ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
DRUNKER
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Şubat 2012 14:30
Son Ziyaret:
30 Aralık 2014 15:04
Toplam Mesaj:
18 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ilçin çtin
Doğum Tarihi:
26 Ocak 1979
Yaş:
45
İl:
Istanbul
Meslek:
taşımacılık
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


SON 10 MESAJI

(ÖZÜR) GARANTİ AKVARYUM (TACİ)
Taci takma isimi kaç tane isim kullanıyor oda belli değil. Gerçek adı Erdem ELİŞLER. Paranızı geri alamazsınız forumda bu adam hakkında yazılanları iyi okuyun ondan sonra akvaryum yaptırmaya karar verin.
Ne demek istediğimizi anlarsınız :D
Akvaryum yaptırmayı düşünüyorum
Garanti akvaryum sen önce dolandırdı ğın insanların parasını geri ver, ufak atta civcivler yesin. Bu adama sakın sipariş verip para kaptırmayın size eski ikinci el bir akvaryum getiriyor bir daha da paranızı geri alamazsınız benden söylemesi..! 

Garanti akvaryum hk bilgi
Bu dolandırıcının yeri Bayrampaşa karakolunun yanında. Paranı gidip elden teslim al yada unut o parayı. Adamın adı erdem ELİŞLER, Taci denen kişi üzerinden bu işleri yürütmek istiyor.
Garanti akvaryum hk bilgi
Hatalar düzeltilir affedilebilir, herkez hata yapar.
Fakat bunların yaptığı hata değil bilerek isteyerek insanları dolandırıyorlar.
Bu işi yapamıyor olabilirsin, bildiğin işi yapıcaksın ozaman bilmediğin işe burnunu sokmayacaksın.
Bir arkadaşım bu şahıslara imalat konusunda gelişebilmeleri için yardım etmek istedi ama adamlar istemedi. Dolandırıp kaçmak daha masrafsız ve kolay geldi onlara.
Aslında akvaryum felan yapmıyor bunlar çünkü kabiliyetleride yok sağdan soldan ikinci el akvaryumları alıp deformasyonlarını biraz rütüşleyerek millete kakalamaya çalışıyorlar.
Teslimatlarınıda asla gündüz yapmıyorlar gece saat 9-10 dan sonra getiriyorlar. Ki' alıcı akvaryumu fazla inceleyemesin diye.
Belaya davetiye çıkartıyorlar aslında, bir gün birileri bunları yaptıklarından dolayı güzel bir hastanelik edicek ama bakalım ne zaman.?
Garanti akvaryum hk bilgi
Bu konuyu paylaşabildiğiniz kadar paylaşın herkez bu adamları tanısın ve bana dokunmayan bin yaşasın demeyin. Bir gün sizinde başınıza gelebilir. Milletin alınteri ile kazandığı paranın üzerine yatıyorlar yani resmen hırsızlık yapıyorlar.
Şahısın adı Erdem ELİŞLER google da isim olarak arattırırsanız resimlerini görebilir veya ''nurdem akvaryum hakkında bilgi'' yazarsanız konuya tamamen vakıf olabilirsiniz.
Garanti akvaryum hk bilgi
BENDEN 100 TL KAPARO İSTEMİŞTİLER, PARAYI HESAPLARINA YATIRDIM 10 GÜN İÇİNDE AKVARYUMU TESLİM EDİCEKLERİNİ SÖYLEDİLER ANNEM VEFAAT ETTİ CENAZEDEYDİM DİYEREK 22 GÜN SONRA GETİRDİLER. KAÇ GÜNDE DEFNETTİYSELER ARTIK :D SONRADAN ANNESİNİN ÖLMEDİĞİNİDE ÖĞRENDİM RAHMETLİNİN FACEBOOK PROFİLİN DEN. GETİRDİKLERİ AKVARYUMDA KIRIK DÖKÜK BİŞEYDİ. BİR ARKADAŞIM BU KONUDA KENDİLERİNİ GELİŞTİRMELERİ İÇİN TAVSİYELERDE BULUNDU AMA BUNLAR AKSİNİ YAPTI. NİYET KÖTÜ İŞTE, PARANIN YARISINI VERDİNMİ DİĞERİNİDE VERMİŞ KABUL ETSİN BUNLAR DAN AKVARYUM ALACAK OLAN ARKADASLAR :))
İstanbul Nurdem Akvaryum Hakkında Bilgi
EVET ZARAR GÖRENLERE GEÇMİŞ OLSUN,YAPILICAK BİR ŞEY YOK.
ÖNEMLİ OLAN BUNDAN SONRA ŞAHISLAR HAKKINDA BİLGİ EDİNİLİP DÜRÜST KİŞİLERLE ALIŞ VERİŞ YAPMAK.
 İLGİLİ KİŞİLER ASLINDA DOĞRU SÖYLÜYORSUNUZ, FAKAT İLGİLERİ SADECE MADDİYATA KARŞI, MİLLETİN PARASI CEPLERİNE GİRSİNDE SONRASI NE OLURSA OLSUN.
BUNDAN SONRA BAŞKALARININ CANI YANMAZ UMARIM.
İstanbul Nurdem Akvaryum Hakkında Bilgi




GARANTİ AKVARYUM HAKKINDA ŞİKAYET VAR.
ESKİ ADI İLE NURDEM AKVARYUM OLAN ŞAHISLAR ADLARININ DOLANDIRICIYA ÇIKMASI NETİCESİNDE NURDEM AKVARYUMU KAPATIP YENİ ADI OLAN GARANTİ AKVARYUMU AÇMIŞLARDIR.
ŞUANDA SİTELERİNDE BULUNAN AKVARYUM MODELİ RESİMLERİ DAHA ÖNCEDEN MİLLETE SATAMAYIP ELLERİNDE KALAN AKVARYUM MODELLERİDİR. ESKİ SİTELERİNDE OLAN RESİMLERLE YENİ SİTEDE BULUNAN RESİMLER AYNIDIR. İMALATINI BAŞARAMADIKLARI FARKLI MODELLERİN DE RESİMLERİNİ BAŞKA SİTELER DEN İZİNSİZ KOPYALAYIP KENDİ SİTELERİNE EKLEMİŞLERDİR.
BU TARZ KİŞİLER MİLLETİ KANDİRARAK EMEĞİNİ ÇALMAKTAN BAŞKA BİR İŞ YAPMIYOR.
İTİBAR ETMEYİN..!

İstanbul Nurdem Akvaryum Hakkında Bilgi
SELAM KEMAL KARDEŞİM. HAYIR BİR GELİŞME OLMADI OLMASINDA ZATEN..BU ADAMIN YÜZÜNÜ GÖRÜRSEM ELİMDEN BİR KAZA FELAN ÇIKAR,DEĞMEZ YANİ SENİN ANLIYACAĞIN.

UMARIM BAŞKALARI DOLANDIRILMAMIŞTIR.. BU KARAKTERSİZ HERİF BANA ANNESİNİN VEFAT ETTİĞİNİ SÖYLEDİ AMA ANNESİDE YAŞIYORMUŞ..

AKVARYUMU KENDİ İMKANLARIMLA TAMİR ETMEYE ÇALIŞTIM AMA OLMUYOR KİRLİ SU ÇIKIŞINA BAĞLI OLAN PİMAŞ BORU NE YAPARSAM YAPIYIM SU KAÇIRIYOR YAPIŞTIRAMIYORUM YERİNE TANGİT SİLİKON DENEDİM OLMUYOR 1-2 HAFTA SONRA TEKRAR SU KAÇIRIYOR..MOBİLYA DOLABIDA İYİCE MAHVOLDU ZATEN GİTTİ GİDECEK..
İstanbul Nurdem Akvaryum Hakkında Bilgi
http://www.nurdemakvaryum.com/details12.html  BU ADAMLARA KESİNLİKLE AKVARYUM YAPTIRMAYIN:
 
KENDİLERİ AKVARYUMCU DEĞİLDİR BUNU ZATEN KENDİ YORUMLARI İLE İTİRAF EDİYORLAR.. BKZ: SAYFA 1  ''benim dukkan parakende yeri deyil yada akvaryumcu deyilim''

KONU HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İSTEYENLER FORMU OKUYABİLİR..  NURDEM AKVARYUM OLARAK ADLANDIRDIKLARI YERİN SAHİBİ ''ERDEM ELİŞLER'' AKVARYUM YAPIMININ FİYASKOYLA SONUÇLANMASI NETİCESİNDE İSMİNİN DOLANDIRICIYA ÇIKMASI ÜZERİNE BURDAKİ PROFİLİNİ KAPATMIŞTIR...
 ANCAK,YORUMLARI VE BİR KAÇ RESMİ HALA FORUMDADIR

YAPMIŞ OLDUKLARI REZİLLİĞİ http://www.akvaryum.com/Forum/istanbul_nurdem_akvaryum_hakkinda_bilgi_k529689_sn5.asp BAKABİLİRSİNİZ.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 27 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.