İstanbul Nurdem Akvaryum Hakkında Bilgi


TROPHEUS34Çevrim Dışı

Kayıt: 10/01/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 284
TROPHEUS34Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2012 13:30
Selam İlçin kardeş ne oldu var mı bir gelişme.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ibrahimsarıÇevrim Dışı

Kayıt: 30/03/2010
İl: Bursa
Mesaj: 389
ibrahimsarıÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2012 08:54
Bu konuyu açan kişi olarak nurdeme sipariş vermediğime okuduklarımdan sonra seviniyorum.Bende akvaryumu aşama aşama kendim yapmaya kara verdim ve sonuna gelmek üzereyim.İlk başta profillleri aldım daha sonra istediği ölçülere kara verdim ve profil sehbayı yaptırdım daha sonra yaklaşık cam su ve profil ağırlığı 750 kg ı taşıyacak ayakları aldım 6 adet makina titreşim takozu diye geçiyor ve tanesi 1 ton taşıyor, sehba eve geldi ve komple antipas attım daha sonra siyah yağlı boya ile 2 kat boyadım pırıl pırıl oldu üstüne akvaryumun basacağı yere ve altına dolabın içinde kalıp gözükmeyecek yerlerine osb kestirip vidaladım sehbam hazır olduktan sonra bursada emin cama gittim ve 170/60/55 boyutlarında akvaryumu sipariş ettim ve 3 gün sonra elime ulaştı kendisine ve beni oraya yönlendiren arkadaşlara teşekkür ederim emin ustanın işçiliği on numara dün akşam 4 kişi zorla akvaryumu ve sehbayı üçüncü kata çıkardık şimdi sırada profile mobilya giydirme kaldı oda olduktan sonra tam yerine yerleştirip kurmak kalıyor.Evde tadilat yapılırken akvaryumun arkasına sıcak soğuk musluk ve su gideri bıraktırdım bir sistem düşünüyorum su değişimi ve eklemesi sadece bir musluk veya vana açıp kapatılarak yapılacak.Aydınlatma için 10 m led aldım forumdan gördüğüm bilgisayar power supply dan ledleri besleyeceğim.Kurulum için acele etmeyeceği içime sinsin istiyorum saygılar herkese iyi hobiler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DRUNKERÇevrim Dışı

Kayıt: 08/02/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 18
DRUNKERÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2012 13:36
Selam Kemal kardeşim,bir gelişme yok.Konu sizlere aktardığım gibidir yani olay tamamen sahtekarlık.Bunlar akvayumcu falan değil,dört tane camı birbirine yapıştırıp ben akvaryumcuyum diye piyasayı dolandıran itibarsız insanlar..Arkadaşlarınızı uyarın bu adamların tatlı diline kanmasınlar.

http://www.nurdemakvaryum.com/details12.html Hakkında iyi yorum yapanlarda tanıdıkları insanlardır..
Konu hakkında cevap dahi veremeyip kendilerini savunamıyorlar,''BUNLARIN ADAMLIĞIDA YAPTIKLARI İŞLERDE BU KADAR İŞTE''.
İbrahim bey akvaryumunuz şimdiden hayırlı olsun,herkeze iyi hobiler..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

iremcan-22Çevrim Dışı

Kayıt: 06/03/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 8
iremcan-22Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2012 16:16
Merhaba arkadaşlar  bu siteye bugün üye oldum  her ne kadar bu siteyi bilmesemde birçok forum sitesine üyü oldugumdan pek bir zorluk çekmeyeceğimi düşünüyorum.
ben beykoz tarafındayım.bir gün nette dolaşırken nurdem akvaryumun ilanlarına rastladım ve çok güzel akvaryumlar yaptığını gördüm tabii netten.nitekim erdem beyle irtibata geçtim. konuşmasıyla  tam bir esnaf birde yüzyüze görüşüp yerini görmek yaptığı işleri görmek istedim kii en doğal hakkım dükkanına gittim şansıma elinde yapmış olduğu 3 adet akvaryum vardı.biri 150+50+60+ diğeri 160+45+75 ötekide 180+60+70 ve inceledik abimle birlikte  gayet temiz  güzel bir işçiliği vardı.kezaa bunların 2 sinin dolabıda hazır bitmişti onlarında işçiliği aynıydı.biz duvara gömme akvaryum istiyorduk biraz sohbetten ve izlenimden sonra düşünüp kendisine döneceğimizi söyleyip oradan ayrıldık.abimle konustuk kararlaştırdık  ve yaptırmaya karar verdik. erdem beyle  tekrardan irtibata geçtim ve karar verdiğimizi söledik işi verdik  biz 2 akvaryum istedik biride büromuz içindi.  bize elinde işlerin oldugunu  ve ancak 1 ay sonra  bizimkilerin gelebileceğini söyledi   bızde kabul ettik. ve 1 ay sonra  sonra akvaryumlarımız bıtmıstı  zaten gömme akvaryum evimde  yapıldı.  3 yıldır sorunsuz bir şekilde her iki akvaryumumuda kullanmaktayım. burdaki yazıların  hepsini okudum resimlerin hepsinide gördüm.ben kendi şahsım adına  erdem beyin yaptığı akvaryumları çok beğeniyorum gerek işçiliğiyle gerekse iş bitimindeki alakasıyla. burda nurdem akvaryuma bir çok yersiz itamlarda bulunulmuş kii onuda geçiyorum  kişinin kendi sahsına yapılmış hakaretlerde cabası ne olursa olsun kişinin kendisine hakaret  ve ağır ithamlarda bulunmak  büyük bir suçtur...
dükkanının küçük olduğu konusuna gelince evet küçük bir atölyesi var ama yukarıdada belirttiğim gibi 3 adet akvaryum 2 adet dolap 3. sü yapılıyordu sığabiliyordu.dükkanın küçüklüğü büyüklüğü  önemli değil biz tüketici olarak bununla değilde yaptığı işlerle ilgilenmeliyiz bence. diger akvaryuma gelince sanırım ilçin beyindi bu akvaryum bu hale nasıl geldi bilemiyorum.hemde yazdıklarınıza göre kısa bir sürede olmuş.bana göre sanki  hususi  resim çekilmeden önce su dökülmüş  kusura bakmayın ilçin bey ben düşüncemi görüşlerimi söylüyorum nasılki siz söylüyorsanız bu benimde en doğal hakkımdır.
geliyorum erdem beye yorum yapan diğer arkadaşlara herkez iyi yorum yapmış  2 kişi dısında kii biri akvaryum yaptırmamış sadece düşüncesiyle  ilçin beye katılmış bu demektirki bir kötü yorum var. onca kişinin içince bir kötü   yorumda bırakalım olsun. buarada  erdem beye iyi yorum yapanların tanıdıkları olduğu söylenilmiş benim erdem beyle uzaktan yakından tanışmışlığımız ve alakam yoktur.( akvaryum yapımı harıcınde  )  ben burdan  nurdem akvaryumdan akvaryum alan  diğer  arkadaşlara sesleniyorum  onlarında yorumlarını yazmasını beklıyorum. eğer biz bir yerden bir alış verişte bulunduysak ve şayet bundanda memnun kaldıysak  bunu dile getirmeliyiz ve tavsiyede bulunmalıyız. erdem beyin burdaki yorumlardan sonra yorum yapmaması bence gayet yerinde bir davranıştır. şayet yorum yapsaydı  bu zaten % 50 suçu kabullenmek olurdu .
yazdıklarım için kimse kusura bakmasın  ben düşüncemi ve görüşlerimi bildirmek istedim herkeze iyi günler dilerim...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DRUNKERÇevrim Dışı

Kayıt: 08/02/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 18
DRUNKERÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 16:40
 PINAR HANIM SİZ GALİBA YAZILANLARI TAM OLARAK OKUMADINIZ YADA ERDEM BEY DEDİĞİNİZ ZAATI YAKINDAN TANIYORSUNUZ..

EVET EVET KESİNLİKLE YAKINDAN TANIDIĞINIZ BELLİ OLUYOR..ÇÜNKÜ ONUN AĞIZIYLA KONUYU MÜDAFA EDİYORSUNUZ. BEN AKVARYUMU KULLANMAK İÇİN YAPTIRDIM ÜSTÜNE SU DÖKÜP ÜST KAPAKLARINI ŞİŞİRMEK YADA  MOBİLYASINI KULLANILMAZ HALE GETİRMEK İÇİN DEĞİL.
AKVARYUM İKİ HAFTA OLDU SUMP SU ÇIKIŞI NOKTASINDAN SU SIZDIRIYOR,VE ŞUAN BİTİK BİR DURUMDA KİRLİ SUYUDA DEVİRDAYİM EDİP TEMİZLEMİYOR. BUNUN NEDENİ AKVARYUMUN ÇALIŞMA SİSTEMİNİN YANLIŞ YAPILMIŞ OLMASI,VE DAHA BİR SÜRÜ NEDEN.. MADEMKİ ERDEM BEYİ BU KONUDA DESTEKLİYORSUNUZ YANİ BEN YALANCI KONUMUNA DÜŞÜYORUM OHALDE EVİM SARIYERDE BİRBİRİMİZE YAKIN MESAFEDEYİZ AĞABEYİNİZLE BİRLİKTE GELİP AKVARYUMU GÖREBİLİRSİNİZ,YORUMLARINIZIDA ONDAN SONRA YAPARSINIZ.

BAHSETTİĞİNİZ ŞAHISLAR GÖMME AKVARYUM GİBİ PROF. UĞRAŞILARI BECEREMEZLER,1 AY ÖNCE YENİ BALIKLAR ALDIM ESKİLERİ ERDEM BEYİN PARLAK FİKİRLERİ TARAFINDAN KATLEDİLİNCE.. LAKİN SUYUN PİSLİĞİ YÜZÜNDEN FAZLA NİTRAT OLUŞTU VE AYDINLATMADA KULLANDIĞI LED LERİ YANLIŞ KONUMLARDIRDIĞI İÇİN YENİ ALDIĞIM BALIKLARDA ÖLDÜ. BEN KİMSEYE HAKARET ETMEDİM GERÇEKLERİ SÖYLEDİM,BİR ADAM BEN ESNAFIM DİYORSA SATTIĞI MALIN FATURASINI VE GARANTİSİNİDE ALICIYA TAKDİM EDER VE HERHANGİ BİR PROBLEM SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA SORGUSUZ SUALSİZ ARIZA TESPİTİ İÇİN DEĞERLENDİRME YAPAR.BİZE NE FATURA NEDE GARANTİ VERDİLER.

OLAYI KESİNLİKLE MADDİ AÇIDAN DEĞERLENDİRMİYORUM..BİR KURUŞ İÇİN ÜZÜLDÜYSEM İNSAN DEĞİLİM TEK ÜZÜLDÜĞÜM NOKTA BALIKLARIMIN ÖLMESİYDİ  
SİZE TAVSİYEM TANIMADIĞINIZ İNSANLAR HAKKINDA BÖYLE YORUMLAR YAPMAYIN ÇÜNKÜ BU YORUMLARINIZ BAŞKALARININDA KAZIKLANIP CANININ YANMASINA NEDEN OLUCAKTIR..

BOŞ KONUŞUYORSUNUZ...KULLANDIĞINIZ KELİMELERDE YAPILAN İŞÇİLİKTEN ÇOK KONU OLAN ZATI SAHTEKARLARIN TİCARİ İTİBARINI ÖN PLANA ÇIKARMIŞSINIZ..

BEN O AKVARYUMA HER BAKTIĞIMDA BEDDUA EDİYORUM KENDİLERİNE ÇÜNKÜ BUNLAR İNSANLIKTAN YOKSUNLAR.DİLERİMKİ O BALIKLAR ÖLÜRKEN NASIL ACI ÇEKTİYSELER O AKVARYUMUDA BANA YAPIP TESLİM EDENLERDE AYNI ACIYI YAŞASINLAR...


http://www.nurdemakvaryum.com/details12.html

 TERBİYESİZLİĞİN LUZUMU YOK

BAŞKALARININ AĞZINDAN GİBİ YORUM YAPIP PAÇANIZI KURTARMAYA ÇALIŞMAYIN. (NURGÜL 22 İREMCAN 22) NE TESADÜF DEĞİLMİ..! NURGÜL 22 DE SAHİBİNDEN COM DAKİ SİTEDE HAKKINIZDA İYİ BİR SEKİLDE BAHSETMİŞ
ADAMSAN ÇIKARSIN KARŞIMA,Kİ OLMADIĞIN BELLİ SUS BARİDE DAHA FAZLA REZİL OLMA..

YENİ ÜYE DİYE FARZEDİLEN KİŞİNİN AĞZINDAN ÇIKAN KELİMELERLE SENİN BU SAYFADA YAPTIĞIN YORUMLAR NERDEYSE BİREBİR..''YANİ ANLATIM RUHU AYNI''

MİLLETİ KENDİNİZ GİBİ SALAK ZANNETMEYİN:

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

TROPHEUS34Çevrim Dışı

Kayıt: 10/01/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 284
TROPHEUS34Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 19:00
[QUOTE=iremcan-22]Merhaba arkadaşlar  bu siteye bugün üye oldum  her ne kadar bu siteyi bilmesemde birçok forum sitesine üyü oldugumdan pek bir zorluk çekmeyeceğimi düşünüyorum.
ben beykoz tarafındayım.bir gün nette dolaşırken nurdem akvaryumun ilanlarına rastladım ve çok güzel akvaryumlar yaptığını gördüm tabii netten.nitekim erdem beyle irtibata geçtim. konuşmasıyla  tam bir esnaf birde yüzyüze görüşüp yerini görmek yaptığı işleri görmek istedim kii en doğal hakkım dükkanına gittim şansıma elinde yapmış olduğu 3 adet akvaryum vardı.biri 150+50+60+ diğeri 160+45+75 ötekide 180+60+70 ve inceledik abimle birlikte  gayet temiz  güzel bir işçiliği vardı.kezaa bunların 2 sinin dolabıda hazır bitmişti onlarında işçiliği aynıydı.biz duvara gömme akvaryum istiyorduk biraz sohbetten ve izlenimden sonra düşünüp kendisine döneceğimizi söyleyip oradan ayrıldık.abimle konustuk kararlaştırdık  ve yaptırmaya karar verdik. erdem beyle  tekrardan irtibata geçtim ve karar verdiğimizi söledik işi verdik  biz 2 akvaryum istedik biride büromuz içindi.  bize elinde işlerin oldugunu  ve ancak 1 ay sonra  bizimkilerin gelebileceğini söyledi   bızde kabul ettik. ve 1 ay sonra  sonra akvaryumlarımız bıtmıstı  zaten gömme akvaryum evimde  yapıldı.  3 yıldır sorunsuz bir şekilde her iki akvaryumumuda kullanmaktayım. burdaki yazıların  hepsini okudum resimlerin hepsinide gördüm.ben kendi şahsım adına  erdem beyin yaptığı akvaryumları çok beğeniyorum gerek işçiliğiyle gerekse iş bitimindeki alakasıyla. burda nurdem akvaryuma bir çok yersiz itamlarda bulunulmuş kii onuda geçiyorum  kişinin kendi sahsına yapılmış hakaretlerde cabası ne olursa olsun kişinin kendisine hakaret  ve ağır ithamlarda bulunmak  büyük bir suçtur...
dükkanının küçük olduğu konusuna gelince evet küçük bir atölyesi var ama yukarıdada belirttiğim gibi 3 adet akvaryum 2 adet dolap 3. sü yapılıyordu sığabiliyordu.dükkanın küçüklüğü büyüklüğü  önemli değil biz tüketici olarak bununla değilde yaptığı işlerle ilgilenmeliyiz bence. diger akvaryuma gelince sanırım ilçin beyindi bu akvaryum bu hale nasıl geldi bilemiyorum.hemde yazdıklarınıza göre kısa bir sürede olmuş.bana göre sanki  hususi  resim çekilmeden önce su dökülmüş  kusura bakmayın ilçin bey ben düşüncemi görüşlerimi söylüyorum nasılki siz söylüyorsanız bu benimde en doğal hakkımdır.
geliyorum erdem beye yorum yapan diğer arkadaşlara herkez iyi yorum yapmış  2 kişi dısında kii biri akvaryum yaptırmamış sadece düşüncesiyle  ilçin beye katılmış bu demektirki bir kötü yorum var. onca kişinin içince bir kötü   yorumda bırakalım olsun. buarada  erdem beye iyi yorum yapanların tanıdıkları olduğu söylenilmiş benim erdem beyle uzaktan yakından tanışmışlığımız ve alakam yoktur.( akvaryum yapımı harıcınde  )  ben burdan  nurdem akvaryumdan akvaryum alan  diğer  arkadaşlara sesleniyorum  onlarında yorumlarını yazmasını beklıyorum. eğer biz bir yerden bir alış verişte bulunduysak ve şayet bundanda memnun kaldıysak  bunu dile getirmeliyiz ve tavsiyede bulunmalıyız. erdem beyin burdaki yorumlardan sonra yorum yapmaması bence gayet yerinde bir davranıştır. şayet yorum yapsaydı  bu zaten % 50 suçu kabullenmek olurdu .
yazdıklarım için kimse kusura bakmasın  ben düşüncemi ve görüşlerimi bildirmek istedim herkeze iyi günler dilerim...
[/QUOTE]
Erdem kardeş masal gibi yazmışsın ya bir gün nette dolşırken erdem akvaryumun ilanına rastlamış ve akvaryum yaptırmaya karar vermiş vay be Erdem kardeş bak insan önce akvaryum yaptırmaya kara verir ve sonra akvaryumcu arar nette ya kardeş yeni nik almışsın ve ismini pinar yapmışsın bari doğru yaz yaw Pınar yaz şuna neyse herkes senin gerçek yüzünü anladı böyle yok pinar yok falan niklerle maske takma kardeş .Ha birde sen biliyorsun uçma kardeş senin dükkan yukarda yazdığın 3 akvaryumu almaz.:D:D:D .Allah sonunu hayra yazsın diyorum. TROPHEUS342012-03-07 19:06:16

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

iremcan-22Çevrim Dışı

Kayıt: 06/03/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 8
iremcan-22Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2012 18:11
Pardonda benimle bu tarzda   konusma hakkını size kim veriyor. aradan 3 yıl geçmiş ben evlendim. evli bir bayanım  benimle konusma tarzınıza dikkat ediniz
her 22 li olan erdem bey  veya aynı kişi değildir ben size 22 li bir dünya nick bulabilirim
artı kendimi size ıspatlamak gibi hiç bir mecburiyetimde yok




Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

TROPHEUS34Çevrim Dışı

Kayıt: 10/01/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 284
TROPHEUS34Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2012 09:29
[QUOTE=iremcan-22]Pardonda benimle bu tarzda   konusma hakkını size kim veriyor. aradan 3 yıl geçmiş ben evlendim. evli bir bayanım  benimle konusma tarzınıza dikkat ediniz
her 22 li olan erdem bey  veya aynı kişi değildir ben size 22 li bir dünya nick bulabilirim
artı kendimi size ıspatlamak gibi hiç bir mecburiyetimde yok



[/QUOTE]
Aradan 3 yıl geçti diyorsunuz ve 3 adet akvaryumu birebir ölçüleriyle hatırlıyorsunuz vay be helal olsun .:D:D:D:D İspatlamak istemiyorsanız yazmayın o zaman,neden yazıyorsunuz ki :D:D:D Ya bayan ismini yani nikini gördüm kibarlaştım ya asıl olayı ,asıl üçkağıdı unuıttum zaten Erdem beyin amacıda buydu böyle bayan nikleri kullanmakla  bayanlar yalan şöylemez ve daha inandırıcı olur diye düşündü galiba.Neyse bu vesile ile tüm bayanların kadınlar günü kutlu olsun. TROPHEUS342012-03-09 11:14:46

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DRUNKERÇevrim Dışı

Kayıt: 08/02/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 18
DRUNKERÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2012 17:58
KENDİNİZİ BİZE ISPATLAMANIZI KİM SÖYLEDİKİ..?

MADEM MASAL ANLATILIYOR BİZDE EŞLİK EDELİM OHALDE..  BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ,EVVEL ZAMAN İÇİNDE NETTE DOLAŞIRKEN......

ASLINDA BANA KALSA BEN O AKVARYUMU KENDİSİNE ''YEDİRİRİM''HEMDE MOBİLYASIYLA BİRLİKTE.
 BAŞIMI BELAYA SOKMAK İSTEMİYORUM,ÇÜNKÜ BEN TİCARETLE UĞRAŞIYORUM VE ''4 KITA İLE ÇALIŞIYORUM'' HERŞEYDEN ÖNCE MÜŞTERİLERİMİN MEMNUNİYETİNİ ESAS ALIRIM..

ERDEM bey GİBİ 10 M2 LİK DÜKKANDAN MİLLETE AVUÇ AVUÇ YALAN DAĞITMIYORUM.ZATEN KENDİSİ YANLIŞ MESLEK SEÇMİŞ BENCE BU ADAMDAN İYİ BİR SİYASETÇİ OLURDU..

KARDEŞİM TİCARETİ ESNAFLIĞI BİR KENARA BIRAKIN DA HİÇMİ İÇİNİZDE ALLAH KORKUSU YOK ..?
HALA UTANMADAN SIKILMADAN BAŞKA NİCK LERLE SIYRILMAYA ÇALIŞIYORSUN,SEN DİĞER TARAFI UNUTTUN HERHALDE ÖYLE GALİBA..
ŞUNU O KUŞ BEYNİNE İYİCE SOK İNSANLAR İŞLEDİKLERİ GÜNAHLARIN BİR KISMINI BU DÜNYADA BİR KISMINIDA AHIRETTE ÇEKERLER VE BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM..

''ULAN YALAN OLDUĞU NERDEN BELLİ''..?
BAK ŞİMDİ,BANA DİYORSUNKİ YOK BU AKVARYUM RESİMLER ÇEKİLMEDEN ÖNCE ISLATILMIŞ.. İYİ BAK KONUYA GİRİŞTE NE YAZIYOR.. -------> BANA İLK GETİRDİKLERİ AKVARYUM İKİNCİ EL CAMLARI KIRIK SİLİKONLA YAPIŞTIRILAN KÖŞE KISIMLARDA İSE DELİKLER VARDI.AYRICA İLK GETİRDİKLERİ AKVARYUMA SUMP MOTORU OLARAKTA 25W LIK BİR ŞEY GETİRDİLER VE MOTORU ÇALIŞTIRDIĞIMDA SUMP TAN ALINAN SUYU AKVARYUMA TAŞIMADI BİLE...''BANADA 13 SENELİK AKVARYUMCUYUM DEDİ''.

ŞİMDİ SEN SÖYLE BAKALIM SAYIN PINAR HANIM: 13 YIL BU İŞİ YAPAN BİRİ SENCE BÖYLESİ ABES BİR HATAYA DÜŞERMİ..? YADA MÜŞTERİSİNİ BU ŞEKİLDE KZIKLAMAYA KALKARMI..? CVP..?

BEN ŞUNU İYİ BİLİYORUMKİ SEN 13 YIL ÖNCE BU İŞE BAŞLAMADIN ÇÜNKÜ OZAMANLAR KISA DONLA GEZİYORDUN,VE BU İŞİ YA ADAM GİBİ YAP YADA BIRAK KENDİ MESLEĞİNİ YAP KOLTUK DÖŞEMECİSİMİSİN MOBİYACIMISIN NEYSE İŞTE... YOKSA BİR GÜN HAKKATEN DİŞLİ BİR MÜŞTERİYE DENK GELİRSİN'Kİ ODA BENİM GİBİ NAZİK DAVRANMAZ SANA.. DÖKER O DİŞLERİNİ AĞZINA, SABAH KAHVALTISINDA ÇORBA İÇMEK ZORUNDA KALIRSIN..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

iremcan-22Çevrim Dışı

Kayıt: 06/03/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 8
iremcan-22Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 02:13
Kemal bey öncelikle dünya kadınlar gününü kutlamışsınız bunun için kendi adıma teşekkür ederim.
ilçin bey size gelincede bana sorduğunuz soruya cevap vereyim ben aldım kullandım ve hala kullanıyorum  bir sorunum yok çok şükür. siz almışsınız sorunlu  ne diyebilirimki .sizin adınıza ancak üzülürüm
misal size bişeyden bahsedicem kısaca : benim evimdeki beyaz eşyalarımın  hepsi arçelik akrabalarım alma diye basımın etini yediler  evlenırken. sebebide alanlarda hep bi sorun olmasıydı ama bende yok yani bir  marka bir firma vs vs  neyse  bi kaç ürününde sorun var diye o marka kötü demek değildir.
benım basından beri sölemek istediğim olay  bu  ama siz bı tutturdunuz ben ben değilim vs vs vs  konuyu farklı  boyutlara çektiniz
ben zan altında kalmayı sevmıyorum onca şey söyledinizki bana  gerçekten çok üzüldüm
tekrar söylüyorum o halde size geçmiş olsun ilçin bey



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Ze MahşerÇevrim Dışı

Kayıt: 10/12/2011
İl: Kayseri
Mesaj: 365
Ze MahşerÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 02:35
Bu konu nerdeeeeeen nereyeE böyle ???

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ercan87Çevrim Dışı

Kayıt: 17/01/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 196
ercan87Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 03:55
Valla çok eğlenceli bi konu olmuş meğzuya bak :) Bu konudan tek bir şey çıkar oda bu konuyu okuyan potansiyel akvaryumcu müşterileri kesinlikle nurdem akvaryuma adımını atmaz artık.  Mağdur olan arkadaşlara da geçmiş olsun, hiç kafanıza takmayın bu dünyanın öteki tarafıda var orda adamı kazığa oturtup akvaryuma dekor diye koyarlar, hemde ciklet akvaryumu. Artık nerelerinizi didiklerler siz düşünün :D

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

TROPHEUS34Çevrim Dışı

Kayıt: 10/01/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 284
TROPHEUS34Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 11:21
[QUOTE=iremcan-22]Kemal bey öncelikle dünya kadınlar gününü kutlamışsınız bunun için kendi adıma teşekkür ederim.
ilçin bey size gelincede bana sorduğunuz soruya cevap vereyim ben aldım kullandım ve hala kullanıyorum  bir sorunum yok çok şükür. siz almışsınız sorunlu  ne diyebilirimki .sizin adınıza ancak üzülürüm
misal size bişeyden bahsedicem kısaca : benim evimdeki beyaz eşyalarımın  hepsi arçelik akrabalarım alma diye basımın etini yediler  evlenırken. sebebide alanlarda hep bi sorun olmasıydı ama bende yok yani bir  marka bir firma vs vs  neyse  bi kaç ürününde sorun var diye o marka kötü demek değildir.
benım basından beri sölemek istediğim olay  bu  ama siz bı tutturdunuz ben ben değilim vs vs vs  konuyu farklı  boyutlara çektiniz
ben zan altında kalmayı sevmıyorum onca şey söyledinizki bana  gerçekten çok üzüldüm
tekrar söylüyorum o halde size geçmiş olsun ilçin bey


[/QUOTE]
Farkında olmadan Erdem beyinde kadınlar gününü kutlamışım:D:D:D

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

iremcan-22Çevrim Dışı

Kayıt: 06/03/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 8
iremcan-22Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 14:42
Kemal bey yeter artık  fazla uzattınız  yaşınıza  yalışır davranın biraz gerçi boşa konusuyorum biliyorum
kemal bey bu size son yazısım sizde benim yazdıklarıma cevap vermeyin artık





Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir