İlk Nano Denemem - Red Rilli Karides Akvaryumum


berkesimÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 17/03/2013
İl: Ankara
Mesaj: 700
berkesimÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2014 22:03
Aynı süngeri ben de kullanıyorum tesadüf işte :))
Bu akvaryumunuzun markası modeli neyse bana ö.m ile mesaj atabilirmisiniz. Benim yaptırdıklarım bu kadar düzgün olmuyor. Uygunsa bende araştırmak istiyorum. Boyut bir karides kolonisi için çok uygun.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GeckoÇevrim Dışı

Kayıt: 07/12/2012
İl: Yurtdisi
Mesaj: 1611
GeckoÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2014 04:46
Merhaba. Kullandiginiz led aydinlatma power led degil. Power ledler 1w'dan baslar. Ama sizin ledleriniz 48 tanesi 3w. Muhtemelen pirana led denilen malzeme. Hatta mantar led bile olabilir. Hangi siteden adiniz link vermeniz mumkun mu acaba?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

alperdosÇevrim Dışı

Kayıt: 12/01/2014
İl: Izmir
Mesaj: 13
alperdosÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2014 19:25
[QUOTE=Gecko]Merhaba. Kullandiginiz led aydinlatma power led degil. Power ledler 1w'dan baslar. Ama sizin ledleriniz 48 tanesi 3w. Muhtemelen pirana led denilen malzeme. Hatta mantar led bile olabilir. Hangi siteden adiniz link vermeniz mumkun mu acaba?[/QUOTE]

Merhaba,
Geçen gün uğrayan arkadaşımda aynı şeyi söyledi bu smd led dedi ama benim için türünden çok çektiği elektrik ve verdiği ışığın temizliği önemli, evimin bir çok yerinde led ışık tercih ediyorum hem daha net hem daha az elektrik tüketiyor hemde çok uzun ömürlü, akvaryuma merak saldığımda da floresan ışığının yukarıdan aşağıya inerken dağıldığını gördüm ve ömür açısından da led lerden çok kısaydı, sonra tayvandaki arkadaşımdan bu ledleri istedim oda gönderdi, yaklaşık 4-5 senedir bilgisayar malzeleride ara ara getirtiyorum, bende bunların ödemesini ebay üzerinden yapıyorum ama malum alınan ürün ile eve gelen ürün fotoğrafdan çok farklı olabiliyor, arızalı olabiliyor, takip kodu olmadan direk teslim olmuyor ve apartmanın giriş kapısına bırakılıp gidiliyor buda kargonuzu başkasının aa buda neymiş diyerek almasına neden oluyor :) O yüzden bikaç doların hesabını yapmayıp arkadaşımdan istiyorum, en ufak bir sorunda hemen değişim yapıyor.
Bu ledleri türkiyede 70-80 liradan satıyorlar, hal böyle olunca bende hiç buralara bakmıyorum.
Siz de yurt dışındasının sanırım, hangi ülkedesiniz? Sizin oralarda da led fiyatları nasıl?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir