama benim gözümde asla ve asla  ESNAF  olamazsın.


ESNAF KELİMESİ SANA HAFİF GELİYOR GALİBA:
ESNAF OLMAK İÇİN:
1)ÖNCE İNSAN OLACAKSIN
2)ÖNCE ADAM OLACAKSIN
3)ÖNCE DÜRÜST,NAMUSLU,SÖZÜNÜN ERİ,YAPTIĞI İŞİN ARKASINDA OLAN ADAM OLACAKSIN
4)AĞZINDAN ÇIKACAK OLAN KELİMEYİ İYİCE ÖĞÜTÜP SÖYLİYECEKSİN
5)BU VASIFLARI TAŞIYAMIYOR SANA TERS GELİYORSA SENİN ADINA ESNAF DEĞİL SANA YAKIŞAN TABİRLE TOKATÇI VE ÜÇ KAĞITÇI DERLER.

Ben bu cümleleri yazarken kendimden utandım ama sen o kelimeyi benim yüzüme karşı sana ABİ dediğim halde YAZ ULAN YAZMAZSAN NAMERTSİN kelimesi bana çok ağır geldi.
Konuyu açmazsam NAMERT olacağım aklıma geldi ve konuyu açma ihtiyacı duydum anlıyacağın NAMERT kelimesi senin kişiliğinde,benliğinde kaldı.

Ben konuyu açtım ali bey top sende seni bu sitede bu forumda sırf ticari ilanlarda değil asıl hobicilerin çok dikkat ettiği bu gibi bölümlerde görmek ve tüm hobicilerin görebildiği platformlarda cevap vermenizi beklerim.
ŞAYET O YÜZÜNÜZ VARSA DİYORUM.

Arkadaşlar belki konu uzun oldu ama aramızdaki yaşananları tam olarak anlamanız ve daha objektif yaklaşmanız açısından daha sağlıklı olacağını düşündüm.
Böyle bir konu ile karşınıza çıktığım için hepinizden özür dilerim.

EVİMİN PARKELERİDE CABASI OLDU BU İŞİN.


BURADAN CEVAP VERMEZSEN NAMERTSİN DİYORUM.
GÖRELİM BAKALIM NE KADAR DELİKANLISIN.

tinimini2014-01-07 21:57:01

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

1907emrebozkurtÇevrim Dışı

Kayıt: 09/01/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 390
1907emrebozkurtÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2014 01:09
Geçmiş olsun abi

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Arif UYGURÇevrim Dışı

Kayıt: 12/11/2011
İl: Ankara
Mesaj: 222
Arif UYGURÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2014 01:11
Geçmiş olsun , Allah'tan  erken farketmişsiniz .Kimsenin yaptığı yanına kalmaz , kim olursa olsun .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tiniminiÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]9714,1[/B]
Kayıt: 11/01/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 1177
tiniminiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2014 01:19
Teşekkür ederim arkadaşlar,
Asıl olay samp değil verilen sözün tutulmaması,yapmış olduğu işin arkasında olmayışı ve en kötüsü her kezin söyliyemiyeceği o hakaret içeren kelimeyi kullanması.
Sampın maliyeti kaç kuruşki gider istediğim yere yaptırırım ama olay o değil.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Arif UYGURÇevrim Dışı

Kayıt: 12/11/2011
İl: Ankara
Mesaj: 222
Arif UYGURÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2014 01:26
          Buna hakarette dahildi , dediğinizi çok iyi anladık :) belli bir yaştan sonra kimseye ticaret ahlakı veremeyiz .( karakter yazdım ,aslında bunu demek istedim farkettim düzeltiyorum )Arif UYGUR2014-01-05 01:35:17

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

admire01Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 21/12/2011
İl: Adana
Mesaj: 1154
admire01Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2014 01:27
Hayrettın abi bende bır kucuk tank sıparısı vermek ıstıyordum bu durumu paylastıgın ıcın tesekkur ederım kesınlıkle sıparıs vermem zaten hobımızı devam ettırmek ıcın evımızden arttırdıklarımızla bu hobıyı devam ettırıyoruz boyle yapacak ınsanlara asla ıs sıparıs etmem cunku bu tıp esnaflar bızım hevesımızı ve hobıden sogumamıza neden olabılıyor alı kus tepesını cok duymustum marka oldugunu dusunuyordum demekkı ınsanlar emeklerıyle yarattıkları markalarını boyle durumlarla yok edebılıyorlar durumu paylastıgın ıcın tesekkur ederım sahsım adına tekrardan gecmıs olsun.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

HAKAN EFEÇevrim Dışı

Kayıt: 22/12/2005
İl: Ankara
Mesaj: 1011
HAKAN EFEÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2014 01:44
Hayrettin Bey öncelikle çok geçmiş olsun. Çok kötü bir durum cidden. Ancak kafama takılan bir durum var hani büyük şehirde olmasanız şehir dışından akvaryum yaptırmanızı anlarım ama İstanbul gibi büyük bir şehirde akvaryumcu mu yoktu ki ?  Fiyatı çok uygun diyeceğim ya da çok kaliteli diyeceğim ama İstanbul'da çok daha kaliteli firmalar var. Neyse olan olmuş umarım anlaşırsınız ve sorun çözülür. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KilitciÇevrim Dışı

Kayıt: 21/11/2013
İl: Izmir
Mesaj: 199
KilitciÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2014 02:00
Geçmiş olsun
Bu tip olayları burada yayınlarsak herkez semtindeki akvaryumcuların kalitesini öğrenir ona göre hareket eder
Birde o firma bu siteye üyeyse kişinin hesabından geri bildirimi yaparsanız daha sağlıklı olur
O kişiyle ticaret yapıcak akvaryistler geri bilgirimini okuduğunda ne olduğunu daha net görür
Tekrardan geçmiş olsun


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tiniminiÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]9714,1[/B]
Kayıt: 11/01/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 1177
tiniminiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2014 02:02
[QUOTE=HAKAN EFE]Hayrettin Bey öncelikle çok geçmiş olsun. Çok kötü bir durum cidden. Ancak kafama takılan bir durum var hani büyük şehirde olmasanız şehir dışından akvaryum yaptırmanızı anlarım ama İstanbul gibi büyük bir şehirde akvaryumcu mu yoktu ki ?  Fiyatı çok uygun diyeceğim ya da çok kaliteli diyeceğim ama İstanbul'da çok daha kaliteli firmalar var. Neyse olan olmuş umarım anlaşırsınız ve sorun çözülür. [/QUOTE]

Hakan bey çok haklısınız teşekkür ederim,
Ben ankarayı tercih etme sebebim bir arkadaşımızın tavsiyesi ile oldu,ama oda bu kadar mağdur olacağımı tahmin etmiyordu.
Dediğinize sonuna kadar katılıyorum istanbulda bu işi yapan çok insan varben ali kuştepesinden yaptırdım.Bugün sende bana referans vermiş olsan ben hakan beyin bildiği birşey varki bana orayı veya burayı tavsiye etti der orayada yaptırırım benim hatam güvenmekmi oldu.
Beni bilen az çok tahmin eder üçe beşe çok önem veren bir yapıya sahip değilim diyeceğim fiyatla alakalı bir durum değil ankaraya akvaryum yaptırmam.
Bizim kişi ile olan problemimiz bu açılan şikayet konusunda erdemlik gösterip özür dilemediği sürece problem çözülmez hakan bey.
Şu hayatta kim ne yaparsa kendine yapar diyorum.
Açmış olduğum konuya dahil olup fikir beyan ettiğiniz için teşekkür ederim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

M.TunaÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
Kayıt: 24/08/2012
İl: Ankara
Mesaj: 3395
M.TunaÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2014 02:10
Hayrettin Bey geçmiş olsun,
Elinizde bu konuyla ilgili her hangi bir görsel öge var mıdır forumda paylaşabileceğiniz?
Aradan zaman geçmiş olmasına ve o telaşa rağmen belki ıslanan parkelerin ve boşalmış sump fotosunu paylaşabilir misiniz?
Tekrar geçmiş olsun,konuyu takip ediyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tiniminiÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]9714,1[/B]
Kayıt: 11/01/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 1177
tiniminiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2014 02:12
[QUOTE=Kilitci]Geçmiş olsun
Bu tip olayları burada yayınlarsak herkez semtindeki akvaryumcuların kalitesini öğrenir ona göre hareket eder
Birde o firma bu siteye üyeyse kişinin hesabından geri bildirimi yaparsanız daha sağlıklı olur
O kişiyle ticaret yapıcak akvaryistler geri bilgirimini okuduğunda ne olduğunu daha net görür
Tekrardan geçmiş olsun

[/QUOTE]

Cemal bey çok teşekkür ederim,
Sonuna kadar haklısınız dediklerinizde katılmamak elde değil.Ama benim suçum ankaraya akvaryum yaptırmakmı o akvaryum yaptırmış olduğum insanın fıtratında bu gibi bozukluk arızalı bir durum varsa yapacak fazla birşey kalmıyor.
Geri bildirim olayınıda yaptım tankı ilk aldığımda güzel bir geri bildirim yapmıştım ama sonrasında sıkıntılar çıkıp ta benim mağduriyetimi gidermediği için bu gün itibari ile yeni bir geri bildirimde bulundum zaten.
Ben bu konuyu da açmıyacaktım aslında olan üç beş kuruş parama olur olsun bunuda yaşıyacakmışım der geçerdim ki bana kullanmış olduğu kelimeye kadar.
Cemal bey benim hayat felsefende hep demişimdir kim ne yaparsa kendine yapar.
Beni param gider param gelir ama insanın itibarı biraz zor gelir.İtibarlar gelip gidiyorsa devamlı o itibarda bir sıkıntı vardır zaaten.
Açmış olduğum şikayet konusunda fikirlerinizi beyan ettiğiniz için tekrar teşekkür ederim.


[QUOTE=admire01]Hayrettın abi bende bır kucuk tank sıparısı vermek ıstıyordum bu durumu paylastıgın ıcın tesekkur ederım kesınlıkle sıparıs vermem zaten hobımızı devam ettırmek ıcın evımızden arttırdıklarımızla bu hobıyı devam ettırıyoruz boyle yapacak ınsanlara asla ıs sıparıs etmem cunku bu tıp esnaflar bızım hevesımızı ve hobıden sogumamıza neden olabılıyor alı kus tepesını cok duymustum marka oldugunu dusunuyordum demekkı ınsanlar emeklerıyle yarattıkları markalarını boyle durumlarla yok edebılıyorlar durumu paylastıgın ıcın tesekkur ederım sahsım adına tekrardan gecmıs olsun.[/QUOTE]

Umut kardeşim teşekkür ederim,
Yaşamış olduklarımı arada bir seninlede paylaştım olaya az çok vakıfsın beni çok iyi anladığını tahmin ediyorum.Bu tarz olaylarda ne kadar hassas olduğumuda biliyorsun.
İsmini bile anmak istemediğim sözde esnaf olan kişi bizleri bir hobici amaaaan salla gitsin felsefesi ile hareket ediyor ama bak sen yaptıracak olduğun akvaryum siparişinden vaz geçtin bile niye açılan bu konu senide etkiledi.
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner diyorum ama daha keser döndü sap daha dönmedi diyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ahmetdemirciÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/03/2010
İl: Ankara
Mesaj: 464
ahmetdemirciÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2014 02:21
Hayrettin Bey geçmiş olsun, işletmenin geri bildirimlerini bir kez önceden okumuş olsanız alışveriş yapmazdınız diye düşünüyorum. Umarım akvaryumunuzla ilgili sıkıntı yaşamazsınız.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tiniminiÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]9714,1[/B]
Kayıt: 11/01/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 1177
tiniminiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2014 02:39
[QUOTE=M.Tuna]Hayrettin Bey geçmiş olsun,
Elinizde bu konuyla ilgili her hangi bir görsel öge var mıdır forumda paylaşabileceğiniz?
Aradan zaman geçmiş olmasına ve o telaşa rağmen belki ıslanan parkelerin ve boşalmış sump fotosunu paylaşabilir misiniz?
Tekrar geçmiş olsun,konuyu takip ediyorum.
[/QUOTE]

Mahmut bey teşekkür ederim,
İnanın o akşam uyandığımda belki komik olacak ama  o panikle evin perdeleriyle yerdeki suları çekmeye çalıştım.
Konudada dediğim gibi başta ali bey çok olumlu ve ılımlı yaklaştığı için öyle şeylere gerek duymadım ki aklıma bile gelmedi İçten pazarlıklı ve art niyet düşünmediğim için foto çekmedim ki aklıma bile gelmedi  diyorum.
Parkeleri o hafta içerisinde değiştirttim zaaten hemen hemen 7 metrekaresi değişti sampıda belli bir süre evin sığınağında tuttum ve yaz sonunda çöp konteynırına attım atma sebebimde ali bey bana dediki sampın bu hafta sonu geliyor nakliyecilere telefonunu verdim onlar seni arayacak dedi ki zaaten silikonları dağılan akvaryumu sığınakta çokta tutamıyorsun aparman yöneticileriyle malum sıkıntılar doğuyor.
Mahmut bey bakın bugün bir sampın maliyeti nereye yaptırırsanız yaptırın maksimum 150-200 tl tutar.Benim asıl derdim samp parke değil olur hatalı bir iş yapılmıştır amenna diyorum kaza ile insanlar canlarını veriyor benim sıkıntım verilmiş olan sözün yenmesi ve yapılan hakarettir.






[QUOTE=ahmetdemirci]Hayrettin Bey geçmiş olsun, işletmenin geri bildirimlerini bir kez önceden okumuş olsanız alışveriş yapmazdınız diye düşünüyorum. Umarım akvaryumunuzla ilgili sıkıntı yaşamazsınız.[/QUOTE]

Ahmet bey teşekkür ederim,
Dediklerinize katılıyorum çok değer vermiş olduğum hobici bir kardeşimin referansı olduktan sonra araştırma gereği duymadım demekki referanslarını,kalitesini,güvenilirliğini araştırmak lazımmış diyorum.
İşin acı olan bir tarafıda yılların firmasıyım diyorsun ama gelgelelim işinin ve firmanın hakkını vermiyorsun.ALLAH sana bir ekmek kapısı açmış helalinden kazan ye yedir evine üç kuruşta geçse ellerini açıp ALLAH ına şükret.Verende rabbim alanda rabbim.Daha ne diyeyim bilmiyorumki ben bu kullanmış olduğu kelimeyi ne yaptımda hakkettim hala anlamış değilim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

admire01Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 21/12/2011
İl: Adana
Mesaj: 1154
admire01Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2014 02:49
[QUOTE=tinimini] [QUOTE=Kilitci]Geçmiş olsun
Bu tip olayları burada yayınlarsak herkez semtindeki akvaryumcuların kalitesini öğrenir ona göre hareket eder
Birde o firma bu siteye üyeyse kişinin hesabından geri bildirimi yaparsanız daha sağlıklı olur
O kişiyle ticaret yapıcak
akvaryistler geri bilgirimini okuduğunda ne olduğunu daha
net görür

Abi ben daha onceki tankimi yaptirirken ali kus tepesinede baktim kismet baskasina oldu ozaman suanda bir sorunum umarim olmazda fakat yaptirmak istedigim yeni tank icin dusunuyordum bu bildiriminden sonra yaptirmam cunku is yapip teslim etmekle bitmiyor benim icin onemli olan urunun arkasinda durcak ilgili alakali usta anlayisidir kimse kusura bakmasin gereklilik arz etmeyen ailelerimizden evimizden arttiripta emek vererek kurdugum hobimin ayrica cocuklarimin kursagina girecek lokmadan ayirmis oluyoruz herkez icinde heraldigimiz urundede bu boyle oluyor o halde bu konuda hassasiyetimi bende bkldirmek istedim buna benzer bir durumu yasamis biri olarak nekadar uzucu oldugunu biliyorum ve kiziyorum ve bu bildirimleri yapmassak baskalarininda cani yana bilir anlatmak istedigim tabiki sadece ali kus tepesinden ibaret degil fakat bilelimki hobi adi altindaki dayanismamiz anlam kazansin oyuzden paylasimun icinde tesekkur ederim hassasiyetim oldugu icin bu konularda bazen gereginden fazla konusmadadanda yapamiyorum herkeze kazasiz belasiz hobiler .
Tekrardan geçmiş olsun

[/QUOTE]

Cemal bey çok teşekkür ederim,
Sonuna kadar haklısınız dediklerinizde katılmamak elde değil.Ama benim suçum ankaraya akvaryum yaptırmakmı o akvaryum yaptırmış olduğum insanın fıtratında bu gibi bozukluk arızalı bir durum varsa yapacak fazla birşey kalmıyor.
Geri bildirim olayınıda yaptım tankı ilk aldığımda güzel bir geri bildirim yapmıştım ama sonrasında sıkıntılar çıkıp ta benim mağduriyetimi gidermediği için bu gün itibari ile yeni bir geri bildirimde bulundum zaten.
Ben bu konuyu da açmıyacaktım aslında olan üç beş kuruş parama olur olsun bunuda yaşıyacakmışım der geçerdim ki bana kullanmış olduğu kelimeye kadar.
Cemal bey benim hayat felsefende hep demişimdir kim ne yaparsa kendine yapar.
Beni param gider param gelir ama insanın itibarı biraz zor gelir.İtibarlar gelip gidiyorsa devamlı o itibarda bir sıkıntı vardır zaaten.
Açmış olduğum şikayet konusunda fikirlerinizi beyan ettiğiniz için tekrar teşekkür ederim.


[QUOTE=admire01]Hayrettın abi bende bır kucuk tank sıparısı vermek ıstıyordum bu durumu paylastıgın ıcın tesekkur ederım kesınlıkle sıparıs vermem zaten hobımızı devam ettırmek ıcın evımızden arttırdıklarımızla bu hobıyı devam ettırıyoruz boyle yapacak ınsanlara asla ıs sıparıs etmem cunku bu tıp esnaflar bızım hevesımızı ve hobıden sogumamıza neden olabılıyor alı kus tepesını cok duymustum marka oldugunu dusunuyordum demekkı ınsanlar emeklerıyle yarattıkları markalarını boyle durumlarla yok edebılıyorlar durumu paylastıgın ıcın tesekkur ederım sahsım adına tekrardan gecmıs olsun.[/QUOTE]

Umut kardeşim teşekkür ederim,
Yaşamış olduklarımı arada bir seninlede paylaştım olaya az çok vakıfsın beni çok iyi anladığını tahmin ediyorum.Bu tarz olaylarda ne kadar hassas olduğumuda biliyorsun.
İsmini bile anmak istemediğim sözde esnaf olan kişi bizleri bir hobici amaaaan salla gitsin felsefesi ile hareket ediyor ama bak sen yaptıracak olduğun akvaryum siparişinden vaz geçtin bile niye açılan bu konu senide etkiledi.
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner diyorum ama daha keser döndü sap daha dönmedi diyorum.
[/QUOTE]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir